Samo za članove 5
+45
vlada89
Fiti
Geograf
Imperator
expert
zex88
Tazz
Karadjordje
markoo
Nolle
Psycho
NenadBG
Anti-RTS
Novica-Ubica
bookmaker
Marko
blagoje
Kure
Dule Kecman
Everton
ZuLuofVozdovac
Sensui
lazarminator
Sergej
Ray Allen
familija
superhik
Naissus
Talicni Tom
air slavkan
Danny Trejo
Gencha
slobokv83
Bodi Bond
drexler
2bad4u
Djole
Zemljoradnik
Hyperactive
Macijauskas
Koleman
wolfvaga
Junglezburn
dane
maxisb
49 posters
Strana 24 od 40
Strana 24 od 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: Samo za članove 5
Bez ovog dela oko Pere i Kecmana.
Da Danilović ide, da Dule dolazi i dovodi neke sponzore.
Da Danilović ide, da Dule dolazi i dovodi neke sponzore.
Macijauskas- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Da postoje informacije da bi Sale mogao da se povuce pre svega zbog porodice , to se prica vise od mesec dana. U ovom trenutku jos nista nije definitivno, ni Duletov povratak ni odlazak Saleta. Mogao bih da kazem da sigurno u klub nece uci neko ko nije pozeljan, povezivanje Blica kako citam je previse na svoju ruku. Moguce da imaju neke svoje izvore , a moguce da su se oslonili na price rekla kazala.
U ovom trenutku najrealnije je da se "zamrzne" predsednicka funkcija. Dolazak Milije Babovica sigurno nije realan, ovih dana citam da ga povezuju i sa FK Partizan. U upravi KK Partizan sede mnogo mocniji i jaci ljudi od pomenutog. Ja realno mislim da ako Dule sedne na klupu opet , da prakticno nikakvih promena daljih nece biti. Ljudi iz Nelta koji godinama sponzorisu i pomazu klub ce nastaviti to da rade. Ranko Socanac i Nebojsa Saponjic su mnogo mnogo ozbiljniji ljudi za tu pricu od Milije Babovica.
A za Sberbank je moguca solucija. Oni zele da sponzorisu sport i politika banke je da se vezuju i da na taj nacin poboljsavaju svoj imidz u ovom delu Evrope. Kao sto sam ranije pisao oni su relativno na pocetku u Srbiji, skoro su kupili i Volksbanku tacnije preuzeli , samim tim poslovace na regionalnom trzistu SFRJ plus Madjarska Ceska i Slovacka.
Ovih dana ce biti proslava titule , pa cemo videti sta sve moze da se cuje
U ovom trenutku najrealnije je da se "zamrzne" predsednicka funkcija. Dolazak Milije Babovica sigurno nije realan, ovih dana citam da ga povezuju i sa FK Partizan. U upravi KK Partizan sede mnogo mocniji i jaci ljudi od pomenutog. Ja realno mislim da ako Dule sedne na klupu opet , da prakticno nikakvih promena daljih nece biti. Ljudi iz Nelta koji godinama sponzorisu i pomazu klub ce nastaviti to da rade. Ranko Socanac i Nebojsa Saponjic su mnogo mnogo ozbiljniji ljudi za tu pricu od Milije Babovica.
A za Sberbank je moguca solucija. Oni zele da sponzorisu sport i politika banke je da se vezuju i da na taj nacin poboljsavaju svoj imidz u ovom delu Evrope. Kao sto sam ranije pisao oni su relativno na pocetku u Srbiji, skoro su kupili i Volksbanku tacnije preuzeli , samim tim poslovace na regionalnom trzistu SFRJ plus Madjarska Ceska i Slovacka.
Ovih dana ce biti proslava titule , pa cemo videti sta sve moze da se cuje
Sergej- mvp
Evo Danilovic demantovao i iskoristio priliku malo da ''pecne'' komsije...
Danilović: ''Već viđeno...''
Danilović: ''Već viđeno...''
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Iako to sada malo gubi znacaj evo i teksta, izbacili su na online verziji Blica:
http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-ABA/216192/Promene-u-Partizanu-Danilovic-se-povlaci-dolaze-Rusi
http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-ABA/216192/Promene-u-Partizanu-Danilovic-se-povlaci-dolaze-Rusi
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Sada je aktuielniji demant tj prijecenje potpisniku , "gnjidi" , teksta iz Blica
EDIT :
http://www.mondo.rs/s248544/Sport/Kosarka/Blic-_Danilovic_pretio_nasem_novinaru_.html
EDIT :
http://www.mondo.rs/s248544/Sport/Kosarka/Blic-_Danilovic_pretio_nasem_novinaru_.html
bookmaker- prva petorka
- Datum upisa : 03.11.2011
Godina : 46
koliko znam on je partizanovac iako je radio u zvezdinoj reviji,a valjda i sada ponekad pise za njih...iako nije toliko ni bitno...Bodi Bond ::Sarić je Zvezdaš, ali je Partizanov čovek.
NenadBG- šesti igrač
- Datum upisa : 06.10.2010
Sigurno je Zvezdas , samo je ceo zivot uz Saleta i Duleta.
Sergej- mvp
Ovako od Rusa i sponzorstva nema nista ,prazna prica rekla kazala. Barem za sada.
Potvrdjeno mi je da Sale ostaje skoro sigurno u Partizanu, a sto se tice dolaska Duleta to bi trebalo uskoro da se definise. Musli jeste opcija, a pominju se vec neki stranci na poziciji 1 i 4.
Potvrdjeno mi je da Sale ostaje skoro sigurno u Partizanu, a sto se tice dolaska Duleta to bi trebalo uskoro da se definise. Musli jeste opcija, a pominju se vec neki stranci na poziciji 1 i 4.
Sergej- mvp
Na drugom forumu sam čuo da postoji mogućnost da dovedemo Lazmea.
To bi za mene bio vrlo dobar potez, kao i dovodjenje Muslija.
Mislim da za njega još ima nade. Ali prvo i prvo da vratimo Duleta ili da dovedemo nekog drugog trenera.
Mislim da za njega još ima nade. Ali prvo i prvo da vratimo Duleta ili da dovedemo nekog drugog trenera.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Nema drugog trenera. Ili ce Dule da se vrati ili ostaje Vlada. To je 100%. Moramo da podignemo jedan solidan kredit da isplatimo igrace, jer su jedino Macvan i James dobili za sada sve. Lasme nije opcija za dolazak, barem koliko sam ja upucen.
Sergej- mvp
Brate, Lazme posle one epizode u Makabiju tavori na relaciji Mejn (Red claws) nižerazredni izraelski klubovi, nije to više taj igrač koji je igrao kod nas.dane ::Na drugom forumu sam čuo da postoji mogućnost da dovedemo Lazmea.
EDIT: Au Sergej, znao sam da nam finansijska situacija nije ružičasta, ali nisam zna da smo dužni bogu-ocu...
Poslednji izmenio Kure dana Pon 18 Jun 2012 - 1:28, izmenjeno ukupno 1 puta
Kure- šesti igrač
- Datum upisa : 13.09.2011
Hvala na informaciji
Samo se nadam da kredit nećemo uzeti kod Marfin banke
Edit: @ kure
Nisam ga gledao ove sezone u ACB ligi, ali po statistici on uopšte nije imao lošu sezonu.
Čak je po statsima jedan od najboljih igrača Obradoira .
http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=Spain&Team=1348&Page=3
Samo se nadam da kredit nećemo uzeti kod Marfin banke
Nisam ga gledao ove sezone u ACB ligi, ali po statistici on uopšte nije imao lošu sezonu.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Ih, ja sam, kanda, nešto pobrkao ovu i prošlu sezonu. Moja greška.dane ::
Kure- šesti igrač
- Datum upisa : 13.09.2011
Igracima se duguje , ali nije to nesto drasticno. To su sve pravi momci i oni znaju da Partizan ne ostaje duzan tako da ce sve biti izmireno.Hvala Bogu , postoje ljudi koji nam uvek pomazu , bice to i ovaj put.
Sergej- mvp
Do skora se dugovalo i James-u i Mačvanu. Nije baš blistava situacija u Partizanu po tom pitanju, ali da sam ovo napisao za vreme finala, razapet bi bio.
Nolle- mvp
Hteo si da nas des des destabilizujes
Nolle Covic ne placa Pesica , placa ga neko treci
Nolle Covic ne placa Pesica , placa ga neko treci
Sergej- mvp
Nisam, cigani su pošteni ljudi !
Pa to sam i ja rekao Đoletu, na Zvezdinoj temi...
Ko misli da Čović tolike pare daje Pešiću, nije baš normalan. Mislim daje on, ali deo, ne sve
Pa to sam i ja rekao Đoletu, na Zvezdinoj temi...
Ko misli da Čović tolike pare daje Pešiću, nije baš normalan. Mislim daje on, ali deo, ne sve
Nolle- mvp
Svejedno ko daje... poenta je da Pesic uzima dosta velike pare...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Inače još jedna stvar koju sam saznao u toku serije je, da je neko iz Partizana razgovarao sa agentom Omara Thomasa, ali to verovatno nije istina. Pitao sam i Marka pre neki dan, rekao mi je da ne zna.
Nolle- mvp
Sergej jel istina da je Lorens Roberts kandidat za poziciju 4 ?
Fiti- šesti igrač
- Datum upisa : 07.01.2012
Jeste, odakle ti to ?
Omar Thomas ima ugovor sa Sijenom, tako da je bespredmetno da je neko razgovarao kad je covek na pozajmici.
Omar Thomas ima ugovor sa Sijenom, tako da je bespredmetno da je neko razgovarao kad je covek na pozajmici.
Sergej- mvp
Od lika iz Zabranjenih, poznaje neke ljude u UO KKP.
Znam da ima ugovor, zato ne znam ni kako misle ovi iz našeg kluba da ga zadrže, sem ako ne raskine, a i ako raskine, mi nemamo 700k da ga plaćamo.
Znam da ima ugovor, zato ne znam ni kako misle ovi iz našeg kluba da ga zadrže, sem ako ne raskine, a i ako raskine, mi nemamo 700k da ga plaćamo.
Nolle- mvp
Sergej ::Jeste, odakle ti to ?
Ma kaze mi drug da na nekom forumu svrsavaju na Lija
Fiti- šesti igrač
- Datum upisa : 07.01.2012
Strana 24 od 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 1
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3
» Samo za članove 4
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3