Superliga Srbije 2011/2012 - 1. deo
+46
Imperator
Junglezburn
zex88
Jaycee Carroll
Hyperactive
Geograf
Pantela
markoo
Karadjordje
nikola tesla
Novica-Ubica
ZuLuofVozdovac
Fiti
mlekadzija
NikolaKG93
air slavkan
dane
slobokv83
bookmaker
Tazz
lazarminator
Psycho
Anti-RTS
familija
NenadBG
Nolle
superhik
Talicni Tom
Macijauskas
Sergej
Kure
Gencha
bigZ
Djole
blagoje
Marko
Bodi Bond
expert
2bad4u
Ray Allen
Dule Kecman
Naissus
Everton
drexler
Koleman
Zemljoradnik
50 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 6 od 40
Strana 6 od 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: Superliga Srbije 2011/2012 - 1. deo
Bas sam to hteo da pitam kako je Boban uspeo da nagura onakav index, posto sam juce uspeo na sos-u da odgledam 4/4 i produzetak. Kako on igra pick and roll sa Pavkovicem maajko Postavlja blok cisto da ga postavi, kao na treningu, kao da ne postoji protivnicki igrac, ne trudi se uopste da napravi kontakt i navuce igraca kod pick-a, otvara se odmah. Nas je terao trener cak i svog igraca da "okrznemo"
Inace, svaka cast Kragujevcanima, odlican dan za njih!
Inace, svaka cast Kragujevcanima, odlican dan za njih!
Naissus- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Anti RTS
Jbte, i ja za Vladu mislim da je diletant, bezmu... i šta sve ne, ali tebi posle svake utakmice Vlada kriv za sve. Mislim da malo i preteruješ. Bez ljutnje.
Jbte, i ja za Vladu mislim da je diletant, bezmu... i šta sve ne, ali tebi posle svake utakmice Vlada kriv za sve. Mislim da malo i preteruješ. Bez ljutnje.
Nolle- mvp
Znam i ja da preterujem, nema ljutnje. Posle ove nije samo on, napomenuo sam voljni momenat igrača.
Moj 'protest' je uglavnom upućen ka PSDu što i dalje forsira Vladu... Jbg, ne plaćaju ga nešto preterano skupo, poslušan je, tako im odgovara.
Jedno hipotetičko pitanje, ako Vlada dobije otkaz, da li bi ga ijedan klub tražio za trenera?
Moj 'protest' je uglavnom upućen ka PSDu što i dalje forsira Vladu... Jbg, ne plaćaju ga nešto preterano skupo, poslušan je, tako im odgovara.
Jedno hipotetičko pitanje, ako Vlada dobije otkaz, da li bi ga ijedan klub tražio za trenera?
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
Anti-RTS ::
Da... Zvezda...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Mislim da da - Dzikic je dobio posao u Ritasu nakon titule u Sloveniji i Eueocelendz kupa, a Vlada ima titulu u jadranskoj ligi i domacoj, koja je jaca od Slovenacke, a i prosle sezone je prosao u top 16 Evrolige. Aca Petrovic i Trifunovic su dobili posao u Zalgirisu a nemaju neke posebne trenerske uspehe. Pored toga, pretpostavljam da mnogi klubovi hoce da iskopiraju Partizanov sistem i to mu je jos jedan plus.Anti-RTS ::
Moja najveca zamerka Vladi je sto ne koristi dovoljno potencijal koji ima na poziciji 2 - Andjusic i Bogdanovic. Partizan bi mogao da bude ekipa koja je konstantno opasna i sa pozicije 1 sa Dzejmsom i pozicije 2, a umesto toga vecinu napada resava Dzejms, dok se Andjusic koristi samo kao neki dzoker igrac koji bi trebalo ponekad sa klupe da donese po neki poen.
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Naravno da bi Vlada negde dobio posao, ali ako porediš Džikića, Petrovića i Trifunovića s njim, razlika je što su ova trojica vodili ekipe manjeg renomea, a te ekipe su itekako imale igru.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Pa to sto je vodio ekipu jaceg renomea je prednost?Zemljoradnik ::Naravno da bi Vlada negde dobio posao, ali ako porediš Džikića, Petrovića i Trifunovića s njim, razlika je što su ova trojica vodili ekipe manjeg renomea, a te ekipe su itekako imale igru.
To da li neki tim ima igru ili ne je relativan pojam. Ja nisam video nikakvu specijalnu igru kod gorepomenutih trenera.
Zavisi od trenutnih okolnosti u klubovima, ali ja mislim da bi Vlada u roku od godinu dana nasao posao u nekom slabijem Evroligasu ili u nekom jacem Eurokup timu.
Gencha- šesti igrač
Ako s Krkom bez ijednog krštenog igrača osvojiš Evročelendž, računa se da si nešto postigao. A i, brate, igra im je imala glavu u rep. Ne znam da li se sećaš kada je Trifa vodio Panelinios (ili beše Panionios) u Evroligi... Bez nekih zvučnih imena uspeo je da napravi ekipu koja igra ozbiljnu košarku i koja se klala sa Duletovim Partizanom tad.
Svejedno mi je za Vladu, ali mi se ne sviđa omalovažavanje ovih trenera (posebno Trifunovića).
Svejedno mi je za Vladu, ali mi se ne sviđa omalovažavanje ovih trenera (posebno Trifunovića).
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
Ne bi Vladu ni Crnokosa pozvala, a kamoli slabiji Evroligaški ili Euročelendž tim, budi malo realan, Gencha.
Anti-RTS- prva petorka
buraz, mislim da je vrijeme da promjeniš nick... Anti-VJ bi bilo odgovarajuće
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Verovatno sam već svima dosadio sa VJ.
Anti-RTS- prva petorka
Nolle ::Što se tiče visokih igrača Mege, Čanetkin ništa po meni nije pokazao, sem one banane na kucanju Nedovića, posle je dobio po... zbog toga, šteta ako nije snimana utakmica, neće biti na YT .
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Zemljoradnik ::Ako s Krkom bez ijednog krštenog igrača osvojiš Evročelendž, računa se da si nešto postigao. A i, brate, igra im je imala glavu u rep. Ne znam da li se sećaš kada je Trifa vodio Panelinios (ili beše Panionios) u Evroligi... Bez nekih zvučnih imena uspeo je da napravi ekipu koja igra ozbiljnu košarku i koja se klala sa Duletovim Partizanom tad.
Nije meni bio cilj da omalovazavam gorepomenute trenere, niti sam rekao da nisu nista postigli, samo sam ih uzeo kao primer ljudi koji su imali, ili imaju dobre anganzmane, a u karijeri su postigli isto, ili manje od Vlade, a duze su treneri od njega. Nije meni cilj da uzdizem Vladu do nebesa jer ne moze se reci da radi odlicno, a i Partizan mora da tezi najboljem, ali mi smeta njegovo omalovazavanje, a covek ima vise nego ok rezultate.
okAnti-RTS ::
Ne bi Vladu ni Crnokosa pozvala, a kamoli slabiji Evroligaški ili Euročelendž tim, budi malo realan, Gencha.
Gencha- šesti igrač
ШББ КББ, али сви ти поменути тренери би вероватно имали сличне резултате као Влада, да су с његовим тимовима у истом периоду били тренери Партизана.
А Влада би врло лако могао да нађе плаћенији посао од овог у Партизану, без обзира на ранг клуба.
А Влада би врло лако могао да нађе плаћенији посао од овог у Партизану, без обзира на ранг клуба.
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
Ok, videćemo. Ja ne verujem da Vlada može više od još jedne sezone da ostane prvi trener Partizana jer ne ume da radi sa mladim igračima, a klub živi od prodaje istih. Ne bih se baš kladio da će promeniti odnos, previše je stegnut...
Anti-RTS- prva petorka
To je to Kole... Nedović je izdominirao u 4/4, Kobe style hahaha
Nolle- mvp
Anti-RTS, prdni, biće ti lakše.
Vlada nije baš toliko loš trener, kakvim ga ti vidiš o pokušavaš i druge da ubediš u tvoju fantaziju.
Da malo plastificiram, da bi mogao da shvatiš. Mlađe repšrezentativne kategorije. Vlada je sa '91. godištem uzeo zlato, sledeće godine je Džeikić, recimo sa istim tim momcima nije prošao ni prvu fazu. Sledeće godine sa '92. godištem, koje je do tada proglašavano raspalim, jer nikada ništa nije uradilo, je stigao do četvrtog mesta, i to je najstrašnijim nesrećama prvo izgubio u polufinalu, a kasnije i za bronzu (sve na pola koša, nekim preokretima u poslednjim sekundama (mnogi kažu i čudnim greškama sudija)...
Veći problem je njegova selekcija pri dovođenju i odabiru pojačanja. Prve sezone je doveo debelo Aboridžana, dženki Gista i kurcobolja Džerels. Ove sezone je najgore (po meni) prošao sa Raduljicom, kome duva promaja u glavi, koji kvari homogenost i preko koga se generiše i neka negativna energija u ponekim utakmicama...
Vlada nije baš toliko loš trener, kakvim ga ti vidiš o pokušavaš i druge da ubediš u tvoju fantaziju.
Da malo plastificiram, da bi mogao da shvatiš. Mlađe repšrezentativne kategorije. Vlada je sa '91. godištem uzeo zlato, sledeće godine je Džeikić, recimo sa istim tim momcima nije prošao ni prvu fazu. Sledeće godine sa '92. godištem, koje je do tada proglašavano raspalim, jer nikada ništa nije uradilo, je stigao do četvrtog mesta, i to je najstrašnijim nesrećama prvo izgubio u polufinalu, a kasnije i za bronzu (sve na pola koša, nekim preokretima u poslednjim sekundama (mnogi kažu i čudnim greškama sudija)...
Veći problem je njegova selekcija pri dovođenju i odabiru pojačanja. Prve sezone je doveo debelo Aboridžana, dženki Gista i kurcobolja Džerels. Ove sezone je najgore (po meni) prošao sa Raduljicom, kome duva promaja u glavi, koji kvari homogenost i preko koga se generiše i neka negativna energija u ponekim utakmicama...
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
@2bad4u
http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH7Qj1EsyH5rjn2.teamID_96799.compID_8aYeHlfuGF-mF5IqO8aFH1.season_2009.roundID_6637.html
2009 u Francuskoj - Zlato sa ekipom do 18 godina
http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH7Qj1EsyH5rjn2.teamID_96799.compID_8aYeHlfuGF-mF5IqO8aFH1.season_2010.roundID_7323.html
2010 u Letoniji Cetvrto mesto takodje sa ekipom do 18 godina...I ona cuvena utakmica sa Litvancima u polufinalu, kada smo vodili celu utakmicu i na kraju izgubili pola kosa, tj otele nam sudije...
http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH7Qj1EsyH5rjn2.teamID_96799.compID_8aYeHlfuGF-mF5IqO8aFH1.season_2009.roundID_6637.html
2009 u Francuskoj - Zlato sa ekipom do 18 godina
http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH7Qj1EsyH5rjn2.teamID_96799.compID_8aYeHlfuGF-mF5IqO8aFH1.season_2010.roundID_7323.html
2010 u Letoniji Cetvrto mesto takodje sa ekipom do 18 godina...I ona cuvena utakmica sa Litvancima u polufinalu, kada smo vodili celu utakmicu i na kraju izgubili pola kosa, tj otele nam sudije...
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Prvo, da se nadovežem na familijin poslednni post, nisu nama suzdije tu ništa otele, već nismo dali koš poslednjih 5 minuta.
Drugo, ANTI-RTS, voleo bih da mi navedeš nekog igrača koga je Dule izbacio za vreme svog mandata, a da nisu Krstić i Vujanić, a da je postao ne znam kakav igrač!? Vlada u svom mandatu u Partizanu nema približno talentovane igrače kakvi su Tepić i Tripković bili kada su došli, a uz to je izvadio iz mrtvih Lučića.
Ova priča kako je Vlada grešio u dovođenju je smešna, pa ne dovodi on sam igrače, to moraju da aminuju Saša i Toša. Najbolje da Vladi pripišete za krivicu i to što Srbija nema more.
Nije on idealan trener, daleko od toga, ali s obzirom na to koliko je plaćen radi solidan posao.
Drugo, ANTI-RTS, voleo bih da mi navedeš nekog igrača koga je Dule izbacio za vreme svog mandata, a da nisu Krstić i Vujanić, a da je postao ne znam kakav igrač!? Vlada u svom mandatu u Partizanu nema približno talentovane igrače kakvi su Tepić i Tripković bili kada su došli, a uz to je izvadio iz mrtvih Lučića.
Ova priča kako je Vlada grešio u dovođenju je smešna, pa ne dovodi on sam igrače, to moraju da aminuju Saša i Toša. Najbolje da Vladi pripišete za krivicu i to što Srbija nema more.
Nije on idealan trener, daleko od toga, ali s obzirom na to koliko je plaćen radi solidan posao.
Bodi Bond- mvp
Naravno da moraju da aminuju dovođenje pojačanja. Ima i njihove krivice, naravno. Ali krivica je i njegova... A apostrofirao sam igrače zbog kojih igra ne izgleda onako kako bi neki voleli, odnosno indijanci koji rade za statistiku, koje boli ona stvar da zagrizu i u odbrani, da se bace za loptu... Takve stvari su zarazne. Zašto bi i drugi koji primaju znatno manje novca ginuli na svakom meču, i za svaku loptu, kada su "zvezde" tima, među zvezdama mislima, i bole ih patka da se zdaju za tim (košarka je ipak timski sport).
Nije Vlada došao na pola sezone, pa primio zatečeno stanje igračkog kadra. On je već drugu godinu prvi trenr KKP-a i selekcija igrača prvog tima je između ostalih (Danilović i Todorić) i njegova odgovornost. A da je bilo grešaka u toj selekciji, bilo je.
Još nešto u tih 5 poslednjih minuta polufinala '92. godišta protiv Litvanaca, su dosuđene tri lične u napadu, poništena jedna dvojka, i dva puta svirani koraci, tako da ima uticaja i suđenje. Ili su pak igrači 35 minuta znali da igraju, daju koševe, a onda poslednjih 5, gde su ušli sa 10 poena prednosti zaboravili sve...
Nije Vlada došao na pola sezone, pa primio zatečeno stanje igračkog kadra. On je već drugu godinu prvi trenr KKP-a i selekcija igrača prvog tima je između ostalih (Danilović i Todorić) i njegova odgovornost. A da je bilo grešaka u toj selekciji, bilo je.
Još nešto u tih 5 poslednjih minuta polufinala '92. godišta protiv Litvanaca, su dosuđene tri lične u napadu, poništena jedna dvojka, i dva puta svirani koraci, tako da ima uticaja i suđenje. Ili su pak igrači 35 minuta znali da igraju, daju koševe, a onda poslednjih 5, gde su ušli sa 10 poena prednosti zaboravili sve...
Poslednji put izmenio 2bad4u dana Čet 5 Apr 2012 - 12:26, izmenio ukupno 2 puta
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
@bodi
nesto je i @2bad4u napisao, a ja se izrazito secam onog faula u poslednjoj sekundi kada su nam posle pobede ukrali i nadu za produzetak....
nesto je i @2bad4u napisao, a ja se izrazito secam onog faula u poslednjoj sekundi kada su nam posle pobede ukrali i nadu za produzetak....
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Sećam se te utakmice, jeste bio faul, ali domaći teren ako se ne varam + nismo dali koš poslednjih pet minuta, pobedu nismo ni zaslužili. Nastić i Bešović su tada dobro držali Valančijunasa.
Bodi Bond- mvp
Bodi Bond ::
Peković, Veličković, Tepić, Tripković, Veseli, rehabilitovao Rašića, Avdalović, rehabilitovao Marića.
Sad ćeš verovatno reći da oni nisu postali neki igrači (pojedini), ali recimo, Veličković je imao problema sa trenerom i sa povredama, Tripković je igrao par sezona odlično, Tepića je izbacio spremnog, šteta što ima problem u glavi da prelomi. Od jednog Avdalovića je napravio odličnog pleja, Marić je za jednu sezonu postao najkorisniji igrač Evrolige u jednom trenutku (druga stvar je što ga Žoc ne koristi dovoljno). Za Pekovića svi znamo kako igra, Rašić je počeo da igra mnogo bolju košarku pod Duletom, iako mi je milion puta iskidao živce, Veseli je izabran kao 6. pik na draftu, itd.
Da ne spominjem da je on Danilovića lansirao u Partizanu (mislim za igračku karijeru).
A sada ima talente Bogdanovića, Anđušića, da ne spominjem Miljenovića za koga smo se ti i ja složili da je mogao da igra backup pleja ove godine u domaćici i par minuta u ABA ligi.
Bodi Bond ::
Za to se slažem, mada PSD daje mnogo veću slobodu Vladi sa dovođenjem igrača...
Bodi Bond ::Nije on idealan trener, daleko od toga, ali s obzirom na to koliko je plaćen radi solidan posao.
Šta to znači solidan posao? Da ima rezultate? To ima. Da li imamo nekog igrača za prodaju? Nemamo, i to će nam se obiti u glavu.
2bad4u ::
Ok, svaka čast Vladi na tom uspehu, ali meni (a verujem i srpskoj košarci) je bitnije da se kroz ta prvenstva stvore neki igrači umesto da se prave rezultati.
Anti-RTS- prva petorka
Ja te pitam kog talentovanog igrača je Vlada imao, talenat u rangu Pekovića, Tepića ili Tripkovića. Ime igrača koji je došao kod Vlade sa CV-em koji su imali Tepić i Peković kada su došli u Partizan?
Rašića je rehabilitovao Duda, a ne Vujošević.
Da Dule bolje može da napravi od govana pitu to smo videli, ali je on iz Partizana otišao onog trenutka kada je bilo nemoguće da se nastavi onako kako je radio pre toga. Posrećilo mu se, napravio je rezultat i otišao u CSKA. Veliki je teret tada pao na Vladu, jer osim Veselija, nije bilo nijednog igrača koji može da se brusi za prodaju...
Rašića je rehabilitovao Duda, a ne Vujošević.
Da Dule bolje može da napravi od govana pitu to smo videli, ali je on iz Partizana otišao onog trenutka kada je bilo nemoguće da se nastavi onako kako je radio pre toga. Posrećilo mu se, napravio je rezultat i otišao u CSKA. Veliki je teret tada pao na Vladu, jer osim Veselija, nije bilo nijednog igrača koji može da se brusi za prodaju...
Bodi Bond- mvp
Pa rekao sam ti Bogdanović i Miljenović. Da ne pričam da je Miljenović veći talent i od Pekovića, Tepića i Tripkovića.
Anti-RTS- prva petorka
Strana 6 od 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Similar topics
» Superliga Srbije 2011/2012 - 2. deo
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Evroliga 2011/2012
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011
» KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Evroliga 2011/2012