Samo za članove 5
+45
vlada89
Fiti
Geograf
Imperator
expert
zex88
Tazz
Karadjordje
markoo
Nolle
Psycho
NenadBG
Anti-RTS
Novica-Ubica
bookmaker
Marko
blagoje
Kure
Dule Kecman
Everton
ZuLuofVozdovac
Sensui
lazarminator
Sergej
Ray Allen
familija
superhik
Naissus
Talicni Tom
air slavkan
Danny Trejo
Gencha
slobokv83
Bodi Bond
drexler
2bad4u
Djole
Zemljoradnik
Hyperactive
Macijauskas
Koleman
wolfvaga
Junglezburn
dane
maxisb
49 posters
Strana 17 od 40
Strana 17 od 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: Samo za članove 5
Brate Zulu moram da kažem da bih želio da ti više pišeš na ovom forumu ( jbg. u zadnje vreme si nešto otanjao sa postovima )
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Bodi Bond ::Solnok valjda?Marko ::Gospodo, da se vratimo na kosarku... Po mojim informacijama, sad kad je Makabi odustao, u Jadransku ligu, ulazi madjarski Sopron... Koji ce naravno platiti ucesce... Molim vas da ovo ostane ovde...
Tako je... Meni to sve isto !
Marko- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Jako sam loše vesti čuo za Raška Katića. Njega je još pre 5-6 godina u Nemačkoj ujeo krpelj i tada je zaradio lajmsku bolest. To je tada zalečio, ali sada mu se izgleda vratila bolest. To znači minimum mesec dana mirovanja, a i nastavak karijere mu je ugrožen. Mi na titulu moramo bez njega. Ukoliko prođe Radnički, biće baš nezgodno, mislim da će Mačvan morati dosta da igra na petici, i to ne samo kada je Mijatović u igri. VJ na konferenciji nije potvrdio ovu vest, rekao je da se čekaju rezultati analize krvi sutra. Vest je, na žalost, proverena i pouzdana.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
odakle sad to... karijera?
Šteta, Raško je provjeren šljaker, u najgorem slučaju mogao bi još 4-5 godina imati 7-8 hiljada evra mjesečno u nekoj Kavali ili Budevilniku.
Nadam se da će se oporaviti
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Mali Besovic je skupio veceras solidnih 8 poena na konto ovog razvoja dogadjaja. Generalno on mi je interesatan razvojni projekat sa malim sansama za uspeh...ali one su svakako tu.Bodi Bond ::Jako sam loše vesti čuo za Raška Katića. Njega je još pre 5-6 godina u Nemačkoj ujeo krpelj i tada je zaradio lajmsku bolest. To je tada zalečio, ali sada mu se izgleda vratila bolest. To znači minimum mesec dana mirovanja, a i nastavak karijere mu je ugrožen. Mi na titulu moramo bez njega. Ukoliko prođe Radnički, biće baš nezgodno, mislim da će Mačvan morati dosta da igra na petici, i to ne samo kada je Mijatović u igri. VJ na konferenciji nije potvrdio ovu vest, rekao je da se čekaju rezultati analize krvi sutra. Vest je, na žalost, proverena i pouzdana.
Motoricki napredak kod njega je evidentan, a kada u napadu izbori poziciju za poluhorog sa 2-3 metra od kosa je neodbranjiv i to on fino zavrsava sa obe ruke. Vrlo je dobar sa linije slobodnih bacanja i generalno ima kako se to kaze - "meku ruku", dok u defanzivi kao sidras na strani pomoci je vrlo koristan jer tera sve bekove da preispitaju koncept prodora kada igraju 1 na 1. Odbrana pika ocajna (i to se nece promeniti) sto nam nece lezati u finalu sa Radnickim jer ta ekipa igra puno Pick&Pop gde centri pripaljuju spolja relativno cesto, a on to agresivnim iskakanjem u branjenju 2 na 2 ne moze da isprati (to mi inace nemamo od sezone kada su nam centre igrali Lazme, Novica i Z. Rakocevic). Fali mu snage sto i nije iznenadjujuce jer sa takvom konstitucijom sazrevanje ide malo sporije ali nedostaje i minuta kako bi izgradio rutinirani osecaj za prostor i pozicionu igru tima u napdu jer on tu ima sta da ponudi. Minute po ocekivanju nije dobio u meri kojoj je morao u regularnom delu nase domace segamega lige, ali Vlada je poznat po tome. Cini mi se na momente da on i ne razmislja kako bi investicija u ovog momka mogla da mu isplati lepu kamatu u narednoj sezoni. Siguran sam da je Slavko "drvo" Vranes bio mnog nezgodniji i zilaviji u makljanju pod kosem, ali sa druge strane Nemanja zna normalno da uhvati loptu koju mu je neko uputio pasom, ne gledajuci je kao neko strano telo koje vidi po prvi put u zivotu.
Bilo bi mi drago da postane igrac, ali kad podvucem crtu od njega ne ocekujem nista narocito osim da jednog dana dogura do pozicije solidnog drugog centra ekipe (mozda). Sve preko toga je dobitak na lutriji jer sa ljudima preko 2.20 je jako tesko raditi a kamoli mnogo ocekivati od njih...jedan je Arvidas Sabonis, a i on je zavrsio u invalidskoj penziji!
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
Ako je nekome bitno Besovic je skroz dobar decko. Neverovatno su povezani on i mladji brat(koji je isto trenirao u Partizanu pa je batalio a igra skroz fino).
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Kao i Jao Ming.Imperator :: Sve preko toga je dobitak na lutriji jer sa ljudima preko 2.20 je jako tesko raditi a kamoli mnogo ocekivati od njih...jedan je Arvidas Sabonis, a i on je zavrsio u invalidskoj penziji!
Sve si lepo objasnio.
Ray Allen- prva petorka
Jel' neko zna da li ima u prodaji karata za sutrašnji meč Vojvodina - Partizan, ili je kao prošli put kontigent karata već podeljen simpatizerima lala? Hvala.
Kure- šesti igrač
- Datum upisa : 13.09.2011
@sergej
Kakva je situacija sa Raskom?
Pominuje se neki virus, zbog kojeg nece moci dalje da igra kosarku?
Kakva je situacija sa Raskom?
Pominuje se neki virus, zbog kojeg nece moci dalje da igra kosarku?
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Nazalost jutros su stigli konacni rezultati i mogu da potvrdim da je Rasko zavrsio sezonu. To je ozbiljan hendikep za nas.
Sergej- mvp
E do mojega, osudjeni smo još više na Raduljicu
Posle finala ili ćemu mu zaboraviti "ružnu prošlost" ili će ga Grobari mrzeti za života!
Posle finala ili ćemu mu zaboraviti "ružnu prošlost" ili će ga Grobari mrzeti za života!
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
Imperator ::E do mojega, osudjeni smo još više na Raduljicu
Nažalost mislim da smo trenutno bliži ovom drugom. Momku duva teška promaja u glavi, stalno se žali na sudijske odluke, gubi ono malo koncetracije što ima i prenosi nervozu na tim i navijače.
Ulazi lako u probleme sa ličnim greškama, tako da se bojim da će Bešović imati zavdnu minutažu u finalnoj seriji. Sve u svemu ni bleda slika onog igrača iz FMP-a i po meni nažalost još jedan veliki potencijal koji je propao.
dane- prva petorka
Мени делује као да је Радуљици цела каријера кренула низбрдо када је испао са списка за Светско првенство у Турској.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Pa otprilike kako reče Zulu, od tada počinje njegov pad koji još uvek traje.
Mada moram da kažem da se Mačvan potpuno zasluženo našao na tom spisku, Radule je na pripremnim utakmicama izgledao katastrofalno. A i posle toga je usledila ona teška povreda dok je bio u Efesu.
Mada moram da kažem da se Mačvan potpuno zasluženo našao na tom spisku, Radule je na pripremnim utakmicama izgledao katastrofalno. A i posle toga je usledila ona teška povreda dok je bio u Efesu.
dane- prva petorka
Pravo da vam kazem centarska linija Radnickog pa i Zvezde mi bez Raska(koga ne smatram za neko Shaqa) izgleda ozbiljnije od Partizanove. Izbaci se Raduljica(sto i nije neka umetnost s obzirom na temperament) i eto problema...
Koleman- mvp
kako VJ jebe Grobare , još ako ne uzme titulu, a može vrlo lako da se desi, ne mogu ni da zamislim na koju foru može da ostane na klupi...
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Linkovi za Boston Majami, moze li neko da ostavi... ?
Nolle- mvp
http://www.balkansport.info/threads/37-balkansport-2
sigurno najbolji strim
ako te mrzi da se registrujes:
http://www.firstrowsports.eu/watch/125009/1/watch-miami-heat-vs-boston-celtics.html
sigurno najbolji strim
ako te mrzi da se registrujes:
http://www.firstrowsports.eu/watch/125009/1/watch-miami-heat-vs-boston-celtics.html
Koleman- mvp
Ako Raško ne igra onda cijela unutrašnja linija pada na Mačvana. Raduljica može da napravi velike probleme, ali nema trenera koji bi ga mogao natjerati danas da odigra tri utakmice na očekivanom nivou. Cijenim da bi finalna serija mogla da bude najneizvjesnija još od 2008. ako Partizan krene sa pobjedom. Obratno, mogao bi Partizan lako da izduva i predstavi veliko razočarenje ove godine, pogotovo ako Radnički prođe u finale.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Vidim aktivni su intervjui u poslednje vreme na KS.rs. Pa s obzirom da je Teodosić u Zrenjaninu već nekoliko dana, možda mogu da ga iscimam da kaže koju...
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Strana 17 od 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 1
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3
» Samo za članove 4
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3