KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
+48
Sepultura
Marko
air slavkan
XXL
wolfvaga
Imperator
mlekadzija
Zemljoradnik
expert
Danny Trejo
Junglezburn
Karadjordje
2bad4u
superhik
Branko
Psycho
NenadBG
Sensui
Tazz
lazarminator
Gale
markoo
bigZ
Gencha
Macijauskas
Talicni Tom
slobokv83
sexdrogabodiroga
Sarlo
Nolle
blagoje
Everton
Mihael
Kure
Koleman
Dule Kecman
Hyperactive
familija
drexler
Novica-Ubica
Djole
Fiti
Bodi Bond
Markos
dane
Anti-RTS
Sergej
Ray Allen
52 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 14 od 25
Strana 14 od 25 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19 ... 25
Re: KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
Nismo mi prodali bas tako veliki broj sezonskih. Sigurno nismo tih 5000.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
To vec ne znam. Ma meni je iskreno ovo jako glupo i samo kosarka ispasta zbog toga. Sta je falilo u Nisu pola pola .... Nego to vec godinama se stvara "domaci" teren ...Gluposti.
Sergej- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Nama ne ide na ruku to pola-pola u ABA ligi. Grobari imaju praksu da dolaze na derbi i na jadranu, delije ne. Uvek biste imali domaci teren. Mislim da su prevazidjeni problemi od pre 5, 6 godina mada ne znam kako bi to izgledalo u Pioniru. Boze zdravlja, videcemo.
Koleman- mvp
Znas kako. Sad generalno postoji problem zbog sezonskih ulaznica. Posebno kad je Partizan domacin , ipak preko 5000 je prodato ukupno. Tu racunam i loze i sponzorske ulaznice.
Secam se pre par godina Delije i Grobari su medjusobno razmenjivali ulaznice kad su bili gosti.
Ide Superliga, pa da vidimo
Secam se pre par godina Delije i Grobari su medjusobno razmenjivali ulaznice kad su bili gosti.
Ide Superliga, pa da vidimo
Sergej- mvp
Jako loša košarka zaslađena glupim čarkama. Jungle reče borbena utakmica, pa što im drugo ostaje osim da se bore kada su od košarke operisani!?
Osim Anđušića, Mačvana i Nedovića, na terenu nije postojao igrač za koga se može reći da na terenu deluje košarkaški. Pored njih trojice neke bitnije uloge u budućnosti mogu igrati možda Subotić i Lazić, kao neke zamene i kostolomci, jer to rade stvarno dobro, a svakoj ekipi trebaju takvi igrači.
Džejms, šta reći o igraču koga Kari pusti da radi šta hoće. O tome koliko je dobar valjda najbolje govori to što su Zvezdini visoki igrači imali naredbu da mu ne iskaču kod pika... Usralo ga je par šuteva u drugom poluvremenu i to je to. On možda na ovom nivou jeste dobro rešenje, ali nije on plej za Evroligu i ne bi Partizan trebao da ga zadržava, ako u klubu imaju tu nameru.
Išao sam na utakmicu sa drugarom koji je Zvezdaš, koji mi je pitao "Zašto ovo", misleći na skandiranja, ničim izazvana, Mačvanu. Kasnije, tokom meča, Mačvan je svojim ponašanjem tražio još više uvreda, da to tako kažem, ali u prvom poluvremenu, bez ikakvog razloga neviđene uvrede, od Ustašo, do Šar-pei ti jebao kevu... I sutra taj dečko treba da igra za Srbiju!? Ovakve stvari u halama samo pokazuju koliko je očajnih ljudi u Srbiji koji traže način da se negde isprazne...
Osim Anđušića, Mačvana i Nedovića, na terenu nije postojao igrač za koga se može reći da na terenu deluje košarkaški. Pored njih trojice neke bitnije uloge u budućnosti mogu igrati možda Subotić i Lazić, kao neke zamene i kostolomci, jer to rade stvarno dobro, a svakoj ekipi trebaju takvi igrači.
Džejms, šta reći o igraču koga Kari pusti da radi šta hoće. O tome koliko je dobar valjda najbolje govori to što su Zvezdini visoki igrači imali naredbu da mu ne iskaču kod pika... Usralo ga je par šuteva u drugom poluvremenu i to je to. On možda na ovom nivou jeste dobro rešenje, ali nije on plej za Evroligu i ne bi Partizan trebao da ga zadržava, ako u klubu imaju tu nameru.
Išao sam na utakmicu sa drugarom koji je Zvezdaš, koji mi je pitao "Zašto ovo", misleći na skandiranja, ničim izazvana, Mačvanu. Kasnije, tokom meča, Mačvan je svojim ponašanjem tražio još više uvreda, da to tako kažem, ali u prvom poluvremenu, bez ikakvog razloga neviđene uvrede, od Ustašo, do Šar-pei ti jebao kevu... I sutra taj dečko treba da igra za Srbiju!? Ovakve stvari u halama samo pokazuju koliko je očajnih ljudi u Srbiji koji traže način da se negde isprazne...
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Bodi kako ti se cini Bertans ?
Inace ne znam sta bi trebalo da se dogodi pa da Milosavljevic ostane i posle ove sezone u Partizanu. Ovo sto on igra ne bruka i sramota. Nit odbrane nit napada.
Inace ne znam sta bi trebalo da se dogodi pa da Milosavljevic ostane i posle ove sezone u Partizanu. Ovo sto on igra ne bruka i sramota. Nit odbrane nit napada.
Sergej- mvp
Da, Bertans odličan, njega zaboravih. Reklo bi se da dečko zna znanje, ali se vidi da je neiskusan, pravi neke glupe faulove, ali igra zadovoljavajuće. Nekako nemam utisak ni da igra, a on od kada je došao ima finu minutažu.
Šta god nameravaju da rade sledeće godine, u Partizanu moraju da daju prostora Miljenoviću, Bogdanoviću, Anđušiću i Bertansu, sve biser do bisera. Ne vidim šta to Milosavljević igra, a Bogdanović ne bi mogao!?
Šta god nameravaju da rade sledeće godine, u Partizanu moraju da daju prostora Miljenoviću, Bogdanoviću, Anđušiću i Bertansu, sve biser do bisera. Ne vidim šta to Milosavljević igra, a Bogdanović ne bi mogao!?
Bodi Bond- mvp
Bold nije uopste tacan, Dzejmsa su najvise stisli, menjali su se na njemu Popovic, Lazic (koji su odlicni defanzivci) i Covic. Sto se tice Evrolige, morali bi da ga vidimo na delu da bi rekli da li je plej za EL. Moje je misljenje da Partizan ne moze da kupi boljeg pleja za te pare.Bodi Bond ::
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35
''Ma di ces naci boljeg momka za te pare? Da ste mi sretni on i ti, mozes do veka tragati al' neces naci nikog tako mi gitare.''Gencha ::Bold nije uopste tacan, Dzejmsa su najvise stisli, menjali su se na njemu Popovic, Lazic (koji su odlicni defanzivci) i Covic. Sto se tice Evrolige, morali bi da ga vidimo na delu da bi rekli da li je plej za EL. Moje je misljenje da Partizan ne moze da kupi boljeg pleja za te pare.Bodi Bond ::
Slazem se. Meni je on ostavio lep utisak.
Koleman- mvp
Moje misljenje se potpuno slaze sa tvojim, samo pitanje: da li si nesto nacuo od kluba da ce da ga se otarese, ili je to tvoje licno misljenje?Sergej ::Bodi kako ti se cini Bertans ?
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Kako bi bilo kada bi ga malo stisnuo Dijamantidis? Ja sam pre svega mislio na pik en rol, što sam u nastavku i napisao. Tako da si ti ovo izvukao iz konteksta.
Bodi Bond- mvp
Bodi, borbenija je bila od mnogi prethodnih derbija, pre svega zahvaljujući Zvezdi koja je tek sada uvodi tu borbenost na nekom višem nivou, a ni ranije nisu bili neki košarkaški umetnici...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Ok izvini, nisam znao da si mislio samo na pik, mada ti opet konstatacija nije na mestu. Mekkejleba pustaju da sutira, pa je opet medju 3 najbolja pleja u Evropi.Bodi Bond ::Kako bi bilo kada bi ga malo stisnuo Dijamantidis? Ja sam pre svega mislio na pik en rol, što sam u nastavku i napisao. Tako da si ti ovo izvukao iz konteksta.
Kako je igrao Teodosic kada ga je stisnuo Marko Tomas
U top 16 EL su igrali Ejsi, Lafajet i Dzerels i oni su u bogatijim klubovima od Partizana, zar ne mislite da bi Efes, Ulker i Olimpijakos izvukli boljeg pleja da postoji?
Gencha- šesti igrač
Lično, ne vidim šta to radi Džejms, a Miljenović ne bi mogao. Možda Miljenović ne bi bio konstantno na određenom nivou, imao bi oscilacije, ali bi to bar bilo ulaganje u budućnost. Siguran sam da bi Partizan uzeo titulu i sa Nenadom i Perom na pleju, uz pomoć Anđušića.
Bodi Bond- mvp
To je vec neka druga prica, ja pricam o situaciji da se umesto Dzejmsa dovede neki drugi igrac za sledecu sezonu - mislim da bi to bila velika greska.Bodi Bond ::Lično, ne vidim šta to radi Džejms, a Miljenović ne bi mogao. Možda Miljenović ne bi bio konstantno na određenom nivou, imao bi oscilacije, ali bi to bar bilo ulaganje u budućnost. Siguran sam da bi Partizan uzeo titulu i sa Nenadom i Perom na pleju, uz pomoć Anđušića.
Gencha- šesti igrač
Gde si ti bre Bodi do sada? Napljuvaše me ljudi jer sam kudio Džejmsa. Već sam počeo sa se preispitujem da l' to stvarno ne vidim kvalitet o kome izvesni pričaju i koji seku vene za ovim zagorelim...
Da je on kvalitetan igrač, verovatno bi ga neki od Grčkih BOLJIH klubova pokupio, a ne uzimaju raspalog Lo-a, kojes se jedva otarasismo.
Da je on kvalitetan igrač, verovatno bi ga neki od Grčkih BOLJIH klubova pokupio, a ne uzimaju raspalog Lo-a, kojes se jedva otarasismo.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Bodi Bond ::Šta god nameravaju da rade sledeće godine, u Partizanu moraju da daju prostora Miljenoviću, Bogdanoviću, Anđušiću i Bertansu, sve biser do bisera. Ne vidim šta to Milosavljević igra, a Bogdanović ne bi mogao!?
Bodi Bond ::Lično, ne vidim šta to radi Džejms, a Miljenović ne bi mogao. Možda Miljenović ne bi bio konstantno na određenom nivou, imao bi oscilacije, ali bi to bar bilo ulaganje u budućnost. Siguran sam da bi Partizan uzeo titulu i sa Nenadom i Perom na pleju, uz pomoć Anđušića.
Šta će ovo da se desi, već drugi put se slažem sa tobom u potpunosti
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
2bad4u ::
Makabi da nije doveo Maleta, doveo bi Dzejmsa...
A inace se uopste ne slazem da Miljenovic moze da uradi sve sto i Dzejms... siguran sam da Miljenovic nema sanse da napravi visak kao Dzejms i da probije kao on... jos je on preslab da tako nesto uradi, a i nije dovoljno brz... mada, njih dvojica su potpuno 2 razlicita tipa igraca, pa bi bilo glupo i porediti ih... u svakom slucaju, Miljenovic MORA sledece sezone poceti da igra...
I razumem Bodija koji vidim ocajava sto Srbija nema kreativne igrace (kao i svi), pa priziva Miljenovica kao spasioca... ali mislim da on ne bi mogao da pruzi koliko i Dzejms trenutno... ali svakako mora biti back-up sledece sezone i da ima najmanje 15 minuta po utakmici...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
slažem se, ta logika ne pije vodu.
Onda možemo reći da je Bo vredio uzeo bi ga neki od boljih turskih klubova umjesto Vizneskog, ili da je Marić vredio uzeo bi ga neki veliki španski klub umjesto Nedžada Sinanovića.
Teško je odrediti vrijednost nekog igrača na tako malom uzorku utakmica. Džejmsu svakako imam šta prigovoriti, ali realno, bez njega bi Partizan izgubio utakmice protiv Cibone i ovu od sinoć možda.
Energičan je, brz, šut nije tako strašan kako se pričalo, ne čini se kancerogen po ekipu, tj. nije divlji tip crnca... S te strane nam više odgovara od Loua i Kurte npr. Ne znam, meni djeluje kao igrač koji bi se nakon još jednih priprema mogao uključiti u evroligaški pohod Partizana.
Situaciju najbolje opisuje citat stiha Balaševićeve pjesme koji je neko stavio na prethodnoj strani
Onda možemo reći da je Bo vredio uzeo bi ga neki od boljih turskih klubova umjesto Vizneskog, ili da je Marić vredio uzeo bi ga neki veliki španski klub umjesto Nedžada Sinanovića.
Teško je odrediti vrijednost nekog igrača na tako malom uzorku utakmica. Džejmsu svakako imam šta prigovoriti, ali realno, bez njega bi Partizan izgubio utakmice protiv Cibone i ovu od sinoć možda.
Energičan je, brz, šut nije tako strašan kako se pričalo, ne čini se kancerogen po ekipu, tj. nije divlji tip crnca... S te strane nam više odgovara od Loua i Kurte npr. Ne znam, meni djeluje kao igrač koji bi se nakon još jednih priprema mogao uključiti u evroligaški pohod Partizana.
Situaciju najbolje opisuje citat stiha Balaševićeve pjesme koji je neko stavio na prethodnoj strani
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Uvek fali jedna lopta, i nedovoljno iskustva.Nolle ::...da nam ga na kraju sezone stavis u dupe. pa zavrsi drex, nemoj da se stidis :p
Ok je bio derbi, borbeno napokon, nas su kostali Sava i Andreja egal utakmice bar (jedna lopta), ovako je stalno utakmica bila na 3-4 poseda.
Cestitam komsije, ali mi ako se pojacamo, nece bas biti lako u nasoj ligi.
Što se tiče rasprave Miljenović ili Džejms, ja sam više za solomonsko rešenje i Miljenović i Džejms. Mislim da konačno treba da igramo sa dva klasična pleja (Pera nije plej, tj. nemamo 2 klasična pleja još od sezone 2003/04 ili tako nekako...), i to dva različita klasična pleja, jedan košarkaški znalac, čovek koji ima trik u rukama i oseti igru- Miljenović, a drugi brz i prodoran, sa poenima u rukama- Džejms (ili plej na taj fazon). To bi bio dobar recept, dobili bi na raznovrsnosti u napadu.
Problem je što ni Miljenović ni Džejms ne igraju kvalitetnu odbranu, ali ruku na srce plejevi po default-u nisu najbolji odbrambeni igrači jednog tima, oni su tu da kreiraju igru, a odbranu neka igraju drugi igrači.
Kure- šesti igrač
- Datum upisa : 13.09.2011
Miljenovic se nece vracati za Superligu.
Sergej- mvp
Prema pravilima KLS-a nema pravo.
Da dodam da Miljenovic u nasoj ligi ima maksimalnu zastitu kod sudija. Kao da je NBA zvezda.
Da dodam da Miljenovic u nasoj ligi ima maksimalnu zastitu kod sudija. Kao da je NBA zvezda.
Ray Allen- prva petorka
Nisam baš siguran u tu zaštitu. Kao što rekoh, odgledao sam sve utakmice (njegove) u KLS, i to što igra 30+ minuta, što je lopta mnogo vremena kod njega, što sve akcije kreću od njega, što ima odličnu kontrolu lopte i driblinge, ne znači da faulovi koji se sviraju na njemu ne postoje. Vrlo retko šutira spolja, već je veliki broj njegovih akcija ulaz, i dodavanje ili egzekucija, posle probijanja prve linije (otud i broj faulova, ako si na to mislio, kao zaštitu)
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Mislim da je i bolje da ima zastitu i on i svi mladji igraci , nego da im neki panj od 35 godina proseta koleno
Sergej- mvp
Strana 14 od 25 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19 ... 25
Similar topics
» KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo