Samo za članove 5
+45
vlada89
Fiti
Geograf
Imperator
expert
zex88
Tazz
Karadjordje
markoo
Nolle
Psycho
NenadBG
Anti-RTS
Novica-Ubica
bookmaker
Marko
blagoje
Kure
Dule Kecman
Everton
ZuLuofVozdovac
Sensui
lazarminator
Sergej
Ray Allen
familija
superhik
Naissus
Talicni Tom
air slavkan
Danny Trejo
Gencha
slobokv83
Bodi Bond
drexler
2bad4u
Djole
Zemljoradnik
Hyperactive
Macijauskas
Koleman
wolfvaga
Junglezburn
dane
maxisb
49 posters
Strana 8 od 40
Strana 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: Samo za članove 5
Peković je '94 godište, igra u Slovanu. Imao je ponude Slovenije i Crne Gore da igra za njih.
Poslednji izmenio Bodi Bond dana Pet 6 Apr 2012 - 21:32, izmenjeno ukupno 1 puta
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
On isto centar ? Kako će biti mesta da svi igraju ?
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Centarska linija za buducnost
...i plejmejker.
...i plejmejker.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Peković je ranije igrao i 4, ima mekanu ruku, umao je neku težu povredu od koje se dugo oporavljao pa ne znam kakva je sada situacija.
Bodi Bond- mvp
Nikad ranije čuo za njega. Izgleda veoma krupan. Vjerovatno ima kvaliteta dok ne idu Jankovići zbog njega. A ne bi me čudilo da je upravo zbog konkurencije i Šalić odlučio da igra za BiH.
P.S: Kad ćemo se riješiti ove Peak zaostavštine Kapičićeve?
P.S: Kad ćemo se riješiti ove Peak zaostavštine Kapičićeve?
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Ok, hvala Bodi !
Delije neće dolaziti na derbi. Morališu. Kao, neće kao Grobari da ulaze preko sefa obezbeđenja i pandura. Nemaju karte tj izgleda. Sutra znači samo Grobari.
Ima li karata u slobodnoj prodaji? Mada majke im ga, stavili su u 21:00 u nedelju, neki u ponedeljak treba da ustanu 8 sati sna je doza prava
Delije neće dolaziti na derbi. Morališu. Kao, neće kao Grobari da ulaze preko sefa obezbeđenja i pandura. Nemaju karte tj izgleda. Sutra znači samo Grobari.
Ima li karata u slobodnoj prodaji? Mada majke im ga, stavili su u 21:00 u nedelju, neki u ponedeljak treba da ustanu 8 sati sna je doza prava
Nolle- mvp
Evroligaski termin, da vas mine zelja malo.. Samo se na godisnje ulazi..Nolle ::Ima li karata u slobodnoj prodaji? Mada majke im ga, stavili su u 21:00h u nedelju, neki u ponedeljak treba da ustanu
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Smor, nemam godišnju, kako onda da uđem?
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
Da staviš Vladu kao avatar i u potpis "Vlado, volim te" i onda da razmotrimo opcije kako da uđeš.
Bodi Bond- mvp
Nolle ::Ok, hvala Bodi !
Utakmica je bila predvidjena u 20h, cak se pominjao i termin u subotu od 17h, ali na kraju su izgleda timovi odlucili da to bude u nedelju u 21!
Razlog je sto futsal reprezentacija Srbije igra kvalifikacioni mec protiv Madjarske u 17h (takodje u pioniru), i zato kosarka pocinje ovako kasno....
Mada ne znam kako ce uspeti sve da spreme za to kratko vreme, futsal obicno traje sat i po, sat i 40 minuta....
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Bodi Bond ::Da staviš Vladu kao avatar i u potpis "Vlado, volim te" i onda da razmotrimo opcije kako da uđeš.
Ne diraj ga u Vladu, već smo apsolvirali teoriju, da mu je taj isti skinuo ribu, ili više njih, pa reaguje na istog, kako reaguje... Pre će početi da navija za Zvezdu nego Vladu da podrži.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Ja sam Vladu pohvalio kad je trebalo (meč sa Makabijem u Evroligi, Real), tako da 2bad4u, pada ti teorija u vodu. Zezam se, prošle godine sam ga stvarno podržavao celu sezonu, ali ove sam se uverio da nije trener za Partizan, no da ne širimo priču ovde.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
je l Džejms bio u Plastiku?
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Naissus- prva petorka
mislio sam da li neko to provereno zna, to što je on demantovao možeš mačku o rep da okačiš...
slobokv83- mvp
Ima li neko neki normalan link za derbi, a da nije preko veetle-a?
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
slobokv83- mvp
Inace, Alkatrazovo obezbedjenje lokala je tuklo Tomasa...
Marko- prva petorka
Sinoć to htedoh da napišem (nisam hteo, da ne bude što ovo pišeš pred derbi), saznao sam od drugara iz Zabranjenih, ali problem je izbio zbog njegovog drugara koji je video ribić u minić, a ne zbog toga što su oni hteli da peglaju Thomasa zato što igra za KKCZBGDiva, zabole njih.
Nolle- mvp
Kako Plastik obezbedjuju momci iz Alkatraza, tako Kartel momci iz Iron Boysa.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Nisam bio na derbiju, isao sam sluzbeno za Rusiju 5 dana. Vidim da smo igrali ocajno, forma nam je uzas.
Sergej- mvp
Jel istina ovo sto Misko prica da postoji mogucnost da se Madjarskom timu ponudi pozivnica za ABA ligu?
Karadjordje- mahač peškirom
- Datum upisa : 24.03.2011
Zahvaljujući pravovremenom obaveštenju da je utakmica pomerena dobar broj ljudi je juče ispaljen u Spensu. Među njima i ja. Nedelju dana unapred sam isplanirao radni dan da bih odgledao utakmicu uživo.
Pošto je utakmica sada pomerena, moj prijatelj ne može da stigne da pogleda, a kako stvari trenutno stoje ne mogu ni ja.
Na utakmici u subotu (Voša-BKK Radnički) su podeljene ulaznice za današnji meč. Igra se u maloj sali, pa zato nema karata u redovnoj prodaji.
Nudim jednu kartu besplatno. Ko želi nek se javi na PM. Ukoliko ja ne budem mogao da idem udeliću i drugu, ali ću to znati nakon 15-16h .....
EDIT:
Kure se prvi javio i dobio kartu.
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
Питају људи да ли неко можда продаје две карте за Север за данашњу утакмицу?
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Strana 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 1
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3
» Samo za članove 4
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3
» Samo za članove 4