KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
+48
Sepultura
Marko
air slavkan
XXL
wolfvaga
Imperator
mlekadzija
Zemljoradnik
expert
Danny Trejo
Junglezburn
Karadjordje
2bad4u
superhik
Branko
Psycho
NenadBG
Sensui
Tazz
lazarminator
Gale
markoo
bigZ
Gencha
Macijauskas
Talicni Tom
slobokv83
sexdrogabodiroga
Sarlo
Nolle
blagoje
Everton
Mihael
Kure
Koleman
Dule Kecman
Hyperactive
familija
drexler
Novica-Ubica
Djole
Fiti
Bodi Bond
Markos
dane
Anti-RTS
Sergej
Ray Allen
52 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 11 od 25
Strana 11 od 25 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 25
Re: KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
Imam par pitanja posto nisam gledao:
1.Kako je odigrao James? Po statistici jedan od boljih.
2.Sta je Jeretin uradio?
2.Sta je Jeretin uradio?
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Imperator ::A da mi skupimo muda i konacno otpustimo trenera na kraju sezone...
Jedino kod Vlade J. tim u toku sezone nema napredak, vec "nazadak" i pobedjujemo na cistu silu ovu domacu boraniju jer imamo duplo bolji roster od njih. Imao je 2 godine da pokaze sta zna i to je vise nego korektno sa nase strane. Nisam ga gotivio ni posle njegovih prvih 5 tekmi na mestu prvog trenera, nisam ga gotivio ni posle svih onih trofeja prosle godine, ne gotivim ga ni sad...
Znas kako,siguran sam da takav scenario necemo gledat .Postavio je taj Dule neke standarde,dok se osvajaju domaci trofeji trener ostaje,nesto vise da se uradi se ne trazi.Osvojicemo mi sve domace trofeje sa svim ovim nasim "krljasima" (lucicem,cakarom,budalom)ali nije to ono sto bih ja volio da gledam.Ocu nesto vise od Partizana,domaci trofeji me ne interesuju u smijesnoj konkurenciji.
Fiti- šesti igrač
- Datum upisa : 07.01.2012
James i Rasko odigrali odlicno pocetak poslednje cetvrtine i napravili +11. Najbolji igrac Partizana veceras. Onako, nije Bo, ali ume da izmisli kos, sto je vrlo vazno za Amera koji igra u Partizanu, posto ima tu dosta drveća koje to ne ume.Koleman ::Imam par pitanja posto nisam gledao:
2.Sta je Jeretin uradio?
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
E vidite ja uopšte ne smatram da imamo duplo bolji roster od ostalih.
Mnogi igrači su razočarali, tu najviše mislim na Milosavljevića I Lučića
( o Raduljici da nepričam).
Jednostavno pomenuti igrači su se pokazali kao dosta limitirani u nekim segmentima, plus kada dodamo činjenicu da je Kecmana, Peru i Raška poprilično pregazilo vreme i nisam toliko iznenadjen ovakvih igrama.
Zato smatra da se moralo ove sezone dati više prostora mladim igračima.
I slažem se da Vlada ne izvlači maksimum iz ovog tima, i da je pokazao da nije za Partizan.
Pre svega sramota je kako smo ušli u meč koji je možda bio i presudan u borbi za drugo mesto, ( nema šanse da ćemo dobiti Cedevitu više od 18 + )
i sramota je kako smo izgledali u napadu a pogotovo u odbrani.
Tompson se posrao u Raduljicu, Salin u Milosavljevića (koji opet pravi idiotske faulove). Mačvan katastrofalan danas, uopšte sramota za 16 ofanzivnih skokova Olimpije.
Nadao sam se da ćemo izgledati bolje kako sezona odmiče, ali sada se slažem sa Bodijem da nema šanse da ćemo proći Cedevitu.
Samo se nadam većoj šansi za mlade igrače u KSL.
Mnogi igrači su razočarali, tu najviše mislim na Milosavljevića I Lučića
( o Raduljici da nepričam).
Jednostavno pomenuti igrači su se pokazali kao dosta limitirani u nekim segmentima, plus kada dodamo činjenicu da je Kecmana, Peru i Raška poprilično pregazilo vreme i nisam toliko iznenadjen ovakvih igrama.
Zato smatra da se moralo ove sezone dati više prostora mladim igračima.
I slažem se da Vlada ne izvlači maksimum iz ovog tima, i da je pokazao da nije za Partizan.
Pre svega sramota je kako smo ušli u meč koji je možda bio i presudan u borbi za drugo mesto, ( nema šanse da ćemo dobiti Cedevitu više od 18 + )
i sramota je kako smo izgledali u napadu a pogotovo u odbrani.
Tompson se posrao u Raduljicu, Salin u Milosavljevića (koji opet pravi idiotske faulove). Mačvan katastrofalan danas, uopšte sramota za 16 ofanzivnih skokova Olimpije.
Nadao sam se da ćemo izgledati bolje kako sezona odmiče, ali sada se slažem sa Bodijem da nema šanse da ćemo proći Cedevitu.
Samo se nadam većoj šansi za mlade igrače u KSL.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Ovo je veceras bila mozda i najlosija partija sezone u NLB. Bez odbrane skoka suta .... Licili smo na bandu , a ne na tim. Mnogo toga nije valjalo. Macvana nema nigde, Radule u svom svetu , tek frizuru sto ima strasno ....
James ne moze sve sam. Kec u kanalu vec duze vreme. Malo su igrali jos Rasko i Luce. Ostali sramotno.
James ne moze sve sam. Kec u kanalu vec duze vreme. Malo su igrali jos Rasko i Luce. Ostali sramotno.
Sergej- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
wolfvaga ::James i Rasko odigrali odlicno pocetak poslednje cetvrtine i napravili +11. Najbolji igrac Partizana veceras. Onako, nije Bo, ali ume da izmisli kos, sto je vrlo vazno za Amera koji igra u Partizanu, posto ima tu dosta drveća koje to ne ume.Koleman ::Imam par pitanja posto nisam gledao:
2.Sta je Jeretin uradio?
Jedino mu zamjeram zato što je dva puta izgubio loptu prilikom udvajanja ( podsetio je malo na Loa ).
Ali inače zadovoljan sam njegovim partijama od kako je došao. Malo je limitiran u odbrani ali trudi se svakako.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Jebiga Dule je uveo tu kulturu rada u klubu koji je orijentisan ka defanzivi, takoreci imamo "defanzivne koordinatore" na klupi koji nam diriguju orkestrom. Pa bre oni glupi fudbaleri imaju taktiku kad se brane i kako napadaju sa podvarijantama u rasporedu, tempu, broju igraca u svakoj formacijskoj liniji, a kod nas ravna linija ko u pokojnika! Prokleto nemo vise balans izmedju odbrane i napada i legitimno postavljam pitanje koja je razlika izmedju Partizanove defanzivne i ofanzivne petorke??? Nikakva, to je jedna te ista petorka! Kod nas moraju svi da krvare i gule kolena u defanzivi dok ih supergalakticki Armani guzi, a inace koga bole kurac za koseve dace se sami nekako...valjda publika dolazi da gleda atraktivne tekme sa rezultatom 59:51, ili tekme gde MVP finala daje 11 poena, a ne tamo nekim fensi napadima.
Imas talentovane klince (Bogdanovic, Miljenovic, Andjusic, Besovic) koji mogu da poentiraju i za njih nema minuta jer sa na njihove mane gleda sa zgrazavanjem i nevericom jer se te mane jelte ne mogu ispraviti kod mladih igraca?! No da stvari ne budu toliko crne ima svetla na kraju tunela za sve nas ljubitelje kosarke jer neki vanserijski Cakarevici, Bozici, Vitkovci se trpe godinama. Sa njima se projektovano i pedantno radi pa ce verovatno u 40oj da nauce (kad vec nisu u skoli kosarke) da se po prijemu lopte obavezno pogleda kos kako bi isti mogao da napadnes u svakom trenutku na tri osnovna nacina: sutem, prodorom ili pravovremenom asistencijom. To sto Pera prevodi loptu ledjima ko Zelimir Obradovic pre 30 godina (koji je to kurcevi pregled igre kad si okrenut ledima ka kosu???), ima sutersku formu Urosa Tripkovica (jednu tekmu snajperise, pa ga narednih 9 ima samo u rubrici "verovali ili ne" Politikinog Zabavnika kada pogodi makar jednu trojku), a da ne pricam da vise nije onaj stari specijalac - defanzivac jer obicno napravi 5 licnih za 13,22 minuta je u sustini nebitno jer mi moramo da ukazemo Vladi jos malo poverenja i Pera ce vaskrsnuti 10 godina mladji svakog momenta - takoreci samo sto nije! Radule je vec vaskrsao, samo mi to ne primecujemo jer jelte nemamo stofa za te finese...
Svim trenerima su puna usta teorije kako se veliki igraci ne radjaju na klupi ili treninzima, ali kad neko treba da stavi svoju reputaciju na kocku i nekome ukaze pravu sansu ipak se ispostavi da bi vecina da nezainteresovano ceska jaja, sa primesom kukanja u desetercu na gorku sudbinu kako nam stranac nije Bo Mekejleb jer da jeste mi bi opet na F4!
P.S. Tek sad mi nisu jasni ovi iz Efesa...kad smo im se javili trebali su da se sutiraju u dupe od srece (jer su jedino oni znali koliki je ovaj ovan) i da nam ga zavaljaju za ozbiljne pare, stave ruke u dzep i prave se naivni ko seljacka mlada...
Imas talentovane klince (Bogdanovic, Miljenovic, Andjusic, Besovic) koji mogu da poentiraju i za njih nema minuta jer sa na njihove mane gleda sa zgrazavanjem i nevericom jer se te mane jelte ne mogu ispraviti kod mladih igraca?! No da stvari ne budu toliko crne ima svetla na kraju tunela za sve nas ljubitelje kosarke jer neki vanserijski Cakarevici, Bozici, Vitkovci se trpe godinama. Sa njima se projektovano i pedantno radi pa ce verovatno u 40oj da nauce (kad vec nisu u skoli kosarke) da se po prijemu lopte obavezno pogleda kos kako bi isti mogao da napadnes u svakom trenutku na tri osnovna nacina: sutem, prodorom ili pravovremenom asistencijom. To sto Pera prevodi loptu ledjima ko Zelimir Obradovic pre 30 godina (koji je to kurcevi pregled igre kad si okrenut ledima ka kosu???), ima sutersku formu Urosa Tripkovica (jednu tekmu snajperise, pa ga narednih 9 ima samo u rubrici "verovali ili ne" Politikinog Zabavnika kada pogodi makar jednu trojku), a da ne pricam da vise nije onaj stari specijalac - defanzivac jer obicno napravi 5 licnih za 13,22 minuta je u sustini nebitno jer mi moramo da ukazemo Vladi jos malo poverenja i Pera ce vaskrsnuti 10 godina mladji svakog momenta - takoreci samo sto nije! Radule je vec vaskrsao, samo mi to ne primecujemo jer jelte nemamo stofa za te finese...
Svim trenerima su puna usta teorije kako se veliki igraci ne radjaju na klupi ili treninzima, ali kad neko treba da stavi svoju reputaciju na kocku i nekome ukaze pravu sansu ipak se ispostavi da bi vecina da nezainteresovano ceska jaja, sa primesom kukanja u desetercu na gorku sudbinu kako nam stranac nije Bo Mekejleb jer da jeste mi bi opet na F4!
P.S. Tek sad mi nisu jasni ovi iz Efesa...kad smo im se javili trebali su da se sutiraju u dupe od srece (jer su jedino oni znali koliki je ovaj ovan) i da nam ga zavaljaju za ozbiljne pare, stave ruke u dzep i prave se naivni ko seljacka mlada...
Poslednji put izmenio Imperator dana Ned 11 Mar 2012 - 12:04, izmenio ukupno 3 puta
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
Adnjusic promasi prva tri suta i ne vidi vise teren - klasican primer kako se upropastava mladi igrac.
Gencha- šesti igrač
Imperija objašnjava!
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Imper je sve lepo rekao. Cuvena ''trostruka opasnost''. Stvarno taj stav vidim kod 5% igraca u nasoj drzavi. Danas na mecu Lagun Aro-Caja sam video gotovo kod svakog. To su neki osnovni elementi.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Istina, a najveća je ta da čitave sezone ne napredujemo. Tek povremeni bljeskovi kada Anđušić pruži dobru partiju u nešto većoj minutaži...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
I taj bljesak se desio 2 puta Milano i Niš (finale), vi baš ne volite crvenu boju. Uostalom isto kao Rašić, meesc dana do pred derbi vola u dupe da pogodi ne može, ali kada dođe Zvezda, onda pogađa zatvorenih očiju iza leđa, sa pola terena.
Nolle- mvp
Nolle ::I taj bljesak se desio 2 puta Milano i Niš (finale), vi baš ne volite crvenu boju. Uostalom isto kao Rašić, meesc dana do pred derbi vola u dupe da pogodi ne može, ali kada dođe Zvezda, onda pogađa zatvorenih očiju iza leđa, sa pola terena.
Nole, priznaj da si ubeđen da dobijamo Partizan
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Domaći teren je domaći teren Pune tribine ludih navijača, gledam da ne odem, ako to znači da dobijamo, rado ću se žrtvovati, svaku u utakmicu u ABA ligi koju uživo nisam gledao dobili smo 10-15 razlike.
Odosmo u off
Šta je sa kapitenom ?
Odosmo u off
Šta je sa kapitenom ?
Nolle- mvp
Čuva se za vas.Nolle ::Domaći teren je domaći teren Pune tribine ludih navijača, gledam da ne odem, ako to znači da dobijamo, rado ću se žrtvovati, svaku u utakmicu u ABA ligi koju uživo nisam gledao dobili smo 10-15 razlike.
Odosmo u off
Šta je sa kapitenom ?
Kure- šesti igrač
- Datum upisa : 13.09.2011
Sutra je za nas veoma bitna utakmica. Losom igrom u Ljubljani i porazom. opet smo doveli u pitanje 3.mesto. Isto tako , sanse da budemo na kraju lige 2. su male.
Sergej- mvp
У чему је разлика између другог и трећег места ? Свеједно се иде на Цедевиту.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Pobede protiv Cedevite i Zvezde bi mogle da "obrisu" losu partiju protiv Olimpije, poraz bi, na drugu stranu pokazao da postoji kriza u igri.
Gencha- šesti igrač
blagoje ::У чему је разлика између другог и трећег места ? Свеједно се иде на Цедевиту.
U bodovima
Ako je Makabi nedodirljiv , red je da Partizan bude drugi. To je uostalom i cilj za ligaski deo takmicanja. A ova prica kako je samo F4 bitan nije istinita. Igraci su bili na zestokom ribanju posle sramne igre protiv Olimpije.
Sergej- mvp
Sa kime se Partizan takmiči po pitanju bodova ?
Nolle- mvp
Nolle ::Sa kime se Partizan takmiči po pitanju bodova ?
Više ni sa kim, bar ne ove sezone, ali neko moje poimanje sporta, a verujem da je to tako i kod "glavonja", treba da se igra svaka utakmica da bi se pobedilo. Treba takmičarski duh da bude prisutan uvek, i na treningu, u teretani, u školi, a posebno na utakmicama koje donose bodove. Kada se izgubi takmičarski duh i odrađuje se utakmica, tek da se odradi, izgubiće se linija šta je bitno a šta nije. Stoga sasvim je normalno ribanje i kazna, posle utakmice gde se nije videlo ni malo, ali ni malo žara i želje za pobedom.
Pobednici su samo oni koji imaju pobednički duh. Svi ostali mogu čak i da dobiju bitku, ali rat neće dobiti nikada!
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Sve je vise tih ribanja... sve mi se cini da je ovo itekako lose selektirana ekipa ako je to tako...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Partizan veliku većinu utakmica odrađuje, pogotovo u Pioniru. Šta, hoćeš da kažeš da oni igraju 100% protiv Laškog, Heliosa... da će igrati 100% protiv Mege, Crvenog Krsta, FMP-a ? Partizan ćr biti bar još 2-3 godine daleko iznad svih u regionu, a jedina 2 kluba koja imaju ikakvu šansu da mu priključe jesu Crvena zvezda i Cedevita (samo jbg njima fale navijači, domaći teren, itd) + možda Cibona ako napokon stane na noge.
Nolle- mvp
Nolle, povuci crtu između odrađivanja posla u pobedi i u porazu. Užasno bitna stvar kada odrađujeđ posao, a gubiš i ne opterećuje te to uopšte.
Ne opravdavam misao, da "odrađuješ" utakmicu sa nekim ko je realno mnogo jači od tebe, pa misliš da ne postoji šansa, ali odrađivati posao od slabijeg protivnika i pri tom gubiš čitavu utakmicu, e to je već NEDOPUSTIVO.
Ne opravdavam misao, da "odrađuješ" utakmicu sa nekim ko je realno mnogo jači od tebe, pa misliš da ne postoji šansa, ali odrađivati posao od slabijeg protivnika i pri tom gubiš čitavu utakmicu, e to je već NEDOPUSTIVO.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Partizan je u pioniru jako tesko pobediti..
ABA LIGA
2006/07 - Nijedan poraz
2007/08 - Nijedan poraz
2008/09 ---- Jedan porza (Zvezda, to i ne mora da se stavlja u ovu kategoriju, jer ne mozemo dobiti Zvezdu sve utakmice)
2009/10 - dva poraza (na startu od Cibone i Zvezda)
2010/11 - jedan poraz (na startu Buducnost)
Ove sezone jedan poraz (Makabi)
Znaci mislim da Cedevita nema apsolutno nikakve sanse, ali sto se tice mene, i da izgubimo obe utakmice do kraja i da odemo na F4 pravo na Makabi, ne predstavlja mi neku razliku... Dakle pobili se sa Makabijem u polufinalu ili finalu nema neke velike razlike...Pobednik se pamti i pise istoriju, a drugi treci ili cetvrti, kome je vec bitno.....jedino zbog bodovanja za evroligu, ali posto nam ove sezsone niko ne preti, onda nema razlike...
ABA LIGA
2006/07 - Nijedan poraz
2007/08 - Nijedan poraz
2008/09 ---- Jedan porza (Zvezda, to i ne mora da se stavlja u ovu kategoriju, jer ne mozemo dobiti Zvezdu sve utakmice)
2009/10 - dva poraza (na startu od Cibone i Zvezda)
2010/11 - jedan poraz (na startu Buducnost)
Ove sezone jedan poraz (Makabi)
Znaci mislim da Cedevita nema apsolutno nikakve sanse, ali sto se tice mene, i da izgubimo obe utakmice do kraja i da odemo na F4 pravo na Makabi, ne predstavlja mi neku razliku... Dakle pobili se sa Makabijem u polufinalu ili finalu nema neke velike razlike...Pobednik se pamti i pise istoriju, a drugi treci ili cetvrti, kome je vec bitno.....jedino zbog bodovanja za evroligu, ali posto nam ove sezsone niko ne preti, onda nema razlike...
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Strana 11 od 25 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 25
Similar topics
» KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo