Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Samo za članove 5

+45
vlada89
Fiti
Geograf
Imperator
expert
zex88
Tazz
Karadjordje
markoo
Nolle
Psycho
NenadBG
Anti-RTS
Novica-Ubica
bookmaker
Marko
blagoje
Kure
Dule Kecman
Everton
ZuLuofVozdovac
Sensui
lazarminator
Sergej
Ray Allen
familija
superhik
Naissus
Talicni Tom
air slavkan
Danny Trejo
Gencha
slobokv83
Bodi Bond
drexler
2bad4u
Djole
Zemljoradnik
Hyperactive
Macijauskas
Koleman
wolfvaga
Junglezburn
dane
maxisb
49 posters

Strana 33 od 40 Prethodni  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Sledeći

Ići dole

Samo za članove 5 - Page 33 Empty Re: Samo za članove 5

Počalji od Sensui Uto 26 Jun 2012 - 7:15

Igrace nam Besovic centra Very Happy

Inace, uopste nije toliko lose odsustvo Markovica, taman bi mogli kroz ove kvalifikacije da isprobamo MIljenovica kao drugog pleja.
Sensui
Sensui
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 10.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Uto 26 Jun 2012 - 7:16

a Gurović,ccc
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Uto 26 Jun 2012 - 7:20

Gurović - ružna prošlost... Smile

On je gotivac, tribina ga voli, ali koga bi ti više platio da gledaš Bjelicu sa svom slobodom u igri, ili Gurovića koji šutne 15 trojki po utakmici... Kešelj = Gurović... Bjelica se zajebao što je došao u Zvezdu, tj zajebao ga je Pešić i lova koju nismo imali, tvrdim da bi on SADA bio NBA igrač već. Snaći će se on, kao i Rubio, videćete, jedva čekam da ga vidim preko bare, tamo ima mnogo više izolacija, itd... valjda će moći da se izbori sa tim. Kažem slab sam dosta na Bjelkana, iako to nikada nisam pokazivao baš mnogo.
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Uto 26 Jun 2012 - 7:30

ako je sve ovo tačno, ja sam jako razočaran. Nisam znao da je tako loša atmosfera u reprezentaciji.

U pičku materinu sve, jebo bi im mater svima koji sad otkažu zato što su "uvređeni" i "sumnjivo povređeni". Otpisao bih sve do jednog.

drexler
drexler
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dule Kecman Uto 26 Jun 2012 - 7:34

Hoce li se opet birati 12 ili posto su kvalifikacije moze i vise?
Dule Kecman
Dule Kecman
mvp
mvp

Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Uto 26 Jun 2012 - 7:41

Nole, ti si bre pobrkao lončiće.

Gurovića toliko potcenjuješ, cenim da si bio dete kada je on igrao. Gurović je bio kompletan igrač, strašan napadač i to ne samo sa šutem spolja kako ti napominješ, imao je on i ulaz i finte, a u odbrani neću ni da spominjem, teško da će Bjelica, a pre svega Kešelj da dostignu taj nivo. Zbog Bjelice sam se ja dosta puta svađao, jer Grobari, pre svega, nisu odgledali nijednu njegovu utakmicu sezone kada je uleteo umesto Kecmana, a znali su da ga pljuju...ali brate, teško da će Bjelica preko bare biti tata-mata. Neka se drži on Kahe, tu može da bude kao što je San Emiterio iskočio posle par godina.
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Uto 26 Jun 2012 - 7:43

I ja mislim da je greska sto ce pokusati u NBA... on je tek par utakmica imao neku BITNIJU ulogu uopste, ali ne i glavnu... trebala bi njemu jos jedna sezona u kojoj ce igrati kljucnu ulogu, pa tek onda da se razmisli o NBA...
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Uto 26 Jun 2012 - 7:55

Ne verujem da ce Nemanja ovog leta u NBA. Lepo je da ode da trenira sa ekipom, novo iskustvo, vidi Sveta sto se kaze Smile
Ja bih voleo da vidim kao back-up pleja u reprezentaciji Nedovica. On je za mene cist plej. Teodosic i on bi lagano izneli kvalifikacije po mom misljenju. Centar je sada vec ozbiljan problem. Kosta, aj nije neka steta ali i kao takav je pojam za Jao Mileta. Krle da ne pricam koliko fali.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Uto 26 Jun 2012 - 8:02

slobokv83 ::Nole, ti si bre pobrkao lončiće.

Gurovića toliko potcenjuješ, cenim da si bio dete kada je on igrao. Gurović je bio kompletan igrač, strašan napadač i to ne samo sa šutem spolja kako ti napominješ, imao je on i ulaz i finte, a u odbrani neću ni da spominjem, teško da će Bjelica, a pre svega Kešelj da dostignu taj nivo. Zbog Bjelice sam se ja dosta puta svađao, jer Grobari, pre svega, nisu odgledali nijednu njegovu utakmicu sezone kada je uleteo umesto Kecmana, a znali su da ga pljuju...ali brate, teško da će Bjelica preko bare biti tata-mata. Neka se drži on Kahe, tu može da bude kao što je San Emiterio iskočio posle par godina.

Gurović mi je simpatičan, ali kažem pre bih ja lično platio da gledam Bjelicu kako igra košarku 40 minuta, nego Gurovića. Gurović da je imao malo mozga, možda bi bio NBA igrač, imao je bolje fizikalije od npr Peje. Uostalom omašili smo temu, malo sam ja zalutao.

Kada sam gledao Gurovića u Zvezdi imao sam 15-16-17 godina, igrao je od 2005-2007 ako se ne varam Very Happy
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od superhik Uto 26 Jun 2012 - 8:18

Nole angažuj se malo po netu, Gurović je jedan od najboljih i najkompletnijih igrača nakrilnoj poziciji koje je naša zemlja imala. Bilo ga je uživanje gledati.
superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Uto 26 Jun 2012 - 8:29

Kako Gurović igra znam, moram da se pohvalim da sam sa njim par puta i igrao basket, šutirao na koš, itd... Very Happy čast i privilegija za mene ! Embarassed

Ako krenem da pišem u superlativima o Gurketu, preteraću... Bjelica mi je u onom periodu kada je igrao za Zvezdu i kada mu je Trifa dao loptu u ruke, izgledao mnogo dobro.

Gurovića je bilo uživanje gledati, slažem se sa tim.
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Uto 26 Jun 2012 - 8:32

Gurovic protiv Amera 2002. lektira
Kada sam vec kod toga Bodirogino celo to prvenstvo takodje lektira. Svi pamte Amere i Argentince ali ja ne mogu da zaboravim Haku ples u polufinalu yess aikido
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Uto 26 Jun 2012 - 20:04

Gurovic je odlican igrac. Kompletan igrac mora se reci.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Uto 26 Jun 2012 - 21:46

za većinu naših reprezentativaca od prije 10-15 godina se može reći da su kompletni igrači. Šćepanović, Koturović, Lukovski, Saša Obradović, Tarlać... igrači koji su bili napadački potpuno obučeni a u odbrani ulgavnom korisni. Od nekih "specijalaca" na pamet mi padaju samo Veso Petrović i Jestratijević.

Danas, nažalost, imamo tak par kompletnih igrača i gomilu specijalaca
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Uto 26 Jun 2012 - 21:52

Samo sto po meni "specijalac" nije samo igrac koji igra odbranu... vec i oni igraci sto coskare u napadu i samo prangijaju za 3 i koji su potpuno limitirani u napadu... slazem se sa Drexom... previse je specijalaca, da bi to bila konkurentna reprezentacija... Duda iz njih izvlaci bukvalno i vise od 100%...
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od superhik Uto 26 Jun 2012 - 22:04

drexler ::za većinu naših reprezentativaca od prije 10-15 godina se može reći da su kompletni igrači. Šćepanović, Koturović, Lukovski, Saša Obradović, Tarlać... igrači koji su bili napadački potpuno obučeni a u odbrani ulgavnom korisni. Od nekih "specijalaca" na pamet mi padaju samo Veso Petrović i Jestratijević.

Samo ne Lukovski Samo za članove 5 - Page 33 342805
superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Uto 26 Jun 2012 - 22:29

superhik ::
drexler ::za većinu naših reprezentativaca od prije 10-15 godina se može reći da su kompletni igrači. Šćepanović, Koturović, Lukovski, Saša Obradović, Tarlać... igrači koji su bili napadački potpuno obučeni a u odbrani ulgavnom korisni. Od nekih "specijalaca" na pamet mi padaju samo Veso Petrović i Jestratijević.

Samo ne Lukovski Samo za članove 5 - Page 33 342805

nisam znao da ti nije drag Smile . Ja sam ga gotivio. Najviše mi se dojmio prije 7-8 godina kada je igrao za Makedonikos protiv Hemofarma u 1/2f Uleb kupa. Vrščani su kod kuće dobili 27 razlike, ali su u neregularnim uslovima u nekom sjevernogrčkom selu (Kozani čini mi se) izgubli 30 ( shock ) razlike i ispali. Lukovski i Pit Majkl su ih odučili od košarke. Doduše tada je pokazao i malo nesportskog u sebi jer je udario bez lopte Sašu Vasiljevića. Ali mislim da je bio paklen plej
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Uto 26 Jun 2012 - 22:37

Čuj odučili od košarke... Vrščani su gledali kako da izvuku živu glavu odande, a čini mi se da su i sudije slično razmišljale. Nisam gledao poslednju utakmicu u Železniku, ali po komentarima sumnjam da je bilo gore nego tad u Grčkoj. Urezala mi se slika Kamingsa koji izvodi loptu sa strane, uz jedno uvo mu jedan navijač prislonio brodsku sirenu, a na drugo mu drugi jebe sve živo i mrtvo.

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Uto 26 Jun 2012 - 22:41

Zemljoradnik ::Čuj odučili od košarke... Vrščani su gledali kako da izvuku živu glavu odande, a čini mi se da su i sudije slično razmišljale. Nisam gledao poslednju utakmicu u Železniku, ali po komentarima sumnjam da je bilo gore nego tad u Grčkoj. Urezala mi se slika Kamingsa koji izvodi loptu sa strane, uz jedno uvo mu jedan navijač prislonio brodsku sirenu, a na drugo mu drugi jebe sve živo i mrtvo.
Prema vasim recima nije ni blizu bilo tako u Zelezniku Very Happy
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od superhik Uto 26 Jun 2012 - 23:11

Ako bih birao petorku najomraženijih igrača Partizana i reprezentacije Lukovski bi mi bio prvi plej. Nikako ga nisam vario. Nije bio kreativan, nije imao pozdan i konstantan šut, mnogo neinteligentnih rešenja... Ja sam ga tako doživljavao. Mislim da je njemu bilo potrebno da koašarkaški teren bude veličine fudbalskog, da ima dovoljno vremena kad se zatrči prema prema protivničkom košu da razmisli šta da radi, ovako je prebrzo stizao na protivničku polovinu i bacao loptu u bunar, klasičan lipicaner Smile po meni je bio rođen za crvenu zvezdu jer su nju u to vreme karakterisali takvi organizatori igre, na kraju je u zvezdu i otišao.

Sa druge strane, stigao je do reprezentacije, bio prvi plej Partizana koji je igrao F4, ima bogatu biografiju, ali mi prorade živci kad ga se setim.

Ta utakmica protiv Makedonikosa je stvarno odigrana u užasnim uslovima, otprilike istim kao u Železniku.
superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Uto 26 Jun 2012 - 23:53

Tokom EP 1999. godine Sasa Obradovic se tesko povredio pa je morao Lukovski da ga menja. To je tako lose cinio da je vecinu utakmice na pleju igrao Bodiroga.
Makedonikos je igrao u gimnazijskoj hali koja je primala jedva nesto vise od 1500 gledalaca koji su bili tik uz teren, a izgledalo je kao da ih je minimum 10000. Za Grke su tad igrali Pit Majkl i Papamakarios.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od expert Sre 27 Jun 2012 - 0:11

Meni se svidjalo kako igra Lukovski, i jedan mi je od drazih Partizanovih igraca iz tog perioda.. nije imao neke fizikalije, vrlo inteligentan plej.
expert
expert
prva petorka
prva petorka

Godina : 40

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Talicni Tom Sre 27 Jun 2012 - 1:07

Bodi, citam da si bacio u eter pricu kako su dva novinara povukla objavljivanje kolumni jer su negativno govorile o sujetnim pojedincima iz nase kosarke. Ako mozes da kazes vise o tome, ko je uticao na neobjavljivanje i na sta su se te kolumne odnosile. Znam da je medijska slika koja nam se servira dobro protresena kroz sito pojedinaca i bas bih volio da znam ko je kreira, bar ovoga puta. Eto djelic bar toga sto znas da kazes.
Talicni Tom
Talicni Tom
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 08.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dane Sre 27 Jun 2012 - 2:43

Kad već Djole pomenu Džarelsa, reče skoro Sergej da postoji mogućnost da ga potpišemo. Da li ima kakvih novosti oko toga, ili oko Robertsa Smile ?
E sada takodje me interesuje da li opet dovodimo igreče u našem prepoznatljivom stilu, domaći igrači se potpisuju u junu i julu, a stranci negdje pred početak sezone, da im nebi plaćali plate za mesece izvan sezone ??

I interesuje me koje će Dule igrače da precrta. Pretpostavljam da Djekić i Pešaković dobijaju šut kartu. Nadam se i da Pera konačno završava karijeru.

Edit: Sada pročitah na drugom forumu da najverovatnije i Raško odlazi u Nemačku.
Baš me interesuje kako če Dule skockati tim Smile
dane
dane
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fiti Sre 27 Jun 2012 - 7:01

Na forumu sam od januara,citao sam od ranije ovaj forum,i vidio da ima dosta pravih osoba na ovom forumu.
Na pocetku je bilo sve ok,svese posle promenilo pocetkom finalne serije prej ofa.
Veliki sam Partizanovac,za mene je Partizan nacin zivota.Smeta mi na ovom forumu sto ispada da se nekim clanovima foruma ne sme dati odgovor na njihovo misljenje.
Sigurno i ja pretjerujem,to znam,ali mi bas smeta recimo situacija sa Koletovim postom.Smatram da Kole nije u pravu,i onda ispada da se njegovim odgovorm pruza meni zadovoljsto,a tkz navijac Partizana to potvrdjuje.Smeta mi kada sam napisao info za Nedovica,dodje Marko pre neki dan i kaze da je to notorna laz!! Kada sam napisao info za Nedovica,Nolle mi citira par postova od ranije na kojem vise tkz "insajdera" potvrdjuje da Nedovic produzuje ugovor.
Ne znam nikog licno sa foruma,mnogo likove gotivim a sa nekolicinom ne treba ni rec razmenit...od ovog trenutka
Fiti
Fiti
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 07.01.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 33 od 40 Prethodni  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh