Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Superliga Srbije 2011/2012 - 1. deo

+46
Imperator
Junglezburn
zex88
Jaycee Carroll
Hyperactive
Geograf
Pantela
markoo
Karadjordje
nikola tesla
Novica-Ubica
ZuLuofVozdovac
Fiti
mlekadzija
NikolaKG93
air slavkan
dane
slobokv83
bookmaker
Tazz
lazarminator
Psycho
Anti-RTS
familija
NenadBG
Nolle
superhik
Talicni Tom
Macijauskas
Sergej
Kure
Gencha
bigZ
Djole
blagoje
Marko
Bodi Bond
expert
2bad4u
Ray Allen
Dule Kecman
Naissus
Everton
drexler
Koleman
Zemljoradnik
50 posters

Strana 8 od 40 Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Sledeći

Ići dole

Superliga Srbije 2011/2012 - 1. deo - Page 8 Empty Re: Superliga Srbije 2011/2012 - 1. deo

Počalji od superhik Ned 8 Apr 2012 - 23:14

Lučića je Tomas sapleo korak pre nego se on sam sapleo o svoju nogu, ne bi bez razloga sam sebe sapleo u punom trku. Na snimku se videlo da se Tomas izvinio Lučiću jer je i on to uradio nehotice.
superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Superliga Srbije 2011/2012 - 1. deo - Page 8 Empty Re: Superliga Srbije 2011/2012 - 1. deo

Počalji od mlekadzija Ned 8 Apr 2012 - 23:31

А време истекло тог момента Smile
Него, све ок, заслужено победио Партизан, јачи, бољи, овакви, онакви, али мене интересује да ли је Звезда толико грубља да Партизан шутне 20 бацања више, не подјебавам, није провокација о судијама, питам најнормалније да ми се објасни, јер ја јесам видео агресивнију Звезду, али добро знам и ко је ривал и какву игру они имају и зато ме занима?!
mlekadzija
mlekadzija
prva petorka
prva petorka

Godina : 43

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dane Ned 8 Apr 2012 - 23:50

Po meni najagresivniji je definitivno bio Bojan Popović. Igrao je stvarno dobru i agresivnu odbranu na Džejmsu, ponekad su mu sudije i tolerisale neke kontakte. Sudjenje se ni meni ne svidja zato što sam pobornik malo agresivnije košarke. Jbg. ipak je to derbi i po meni trebale su sudije da puste malo igru, a ne da je sekckaju non stop. Ali to je samo moje mišljenje.

Ne znam stvarno, gledajući utakmicu činilo mi se da su se svirani faulovi itekako desili, osim nekih situacija koje ste nabrojali.
Takodje gledajući Džejmsa juče počinjem da se slažem sa nekim forumašima da on ipak nije plej za Evroligu ( tj. da nije ono što nama treba u EL). Ali ipak neću da sudim na osnovu jedne utakmice i slabe partije. Obratiću pažnju posebno na njega na F4 ABA lige.

Drago mi je što smo derbi prošli bez Kecmana i Božića Smile
dane
dane
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od superhik Pon 9 Apr 2012 - 0:02

Verovatno nije bilo potrebno da Mrdak svira faul jer je vreme isticalo, slažem se.
superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Pon 9 Apr 2012 - 0:25

Mlekce

Za mene su svi faulovi bili, mi ove zone koje Kari traži od igrača ne umemo da igramo, a kada ih i odigramo, prospemo u napadu. Mnogo je tu posle preuzimanja, kontakta, i sudija tu svira. Partizan je mnogo disciplinovaniji, i imaju igrače koje igraju kvalitetnu odbranu. Imaju malo zaštite kod sudija kod nekih kontakata koje mi nemamo (sem Bojana), i to je to. Zaista jeste preveliki broj faulova, pogotovo zato što smo igrali zonu, ali dosta dobro je Partizan probijao tu liniju, a i lepo je lopta išla, većina onih šutnutih trojki je bila rezonski, samo lopta nije htela u koš. Ušle su 2 kada je trebalo i to je prelomilo.

Meni je drago što smo sve bolji kako derbiji odmiču (govorim isključivo o utakmicama sa Partizanom), sve više smanjujemo tu razliku, sve duže držimo sebe u igri. Kao što je rekao Kari na kraju utakmice

" Doći ćemo i mi do toga, da ovakve utakmice dobijamo. "
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Anti-RTS Pon 9 Apr 2012 - 0:27

Nolle ::
@ANTI RTS
ako sada ima primedbe na Vladu da ga bem onda. Sinoć je vodio jednu od najboljih utakmica ove sezone !

Nemam, baš sam napisao na drugom forumu da nema šta da mu se zameri na ovoj utakmici, jedino što bih mu zamerio je to što je Bertans trebalo još 2-3 minuta da dobije u igri pošto je bio poprilično raspoložen. Ostalo je sve na nivou, prave izmene u pravo vreme.
Anti-RTS
Anti-RTS
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Pon 9 Apr 2012 - 0:30

Posle prespavane noci i vasih postova setio sam se jos par utisaka.
Gagi Milosavljevic kako cuva Milutinovica i Nedovica?
Bez ikakve provokacije, mislim da bi ova dvojica mogli da nauce od njega. Dok protrcavaju kroz blokove Milosavljevic ih konsantno drzi i to sa obe ruke i kao prilepak je. To ce retko sudija da sudi jer se stice utisak kao da trce paralelno. U takvom ''stavu'' ce uzasno tesko ostati u nekoj blokadi, a ako ostane brzo ce izaci. Nedovic kada juri kroz blokove on je u zaostatku od 2, 3m pa nesto trci okolo, naokolo i zato kasni sigurnih 3-5 sekundi. Sta vise, bukvalno trckara i naravno nije u stavu. Juce je dobio dosta prostora zbog strasnog ofanzivnog potencijala ali je imao i brze cetiri licne zbog uzasne odbrane. Ipak, konacno je naucio da za svoje greske preuzme odgovornost, odnosno da napravi faul kada je probijen a ne da se oslanja na stranu pomoci apsolutno svaki put.
Sudjenje?
Za mene sasvim korektno iako odnos faulova para oci, posebno za neke vazne igrace Crvene zvezde. Za mene, kao sto sam rekao, presudno je bilo sto su Covic i Ilic uzasno smesan tandem. Jedini kvalitet Filipa Covica je promena ritma i pik igra. Jao Mile i pik su na ratnoj nozi, pa u najboljem ocekujem da promasi sut iz popa a u najgorem, nazalost i najcescem slucaju, da napravi ofanzivni faul kada se zaleti kao konj. Popovici su odigrali zaista sjajno. Petar je dominirao a bez Bojana na parketu igra nije imala ni glavu ni rep.
James?
Sto kaze covek do mene-Pa kako ne pretrcis tog ''kepeca''. Ja se ne bih tako izrazio ali da je imao milion prilika za probijanje-imao je. Da li je postojao strah od ofanzivnog faula-mozda. Kao sto znate Pera nije igrao juce i sve je bilo na Dzejmsu, mada moram da priznam da je Andjusic igrao odlicno na poziciji 1 i da je tada odbrana Partizana najbolje izgledala. James zaista neprimetan, sto je sokantno ako znamo da je igrao ceo mec. Velika odgovornost juce, slab dan, jos je rano za zakljucke ako mene pitate. Svidja mi se kao igrac.
Najkriminalniji igraci
Cakarevic. Kada se setim da mi je bio velika zelja da ga vidim u Zvezdi dodje mi sebi jezik da iscupam. Njegova igra nema nikakvog smisla. Dok je cuvao Milutinovica ovaj je sijao, pasovi su leteli u drugi treci red tribine... Samo lose od njega. Vlada ga je strasno besan izvukao. Raduljica je defanzivna smejurija. Markovic je pokupio sto skokova zato sto on bleji ISPOD obruca. Niti gradi, niti skace. On jednostavno nesto ceka. Sta? Ko ce ga znati.
U nasem taboru, vec dva puta pomenuti, Covic-Ilic tandem 1-5. Moj trener kaze da su 1 i 5 najvazniji igraci ekipe i ja se slazem. Sa njima dvojicom izgledali smo kao Tamis Petrohemija u svom najgorem izdanju. Uzasna organizacija a Mile sa svojih 2.55 u skoku... Izvinjavam se, nema ga u skoku. Lopta ga prelece i stalno upada u ruke trojke, odnosno Lucica. Niti zagradi igrace, niti uhvati loptu... Nula!
Mislim da je Zvezdi falila jedna cetvorka. Sava ili Subotic. Subotic je odigrao sasvim korektno ali opet brzo usao u problem sa licnim. Naravno, kao po defultu, svirali su mu licnu kada blokira kucanje(ovog puta Raduljice) i to ga je bas srozalo. Mislim da mu u proseku to sude svaki drugi mec. Jos ne mogu da zaboravim onu blokadu nad Sofoom.
Dobra vest je da smo izgubili samo 7 pa cemo to lagano nadoknaditi u revansu. Nadam se da ce biti dovoljno za prvo mesto Very Happy
Edit:
Ovo sam pricao u proslom postu. Mnogo me nervira bes
Macvanova trojka sa 10 metara presudila

Poslednji izmenio Koleman dana Pon 9 Apr 2012 - 1:13, izmenjeno ukupno 1 puta
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fiti Pon 9 Apr 2012 - 1:02

Kada sinoc Zvezda nije dobila nece nas nikad dobit Smile Tolika kurcobolja igraca Partizana da je to nevjerovatno.Jedva cekam kraj sezone da se maknu ovi igraci sto imaju ugovor do kraja sezone . Raduljica Superliga Srbije 2011/2012 - 1. deo - Page 8 342805 ,Caki bolje da je ostao kuci i gledao tekmu iz fotelje,James nista
Mnogo bih volio da vidim Nedovica u Partizan jer je on jedino sto vrijedi u tom klubu po mom misljenju Smile
Kada ce Kari docekati da mu VJ cestita pobedu ? Very Happy
Fiti
Fiti
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 07.01.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dule Kecman Pon 9 Apr 2012 - 1:16

Zvezda je imala prikljucak u ovom mecu iskljucivo zbog Petra Popovica.. Nas konstantno pune protivnici ciji centri pogadjaju van reketa, a Rasko i Radule su u odbrani bila katastrofalni.. Da smo te suteve bolje branili, ajde prvi put, ajde i drugi ali posle treceg kosa se zapitas da li su normalni.. Imali smo dosta promasenih suteva spolja, Zvezda je igrala dobru odbranu krajem trece 1/4 i da je recimo Thomas tu povukao ekipu, mozda bi utakmica krenula drugim tokom. Jako je dobro bio cuvan i jednostavno nista mu nije polazilo za rukom, a falili su njegovi poeni..
Novinara kosarke.rs, poznatog pod imenom Zvezdin Tegi, sam pogledom trazio dugo, da bih ga video kako sedi ni manje ni vise nego uz parket pored Grbe.. Smile Sada je Tegi 2.. Very Happy
Dule Kecman
Dule Kecman
mvp
mvp

Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od superhik Pon 9 Apr 2012 - 1:40

Četvrti put ove szone Partizan dopušta zvezdinim centrima šut spolja i četvrti put ih relativno lako dobija. Mislim da je taktika crno-belih u odbrani da ne dozvoljava protivničkim igračima poene iz pozicija u kojima su najubojitiji a da provocira delimično nerezonske šuteve, kakvim se mogu nazvati Petrovi dalekometni projektili, nakon čijeg ispaljivanja je morao da duva u cevku i ohladi je. U finalu kupa je i Mile Ilić ušao u sličnu seriju, ali ga pod košem nije bilo. Nakon promašaja iz takvih pozicija nemoguće je skočiti u napadu, plus kada su centri na kapici, niži i brži igrači su sa strane i bliže košu pa nemaju mogućnost sprečavanja kontranapada...
@mleki
što se odbrane tiče, najlaičkije objašnjenje je da ko ne zna taj bije Smile. To je pravilo u svim sportovima, nemoć se izražava pogrešnim potezima, u košarci je izgubljenu prednost najlakše nadoknaditi faulom. Većina Partizanovih igrača je fizički superiornija u odnosu na protivnike. Puno igrača zvezde ima dosta problema u odbrani i lako dolazi u problem sa penalima, očigledan primer je Nedović, uvek kada dobije pristojnu minutažu napuni se ličnim greškama. A Partizan je i dalje mnogo disciplinovanija ekipa pod oba koša, koliko su ih samo sinoć puta navukli na faul u napadu ili grešku u koracima...
Ne bih se složio da je BPopović najbolji zvezdin defanzivac, po meni je to Lazić. Imam utisak da on ima veliki problem koji su ranije imali Pera Božić i Boris Bakić, nahvaljeni su kao izraziti defanzivci i sudije ne prezaju da im sviraju sve i svašta, a dokle god je tako da sudije sviraju na osnovu rejtinga igrača a ne isključivo na osnovu onoga što vide na terenu mi ćemo imati o čemu da razglabamo što se suđenja tiče.
superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Pon 9 Apr 2012 - 1:48

Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Pon 9 Apr 2012 - 2:02

Nolle ja ti kažem da je trojka Anđušića i njegova asistencija rešila Smile Posle prve Mačvanove trojke bilo je 60:58, uspela je Zvezda da izjednači.
Onda je Popović napravio faul i poklonio Jamesu tri bacanja. 63:60, trojka Anđušića 66:60, asistencija Danila za Dragana 68:60. Tu je bio kraj nade Zvezde. Sledeću trojku Mačvan je pogodio na plus 8 za Partizan što je već bilo nedostižno.
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Uto 10 Apr 2012 - 3:51

Nisam odgledao utakmicu , vidim da nista nisam ni propustio. Jos jedan ruzan i los derbi.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Uto 10 Apr 2012 - 5:00

Pa i nije bio baš ružan. Ovaj je bio najlepši od svu decu za sad. Wink Derbiji su sve bolji i kvalitetniji, samo zato što Zvezda duže može da izdrži u nekom iole ozbiljnijem ritmu. Smile
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Anti-RTS Uto 10 Apr 2012 - 5:05

Superliga Srbije 2011/2012 - 1. deo - Page 8 Hpbdj
Anti-RTS
Anti-RTS
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Uto 10 Apr 2012 - 5:15

Pa šta je tu čudno, o tome sam pisao u NBA temi, kada se spominjao Nedović i NBA, ima 1+1 ugovor, i ima čini mi se fiksno obeštećenje da na kraju ove sezone izađe iz ugovora. Samo ne verujem da će neko hteti da da neke velike pare za njega, a Čović neće hteti da ga da za kikiriki. Tako da ili će potpisivati novi ugovor na 3-4 godine, ili će neki klub pljunuti lovu. Trećeg nema, tj postoji treća opcija, ali je ona najgora za njega. Letos je poklekao pred menadžerom, i potpisao 1+1. Trebao je da potpiše kao i Cvele ugovor (i zajebite me toga da je Cvele već sve dogovorio sa FMP-om pre fuzije, pa je zato potpisao na 4 godine)
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Uto 10 Apr 2012 - 5:19

Naravno da je Cvetković sve već dogovorio sa Čovićem pre fuzije, ne izmišljaj toplu vodu. A Nedović će da produži ugovor samo ako je lud.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Uto 10 Apr 2012 - 5:22

Ona treća opcija, da prođe ko Janković mu ne treba. Reci mi koji će EL tim da da obeštećenje za mladog beka, koji ima ogroman problem sa odbranom, loše procente šuta, i sa kojim treba da se radi ihaha još? EC može i sa Zvezdom dogodine da igra.

Nije to tek tako... Njemu jeste najbolje da ostane, i produži ugovor. Nigde on neće dobiti više prostora nego što mu daje i Pešić čak. To je trenutna njegova realnost.

On ove sezone, napredovao nije, a nije da nije dobijao šansu. Morao je mnogo bolje da celu ovu sezonu iznese. Svi ga u klubu hrabre, saigrači, pa i Pešić (iako se to ne čini baš tako). Preveliki je pritisak na njemu, on to zaista ne može sa svojih 20 godina da iznese.

Meni je prvom krivo. Krivo kao Zvezdašu. Želim da vidim jednog klinca iz naše škole, želim što pre da vidim nekog novog Ilića, Rakočevića... Pre svega je i zato preveliki pritisak na njemu, medijski je dosta esponiran, veliki talenat, ultra mega giga zakucavanja, Kobe, Rose. Previše je to, za donekle još uvek klinca.

Poslednji izmenio Nolle dana Uto 10 Apr 2012 - 5:24, izmenjeno ukupno 1 puta
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Talicni Tom Uto 10 Apr 2012 - 5:24

@Bodi
Je li bio Džejms u Plastiku?
Talicni Tom
Talicni Tom
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 08.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Uto 10 Apr 2012 - 5:27

Ja sam siguran da ima ekipa koje će pljuniti pare za Nedovića.
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Uto 10 Apr 2012 - 5:30

Nedovic i Jankovic ne mogu nikako da se porede.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Uto 10 Apr 2012 - 5:31

Igraju EL ? Koja npr ? Ja nemam nikakvu ideju, koja bi ekipa pukla 300 hiljada za jednu sezonu plata + obeštećenje za igrača koji nije ni blizu u ovom trenutku da to postane, igrača koji i pored rada sa Pešićem od 12 meseci nije nešto mnogo napredovao. Po meni jedan Sava je više naučio. U poslednje vreme Pešić ga forsira, bodri ga, videlo se to na derbiju isto, ali daleko je on od igrača koji može da igra EL. Toga je valjda i on svestan, a koji će mu prodaja, ako neće igrati, ovako će bar još neko vreme trenirati i raditi sa Karijem i možda napravi nešto više (a sada čisto sumnjam da će Čović dozvoliti da mu jedna od zlatnih koki dogodine ode bez obeštećenja, ako Nemanja odluči da ostane i naredne sezone u Crvenoj zvezdi). Bolja mu je po meni varijanta da ostane. Možda sam u krivu, ali to je neko moje razmišljanje.

Kole, malo sam ga preterao, preuveličao... Malo da dobije na drami Very Happy Very Happy

Poslednji izmenio Nolle dana Uto 10 Apr 2012 - 5:34, izmenjeno ukupno 1 puta
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Uto 10 Apr 2012 - 5:33

Znači Kari ga vodi u Nemačku pa će tamo da igra? Very Happy

Nedović je dosta napredovao u šutu i u odbrani ove sezone, a ne igra zna se zašto, zato što ne želi da produži ugovor.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Uto 10 Apr 2012 - 5:37

Evo Ritas je bio spreman da plati te pare, al' su ih Grci zajebali. A očekujem da Ritas igra EL naredne godine.
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Uto 10 Apr 2012 - 5:38

Jaramaz mu je dao 30 poena, napredovao je u pm. Daj Bodi ne zajebavaj me sad. Ajde i ovo da ga vodi u Nemačku i sve, ali odbrana i Nedović i dalje ne idu u istu rečenicu, ni blizu.

Maci
Ritas, tu je naš trener, koji ga je trenirao + igra 70% Miškovih igrača tamo. Smile
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 8 od 40 Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu