Samo za članove 5
+45
vlada89
Fiti
Geograf
Imperator
expert
zex88
Tazz
Karadjordje
markoo
Nolle
Psycho
NenadBG
Anti-RTS
Novica-Ubica
bookmaker
Marko
blagoje
Kure
Dule Kecman
Everton
ZuLuofVozdovac
Sensui
lazarminator
Sergej
Ray Allen
familija
superhik
Naissus
Talicni Tom
air slavkan
Danny Trejo
Gencha
slobokv83
Bodi Bond
drexler
2bad4u
Djole
Zemljoradnik
Hyperactive
Macijauskas
Koleman
wolfvaga
Junglezburn
dane
maxisb
49 posters
Strana 32 od 40
Strana 32 od 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: Samo za članove 5
Ma bre-Pic-mala do Urala, samo da se zna sta je Pic-mala geto
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Danny Trejo ::Bekove koji imaju brzu promenu i raketu u nogama vuce prodor,njih treba pustiti da se izdivljaju.Samo mislim da je Igor uvek imao pouzdaniji sut od Nemanje ,cak i kada je silovao do krajnjih granica.
Zapravo, nije. Imao je istu kamenu ruku kao i Nemanja. Sut je nabacio u Americi, u Vulfsima... Nesto se o tome pricao, kako je potpuno promenio tehniku izbacaja i to je urodilo plodom. Ja to nesto i ne primecujem, ali je cinjenica da je Igor sada mnogo bolji suter nego na pocetku karijere...
P.S. Ne secam se d aje on u Buducnosti bio bog zna sta. Pre bih rekao da je tamo stagnirao...
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Secam se jedne Igorove izjave koju je dao tokom EP u Turskoj izfrustriran stalni sedenjem na klupi.
Rekao je da je bolje da je trenirao tenis ili neki drugi individualni sport nego kosarku.
Jeste, sut je popravio u Americi. Jako malo prilike je dobijao u Vulfsima iako je imao nekoliko dobrih poteza i clutch pogodaka.
Rekao je da je bolje da je trenirao tenis ili neki drugi individualni sport nego kosarku.
Jeste, sut je popravio u Americi. Jako malo prilike je dobijao u Vulfsima iako je imao nekoliko dobrih poteza i clutch pogodaka.
Ray Allen- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Bodi Bond ::Jedan igrač sa spiska neće igrati, to je sasvim sigurno, ali pošto Zemljoradnik ne da da pišem takve stvari onda se žalite njemu.
Још горе, кренућемо да нагађамо. Ја мислим да је у питању Крстић, видео сам га са оном лонгетном на Бјелициној свадби, знајући да мора да направи одлуку да ли ће у НБА или остаје у ЦСКА а поред свега има повреду сумњам да ће играти. Сад ће овако свако да да свог фаворита па ви видите да ли је боље рећи лепо ко не игра него да овако нагађамо.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
vidim Duleta na vencanju Velickovica, jel su to zakopali ratne sekire?
Everton- prva petorka
Godina : 36
Everton ::vidim Duleta na vencanju Velickovica, jel su to zakopali ratne sekire?
A nisi video sliku koju mu je poklonio ?
Fiti- šesti igrač
- Datum upisa : 07.01.2012
video sam samo posvetu, mozda je druga strana prazna
Everton- prva petorka
Jel vi svi redom visite po svadbama košarkaša?
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Sada sam pročitao na avangardi da Pera hoće još da igra.
Sergej,baci svetlo na ovaj slucaj .Presela mi je jutarnja kafa
Sergej,baci svetlo na ovaj slucaj .Presela mi je jutarnja kafa
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
Sergej je radio za vikend dok ste se vi izlezavali
NE znam gde udaram trenutno, a takva ce mi biti cela nedelja , jer su krenuli godisnji i ima nas duplo manje u mom sektoru.
Nista nisam cuo oko povlacenja Pere , osim onih medijskih pisanja da ce biti pomocnik. To eksplicitno niko nije rekao. Tako da stvarno pojma nemam odakle citava prica.
NE znam gde udaram trenutno, a takva ce mi biti cela nedelja , jer su krenuli godisnji i ima nas duplo manje u mom sektoru.
Nista nisam cuo oko povlacenja Pere , osim onih medijskih pisanja da ce biti pomocnik. To eksplicitno niko nije rekao. Tako da stvarno pojma nemam odakle citava prica.
Sergej- mvp
Hvala Sergej.Odmori se kada to prodje za sve pare.Pozdrav
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
Everton ::vidim Duleta na vencanju Velickovica, jel su to zakopali ratne sekire?
Наравно, није пропуштена прилика да се Дуле фотографише са сликом коју поклања. У тексту стоји: ''Na vreme je stigao novi-stari trener Partizana Duško Vujošević, sve sa umetničkom slikom na dar, u pratnji supruge Ane i u društvu Dragana Todorića.'' Уметничку слику Тоша који у позадини чепрка по гепеку додаје на занимљивости овој фотографији.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Zemljoradnik ::Jel vi svi redom visite po svadbama košarkaša?
Skrivamo se po coskovima i onda virimo da vidimo ko dolazi
Fiti- šesti igrač
- Datum upisa : 07.01.2012
Pitao sam malog Andriju da li ide u Zvezdu... rekao mi je da su ga smarali neki novinari, ali da im nista nije rekao... za sada je sve to samo teorija i postoji mala zainteresovanost, ali je daaaaleeeeko od realizacije...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Dule vešto krije poklon, toliko je diskretan da se i ne vidi da je slika, a kamoli šta je na njoj...
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Andrija Bojic...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Pa i nije neka slika, obzirom da je kolekcionar ...
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Cuva dobru za Tepica..wolfvaga ::Pa i nije neka slika, obzirom da je kolekcionar ...
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
Oni su vec dobili..
Dule Kecman- mvp
ovog leta za reprezentaciju neće igrati Micov, Novica, Krle i Kosta. Dakle, to je ono što se priča. Iz više izvora potvrđeno za Novicu (koleno je u pitanju), a za Micova vam je ovo ekskluzivna informacija, pa bi bilo dobro da se ne širi dalje. Duda mu se nije javljao od četvrtka, juče ga je neko zvao sa nepoznatog broja, mislio je da je Duda i nije hteo da se javi. Izbegao je susret sa njim kod Novice na svadbi, a video je ekonoma reprezentacije, koji ga je pitao za broj patika da bi mu ih obezbedio, dobio je odgovor "Šta će ti kada neću igrati". Dečko je u fazonu da će Bjelica i Kešelj igrati pre njega kako god okreneš... Na kraju ispada da mu intervju Mondu uopšte nije trebao, ispao je budala...
Krle ima probleme sa nogom. On ima veliki strah od kada je povredio prednje ukštene i od najsitnijih povreda. Desilo mu se isto što i Novici proše sezone. Plašio se da ne pogorša stanje povrede koja mu dijagnostifikovana u CSKA i onda je preopteretio drugu nogu...
Kosta ima problema sa venama i verovatno će morati na operaciju...
Otkazi koji će, verovatno, biti neopravdani su Raduljica i Raković.
Priče su još vezane, kao što sam ranije rekao, za Ercega i Stefana Markovića (povreda).
Inače, ako se neko od pomenutih igrača u četvrtak nađe među 18 to ne treba da čudi, jer selektor ili bilo ko iz saveza još uvek nije kontaktirao nijednog igrača!
Krle ima probleme sa nogom. On ima veliki strah od kada je povredio prednje ukštene i od najsitnijih povreda. Desilo mu se isto što i Novici proše sezone. Plašio se da ne pogorša stanje povrede koja mu dijagnostifikovana u CSKA i onda je preopteretio drugu nogu...
Kosta ima problema sa venama i verovatno će morati na operaciju...
Otkazi koji će, verovatno, biti neopravdani su Raduljica i Raković.
Priče su još vezane, kao što sam ranije rekao, za Ercega i Stefana Markovića (povreda).
Inače, ako se neko od pomenutih igrača u četvrtak nađe među 18 to ne treba da čudi, jer selektor ili bilo ko iz saveza još uvek nije kontaktirao nijednog igrača!
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
To su 4 centra.. Ostadose Musli i Mile..
Dule Kecman- mvp
Taman Mile da nam se razgoropadi pred sezonu, da ne moramo da dovodimo peticu nego on, Tubak i Pop, pa šta nam čika Boža da.
Micov može i "2" da igra valjda !? Bjeilca i treba da ima prednost, Kešelj je diskutabilan već, mislim da je Micov bolji igrač od Kešelja, ali to je više od ukusa do ukusa individue. Ipak mi smo jedni od retkih reprezentacija koja ima ovako 2 izrazito visoka niska krila, i to što više trebamo da koristimo.
Jedino to zameram Dudi, obojica ćoškare, Bjelica nije pokazao u reprezentaciji ni mrvicu potencijala. Ok, verovatno on ni u jednoj ekipi više neće imati ovakvu slobodu kakvu mu je dao Trifa, ali... Ne znam, na Bjelkana sam slab, jer je jedan od retkih kvalitetnih igrača koje sam imao priliku da gledam u klubu za koji navijam. U to društvo mogu još da upadnu Cook, Thomas, i... mala je to lista.
Micov može i "2" da igra valjda !? Bjeilca i treba da ima prednost, Kešelj je diskutabilan već, mislim da je Micov bolji igrač od Kešelja, ali to je više od ukusa do ukusa individue. Ipak mi smo jedni od retkih reprezentacija koja ima ovako 2 izrazito visoka niska krila, i to što više trebamo da koristimo.
Jedino to zameram Dudi, obojica ćoškare, Bjelica nije pokazao u reprezentaciji ni mrvicu potencijala. Ok, verovatno on ni u jednoj ekipi više neće imati ovakvu slobodu kakvu mu je dao Trifa, ali... Ne znam, na Bjelkana sam slab, jer je jedan od retkih kvalitetnih igrača koje sam imao priliku da gledam u klubu za koji navijam. U to društvo mogu još da upadnu Cook, Thomas, i... mala je to lista.
Nolle- mvp
Strana 32 od 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 1
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3
» Samo za članove 4
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3
» Samo za članove 4