NBA liga 2011/2012 - 2. deo
+36
Sensui
2bad4u
Psycho
Mark Madsen
Fiti
TheGodfather
lazarminator
XXL
familija
Sarlo
skepticar
Macijauskas
superhik
Everton
bigZ
maxisb
expert
Gencha
Geograf
Bodi Bond
Imperator
Zemljoradnik
markoo
underdog
blagoje
Talicni Tom
drexler
ZuLuofVozdovac
Junglezburn
Ray Allen
Djole
Nolle
Koleman
slobokv83
Mihael
dane
40 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 36 od 40
Strana 36 od 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
Re: NBA liga 2011/2012 - 2. deo
Bas sam planirao da gledam ali umor posle teske nedelje i treninga mi nisu dali. Zaspao sam oko 2 i gotovo. Sada sam stavio da se skida mec pa cu posle nesto da kazem vise. Ovo je bilo vece centara a ja to volim
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Apsolutno se slažem, faul čist kao suza od Rubia.slobokv83 ::faul Rubia nad Brajantom je čist ko suza, može on da stoji u mestu i u svlačionici, alli ako nije direktno ispred napadača-linija kretanja napadača, onda od faula ništa...kada ne staneš direktno ispred napadača, nego samo bokom, onda je bolje da se skloniš i probaš da ispratiš čoveka, ovako ne postoji sudija koji neće u toj situaciji svirati faul...i Rubio je sebe povredio, a nije ga Kobi povredio.
EDIT: inače Rubio je uradio najgoru stvar koju jedan napadač mrzi, a to je da ti uleti kolenom u koleno...dobro je da je povredio samo sebe...neodoljivo me podsetio na Bakića i njegov način igranja odbrane.
Inače, Rubio lagano pada u svojoj igri.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Pa i Peković će pasti kad tad, retki su igrači u NBA koji 70+ utakmica mogu da odigraju u istom ritmu.
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
A ovaj čeka samo da Peković padne
Macijauskas- mvp
Izgleda da je Rubio teže povređen i da će propustiti ostatak sezone.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
Anti-RTS ::Izgleda da je Rubio teže povređen i da će propustiti ostatak sezone.
Gde si to procitao? Pa Rubio jos nije ni uradio MRI tako da ce se tek u toku veceri znati kakvo je stanje sa povredom...
Mihael- mvp
Godina : 37
http://www.sportando.net/eng/usa/nba/36349/wolves-ricky-rubio-done-for-the-season.html
tek treba da uradi magnetnu.
tek treba da uradi magnetnu.
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
Новинар са највећим реномеом у НБА лиги је написао да се страхује од повреде укрштених лигамената колена. Анти РТС је и написао ''изгледа да је Рубијо теже повређен'' јер су у самој Минесоти рекли да делује да је та повреда у питању. Надамо се да није. Меније чудно зато што обично када играч сјебе укрштене лигаменте не може да стане на ногу (случај Вујанић) а Рубијо се ипак одшетао са терена.
Уопште није битно да ли стојиш боком или директно испред нападача питање је дали стојиш или не стојиш. Фаул Рубија је вероватно постојао за то што се он ипак кретао, није стигао да се заустави како ми се у првом моменту учинили него је улетео левом ногом, али код фаула у кретњи се гледа да ли играч помера ноге или не помера. Ако стоји са две ноге на земљи и не помера се потпуно је небитно да ли стоиј боком или у целости испред нападача, нападач нема права да налеће на њега (нити његов бок, ово први пут чујем да се гледа на који део тела налеће).
Моје нервирање је проста последица тога што се такве ствери не свирају у последњем нападу, не у НБА лиги. У последњем нападу се не свира ако те неко опали по руци а камоли да ти дају бацања због кретње у блоку.... Шта се десило у последњем нападу Минесоте? Зар није Гасол скочио на Деријка Вилијамса? Зар није постојао контект телом у скоку пре блокаде? Па то је много више фаул него ово, али то се не суди...
slobokv83 ::faul Rubia nad Brajantom je čist ko suza, može on da stoji u mestu i u svlačionici, alli ako nije direktno ispred napadača-linija kretanja napadača, onda od faula ništa...kada ne staneš direktno ispred napadača, nego samo bokom, onda je bolje da se skloniš i probaš da ispratiš čoveka, ovako ne postoji sudija koji neće u toj situaciji svirati faul..
Уопште није битно да ли стојиш боком или директно испред нападача питање је дали стојиш или не стојиш. Фаул Рубија је вероватно постојао за то што се он ипак кретао, није стигао да се заустави како ми се у првом моменту учинили него је улетео левом ногом, али код фаула у кретњи се гледа да ли играч помера ноге или не помера. Ако стоји са две ноге на земљи и не помера се потпуно је небитно да ли стоиј боком или у целости испред нападача, нападач нема права да налеће на њега (нити његов бок, ово први пут чујем да се гледа на који део тела налеће).
Моје нервирање је проста последица тога што се такве ствери не свирају у последњем нападу, не у НБА лиги. У последњем нападу се не свира ако те неко опали по руци а камоли да ти дају бацања због кретње у блоку.... Шта се десило у последњем нападу Минесоте? Зар није Гасол скочио на Деријка Вилијамса? Зар није постојао контект телом у скоку пре блокаде? Па то је много више фаул него ово, али то се не суди...
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
gledaju sudije to kako stoji igrač veruj mi, nikada ti neće svirati ako se ne postaviš skroz ispred čoveka, nego samo bokom...to ti je samo iskustvo u igranju utakmica, nema veze sa teorijom.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Ako igrac pomeri bok prilikom ulaza igraca to je faul. Iz prostog razloga zato sto je to nameran faul. Ne namerna licna nego sa jasnom indicijom da se igrac faulira. E sada, sudije i kada igrac ne pomera blok u 95% slucajeva sviraju faul odbrane jer to tako obicno vizuelno izgleda na prvu loptu. Lako je nama posle 10 snimaka da procenimo.
Ja ovo sve govorim teoretski zato sto nisam pogledao tu situaciju ali, kao sto je vec Slobo rekao, skoro svaki sudija ce svirati faul odbrane jer to tako i izgleda.
Ja ovo sve govorim teoretski zato sto nisam pogledao tu situaciju ali, kao sto je vec Slobo rekao, skoro svaki sudija ce svirati faul odbrane jer to tako i izgleda.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Koleman ::Ako igrac pomeri bok prilikom ulaza igraca to je faul. Iz prostog razloga zato sto je to nameran faul. Ne namerna licna nego sa jasnom indicijom da se igrac faulira. E sada, sudije i kada igrac ne pomera blok u 95% slucajeva sviraju faul odbrane jer to tako obicno vizuelno izgleda na prvu loptu. Lako je nama posle 10 snimaka da procenimo.
mene je Ljuba Vidačić jebao na basketu na tu foru stalno...znači stanem mu tik do njega i on krene na bilo koju stranu i traži faul....ja se ne pomeram, ali jbg ne stojim onako kako treba, ili se udaljim, tj. sklonim i pratim ga ili ako uspem da pročitam kretanje stanem sa obe noge ispred njega, a to da stanem bokom i da se ne pomeram, uvek, ali uvek će sudije da sviraju faul, iako u teorije to tako ne piše...
slobokv83- mvp
Sad je zvanično, Rubio out do kraja sezone.
Macijauskas- mvp
Sranje...
Uveren sam da bi Minesota i sinoć pobedila da Riki nije morao van terena. Ridnaur svakako ne može da organizuje napad kao on...
Uveren sam da bi Minesota i sinoć pobedila da Riki nije morao van terena. Ridnaur svakako ne može da organizuje napad kao on...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Ма Минесота је сад издувала за плејоф, Рики је издувао за олимпијаду, а питање је и какав ће бити кад се врати, Вујанић после те повреде никада више није пружао ни приближне партије какве је пружао пре.
ZuLuofVozdovac- mvp
Ja mislim da Minesota i dalje moze do plejofa, pitanje je kolio ce Lov biti spreman, i koliko ce Barea moci da pomogne. Minesota je na terenu sa Bareom izgledala sjajno.
Sto se tice povrede, mnogi su se od nje oporavili, a Rubio ce po meni lako da se oporavi i smatram da ce sledece sezone nastaviti u isto ritmu, cak i ako izgubi malo na eksplozivnosti...
Sto se tice povrede, mnogi su se od nje oporavili, a Rubio ce po meni lako da se oporavi i smatram da ce sledece sezone nastaviti u isto ritmu, cak i ako izgubi malo na eksplozivnosti...
Mihael- mvp
Godina : 37
Kažete ukršteni, jbt nije strašno izgledalo. S koljenom se nikada ne zna.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
A ja izduvao na fantasy-uZuLuofVozdovac ::Ма Минесота је сад издувала за плејоф, Рики је издувао за олимпијаду
Ray Allen- prva petorka
Основни разлог ове повреде је по мом мишљењу нехуман распоред. А ови у Минесоти би могли мало да се замисле да ли клинац од 20 година може за два месеца да одигра 40 утакмица по 35 (а у последње време и по 40) минута у просеку...
Много ми се свиђа ова гласина, од које наравно нема ништа али било би тако добро за Вориорсе када су већ ујебали ову сезону да крену мало да размишљају о наредној.
http://www.ibabuzz.com/warriors/2012/03/10/warriors-have-their-eyes-on-andrew-bogut/
ЕДИТ - занимљива ми је сама идеја да Бакси хоће да трејдују Богута само да би очистили селери тј да би уз њега увалили неки лош уговор (док су оне трејд комбинације максимално ретардиране али на то не обраћајте пажњу). Јесте да у последње врем кубури са повредама, али опет... За екипу као што је Голден Стејт која не може да доведе озбиљног слободног агента и то није лоша прилика да се појачају а да задрже Монту, Лија и Карија.
Много ми се свиђа ова гласина, од које наравно нема ништа али било би тако добро за Вориорсе када су већ ујебали ову сезону да крену мало да размишљају о наредној.
http://www.ibabuzz.com/warriors/2012/03/10/warriors-have-their-eyes-on-andrew-bogut/
ЕДИТ - занимљива ми је сама идеја да Бакси хоће да трејдују Богута само да би очистили селери тј да би уз њега увалили неки лош уговор (док су оне трејд комбинације максимално ретардиране али на то не обраћајте пажњу). Јесте да у последње врем кубури са повредама, али опет... За екипу као што је Голден Стејт која не може да доведе озбиљног слободног агента и то није лоша прилика да се појачају а да задрже Монту, Лија и Карија.
Poslednji put izmenio ZuLuofVozdovac dana Sub 10 Mar 2012 - 13:38, izmenio ukupno 2 puta
ZuLuofVozdovac- mvp
Povreda Rubija je splet okolnosti. Nikako za to ne može biti kriv gust raspored. Jednostavno, to se dešava.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
И сваки изврнут зглоб је сплет околности... Али у овој згуснутој сезони се дешава пет пута чешће него иначе. Просто, играчи су преморени, а када је тело у таквом стању и повреде свих врста се лакше дешавају.
ZuLuofVozdovac- mvp
Camby ejected
slobokv83- mvp
e ovo što se desilo Kalderonu izgledalo je 10 puta gore nego li i Lopezovo izvrtanje zgloba, nego li i Rubiovo udaranje kolena.
slobokv83- mvp
MIN - NO, u prvih 13 minuta imali su 12 izjednačenja.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Strana 36 od 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» ABA liga 2011/2012
» NBA liga 2011/2012 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Španska ENDESA liga 2011/2012
» NBA liga 2011/2012 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Španska ENDESA liga 2011/2012
:: Arhiva :: Lige i kupovi