KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
+48
Sepultura
Marko
air slavkan
XXL
wolfvaga
Imperator
mlekadzija
Zemljoradnik
expert
Danny Trejo
Junglezburn
Karadjordje
2bad4u
superhik
Branko
Psycho
NenadBG
Sensui
Tazz
lazarminator
Gale
markoo
bigZ
Gencha
Macijauskas
Talicni Tom
slobokv83
sexdrogabodiroga
Sarlo
Nolle
blagoje
Everton
Mihael
Kure
Koleman
Dule Kecman
Hyperactive
familija
drexler
Novica-Ubica
Djole
Fiti
Bodi Bond
Markos
dane
Anti-RTS
Sergej
Ray Allen
52 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 15 od 25
Strana 15 od 25 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25
Re: KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
slažem se, nije to loše... Dovoljno je vidjeti kako se u Španiji štite domaći mladi igrači, Abrines, Mirotić, Rabaseda i još par njih.
Naravno, to je jedna vrsta usluge koju ne treba zloupotrebljavati, ali to je već do sistema, odnosa vođstva lige, sudija, uprava klubova, trenera... Ja moram reći da se divim Špancima kad vidim šta su napravili od svoje košarke.
Kod nas nije lako štititi mlade igrače, prije svega zato što ih nema na terenu . No dobro, da ne ponavljamo isto svaki dan, nadajmo se da će biti bolje
Naravno, to je jedna vrsta usluge koju ne treba zloupotrebljavati, ali to je već do sistema, odnosa vođstva lige, sudija, uprava klubova, trenera... Ja moram reći da se divim Špancima kad vidim šta su napravili od svoje košarke.
Kod nas nije lako štititi mlade igrače, prije svega zato što ih nema na terenu . No dobro, da ne ponavljamo isto svaki dan, nadajmo se da će biti bolje
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Policija je omogucila ulaz u halu grobarima.... Kao i pojedinim navijacima Zvezde bez karte...
Sergej, i meni su pokusali da uzmu usb na sluzbenom... Neki kreten je radio na kontroli...
Sergej, i meni su pokusali da uzmu usb na sluzbenom... Neki kreten je radio na kontroli...
Marko- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Meni je svejedno ko ce igrati sledece sezone i koliko minuta,ja zelim da igramo svaku utakmicu na pobedu i samo na pobedu...
Markos- prva petorka
Marko ::Policija je omogucila ulaz u halu grobarima.... Kao i pojedinim navijacima Zvezde bez karte...
Meni jedne godine nisu dali da unesen laptop. Stigao sam direktno s posla i naravno ne smem da ostavim u kolima , trajalo je ubedjivanje dobrih 10 minuta, dok nije dosao komesar za bezbednost koga odlicno poznajem i pustio me da udjem. To su sve debili sa 2g mozga.
Sergej- mvp
Gledam sad malo statistike ovog Ivana Radenovića, čini mi se kao idealan back up centar za Partizan u Evroligi.
Ono što sam malo vidio Donjeck ove godine na TV, stvarno je čvrst igrač, po tome u rangu sa Raškom, a puno je talentovaniji u napadu. I odličan skakač, daleko ispred Katića.
Živo me interesuje koja mu je plata... Saša Obradović je više puta isticao da Donjeck nije milionerski klub, ne troše kao drugi sa Istoka, nemaju ni svoju dvoranu već im termini zavise od lokalnog hokejaškog kluba.
Radenović je provjeren igrač, sa zavidnim stažom u NCAA, a kasnije i u Grčkoj i ACB ligi. Duda ga je više puta zvao na pripreme... Ako bi se uklopio u platu Pere Božića (koja koliko sam čuo nije mala) bio bi odlično pojačanje za nas
Ono što sam malo vidio Donjeck ove godine na TV, stvarno je čvrst igrač, po tome u rangu sa Raškom, a puno je talentovaniji u napadu. I odličan skakač, daleko ispred Katića.
Živo me interesuje koja mu je plata... Saša Obradović je više puta isticao da Donjeck nije milionerski klub, ne troše kao drugi sa Istoka, nemaju ni svoju dvoranu već im termini zavise od lokalnog hokejaškog kluba.
Radenović je provjeren igrač, sa zavidnim stažom u NCAA, a kasnije i u Grčkoj i ACB ligi. Duda ga je više puta zvao na pripreme... Ako bi se uklopio u platu Pere Božića (koja koliko sam čuo nije mala) bio bi odlično pojačanje za nas
drexler- mvp
Zar on nije četvorka?
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
2bad4u ::Zar on nije četvorka?
da, ali ne laka četvorka (tipa Lazme, Novica) tako da dosta vremena provodi na 5 (nešto kao Batist, Vaskez...). Ima snagu 5-ice, borben je i puno skače... Ja bih pokušao sa njim.
drexler- mvp
Mislim da je Partizan njega hteo i proslih sezona, ali on je tada hteo u Spaniju.
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35
iako je vjerovatno sprdačina od utakmice, kad je već otišao tamo red je da se pomene. Dakle Andrej Magdevski na Jordan campu, 3 trojke.
Inače ovaj Arapović je još jedan klinac koga komšije dižu u nebesa, 96 godište i sin je bivšeg reprezentativca Franje Arapovića. Već se skida za seniore Cibone u njihovoj ligi
drexler- mvp
A Domantas Sabonis je Arrvidasov mali.
Ray Allen- prva petorka
Na RTS 2 je manifestacija povodom godisnjice osvajanja Evrolige.
Gencha- šesti igrač
Znaci 2/3 sina krenula tim stopama. Tautvydas se secam ga se da je igrao na prvenstvu U19 u generaciji sa Valancijunasom. Bio je neki sedmi, osmi igrac u rotaciji. Igra takodje za mladi tim Unikahe. Domantas je valjda proglasen najtalentovanijim igracem Litvanije U15.Ray Allen ::A Domantas Sabonis je Arrvidasov mali.
Edit:
Vidim i Zoc ipak stigao
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Ne sviđa mi se kako je zamišljena ova proslava i kako je prezentovana, nama gledaocima. Ne mogu da verujem da glavni glumac nije došao Veliki kiks Željka Obradovića je što je umesto Dragiša rekao Predrag Šarić ...
Nego da ne kakim mnogo, prelepo je videti sve ove ljude na jednom mestu, u ovakvim trenucima se potvrđuje da ime Partizan znači mnogo u svetu košarke.
Nego da ne kakim mnogo, prelepo je videti sve ove ljude na jednom mestu, u ovakvim trenucima se potvrđuje da ime Partizan znači mnogo u svetu košarke.
superhik- prva petorka
ja sam zaboravio, tek od pola sam poceo da gledam
Everton- prva petorka
Godina : 36
Zasto Sasa nije dosao?
Ray Allen- prva petorka
Imao je neki problem sa Avionom.Ray Allen ::Zasto Sasa nije dosao?
Konacno neki lep marketniski potez Partizana.
Gencha- šesti igrač
Lepo je bilo. Morao sam malo ranije da izadjem ,ali stvarno sve legende osim Saleta su bile. Zeljko je odrzao sjajan govor stvarno.
KK Partizan je institucija kosarke.
Ponosan sam bio veceas u JDP.
Edit- Velika je steta i minus za celu proslavu sto Sale nije uspeo da dodje. Cast mi je bila upoznati jednog Kicanovica.
KK Partizan je institucija kosarke.
Ponosan sam bio veceas u JDP.
Edit- Velika je steta i minus za celu proslavu sto Sale nije uspeo da dodje. Cast mi je bila upoznati jednog Kicanovica.
Sergej- mvp
Žao mi je što nisam mogao da odem večeras, malo sam uspeo da pogledam. Lepo napravljeno, ima propusta naravno, Sale je morao da bude tu... Utakmica sa Fuenlabradom bi morala da postane tradicija, da se jedne godine igra tamo, a druge u Bg, ali da se uradi dobar marketing, a ne da se igra pred 10 ljudi.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
a kako sam se smorio kad je zeljko pomenu 2010, zabolelo me srce , kad se setim promasaja Teodosica i prikucavanje , a u glavi je nastala totalna zbrka
Everton- prva petorka
Sta se desava sa Pesakovicem? Videh ga juce na proslavi godisnjice...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Igrao je u Borcu, čitavu KLS, ali se baš i nije posebno istakao.
2bad4u- prva petorka
Ocekivano... covek je doziveo jako tesku povredu... pitanje je da li ce se ikada vratiti... mnogo mi ga je zao... dobio je i sansu u KKP i dobro ju je koristio i onda peh...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Nije se kroz igru video taj izostanak sa terena, ili neki problem sa kretnjama ili bilo šta... Imao je potpunu slobodu u igri (u Borcu), delovao je rešen da pobedi svaku utakmicu koju sam gledao, ali se izostanak vidi kroz procente šuta, kroz kontrolu lopte... Mislim da nije sve izgubljeno za njega i da je najveći problem probiti barijeru u glavi (ako je ima).
2bad4u- prva petorka
Igraci veceras redovnom linijom lete za T.A. Svi su spremni , Macvan i Bertans su se oporavili i sigurno ce igrati u subotu. Skauting je odradjen i ocekujem plasman u finale.
Sergej- mvp
Naravno, a u finalu borba na smrt pa sta bude...Realno je 10-15ak razlike za Makabi...ali mi smo poznati da se ne obaziremo na realnost...Sergej ::Igraci veceras redovnom linijom lete za T.A. Svi su spremni , Macvan i Bertans su se oporavili i sigurno ce igrati u subotu. Skauting je odradjen i ocekujem plasman u finale.
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Strana 15 od 25 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25
Similar topics
» KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo