Superliga Srbije 2011/2012 - 1. deo
+46
Imperator
Junglezburn
zex88
Jaycee Carroll
Hyperactive
Geograf
Pantela
markoo
Karadjordje
nikola tesla
Novica-Ubica
ZuLuofVozdovac
Fiti
mlekadzija
NikolaKG93
air slavkan
dane
slobokv83
bookmaker
Tazz
lazarminator
Psycho
Anti-RTS
familija
NenadBG
Nolle
superhik
Talicni Tom
Macijauskas
Sergej
Kure
Gencha
bigZ
Djole
blagoje
Marko
Bodi Bond
expert
2bad4u
Ray Allen
Dule Kecman
Naissus
Everton
drexler
Koleman
Zemljoradnik
50 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 5 od 40
Strana 5 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: Superliga Srbije 2011/2012 - 1. deo
Muta ne prestaje da iznenadjuje...
Naissus- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Ne sumnjam da bi falila motivacija za derbi, ali ovaj poraz je dosao kao kec na 10 sto se tice toga.. Ruzna utakmica za gledanje, na kraju je pobedio srecniji tim i to je to..
Zvezda sa druge strane da je izgubila i ovo danas, a sekunde su falile, ni 3 Karija ne bi pomogla, ovako je bar na kratko prestala bura..
Zvezda sa druge strane da je izgubila i ovo danas, a sekunde su falile, ni 3 Karija ne bi pomogla, ovako je bar na kratko prestala bura..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Bio sam uveren da dobijamo ovo, ali eto nažalost našom očajnom odbranom smo vratili Radnički u igru. Andjušić daje trojku, Skot vraća odmah u sledećem napadu, naravno niko nije izašao na njega. Pavković probija, dolazi pod koš i lagano daje koš od tablu u trenucima kada smo morali da kidamo u odbrani.
Nije toliko strašan ovaj poraz, možda je i dobro što smo izgubili da se malo spustimo na zemlju, da vidimo da nismo nepobedivi.
Ali sramotna igra u odbrani ne sme da se ponovi. Da sam im ja trener tukao bi neke igrače zbog sramotnog zalaganja. Ali imajmo u vidu da smo verovatno mislima na F4 ABA lige, a i Sergej je pomenuo da smo u seriji jakih treninga.
Nije toliko strašan ovaj poraz, možda je i dobro što smo izgubili da se malo spustimo na zemlju, da vidimo da nismo nepobedivi.
Ali sramotna igra u odbrani ne sme da se ponovi. Da sam im ja trener tukao bi neke igrače zbog sramotnog zalaganja. Ali imajmo u vidu da smo verovatno mislima na F4 ABA lige, a i Sergej je pomenuo da smo u seriji jakih treninga.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
@anti
kao sto se stvaraju igraci tako se stvaraju i treneri, ta prica sa bogdanovicem poprimila je velikog maha po forumima, meni se isto to ne svidja, ali nisam prisutan na treninzima, sastancima i putovanjima , tako da sigurno ima dobar razlog za to, andjusic igra ove godine vise nego prosle u HF, istog mi ne bi nikad gledali da VJ nije zahtevao ,lucica je izvadio iz naftalina, zemerajumu se TO, a jedan Zeljko Obradovic je precutao ceo TO kod poslednjeg napada u finalu EL 2009.....
kao sto se stvaraju igraci tako se stvaraju i treneri, ta prica sa bogdanovicem poprimila je velikog maha po forumima, meni se isto to ne svidja, ali nisam prisutan na treninzima, sastancima i putovanjima , tako da sigurno ima dobar razlog za to, andjusic igra ove godine vise nego prosle u HF, istog mi ne bi nikad gledali da VJ nije zahtevao ,lucica je izvadio iz naftalina, zemerajumu se TO, a jedan Zeljko Obradovic je precutao ceo TO kod poslednjeg napada u finalu EL 2009.....
Everton- prva petorka
Godina : 36
Nije ovo nikakav strasan poraz, Radnicki nije losa ekipa, Partizan tempira formu za plejof, kao i obicno, a i pobeda kod kuce sa 3 razlike ce nam omoguciti prvo mesto ako budemo imali isti skor, sto je sasvim ok. Ne znam sto pominjete zalaganje igraca, ja mislim da su se momci borili kao i obicno i da nije to razlog poraza.
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Apokalipsa
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Vlada Jovanović je doktor košarke za Mutu i Karija zajedno... Malo ga ebe indolentni Raduljica, koji umesto da zatvara rupe, kao poslednji igrač odbrane, pravi duplo više gluposti... Ali i pored svih nedostataka, KKP ima ubedljivo najbolji protok lopte i najbržu igru u ligi. U svakom napadu bar jedan igrač ostaje sam na 3, ili pod košem, to što su očigledno teške ruke, i što su loši procenti, je očekivano ako se pojačao trening poslednjih nedelja...
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Šta sve nećeš pročitati
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Drveni advokat se javlja-2bad4u je bio ironicanTalicni Tom ::Šta sve nećeš pročitati
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
thnx Kole.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Baci smajli na kraju. Mene si našo da navlačiš, dosta natezanja danas od ove vaše balavurdije.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Markovic N. specijalista za slobodnjake Nocas 0/4 , a ukupno 3/12
Mogu misliti kako mu tesko pada kada protivnici ispune bonus , a on na parketu
Ko zna zasto je dobro sto smo opet kriminalno sutirali , a opet nekako , na misice , dobili utakmicu?! Ako se Partizan vadi na pojacane treninge za lose procente , onda ovi Zvezdini treniraju u kamenolomu po 10h dnevno
Mogu misliti kako mu tesko pada kada protivnici ispune bonus , a on na parketu
Ko zna zasto je dobro sto smo opet kriminalno sutirali , a opet nekako , na misice , dobili utakmicu?! Ako se Partizan vadi na pojacane treninge za lose procente , onda ovi Zvezdini treniraju u kamenolomu po 10h dnevno
bookmaker- prva petorka
- Datum upisa : 03.11.2011
Godina : 46
Nonsalantna igra u KG. Cestitam Radnickom, a igraci Partizana ce posle ove bruke, a jeste bruka , biti kaznjeni novcano. Pa da vidimo reakcije.
Sergej- mvp
Uzasna utakmica... Kao da je vodio pijani milioner... Sramota, uopshte ne znam kako je ovo zvezde dobila... U svakom slucaju nije zasluzila... Napisacu vam analizu sutra...
Marko- prva petorka
Ako Miljenovic i Jaramaz ovako nastave, lepo ih vratiti i da pikaju u paru cele sledece sezone. Rezultati ce u najmanju ruku biti na nivou ovogodisnjih, ali zato za godinu dve bice svasta... Zaista sam iznenadjen Jaramazovim izdanjima, jer i ono malo sto je igrao u Partizanu, bilo je otuzno. Ocigledno ljudima treba slobode, rasterecenosti. To je ipak do trenera, ali ima i do igraca i straha od odgovornosti. Opet trener mora da nadje nacin da opusti coveka
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Sergej ::Nonsalantna igra u KG. Cestitam Radnickom, a igraci Partizana ce posle ove bruke, a jeste bruka , biti kaznjeni novcano. Pa da vidimo reakcije.
A je l' će biti kažnjen i trener?
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Dobro jutro
Salim se , hoce sigurno. Barem su moje informacije takve od sinoc. Najvise boli mlak pristup i igra koja ne prilici Partizanu.
Salim se , hoce sigurno. Barem su moje informacije takve od sinoc. Najvise boli mlak pristup i igra koja ne prilici Partizanu.
Sergej- mvp
Dobro jutro, stigao na posao i dalje me drži frustracija od sinoćne utakmice
Slažem se i za mlak pristup, odmah sam napisao da nije bio samo problem u treneru, već i u jako mlakom pristupu igrača. Kecman je bacio čiste dve-tri lopte u aut, mnogo je loše igrao.
Slažem se i za mlak pristup, odmah sam napisao da nije bio samo problem u treneru, već i u jako mlakom pristupu igrača. Kecman je bacio čiste dve-tri lopte u aut, mnogo je loše igrao.
Anti-RTS- prva petorka
I ja na poslu
Moje misljenje, a i nekih ljudi , da su treninzi previse preopteretili igrace u ovom periodu. Igra se mnogo jako, da bi se forma za F4 tempirala. Otuda onako bezvoljna igra, nismo imali snage da prelomimo, jer nas Radonja ubija u mozak svaki dan.
Moje misljenje, a i nekih ljudi , da su treninzi previse preopteretili igrace u ovom periodu. Igra se mnogo jako, da bi se forma za F4 tempirala. Otuda onako bezvoljna igra, nismo imali snage da prelomimo, jer nas Radonja ubija u mozak svaki dan.
Sergej- mvp
i ja na poslu
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Nikad goru utakmicu nisam gledao.
Mega je odigrala iznad granica, želeli su toliko pobedu, pogotovo ona 2 beka, očigledno je da je obećao koji Evro više, Miljenović je odigrao možda i najbolju utakmicu seniorsku koju sam ja gledao. Od Čovića je pravio budalu, sa Bojanom baš to nije mogao, svaki šut oko kapice mu je ulazio kao kap, bacanja školski. Jedino se na kraju malo pogubio, izgubio lopte, itd... Šteta. Jaramaz je dao dosta poena, 27 poena, nije to toliko do Nedovića. Jaramaz i Miljenović su sinoć dali 49 poena (šut iz igre 16/23, bacanja 12/13), igrali kao da im život zavisi od toga. Što se tiče visokih igrača Mege, Čanetkin ništa po meni nije pokazao, sem one banane na kucanju Nedovića, posle je dobio po... zbog toga, šteta ako nije snimana utakmica, neće biti na YT . Musli isto, ništa posebno. Vidi se da je nekada davnoooo mogao da bude košarkaš, još on otišao kod Ivanovića, ono što sam ja gledao... Ako on protiv ovako bezvoljnog Mileta ne može da izdominira, onda da ga 'bem... Čanetkin je bio mnogo bolji prošle godine.
Kod nas Nedović, Thomas, Petar i na početku drugog poluvremena Subotić. Stvarno nemam volje da pišem bilo šta. Onoliko ljudi koliko je bilo, toliko igrom zaslužuje da ih gleda. Očajno, bezvoljno, bez imalo srca. Nedović je jedinu uz Petra koji je gestikulacijama pokušavao da animira igrače, publiku...
Inače od 17 poena, Nedović je u 4/4 dao 13 (trojka, 2 kucanja, 4 bacanja i jedno gaženje linije za 3 poena). Zaista je odigrao dosta dobru partiju, pa i u odbrani, iako je čuvao Jaramaza, koji sinoć da je bacio frižider ušao bi mu.
Inače... bio je jedan opasan highlight Mile u reketu, čini mi se Lazić u korneru desnom, i Milutinović sa loptom. Lazić prolazi po čeonoj, Milutinović probija, Mile ostaje sam, ali zakasnela njegova reakcija je toliko duga, da je Yao Mile ostao u bloku ispod koša sam ko duh, i lopta ga je pogodila u onu njegovu glavudžu na asistenciju Milutina koji je ponovo još jednom, odigrao kao...
Da mi je da jednom uđem u svlačionicu, da im se nahebem... Kako smeju onako da igraju ? Imaju uslove koje nema niko, dobijaju jedini platu na vreme u ovoj ligi, i i dalje igraju kao babe neke. Ne igrate za bilo koga !!! Ionako je dovoljno teško što nam je Pešić trener, i što svaki trenerčić misli da može da ga dobije zato što ima ograničen tim. Dajte svoj maksimum bar onda zbog njega, zbog čoveka koji će vas napraviti boljim igračima !!
Iako smo pobedili, nisam se odavno ovako iznervirao, ni prošle godine pod Uvalinom. Popizdeo sam juče baš onako... Možda je na to uticao i fudbal, ali ipak...
Mega je odigrala iznad granica, želeli su toliko pobedu, pogotovo ona 2 beka, očigledno je da je obećao koji Evro više, Miljenović je odigrao možda i najbolju utakmicu seniorsku koju sam ja gledao. Od Čovića je pravio budalu, sa Bojanom baš to nije mogao, svaki šut oko kapice mu je ulazio kao kap, bacanja školski. Jedino se na kraju malo pogubio, izgubio lopte, itd... Šteta. Jaramaz je dao dosta poena, 27 poena, nije to toliko do Nedovića. Jaramaz i Miljenović su sinoć dali 49 poena (šut iz igre 16/23, bacanja 12/13), igrali kao da im život zavisi od toga. Što se tiče visokih igrača Mege, Čanetkin ništa po meni nije pokazao, sem one banane na kucanju Nedovića, posle je dobio po... zbog toga, šteta ako nije snimana utakmica, neće biti na YT . Musli isto, ništa posebno. Vidi se da je nekada davnoooo mogao da bude košarkaš, još on otišao kod Ivanovića, ono što sam ja gledao... Ako on protiv ovako bezvoljnog Mileta ne može da izdominira, onda da ga 'bem... Čanetkin je bio mnogo bolji prošle godine.
Kod nas Nedović, Thomas, Petar i na početku drugog poluvremena Subotić. Stvarno nemam volje da pišem bilo šta. Onoliko ljudi koliko je bilo, toliko igrom zaslužuje da ih gleda. Očajno, bezvoljno, bez imalo srca. Nedović je jedinu uz Petra koji je gestikulacijama pokušavao da animira igrače, publiku...
Inače od 17 poena, Nedović je u 4/4 dao 13 (trojka, 2 kucanja, 4 bacanja i jedno gaženje linije za 3 poena). Zaista je odigrao dosta dobru partiju, pa i u odbrani, iako je čuvao Jaramaza, koji sinoć da je bacio frižider ušao bi mu.
Inače... bio je jedan opasan highlight Mile u reketu, čini mi se Lazić u korneru desnom, i Milutinović sa loptom. Lazić prolazi po čeonoj, Milutinović probija, Mile ostaje sam, ali zakasnela njegova reakcija je toliko duga, da je Yao Mile ostao u bloku ispod koša sam ko duh, i lopta ga je pogodila u onu njegovu glavudžu na asistenciju Milutina koji je ponovo još jednom, odigrao kao...
Da mi je da jednom uđem u svlačionicu, da im se nahebem... Kako smeju onako da igraju ? Imaju uslove koje nema niko, dobijaju jedini platu na vreme u ovoj ligi, i i dalje igraju kao babe neke. Ne igrate za bilo koga !!! Ionako je dovoljno teško što nam je Pešić trener, i što svaki trenerčić misli da može da ga dobije zato što ima ograničen tim. Dajte svoj maksimum bar onda zbog njega, zbog čoveka koji će vas napraviti boljim igračima !!
Iako smo pobedili, nisam se odavno ovako iznervirao, ni prošle godine pod Uvalinom. Popizdeo sam juče baš onako... Možda je na to uticao i fudbal, ali ipak...
Nolle- mvp
Kari je kaznjen sa 100.000 din zbog tehnicke i komentarisanja u medijima. Partizan sa 30.000 zbog nedolaska igraca na konferenciju. Valjda sinoc u KG. Ocigledno da je "palo" preslisavanje opet u svlacionici.
Sergej- mvp
Presudni trenutak u Kragujevcu sinoć se desio nakon poslednjeg poena Partizana u produžetku. Muta je u tom trenutku podivljao na svoje igrače u odbrani i totalno zaboravio da zatraži tajmaut. Vlada i Partizanovi igrači su se nonšalantno vraćali u odbranu očekujući taj minut odmora. Pavković je već krenuo u napad, Muta se tek tada setio šta je uradio, podivljao na nevinu (bezobraznici tišina!) devojčicu za zapisničkim stolom, a na drugoj strani je lopta stigla do najgoreg igrača na terenu, Stivena, koji je ubacio poslednji šut. Mnogo sreće za Radnički, ali Partizan je sam kriv, imali su 20 prilika da ne ulaze u neizvesnu završnicu. Radnički je imao i poslednji napad u regularnom delu meča, tada je Muta na vreme zatražio TO i jedva da su loptu uspeli da izvedu. Verujem da bi tako bilo i u produžetku.
Nešović je odigrao iznad očekivanog, pogotovo u prvom delu kada je imao par minijatura. Bakić fanatično borben, odakle mu ona energija, nemam pojma. Dača Mijatović bio x faktor u drugom delu, na -7 dao bitan koš uz faul za prilazak Radničkog, na samom kraju ukrao loptu i postigao trojku pre Stivenove. Sinovec je hteo tuču sa svim igračima Partizana, najviše sa Gagijem i Mačvanom koju su ga lepo iskulirali. Muta se oznojio kao svi igrači Partizana zajedno.
Partizanovci su mnogo kasnili na konferenciju, bilo je nekog predavanja u svlačionici, pojavio se samo VJ, igrač ne, mislim da za to treba kazna da se plati po pravilima. Posle toga sam ih video sve ispred autobusa (koji mi je zagradio auto) i nisam primetio da su mnogo nervozni zbog poraza.
Kragujevčani su u jednom danu imali priliku da gledaju zvezdu i Partizan (doduše trebalo im je 800 kinti za to), i poslali su ih kući pognute glave. Nijedan grad to sebi ne može, i pitanje je kad će moći, da priušti. Čestitam!
Nešović je odigrao iznad očekivanog, pogotovo u prvom delu kada je imao par minijatura. Bakić fanatično borben, odakle mu ona energija, nemam pojma. Dača Mijatović bio x faktor u drugom delu, na -7 dao bitan koš uz faul za prilazak Radničkog, na samom kraju ukrao loptu i postigao trojku pre Stivenove. Sinovec je hteo tuču sa svim igračima Partizana, najviše sa Gagijem i Mačvanom koju su ga lepo iskulirali. Muta se oznojio kao svi igrači Partizana zajedno.
Partizanovci su mnogo kasnili na konferenciju, bilo je nekog predavanja u svlačionici, pojavio se samo VJ, igrač ne, mislim da za to treba kazna da se plati po pravilima. Posle toga sam ih video sve ispred autobusa (koji mi je zagradio auto) i nisam primetio da su mnogo nervozni zbog poraza.
Kragujevčani su u jednom danu imali priliku da gledaju zvezdu i Partizan (doduše trebalo im je 800 kinti za to), i poslali su ih kući pognute glave. Nijedan grad to sebi ne može, i pitanje je kad će moći, da priušti. Čestitam!
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Bobi nas je posteno napunio za onih par minuta.. Sto se tice poslednjeg napada, sve je to bio deo Mutinog genijalnog plana
Mene interesuje koliko sekundi je ostalo do kraja posle trojke ?
Mene interesuje koliko sekundi je ostalo do kraja posle trojke ?
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
2.3 sekunde.
A Bobi nas je napunio zato što je Katić igrao katastrofalnu odbranu, a trener ga je držao u igri jedno 5-6 minuta dok ga je Bobi punio.
A i Muta je kralj, dobro se setio da ima čoveka koji je 222cm, čovek koji je već igrao sa Pavkovićem dobar pikenrol još u Hemofarmu.
Btw. i ja sam primetio to za Sinoveca, ne znam koji je njemu klinac bio.
A Bobi nas je napunio zato što je Katić igrao katastrofalnu odbranu, a trener ga je držao u igri jedno 5-6 minuta dok ga je Bobi punio.
A i Muta je kralj, dobro se setio da ima čoveka koji je 222cm, čovek koji je već igrao sa Pavkovićem dobar pikenrol još u Hemofarmu.
Btw. i ja sam primetio to za Sinoveca, ne znam koji je njemu klinac bio.
Anti-RTS- prva petorka
Strana 5 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Similar topics
» Superliga Srbije 2011/2012 - 2. deo
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Evroliga 2011/2012
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011
» KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Evroliga 2011/2012