KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
+48
Sepultura
Marko
air slavkan
XXL
wolfvaga
Imperator
mlekadzija
Zemljoradnik
expert
Danny Trejo
Junglezburn
Karadjordje
2bad4u
superhik
Branko
Psycho
NenadBG
Sensui
Tazz
lazarminator
Gale
markoo
bigZ
Gencha
Macijauskas
Talicni Tom
slobokv83
sexdrogabodiroga
Sarlo
Nolle
blagoje
Everton
Mihael
Kure
Koleman
Dule Kecman
Hyperactive
familija
drexler
Novica-Ubica
Djole
Fiti
Bodi Bond
Markos
dane
Anti-RTS
Sergej
Ray Allen
52 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 12 od 25
Strana 12 od 25 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 25
Re: KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
Danas u žurnalu dodatak "Partizanov vremeplov"
http://www.zurnal.rs/2012/03/13/u-sredu-14-marta-dodatak-partizanov-vremeplov/index.html
http://www.zurnal.rs/2012/03/13/u-sredu-14-marta-dodatak-partizanov-vremeplov/index.html
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Procitah u cugu.. Ovo danas je prvi od 4 dela koliko ce izaci.superhik ::Danas u žurnalu dodatak "Partizanov vremeplov"
Dule Kecman- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34
kakav je propalitet Raduljica, mene je blam sto on igra kod nas
Everton- prva petorka
Godina : 36
Vlado Jovanoviću
Samo da prenesem da je na 21 sekund do kraja isključivo tražio da se igra ceo napad (na tajmautu), a bilo je toliko očigledno da će Cedevita odmah praviti faul. I to je više puta ponovio da se igra ta akcija do kraja napada?!?! Totalno bez osećaja za igru, sve radi kao robot... I da, imamo još 2 faula do bonusa na 21 sekundu do kraja i retard kaže igračima da ne prave faul. Vrhunski stručnjak, kako da ne. Iz dana u dan sve više tonemo, a VJ otkaz neće dobiti zato što je poslušan i zato što radi za kikiriki.
Samo da prenesem da je na 21 sekund do kraja isključivo tražio da se igra ceo napad (na tajmautu), a bilo je toliko očigledno da će Cedevita odmah praviti faul. I to je više puta ponovio da se igra ta akcija do kraja napada?!?! Totalno bez osećaja za igru, sve radi kao robot... I da, imamo još 2 faula do bonusa na 21 sekundu do kraja i retard kaže igračima da ne prave faul. Vrhunski stručnjak, kako da ne. Iz dana u dan sve više tonemo, a VJ otkaz neće dobiti zato što je poslušan i zato što radi za kikiriki.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
Izvukli smo tesku pobedu. Bilo je jako bitno da bude bar 3 i vise koseva zbog nekog trougla moguceg sa Cedevitom i Buducnosti. Igra na momente,ali generalno los utisak iz Pionira veceras.
Sergej- mvp
Anti-RTS ::Vlado Jovanoviću
Malo je njemu minut odmora.Dečko je pogubljen,pogotovo kad su tesne završnice.Treba mu 45 sec da skonta ko mu je u postavi,pa onda ko mu igra dvojku,trojku i četvorku,i onda kad sirena označi kraj tajmauta onda na brzinu nešto kaže da ima alibi zašto je zvao isti.U većini slučajeva to nema veze sa utakmicom ali ajd nek se igra pa šta bog da.Ja inače ne volim ni kritikovati a ni previše hvaliti igrače voljenog kluba,ali ovo je očigledno.Svaki tajmaut mu prođe a on u suštini ne kaže ništa.
XXL- mahač peškirom
- Datum upisa : 06.10.2010
I meni bas smeta to njegovo ''cutanje'' na timeoutu. Nekada je to i pravo cutanje od 10, 15 sekundi. Dok smisli sta i kako... Onda postavi akciju gde je Cakarevic 3, onda ubacuje Lucica na 3 pa shvata da ne moze Kecman da igra 2 pa ubacuje Gagija, onda vraca Kecaman da bi Lucic zavrsio na 4. Zaista mi je zadivljujuce kako igraci izadju na parket, posebno Lucic, da svako zna sta treba da uradi posle takvog timeouta. Lucic od mene ima veliko postovanje. Coveka saltaju sa 3 na 4 bukvalno u samom napadu a nikada ne ispadne iz akcije. Koncentracija 100%.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
A Makabiju bodovi trebaju za...?Sergej ::blagoje ::У чему је разлика између другог и трећег места ? Свеједно се иде на Цедевиту.
U bodovima
Ako je Makabi nedodirljiv , red je da Partizan bude drugi. To je uostalom i cilj za ligaski deo takmicanja. A ova prica kako je samo F4 bitan nije istinita. Igraci su bili na zestokom ribanju posle sramne igre protiv Olimpije.
Zar nije trebalo promeniti sistem bodovanja kad su u ligu upali Izraelci? Oni su prvi, uzimaju određeni broj poena koji im ništa ne znače pošto su doživotni predstavnik Izraela u EL.
E doživeo sam i da crvenima smeta Vladino ćutanje na tajmautima. Meni je bitno što nije ćutao, i što je znao šta i kako radi, na finalnom turniru Kupa, a tako će da bude i u KLS.
Kure- šesti igrač
- Datum upisa : 13.09.2011
Pa znas kako dogovor je bio da Makabi ne uzima bodove ,jer mu nista ne znace. To je po meni realna varijanta. I onda drugo mesto vuce maksimalan broj bodova.
Sergej- mvp
Sergej ::Pa znas kako dogovor je bio da Makabi ne uzima bodove ,jer mu nista ne znace. To je po meni realna varijanta. I onda drugo mesto vuce maksimalan broj bodova.
Ma kao i u ULEB-u tako i u ABA se nista ne zna (mafijaske organizacije kojima je stalo samo do NOVCA)...
Mnoge stvari nisu precizirane, pa tako ni to sta se desava sa Makabijem (inace njegovo igranje je sa rasporedom i satnicom napravilo citavu sprdnju i zajebanciju).....
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Slazem se, ali taj Makabi je dao pristojan novac i tako je liga funkcionisala ove godine. Prosle godine je to bio Nymburk . Sigurno da i MZT ne ulazi na lepe oci.
Sergej- mvp
У томе је и највећи проблем. Све док се успех мери резултатима у КЛС и КРК, Партизан нажалост неће бити озбиљан европски клуб.Kure ::A Makabiju bodovi trebaju za...?Sergej ::
U bodovima
Ako je Makabi nedodirljiv , red je da Partizan bude drugi. To je uostalom i cilj za ligaski deo takmicanja. A ova prica kako je samo F4 bitan nije istinita. Igraci su bili na zestokom ribanju posle sramne igre protiv Olimpije.
Zar nije trebalo promeniti sistem bodovanja kad su u ligu upali Izraelci? Oni su prvi, uzimaju određeni broj poena koji im ništa ne znače pošto su doživotni predstavnik Izraela u EL.
E doživeo sam i da crvenima smeta Vladino ćutanje na tajmautima. Meni je bitno što nije ćutao, i što je znao šta i kako radi, na finalnom turniru Kupa, a tako će da bude i u KLS.
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
air slavkan :: Све док се успех мери резултатима у КЛС и КРК, Партизан нажалост неће бити озбиљан европски клуб.
Slavkane zašto misliš da Partizan nije ozbiljan evropski klub?
XXL- mahač peškirom
- Datum upisa : 06.10.2010
Зато што мажу очи навијачима, неспособни су да нађу озбиљног спонзора и поред толиких успеха него се чекао Телеком, а овамо кукају како стално немају пара. Зато што је Партизан имао "систем" који се уствари звао Дуле Вујошевић, чим је отишао прича се променила баш код једне од кључних ствари система, а то је развој младих домаћих играча. А и скаутинг нам се распао откад је отишао. Имамо Владу Јовановића који покушава да буде мали Дуле уместо као млад и нов тренер да унесе освежења и промене. А и управа га је ваљда баш зато и поставила, да се не би ништа променило. Једина промена је на горе, зихерашка игра и 30 минута Кецмана, Божића и Милосављевића. И зато што форсирају месаре и рваче и мука ми је више од толико година такве кошарке (добро, то већ није толико до озбиљности).
Али главно је због тога што је примарни циљ бити први у селу. Партизан је прерастао КЛС одавно, а на крају ове сезоне ће нам мазати очи и прогласити је успешном само због те титуле коју ће 99% и освојити. Клуб треба да расте и развија се, и с њим и амбиције. Чим смо направили мало већи успех у Евролиги одмах се кренуло са причом како треба смирити навијаче и како то није реалност. И уместо да се крене у сезону са неком здравом амбицијом у медијима се пласирају приче како смо у групи смрти и како нећемо имати више од 2 победе и тако сваке јебене године. И на крају ће нам сезона бити пласирана као успешна, уместо да се призна неуспех. Да смо имали укупно 3 победе и да нисмо имали шансу, па и да прогуташ да није било реално, а овако је свакако неуспех. Озбиљан клуб би то признао, озбиљан тренер би рекао где је погрешио када изгуби утакмицу, а ови наши и несрећни Влада никад.
Иначе не волим да пишем дуге постове и покрећем узалудне расправе, али ето сад си ме ухватио.
Али главно је због тога што је примарни циљ бити први у селу. Партизан је прерастао КЛС одавно, а на крају ове сезоне ће нам мазати очи и прогласити је успешном само због те титуле коју ће 99% и освојити. Клуб треба да расте и развија се, и с њим и амбиције. Чим смо направили мало већи успех у Евролиги одмах се кренуло са причом како треба смирити навијаче и како то није реалност. И уместо да се крене у сезону са неком здравом амбицијом у медијима се пласирају приче како смо у групи смрти и како нећемо имати више од 2 победе и тако сваке јебене године. И на крају ће нам сезона бити пласирана као успешна, уместо да се призна неуспех. Да смо имали укупно 3 победе и да нисмо имали шансу, па и да прогуташ да није било реално, а овако је свакако неуспех. Озбиљан клуб би то признао, озбиљан тренер би рекао где је погрешио када изгуби утакмицу, а ови наши и несрећни Влада никад.
Иначе не волим да пишем дуге постове и покрећем узалудне расправе, али ето сад си ме ухватио.
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
Marketing je rak rana našeg KK-a. Prosto je neverovatno da ništa nismo uspeli na tom polju čak i posle F4.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Са овиме се не слажем, никако. Мислим да је игра Партизана много лоша, и да нема основа за толиким оптимизмом. Тако изгледа поредак уколико гледамо само на састав тимова. О титули ће одлучивати много других спортских фактора. Почевши од тренера, мотивације, темпирања форме, спортске дрскости, и среће...air slavkan ::...Партизан је прерастао КЛС одавно, а на крају ове сезоне ће нам мазати очи и прогласити је успешном само због те титуле коју ће 99% и освојити....
Најжалије би ми било уколико бисмо титулу изгубили од Звезде, па се надам да ће борбу за титулу схватити крајње озбиљно. Да неће дозволити себи опуштање и превелику дозу самоуверености. То је то у суштини.
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
Danas je odrzana Skupstina KK Partizan. Novi Statut je usvojen jednoglasno. Uglavnom su bile opste teme na dnevnom redu, nista specijalno.
Sto se tice Partizana, on je vec duzi niz godina najbolja ekipa regiona, tako da ne moze se reci da je prosecan klub nikako. Rezultati u Evropi su ove godine omanuli ali nerealno je bilo ocekivati neki prolaz iako smo imali 3 mec lopte. Kad kazem nerealno, pre svega iz ugla igranja Pekovica koji nam je bio dar sa neba.Inace bi smo imali 2-3 pobede maksimalno. Slazem se oko VJ , ali isto tako taj VJ ima rezultate , 4 trofeja u nizu , tako da ne moze se nista prigovoriti .Iako itekako ima materijala za to.
Sto se tice Partizana, on je vec duzi niz godina najbolja ekipa regiona, tako da ne moze se reci da je prosecan klub nikako. Rezultati u Evropi su ove godine omanuli ali nerealno je bilo ocekivati neki prolaz iako smo imali 3 mec lopte. Kad kazem nerealno, pre svega iz ugla igranja Pekovica koji nam je bio dar sa neba.Inace bi smo imali 2-3 pobede maksimalno. Slazem se oko VJ , ali isto tako taj VJ ima rezultate , 4 trofeja u nizu , tako da ne moze se nista prigovoriti .Iako itekako ima materijala za to.
Sergej- mvp
Daleko od toga da Jovanović nema grešaka ili da ne može bolje, da ne baguje, da se ne gubi i vremenu i prostoru... Ali posmatrati ga očima Slavkana ne znam kako je dobio poslednji kup, gde je i Muti i Kariju održao časove vođenja ekipe. Ne bih se složio da ima toliko bolji i ozbiljniji sastav od Radničkog i Zvezde.
Da sam zadovoljan njime, nisam, ali recimo da vidim neki potencijal. Posebno jer se posmatra i poredi (većinom) sa Duletom, a igra koju oni forsiraju je identična, gadna, fizička košarka, jaka odbrana, kontrolisani (bezidejni, bez kreativnosti) napadi...
Da sam zadovoljan njime, nisam, ali recimo da vidim neki potencijal. Posebno jer se posmatra i poredi (većinom) sa Duletom, a igra koju oni forsiraju je identična, gadna, fizička košarka, jaka odbrana, kontrolisani (bezidejni, bez kreativnosti) napadi...
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Hyperactive- prva petorka
Po meni je on indijanac bez osečaja za košarku, sličan Milosavljeviću. Ali ako bi njegov ostanak značio preskakanje mučnog početka sezone i prolagođavanja nekom novom "kardinalnom" promašaju tipa Lo, onda potpisujem da je bolje da Džejms ostane i naredne sezone... (samo da pored njega šansu za dovoljan broj minuta dobije i Miljenović)
2bad4u- prva petorka
U taj tvoj plan se ne uklapa Pera Bozic.
Ne znam sto mislis da nema osecaj za kosarku? Mislim da imas bas previsoke standarde za strance, kao i vecina navijaca Partizana. Jednom se desava MekKejleb. To ti najbolje govori i visina njegovog ugovora i njegove konstantne igre.
Ne znam sto mislis da nema osecaj za kosarku? Mislim da imas bas previsoke standarde za strance, kao i vecina navijaca Partizana. Jednom se desava MekKejleb. To ti najbolje govori i visina njegovog ugovora i njegove konstantne igre.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Dzejms ipak nije ono sto smo svi ocekivali da jeste, ali to ne mora da znaci da nije dobar igrac... navijaci Partizana kada cuju da je plejmejker visok 180 do 185cm, oni misle to mora biti sam Derik Rouz, a ne Bo Mekejleb... odmah nisu zadovoljni cim vide da igrac ne moze bas tako lako da ode na dvokorak u situaciji 1 na 5... kad vide da on previse dodaje, odmah se pomisli kako on nije u stanju da izmisli kos... trebalo bi da nam je do sad opao kriterijum kod plejmejkera malo, s obzirom da smo imali silne promasaje u ove 2. godine... ja sam sasvim zadovoljan Dzejmsom... konstantan je, asistira, pravi visak, a ako mu je vece, cak ume da veze i nekoliko trojki... ne znam sta ljudi zele jos, pogotovo sto vise ne igramo euroligu, pa je samim tim malo teze naci novog Boa Mekejleba...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Dogodine ćemo igrati Euroligu. Od stranca želim da pravi razliku na terenu. Očekujem da igra na obe strane terena. Ne znam kako vi gledate stvari, ali po meni je Dunđerski bolji igrač od ovog, pri tom je domaći, pri tom odbrane ne mogu da se porede. Ume da igra pik (za razliku od ovog, gde pik preuzima Kecman ili Anđušić), ume da doda, i više pokušava da razigra ostatak ekipe.
Osim brzine i odraza, zaista ne vidim šta to Džejms ima a da prosečan domaći igrač nema? Jedino je crn, pa se svi pale kako je izmislio košarku.
Osim brzine i odraza, zaista ne vidim šta to Džejms ima a da prosečan domaći igrač nema? Jedino je crn, pa se svi pale kako je izmislio košarku.
2bad4u- prva petorka
Meni se svidja kako Dzejms igra i voleo bih da ga gledam i naredne sezone. Mozda se to samo meni cini, ali ja od njega vidim dosta kvalitetnih pasova na svakoj utakmici, posebno u situacijama kada navuce na sebe dva igraca pri ulazu, i onda izbaci loptu slobodnom igracu spolja za sut. Slazem se da nije suter, ali to i nije neki preveliki problem za njegov posao u ekipi. Brz je, pokretan u stavu, skocan...
Mislim da je njemu jos uvek malo problem da se navikne na malo sporiji tempo igre koji Vlada forsira, zato ocekujem da u buducnosti igra jos bolje nego do sada.
Mislim da je njemu jos uvek malo problem da se navikne na malo sporiji tempo igre koji Vlada forsira, zato ocekujem da u buducnosti igra jos bolje nego do sada.
Hyperactive- prva petorka
Strana 12 od 25 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 25
Similar topics
» KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo