KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
+48
Sepultura
Marko
air slavkan
XXL
wolfvaga
Imperator
mlekadzija
Zemljoradnik
expert
Danny Trejo
Junglezburn
Karadjordje
2bad4u
superhik
Branko
Psycho
NenadBG
Sensui
Tazz
lazarminator
Gale
markoo
bigZ
Gencha
Macijauskas
Talicni Tom
slobokv83
sexdrogabodiroga
Sarlo
Nolle
blagoje
Everton
Mihael
Kure
Koleman
Dule Kecman
Hyperactive
familija
drexler
Novica-Ubica
Djole
Fiti
Bodi Bond
Markos
dane
Anti-RTS
Sergej
Ray Allen
52 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 5 od 25
Strana 5 od 25 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 25
Re: KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
Mnogo mracite sa tim politicarskim, klubskim i ostalim saopstenjima, da se vratimo malo na pravi put..
Kecman : Mirnoca dolazi iz samopouzdanja
Kecman : Mirnoca dolazi iz samopouzdanja
Važna je želja. Osećam se odlično, samo zdravlje da posluži, pa planiram da igram još dve, tri sezone. Moja opcija je Partizan .
Dule Kecman- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34
Treća četvrtina katastrofalna (izgubili je 25-15), po ugledu na starije kolege!
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Ne znam šta vi očekujete, igraju protiv reprezentacije Francuske i drže se..
Macijauskas- mvp
Nisam mogao da odem da pogledam , ali kum mi je javio da izgledamo kao banda na terenu. Osim Radicevica nema jedan igrac koji bi mogao da bude u buducnosti pravi igrac. On i Majic su prakticno sami igrali.
Na kraju smo imali sut za pobedu 2 puta ali neuspesno.
Na kraju smo imali sut za pobedu 2 puta ali neuspesno.
Sergej- mvp
Sad sam dosao sa Cukaricke padine gde sam pratio gore pomenutu utakmicu.
Jako, jako zanimljiva utakmica upravo ovo sto Sergej prica, Majic i Radicevic su jedini koji vrede nesto u ovom timu Partizana. S tim sto se meni jako svideo igrac sa brojem 7 Prvulj, verovatno 95' godiste i danas je odigrao sjajnu odbranu. Evo u cemu je bio problem danasnjeg poraza, Partizan je ekipa koja nema cistu peticu, pa su morali da skupljaju u reketu i tako ostavljali dosta prostora suterima iz Francuske koji su bukvalno sve pogodili u tom periodu. A onda u cetvrtoj deonici sjajan preokret zahvaljujuci Majicu koji je prvo ledjima a onda i licem unistio protivnickog centra iako je nizi od njega za glavu i po. Takodje, Cacanin Radicevic je pokazao svoju meku ruku i jos bolji prodor. Spustili su tu prednost od 15 razlike, pa caki poveli sa 2 poena. Ali onda nesmotrenost prilikom prenosa lopte na 2 poena prednosti i primljena trojka... Posle toga, Partizan je imao 20 sec za napad, Radicevic je prvih 12 sec driblao loptu na centru a onda sjajnim prodorom krenuo, zaustavio se i sutirao od tablu ali je promasio. Mogao je da krunise svoju odlicnu partiju i kosem za pobedu. Najlepsi utisak od svih igraca upravo mi je ostavio Radicevic, inace ja obozavam da gledam levoruke plejmejkere. Voleo bih da decko uspe, ima meku rucicu, tajming za kretanje na prodor i zna sta kada treba da se igra tj sjajan pregled igre. Odbranu mora da popravi kao i ceo tim Partizana. Majic mi je takodje zanimljiv igrac ali nije definisan, nema svoju poziciju. Prosle sezone je igrao trojku a sada je vodio borbu sa protivnickim centrima! Zao mi je sto je Partizan izgubio, jer ovaj poraz bukvalno znaci i ispadanje zato sto im ne dajem puno sansi protiv Hemofarma koji je po mom misljenju favorit za osvajanje ovog turnira. Uspeo sam da stignem i na poslednjih 6 minuta utakmice Hemofarm-Brose ali je tada vec bilo +20 za Vrscane pa su igrali sa drugom petorkom. Bice jako zanimljivo gledati Partizan-Hemofarm, utakmica je veceras u 19h, ispraticu i tu utakmicu pa cu uvece i nesto napisati o tome.
Inace, turnir je odlicno ispracen, organizacija je sjajna, a tribine su pune.
Sve pohvale za Czbgd za organizaciju!
Jako, jako zanimljiva utakmica upravo ovo sto Sergej prica, Majic i Radicevic su jedini koji vrede nesto u ovom timu Partizana. S tim sto se meni jako svideo igrac sa brojem 7 Prvulj, verovatno 95' godiste i danas je odigrao sjajnu odbranu. Evo u cemu je bio problem danasnjeg poraza, Partizan je ekipa koja nema cistu peticu, pa su morali da skupljaju u reketu i tako ostavljali dosta prostora suterima iz Francuske koji su bukvalno sve pogodili u tom periodu. A onda u cetvrtoj deonici sjajan preokret zahvaljujuci Majicu koji je prvo ledjima a onda i licem unistio protivnickog centra iako je nizi od njega za glavu i po. Takodje, Cacanin Radicevic je pokazao svoju meku ruku i jos bolji prodor. Spustili su tu prednost od 15 razlike, pa caki poveli sa 2 poena. Ali onda nesmotrenost prilikom prenosa lopte na 2 poena prednosti i primljena trojka... Posle toga, Partizan je imao 20 sec za napad, Radicevic je prvih 12 sec driblao loptu na centru a onda sjajnim prodorom krenuo, zaustavio se i sutirao od tablu ali je promasio. Mogao je da krunise svoju odlicnu partiju i kosem za pobedu. Najlepsi utisak od svih igraca upravo mi je ostavio Radicevic, inace ja obozavam da gledam levoruke plejmejkere. Voleo bih da decko uspe, ima meku rucicu, tajming za kretanje na prodor i zna sta kada treba da se igra tj sjajan pregled igre. Odbranu mora da popravi kao i ceo tim Partizana. Majic mi je takodje zanimljiv igrac ali nije definisan, nema svoju poziciju. Prosle sezone je igrao trojku a sada je vodio borbu sa protivnickim centrima! Zao mi je sto je Partizan izgubio, jer ovaj poraz bukvalno znaci i ispadanje zato sto im ne dajem puno sansi protiv Hemofarma koji je po mom misljenju favorit za osvajanje ovog turnira. Uspeo sam da stignem i na poslednjih 6 minuta utakmice Hemofarm-Brose ali je tada vec bilo +20 za Vrscane pa su igrali sa drugom petorkom. Bice jako zanimljivo gledati Partizan-Hemofarm, utakmica je veceras u 19h, ispraticu i tu utakmicu pa cu uvece i nesto napisati o tome.
Inace, turnir je odlicno ispracen, organizacija je sjajna, a tribine su pune.
Sve pohvale za Czbgd za organizaciju!
Karadjordje- mahač peškirom
- Datum upisa : 24.03.2011
ja samo ne znam sta nasi cekaju da pokupe Zareta Vucurovica iz Hemofarma, ako je tamo raspad sistema, pokupi coveka i daj mu odresene ruke...
Everton- prva petorka
Godina : 36
Ja ne znam sta oni cekaju 10 godina da naprave ozbiljne mladje kategorije.Everton ::ja samo ne znam sta nasi cekaju da pokupe Zareta Vucurovica iz Hemofarma, ako je tamo raspad sistema, pokupi coveka i daj mu odresene ruke...
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35
Možda trenažnu halu?!
2bad4u- prva petorka
Najbolje da sacekamo trenaznu halu pa cemo da krenemo da radimo
Sergej- mvp
Ma nemoj A ostali timovi mogu bez iste?2bad4u ::Možda trenažnu halu?!
Macijauskas- mvp
Oni koji prave rezultate, i koji bacili šapu na sve kvalitetno iz mlađih kategorija, nemaju te probleme (ako sam dobro primetio). FMP (ili sada CZBG), Hemofarm i u poslednje vreme se ozbiljno umešala Mega-Vizura.
Ali ruku na srce, na tim mestima dobijaju i najviše za svoj razvoj u mlađim kategorijama...
Ali ruku na srce, na tim mestima dobijaju i najviše za svoj razvoj u mlađim kategorijama...
2bad4u- prva petorka
Pričaš o timovima koji dobiju poneki pik, i urade nešto više od prva dva kluba! Ako bolje pogledaš, unazad desetak i više godina, postoje samo dve konstante, pre svega FMP, kasnije se priključio i Hemofarm. Ovo što neko bljesne jedne sezone, pa ga nema u ozbiljnijoj konkurenciji narednih 5, ne računam, nije isključeno da se poklope kockice, da se pojavi neki igrač, koga ovi gorepomenuti nisu snimili, i eto uspeha, ipak su to klinci, čija igra hoda amplitudama...
Osim toga na juniorskom turniru, za plasman u Tursku, klinci Partizana, pobedili fovorizovane juniore Hemofarma. Bravo.
Osim toga na juniorskom turniru, za plasman u Tursku, klinci Partizana, pobedili fovorizovane juniore Hemofarma. Bravo.
2bad4u- prva petorka
Bogdanović i Čakarević su na primer ponikli iz tog Žitka.
Macijauskas- mvp
E ovo je vec dobar rezultat moram da priznam.
Inace danas je Dusko Vujosevic i zvanicno raskinuo ugovor sa CSKA i moze da krene sa radom.
Inace danas je Dusko Vujosevic i zvanicno raskinuo ugovor sa CSKA i moze da krene sa radom.
Sergej- mvp
Hemofram je katastrofa. Uzasno sam razocaran pre svega ''najtalentovanijim'' Andjusicem i Milutinov. Partizan, kako je Karadjordje vec rekao, nema peticu. Igraju im momci ispod 2m a Milutinov je visi od svakog za glavu. Nijednom(!) nije uspeo da ih ugura u reket. Stalno je dobijao loptu na 4-6m od kosa i igrao licem. To i nije tako lose u pogledu da ce on tesko ako ne poraste jos igrati 5. Pogodio je i trojku i izgleda da ima pristojan sut. Nabio je, kako vidim, 17 skokova, od toga 6 ofanzivnih zbog vec pomenutog deficita Partizana sa visinom.
Luka Andjusic. Covek koji ima status Derika Rousa a igra kao Filip Covic. Bar ovaj mec. Gresi mnogo, ispucava se i sto me je specijalno iznerviralo neverovatno se bahati. Prisustvovao sam dranju na saigrace kada se lopta baci u aut ili bunjenje za blok kada mu lopta udari u nogu i ode u aut. Treba istaci da je Hemofarm uhvatio poslednji prikljucak sa njim na klupi. Tada su stvarno na 1/2 bili dobri Novak i cini mi se Vasiljevic ali nisam siguran
Partizan jako dobra ekipa. Dosadio sam Bogu i narodu zbog tog problema sa visinom ali tako je. Da imaju jakog centra bili bi istinski dobri. Prilicno sam odusevljen Radicevicem. Covek cija igra odise intaligencijom i Andjusica je pocepao kao poziv za vojsku. Produzeni korak, ulaz, naskok, pivot. Sto kaze Karadjordje, podseti na Kecmana. Moze komotno da igra i 2. Odbrana mu je sasvim pristojna. Fali mu mozda malo sut sa 5 i vise metara.
Izrazito mi se svideo Majic ali to je covek koji ako ne izraste naglo tesko da moze da igra profesionalnu kosarku. Jak je kao stena ali ima visinu 2/3. Podseca me na niskog Macvana. Mec je proveo na 4, imao fina resenja gde je snagom dominirao ali ga je Nikolic(zaboravih njega da pomenem, svidja mi se kako igra, malo je smotan ali u principu ok) ubijao visinom. Trojku nema teorije da igra jer je prespor a i ''ima ga''. Bice mi zao ako propadne jer ima smisla za kosarku.
Ovo su samo trenutne inpresije jer bi bilo idiotski da sudim o igracima koje uglavnom vidim prvi put. Izvinjavam se sto sam ga malo oduzio.
Luka Andjusic. Covek koji ima status Derika Rousa a igra kao Filip Covic. Bar ovaj mec. Gresi mnogo, ispucava se i sto me je specijalno iznerviralo neverovatno se bahati. Prisustvovao sam dranju na saigrace kada se lopta baci u aut ili bunjenje za blok kada mu lopta udari u nogu i ode u aut. Treba istaci da je Hemofarm uhvatio poslednji prikljucak sa njim na klupi. Tada su stvarno na 1/2 bili dobri Novak i cini mi se Vasiljevic ali nisam siguran
Partizan jako dobra ekipa. Dosadio sam Bogu i narodu zbog tog problema sa visinom ali tako je. Da imaju jakog centra bili bi istinski dobri. Prilicno sam odusevljen Radicevicem. Covek cija igra odise intaligencijom i Andjusica je pocepao kao poziv za vojsku. Produzeni korak, ulaz, naskok, pivot. Sto kaze Karadjordje, podseti na Kecmana. Moze komotno da igra i 2. Odbrana mu je sasvim pristojna. Fali mu mozda malo sut sa 5 i vise metara.
Izrazito mi se svideo Majic ali to je covek koji ako ne izraste naglo tesko da moze da igra profesionalnu kosarku. Jak je kao stena ali ima visinu 2/3. Podseca me na niskog Macvana. Mec je proveo na 4, imao fina resenja gde je snagom dominirao ali ga je Nikolic(zaboravih njega da pomenem, svidja mi se kako igra, malo je smotan ali u principu ok) ubijao visinom. Trojku nema teorije da igra jer je prespor a i ''ima ga''. Bice mi zao ako propadne jer ima smisla za kosarku.
Ovo su samo trenutne inpresije jer bi bilo idiotski da sudim o igracima koje uglavnom vidim prvi put. Izvinjavam se sto sam ga malo oduzio.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Nikola Radicevic, dovoljno je samo to reci. Gospodski je Partizan pobedio Hemofarm, koji nije imao nikakve sanse danas zahvaljuci nabedjenom Andjusicu i Milutinovu koji nije smeo da igra protiv igraca koji su od njega nizi za glavu. Odlicno vodjena utakmica od samog pocetka, pobeda je timska.
Ali Nikola Radicevic me je zadivio, taj produzeni korak mu je u rangu Kecmanovog, naskok neverovatan. Retko masi kad je sam za tri poena. U Hemofarmu kao sto kaze Koleman je jedino valjao Novak iako on nije nesto specijalno pokazao, ovo ostalo nije ni za sta. U Partizanu je tu jos i Majic ali kao sto sam i rekao posle one prve utakmice, nije definisan ali ima kosarkasko znanje. Sjajno igra ledjima ali je mnogo nizak da bi igrao pod kosem. Sut mu nije jaca strana, ali je uvek na pravom mestu i uvek pogodi kada treba. I plej Djordjevic ima potencijala ali ne tolikog kao Cacanin i Majic. Sve u svemu sjajna utakmica, odbrana je bila na nivou, bez greske.
Ali opet da kazem, u ovoj ekipi iskacu samo tri igraca, sta bi bilo da je cela petorka takva...
Ostaje nam samo da se nadamo da ce trenazna hala biti skoro pa da mozemo da uzivamo u dominaciji nasih juniora.
Ali Nikola Radicevic me je zadivio, taj produzeni korak mu je u rangu Kecmanovog, naskok neverovatan. Retko masi kad je sam za tri poena. U Hemofarmu kao sto kaze Koleman je jedino valjao Novak iako on nije nesto specijalno pokazao, ovo ostalo nije ni za sta. U Partizanu je tu jos i Majic ali kao sto sam i rekao posle one prve utakmice, nije definisan ali ima kosarkasko znanje. Sjajno igra ledjima ali je mnogo nizak da bi igrao pod kosem. Sut mu nije jaca strana, ali je uvek na pravom mestu i uvek pogodi kada treba. I plej Djordjevic ima potencijala ali ne tolikog kao Cacanin i Majic. Sve u svemu sjajna utakmica, odbrana je bila na nivou, bez greske.
Ali opet da kazem, u ovoj ekipi iskacu samo tri igraca, sta bi bilo da je cela petorka takva...
Ostaje nam samo da se nadamo da ce trenazna hala biti skoro pa da mozemo da uzivamo u dominaciji nasih juniora.
Karadjordje- mahač peškirom
- Datum upisa : 24.03.2011
Kvalitet utakmice na nivou mini basket lige.
Macijauskas- mvp
2bad4u- prva petorka
Koliko samo prodatih lopti. Dzavai nam je bio korisniji nego Raduljica.
Ne mogu da verujem kako slabo igra.
Cibona dosta bolje izgleda sa Repešom na klupi.
Koji raspad na kraju druge četvrtine. Četiri puta smo ostavljali igrače Cibone same na šutu.
U napadu naši centri osim Mačvana ne postoje. Moramo smanjiti broj izgubljenih lopti ako želimo da pobedimo.
Ne mogu da verujem kako slabo igra.
Cibona dosta bolje izgleda sa Repešom na klupi.
Koji raspad na kraju druge četvrtine. Četiri puta smo ostavljali igrače Cibone same na šutu.
U napadu naši centri osim Mačvana ne postoje. Moramo smanjiti broj izgubljenih lopti ako želimo da pobedimo.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Opasan je James. Pogodili ste fino, ovog puta.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Strana 5 od 25 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 25
Similar topics
» KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo