KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
+48
Sepultura
Marko
air slavkan
XXL
wolfvaga
Imperator
mlekadzija
Zemljoradnik
expert
Danny Trejo
Junglezburn
Karadjordje
2bad4u
superhik
Branko
Psycho
NenadBG
Sensui
Tazz
lazarminator
Gale
markoo
bigZ
Gencha
Macijauskas
Talicni Tom
slobokv83
sexdrogabodiroga
Sarlo
Nolle
blagoje
Everton
Mihael
Kure
Koleman
Dule Kecman
Hyperactive
familija
drexler
Novica-Ubica
Djole
Fiti
Bodi Bond
Markos
dane
Anti-RTS
Sergej
Ray Allen
52 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 8 od 25
Strana 8 od 25 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 25
Re: KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
Pred nama je danas jako bitna utakmica. Pre svega da pobedimo, a ako bude i 8+ razlike bice to odlicno
Sergej- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Niko ne komentarise prvo poluvreme utakmice... Partizan sut iz igre 66%... za 3 - 40 i kusur, a za 2 - 74% valjda... trenutno je 11 razlike za Partizan, sto je uz ovaj procenat i ocekivano... Rasko po meni tragedija... Milosavljevic 2 od 3 za 3... Andjusic 2. dvojke i jedna trojka...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Tako ću ja večeras protiv tebe!
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Junglezburn ::Tako ću ja večeras protiv tebe!
Ja cu morati kao Cakarevic protiv tebe danas onda...
Djole- prva petorka
It's ON, bitch!
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Partizan se po meni obrukao u zadnjoj cetvrtini... katastrofa... jedva do zeljenih 9 razlike... Vlade, Rasko i Kecman - bruka..
Djole- prva petorka
Džejm se je u rangu, ako ne i gluplji igrač od Milosavljevića! Što je još gore, igra na poziciji pleja.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Jbg. taman sam hteo da nas pohvalim a onda dodje četvrta četvrtina.
Ipak cilj smo ispunili pobeda viša od 8 razlike je ostvarena.
Nadam se da se Džejms nije ozbiljno povredio ( tj. da ga Raško nije ozbiljno povredio ) jer kakav takav je trebaće nam za Olimpiju i Cedevitu.
Ipak cilj smo ispunili pobeda viša od 8 razlike je ostvarena.
Nadam se da se Džejms nije ozbiljno povredio ( tj. da ga Raško nije ozbiljno povredio ) jer kakav takav je trebaće nam za Olimpiju i Cedevitu.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Pošao kasno na utakmicu, stigao pred kraj prve četvrtine i seo na kraj reda...i zahvaljujući tome upoznao dva neviđena košarkaška entuzijasta iz Španije. Odnosno, trojicu...
Dakle, upadam u toku sudijskog tajmauta i pošto mi nije jasno šta se dešava, obratim se liku do kog sam seo...čovek mi odgovori da me ne razume pošto je Španac.
Na poluvremenu se raspričamo...njih dvojica (oko 30+tak godina) su košarkaški treneri nekih poluprofesionalnih ekipa iz Španije. Došli su u Beograd na nekih nedelju dana samo da bi gledali utakmice Partizana i CZBG i da bi gledali kako Kari radi na treninzima. Bili su već gledali juniore i jednih i drugih, pa Partizan-Budućnost, pa trening prvog tima CZBG. U planu im je i CZBG-Cibona. Treći živi već nekih 6 godina u Bg, radio je kao pomoćnik Trifi onomad dok je bio u CZ, a sad (ako sam dobro razumeo) radi kao strip crtač.
Ukratko:
- solidno su upoznati sa košarkaškim dešavanjima čak i u Srbiji
- oduševljeni košarkaškom atmosferom u Srbiji
- oduševljeni radnim navikama srpskih košarkaša koje imaju u svojim timovima (nisam uspeo da zapamtim imena...jedan je igrao za HF - neku selekciju). Kažu da im je normalno da dolaze i samostalno rade pre i posle treninga, za razliku od domaćih. Osim toga, naši internacionalci su ih zapalili i za Beogradski Sindikat i za Juice-a . Ne razumeju tekstove, ali se svejedno lože
- iznenađeni koliko se "jako" radi sa mladima
- oduševljeni su potpuno Ristićem iz CZBG i u njemu vide novog Anta Tomića
- ne sviđa im se šablon u radu sa mladima ni tamo ni ovde
- James im se ne dopada uopšte, ali su zato puni hvale za Mačvana, Anđušića i Lučića...jedan je čak kupio Lučićev dres i nosio ga na utakmici - kaže da ga smatra u tri najperspektivnija igrača na svojoj poziciji u Evropi. Nije mi rekao koja je to pozicija 3 ili 4 . Doduše, dopada mu se jako i Rašić, tako da... Drugi je imao "samo" šal KKP
- Skariola ne vole ič
- kažu da su im reprezentativci postali "filmske zvezde" i da to sve više počinje da se oseća u njihovom pristupu timu
- Navaro se ubija od pušenja
- zabrinuti su za budućnost španske košarke na spoljnim pozicijama
- Vlade im deluje perspektivan, ali ne shvataju kako sa onakvom ekipom nije umeo da razbije zonsku igru protivnika
- cene da Real nema para da dovede Obradovića na klupu. Uopšte, kažu da će i kod njih da krene besparica u košarci kao posledica opšte krize
- ako sam dobro razumeo, ali se ne bih zakunuo, dok su u Bg su smešteni u nekim FMP-ovim pansionima
Eto...pokušao sam da se setim što je moguće više stvari...u svakom slučaju zanimljivi ljudi...na kraju skoro da nisam ni gledao drugo poluvreme i čini se da je i to bio plus ove večeri.
Dakle, upadam u toku sudijskog tajmauta i pošto mi nije jasno šta se dešava, obratim se liku do kog sam seo...čovek mi odgovori da me ne razume pošto je Španac.
Na poluvremenu se raspričamo...njih dvojica (oko 30+tak godina) su košarkaški treneri nekih poluprofesionalnih ekipa iz Španije. Došli su u Beograd na nekih nedelju dana samo da bi gledali utakmice Partizana i CZBG i da bi gledali kako Kari radi na treninzima. Bili su već gledali juniore i jednih i drugih, pa Partizan-Budućnost, pa trening prvog tima CZBG. U planu im je i CZBG-Cibona. Treći živi već nekih 6 godina u Bg, radio je kao pomoćnik Trifi onomad dok je bio u CZ, a sad (ako sam dobro razumeo) radi kao strip crtač.
Ukratko:
- solidno su upoznati sa košarkaškim dešavanjima čak i u Srbiji
- oduševljeni košarkaškom atmosferom u Srbiji
- oduševljeni radnim navikama srpskih košarkaša koje imaju u svojim timovima (nisam uspeo da zapamtim imena...jedan je igrao za HF - neku selekciju). Kažu da im je normalno da dolaze i samostalno rade pre i posle treninga, za razliku od domaćih. Osim toga, naši internacionalci su ih zapalili i za Beogradski Sindikat i za Juice-a . Ne razumeju tekstove, ali se svejedno lože
- iznenađeni koliko se "jako" radi sa mladima
- oduševljeni su potpuno Ristićem iz CZBG i u njemu vide novog Anta Tomića
- ne sviđa im se šablon u radu sa mladima ni tamo ni ovde
- James im se ne dopada uopšte, ali su zato puni hvale za Mačvana, Anđušića i Lučića...jedan je čak kupio Lučićev dres i nosio ga na utakmici - kaže da ga smatra u tri najperspektivnija igrača na svojoj poziciji u Evropi. Nije mi rekao koja je to pozicija 3 ili 4 . Doduše, dopada mu se jako i Rašić, tako da... Drugi je imao "samo" šal KKP
- Skariola ne vole ič
- kažu da su im reprezentativci postali "filmske zvezde" i da to sve više počinje da se oseća u njihovom pristupu timu
- zabrinuti su za budućnost španske košarke na spoljnim pozicijama
- Vlade im deluje perspektivan, ali ne shvataju kako sa onakvom ekipom nije umeo da razbije zonsku igru protivnika
- cene da Real nema para da dovede Obradovića na klupu. Uopšte, kažu da će i kod njih da krene besparica u košarci kao posledica opšte krize
- ako sam dobro razumeo, ali se ne bih zakunuo, dok su u Bg su smešteni u nekim FMP-ovim pansionima
Eto...pokušao sam da se setim što je moguće više stvari...u svakom slučaju zanimljivi ljudi...na kraju skoro da nisam ni gledao drugo poluvreme i čini se da je i to bio plus ove večeri.
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Одличан "извештај", Psycho.
Сећам се финала из Пољске. Пре почетка утакмице иде слика како наши излазе из буса, некако неупадљиво, да не носе национална обележја не би их познао на улици. Следећи кадар- излазе Шпанци, браћа Гасол, Наваро, Руди, Калдерон, сви носе слушалице у ушима, кулирају, шљаште. Јбг, може им се.Psycho ::
Нема везе, "купиће" неког странца, а ФИБА ће на крају укинути правило о могућности да игра само један натурализовани играч.- zabrinuti su za budućnost španske košarke na spoljnim pozicijama
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Stvarno sjajno iskustvo. Ja kada god dodjem na utakmicu okruzen sam idiotima
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Ni kod mene do sad nije bilo drugačije...Imam utisak na osnovu uzorka iz Pionira sa EL da 75% Srbije ne zna za sapun, ali zato svi tuku parizer, beli luk i pivo...o pranju zuba da ne govorimo. Vonja na sve strane!Koleman ::Stvarno sjajno iskustvo. Ja kada god dodjem na utakmicu okruzen sam idiotima
Ostala takmičenja su manje traumatična...
Psycho- prva petorka
Kockali smo se veceras opasno. Prve 3/4 sam bio prezadovoljan, a onda kola krecu nizbrdo. Ipak obezbedili smo bar 3. mesto ,a videcemo sa Cedevitom da li mozemo da idemo korak gore. Dzejms je lakse povredjen i bice spreman vec za vikend.
Sergej- mvp
Ovo je katastrofa. Užas!!! Voleo bih da zaspim i da se probudim na kraju sezone, kako god se ona završila, a onda lepo da se rastera ceo tim i napravi novi.
Ja zaista ne vidim šta igra ovaj Džejms što nije mogao da odigra Miljenović. Klinca bismo bar znali zašto trpimo... Ne vidim nijedan razlog da Miljenović ne dobije šansu do kraja sezone u Partizanu. Sa ovim timom Cedevitu nećemo dobiti u Tel Avivu, odnosno dobićemo po počci ili pički, kako se kome više sviđa. U našoj ligi nemamo konkurenciju...
Ovo je smešno kakvu košarku oni igraju na trenutke. Kao pioniri gube lopte, pa ako ih Budućnost gubi glupo majstori stanite na loptu, ne srljajte... Ne, oni pokušavaju da vuku neke kontre, srljaju, igraju ko babe.
Sledeće sezone tim mora izgledati ovako:
Prvi plej?, Miljenović
Anđušić, Bogdanović, Kecman
Čakarević, Bertans
Prva četvorka?, Lučić
Prvi centar?, drugi centar?, Milutinov
I to da Kecman odigra svojih doktorskih 10 minuta, ne više. Sve ostalo je gubljenje vremena i uništavanje dovedenih mladih igrača.
Ovo sada ne liči ni na šta i Partizan se mora vratiti onome što je godinama unazad radio.
Ja zaista ne vidim šta igra ovaj Džejms što nije mogao da odigra Miljenović. Klinca bismo bar znali zašto trpimo... Ne vidim nijedan razlog da Miljenović ne dobije šansu do kraja sezone u Partizanu. Sa ovim timom Cedevitu nećemo dobiti u Tel Avivu, odnosno dobićemo po počci ili pički, kako se kome više sviđa. U našoj ligi nemamo konkurenciju...
Ovo je smešno kakvu košarku oni igraju na trenutke. Kao pioniri gube lopte, pa ako ih Budućnost gubi glupo majstori stanite na loptu, ne srljajte... Ne, oni pokušavaju da vuku neke kontre, srljaju, igraju ko babe.
Prvi plej?, Miljenović
Čakarević, Bertans
Prva četvorka?, Lučić
I to da Kecman odigra svojih doktorskih 10 minuta, ne više. Sve ostalo je gubljenje vremena i uništavanje dovedenih mladih igrača.
Ovo sada ne liči ni na šta i Partizan se mora vratiti onome što je godinama unazad radio.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Znači Luče 4ka?Bodi Bond ::Ovo je katastrofa. Užas!!! Voleo bih da zaspim i da se probudim na kraju sezone, kako god se ona završila, a onda lepo da se rastera ceo tim i napravi novi.
Prvi plej?, Miljenović
Čakarević, Bertans
Prva četvorka?, Lučić
Bodi nemaš Bešketa, što si ga otpisao?
Kure- šesti igrač
- Datum upisa : 13.09.2011
Danas smo dobili veliko pojacanje. Jaramaz otisao kod Miska
Sergej- mvp
Otišao kao otišao, ili otišao kao pozajmljen?
Ovo mi se inače nimalo ne dopada, jer postoji šansa da će Miljenoviću uzimati minute.
Edit:
Vidim sad da je pozajmljen...još jedan minus u celoj vesti.
Ovo mi se inače nimalo ne dopada, jer postoji šansa da će Miljenoviću uzimati minute.
Edit:
Vidim sad da je pozajmljen...još jedan minus u celoj vesti.
Psycho- prva petorka
Što je dobra vest, jer Miljenović verovatno dolazi kući, na početku Super Lige.
2bad4u- prva petorka
Bilo bi glupo vracati Miljenovica da sedi na klupi ili uzme Jaramazove minute kojih nije ni bilo. Nek decko lepo igra u Megi Super ligu, 30 minuta po mecu i svi ce da budu na konju.
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Za Super Ligu ima mesta i za njega i KKP-u. I nadam se da se dokazao Vladi, da je bolji od Božića, a očigledno i od Džejmsa(imbecila). Nema više EL, Super Liga nema EL plejeva, pitbulova, koji bi ga polomili. Kroz KLS je pokazao da sa tom konkurencijom može da se nosi i to vrlo uspešno.
2bad4u- prva petorka
2bad4u ::Za Super Ligu ima mesta i za njega i KKP-u. I nadam se da se dokazao Vladi, da je bolji od Božića, a očigledno i od Džejmsa(imbecila). Nema više EL, Super Liga nema EL plejeva, pitbulova, koji bi ga polomili. Kroz KLS je pokazao da sa tom konkurencijom može da se nosi i to vrlo uspešno.
Nije u redu da coveka nazivas imbecilom. Jeste malo srljao Dzejms juce, ali on generalno ume da oseti kada sam da zavrsi, a kada da navuce igrace na sebe i da pas spolja, to je dokazao mnogo puta do sada. Imao je juce i jednu lepu asistenciju za Raska.
Izmedju ostalog, hteo bih da pohvalim Lucica za neke partije u poslednja 2 meseca. Decko igra sasvim korektno - odlicno istrcava kontre, ne primamo koseve preko njega kada igra na cetvorci, pogadja neke suteve...
Problem ovog tima Partizana je sto je centarski tandem Raduljica-Macvan previse spor. U redu je da imas jednog teskasa u ekipi, ali kada imas 2 spora igraca javlja se problem u odbrani sa strane pomoci, jer nijedan od njih ne moze da stigne da zakrpi neke rupe u reketu. Mislim da je neophodno, u modernoj, kosarci da jedan centar bude brz, eksplozivan, skocan...Pogotovu je to bitno zbog skoka u napadu i pomaganja u odbrani, a to su neke osnovne odlike Partizanove igre. Vlada dosta igra pik, za razliku od Vujosevica i tu je bitno da taj centar koji pravi blok bude brz, da bi se otvarao na vreme.
Mislim da bi u Superligi trebalo da upadnu u tim Miljenovic, Bogdanovic i Besovic umesto Bozica, Kecmana i Katica, a da poslednja trojica igraju, eventualno, svaku trecu utakmicu da bi ostali u formi do plejofa.
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35
Sergej ::Danas smo dobili veliko pojacanje. Jaramaz otisao kod Miska
Jos kad bi Gagi otisao na kraju sezone
Fiti- šesti igrač
- Datum upisa : 07.01.2012
Decko tako igra da nema sanse da se proda..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Strana 8 od 25 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 25
Similar topics
» KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo