Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Samo za članove 5

+45
vlada89
Fiti
Geograf
Imperator
expert
zex88
Tazz
Karadjordje
markoo
Nolle
Psycho
NenadBG
Anti-RTS
Novica-Ubica
bookmaker
Marko
blagoje
Kure
Dule Kecman
Everton
ZuLuofVozdovac
Sensui
lazarminator
Sergej
Ray Allen
familija
superhik
Naissus
Talicni Tom
air slavkan
Danny Trejo
Gencha
slobokv83
Bodi Bond
drexler
2bad4u
Djole
Zemljoradnik
Hyperactive
Macijauskas
Koleman
wolfvaga
Junglezburn
dane
maxisb
49 posters

Strana 16 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Sledeći

Ići dole

Samo za članove 5 - Page 16 Empty Re: Samo za članove 5

Počalji od Nolle Čet 24 Maj 2012 - 1:44

Šta je sa Mačvanom ?
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Čet 24 Maj 2012 - 1:46

Čini mi se ništa strašno.
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Čet 24 Maj 2012 - 1:52

Bice ok za nedelju.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Čet 24 Maj 2012 - 2:05

Evo da spomenem fudbal. Nadam se da se ljudi neće ljutiti

U vezi Milijaša je...

Doći će u Zvezdu, ako budemo imali pare. Cifru ne znam. U Vulfsima je uzimao 1.2 miliona funti za sezonu, ali kada se oduzme porez koji je tamo ogroman, dođe se do cifre oko nekih 700 hiljada, ne držite me baš za reč oko druge cifre, jer ne znam koliki je tamo porez.

Informacija je od čoveka koji je juče u toku dana pričao sa njim.

Tošić pregovara oko novog ugovora,
Evandro ostaje 99.99% još jednu sezonu, Borha do zime, a onda će se videti šta dalje, ako se nov napadač (koji dolazi u ovom prelaznom roku) pokaže kao neko ko može, onda neće ostati.
a od Lazovića ništa, trebaju nam pare,
verovatno će i mali Janković da ide, ako dobijemo ponudu neku.

Čava, Kadu, Mikić, Petko i Bajko dobijaju slobodno od stranaca Pašeko. Takođe i Subotički Ronlado može da ode u slučaju ponude.

Za Asamou se ne zna ništa.

3 omladinca će putovati sa ekipom: Stevan Luković, Uroš Spajić (Sopot) i neki kadet godište Jankovića.
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Čet 24 Maj 2012 - 2:21

Nolle ::neki kadet godište Jankovića.
Simic ili Savicevic.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Čet 24 Maj 2012 - 2:25

Nisam zapamtio ime, mislim Savićević, igra na ofanzivnom veznom. Ima ugovor stipendijski, e sada ne znam koji kadet sem Jankovića to ima.
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Čet 24 Maj 2012 - 3:17

Ray Allen ::
Simic ili Savicevic.

Simić je iz Bajine Bašte, moj komšija. Dečko je sin jednog od najjačih ljudi u gradu koji se obogatio prodajući carinsku robu povoljno, prije 3 godine su se preselili u Beograd kada je mali prelazio u pionire Partizana.

Nakon godinu dana došlo je do nekog "kratkog spoja" na relaciji tata-Nedeljko Kostić (šef mlađih kategorija Partizana) pa je mali prešao u komšiluk.

Uglavnom, nemam pojma kako igra ni kakav je, ali po komšiluku se često poteže priča da ne bi bio tu gdje jeste da tata nije to što jeste... Da li je to zavist komšiluka ili realno stanje, pojma nemam
drexler
drexler
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dule Kecman Čet 24 Maj 2012 - 3:19

Skoro niko od mladjih ko igra u Partizanu i Zvezdi nije tu samo iz razloga sto dobro igra fudbal..
Dule Kecman
Dule Kecman
mvp
mvp

Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Čet 24 Maj 2012 - 4:28

Nolle :: U Vulfsima je uzimao 1.2 miliona funti za sezonu, ali kada se oduzme porez koji je tamo ogroman, dođe se do cifre oko nekih 700 hiljada, ne držite me baš za reč oko druge cifre, jer ne znam koliki je tamo porez.

Тамо је порез 50%, тако да ако је добио 1.2 милиона остаје му 600 000.

Што се Лазовића тиче то сам и очекивао, да га продају, само ми никако не иде у главу што нису продужили уговор прошле сезоне кад је он то сам тражио по новинама. Има ли неке шансе да продужи и остане бар до зиме?

Незахвалног Јанковића и треба продати. Овог Мирића ми није јасно зашто су доводили ако ће га продавати након 4 месеца...

Бајка треба задржати, он је легенда клуба и сплавова.
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gencha Čet 24 Maj 2012 - 4:39

Bodi Bond ::Vlada nije dao Raduljici da gostuje kod Tegija.
Jel zbog Raduljice, ili zbog Tegeltije?
Gencha
Gencha
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Čet 24 Maj 2012 - 4:41

Zbog Tegija.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Anti-RTS Čet 24 Maj 2012 - 4:54

Jeste Tegi budala, ali da nije to naš Vladica malo sujetan? Jedva čekam da mu vidim leđa.
Anti-RTS
Anti-RTS
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Čet 24 Maj 2012 - 5:12

Anti-RTS :: ali da nije to naš Vladica malo sujetan?

Ех мало...
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Imperator Čet 24 Maj 2012 - 6:46

ZuLuofVozdovac ::Бајка треба задржати, он је легенда клуба и сплавова.
A ima i ozbiljniji dribling od vecine fudbalera u ligi...
Imperator
Imperator
šesti igrač
šesti igrač

Godina : 40

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Psycho Čet 24 Maj 2012 - 12:07

Imperatore, vreme je da promeniš avatar.
Dosadilo mi da gledam u ovaj Smile
Daj neki novi pejzaž
Psycho
Psycho
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Čet 24 Maj 2012 - 15:11

Ray Allen ::
Simic ili Savicevic.
Ja Vukana znam dosta dugo. Jos od kada je igrao mini-maxi ligu i kasnije trenirao sa mojim dobrim drugom. Decko je bio prilicno los, bogat je mnogo i gurali su ga njegovi. Na srecu, uspeo je nenormalno da napreduje. Bas je skoro dao 4 gola na utakmici(od 5) a igra veznog igraca a i stvarno odlicno igra. Ipak, tesko da bi od njega ispao fudbaler da nije imao takve roditelje.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fiti Pet 25 Maj 2012 - 4:26

Za nedeljni mec protiv Vojvodine svoj dolazak su potvrdile dve najvjernije frakcije Grobara,tako da ce bit veselo u nedelju Smile
Fiti
Fiti
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 07.01.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Pet 25 Maj 2012 - 6:06

ZuLuofVozdovac ::
Nolle :: U Vulfsima je uzimao 1.2 miliona funti za sezonu, ali kada se oduzme porez koji je tamo ogroman, dođe se do cifre oko nekih 700 hiljada, ne držite me baš za reč oko druge cifre, jer ne znam koliki je tamo porez.

Тамо је порез 50%, тако да ако је добио 1.2 милиона остаје му 600 000.

Што се Лазовића тиче то сам и очекивао, да га продају, само ми никако не иде у главу што нису продужили уговор прошле сезоне кад је он то сам тражио по новинама. Има ли неке шансе да продужи и остане бар до зиме?

Незахвалног Јанковића и треба продати. Овог Мирића ми није јасно зашто су доводили ако ће га продавати након 4 месеца...

Бајка треба задржати, он је легенда клуба и сплавова.

b1
Biće mu ponuđen ugovor do leta 2014

b2
Zato što nije mogao da se proda iz Spartaka, zato su nam ga i dali za kikiriki, ali i 30% valjda, ne znam da li je 25 ili 30

b3
ako ne bude imao ponude, ostaće, a leteće onaj Vesić

Lebac mu poljubim, porez 50%, su oni normalni ?

Simić je treći...
Kadu i Čava izgleda imaju ponude na stolu, a za 14-icu našeg kapitena se samo raspituju

Ja ne verujem da će sa onim Crnogorcem produžiti ugovor, on i Ožegović su tvrdim 2 najveća ŠABANA u ekipi ! (ne mislim na Šabana Šaulića i njihove vokalne sposobnosti)

Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Pet 25 Maj 2012 - 10:54

Ево мени Владан Лукић ситну књугу пише.... Писмо на 5 страна, зове ме да гласам. Зове ме да ''дођем да одлучујем о судбини клуба'', а постоји само једна листа на изборима - његова... Каже када је дошао на функцију председника, прво је спречио гашење. Други су га наравно молили да дође (јер је он иначе врло ненаметљива фигура по природи) а он је ''без размишљања'' то прихватио (као да је то нека позитивна ствар што није размишљао што и иначе слабо ради, ваљда хоће да покаже како је одан клубу, ''војник клуба'' итд...). Други пасус завршава реченицом како он много поштује клуб ''за разлику од његових претходника'', и да Звезда више никада ''не сме да има председника који не умире за клуб'' (с тим што се мени чини да је овде случај да клуб умире због председника)

У даљем тексту наводи наравно да су га сви лагали о стању у клубу, да је годину дана утврђивао праве стање. Онда каже да је презентовао програм и да су му се тада сви смејали (мада ја нисам приметио да је тај смех утихнуо). Он међутим онда каже као је он поред свега веровао у свој програм и успео да га оствари (и то изјављује са таквим самопоуздањем да би човек рекао да играмо бар групну фазу Лиге шампиона).

Онда прелази на то да имамо ''најјачи спонзорски пул'' (у којој конкуренцији само ми није јасно) предвођен ''највећом светском компанијом - Гаспромом'' (ово је инфо за све оне који нису знали која је највећа светска компанија). Наравно, имамо најјаче спонзорске уговоре у ''овом делу Европе'' (не знам само о ком неидентификованом делу Европе он говори). И наравно, постоје још три мега-гига компаније из Јапана, Кине и Русије које хоће да нас спонзоришу (за неупућене то су исте оне компаније које само чекају да ххх странка победи на изборима па да дођу). У наставку пасуса који се истиче по коришћењу суперлатива као велики успех наводи се што ћемо са Најк опреме прећи на Леђеу, наравно по ''најбољим условима у овом делу Европе''.

Онда лома приче о новом стадиону, само што не помиње да би требала да га гради фирма која није направила ни један стадион у Европи, која нема сајт на енглеском, која је направила само један стадион икада у селу у Кини одакле долази (и тај један ужасно изгледа и дупло је мањег капацитета од ЈНА) и која што је најважније није дала никакве банкарских гаранције него су дошли да зидају стадион на мајке ми.

Ту долазимо до дела који заиста уз сав труд не знам на који начин да вам пренесем, у коме он покушава да ми објасни да требам да осећам искрени понос јер сам лизао сладолед ''Црвена Звезда'', и много помогао клубу испијањем Лав пива са звездином етикетом (на чему из неког разлога опе бих њему требао да будем захвалан).

Онда је мало кукао о наслеђеним дуогвањима, рекао да је за претходне три сезоне унео чистих 50 милиона евра у клуб (без блама) и рекао ми да бих требао да замислим шта би све могли да урадимо са тих његових 50 милиона да нисмо имали толике дугове. После ''замишљања'' које он очигледно често практикује уследило је велико финале у коме прво каже да није задовољан резултатима нашег у сваком погледу нај-нај клуба, али призива континуитет у управним структурама који ће бити еквивалентан континуитету који имамо на тренерској клупи са Просинеким који је наравно најбољи тренер овог дела универзума (мада је освоојио један куп за две године).
_________________________________________________________________________________

ЕДИТ: да резимирам - ја не мислим да је Лукић најгори човек на свету, има он и неких добрих страна, али неко са таквим менталним склопом ко је на 5 страна сам себе хвалио а титулу није видео 5 година тешко да може да води један озбиљан клуб. Под утицајем је Весића и шљама из СПС и ДС, сељачки (малограђански) менталитет му неда да сагледа своје грешке а такви људи нису у стању да се поправе. Након ових избора на којима су једини кандидати имаће последњу шансу. У сваком случају ако 1. јануара Звезда не буде прва на табели, треба мотком отерати и Лукића и Хамти-дамти Стефановића а нарочито Просинечког. А Весића у сваком случају треба обесити.

Poslednji izmenio ZuLuofVozdovac dana Pet 25 Maj 2012 - 15:31, izmenjeno ukupno 1 puta
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od familija Pet 25 Maj 2012 - 11:01

@zulu
Bravo za ovo iskreno razmisljanje!!!
Nemoj da mislis da sam ja nesto stalno protiv tebe, nemam nijednog razloga, ali retko koji Zvezdas hoce da prizna da je ovo sve tako!!
Partizan se ne razlikuje puno od Zvezde, i nije odmakao daleko, tu je negde samo par koraka ispred, jedino nam je predsednik malo lukaviji i sto smo uzeli ove titule pa se kao pokrivamo rezultatima...
A ono najbitnije - igra i igraci i napredak na terenu nesto slicno kao i u Zvezdi...DUPLO GOLO...

familija
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Pet 25 Maj 2012 - 11:32

familija ::Nemoj da mislis da sam ja nesto stalno protiv tebe, nemam nijednog razlog

Ма не брини, нисам тако нешто ни мислио.
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marko Pet 25 Maj 2012 - 11:34

Gospodo, da se vratimo na kosarku... Po mojim informacijama, sad kad je Makabi odustao, u Jadransku ligu, ulazi madjarski Sopron... Koji ce naravno platiti ucesce... Molim vas da ovo ostane ovde...

Marko
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Pet 25 Maj 2012 - 11:43

Za sve si u pravu. Lukic je velika prevara i to je jasno. Jebes ti izbore gde imas jednog kandidata. Gde ja tu biram?
Jedino gde se ne slazem jeste rad Robija. Imao je drvosece i sada ih ima. Doveli su pola TSL, da ti igraci nesto valjaju tu ne bi ni igrali. Mislim da je ovo maksimum-maksimuma.
P.S.
Sta reci za Lukica?
-Kada sam dosao dug je bio 23 miliona
-Kada sam dosao dug je bio 35 miliona
-Kada sam dosao dug je bio 40 miliona

-----------------------------------------------------
''Posle 10 godina na celu mog omiljenog kluba ciji sam vojnik mogu da kazem da smo smo smanjili pocetni dug od 60 miliona na 40 miliona. Pa posle neka se zapitaju koji su to ''Zvezdasi'' vodili Zvezdu. Uspeli smo da dovedemo renomiranu bugarsku farmaceutsku firmu koja ce nas snabdevati lekovima. Zvezdani grad je dobio supermarket a u planu je da se u narednih pet godina napravi i hotel, moderan stadion od 60000 mesta, najmoderniji semofor i najlepsa trava u ovom delu Evrope. Nas trener Ratko Dostanic je nadaleko priznat i svaki klub koji je vodio mozda nije postigao rezultate ali je bio vidan napredak. Nas cilj je kao i uvek titula i mislim da cemo predvodjeni Dostanicem i kapitenom Koromanom do nje i doci''
-Vas Vladan Lukic, zvezdin vojnik.

Izvinjavam se na ostanku u fudbalskim vodama ali moram malo da izbacim frustraciju.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Pet 25 Maj 2012 - 11:55

Marko ::Gospodo, da se vratimo na kosarku... Po mojim informacijama, sad kad je Makabi odustao, u Jadransku ligu, ulazi madjarski Sopron... Koji ce naravno platiti ucesce... Molim vas da ovo ostane ovde...
Solnok valjda? Smile
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Pet 25 Maj 2012 - 12:05

Bravo Zulu! Za tebe ću da glasam na izborima, ako ostaneš pri metodi vešanja, za određene (ja bih radije sve, ali i ovako je ok) političke strukture.
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 16 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Sledeći