Samo za članove 5
+45
vlada89
Fiti
Geograf
Imperator
expert
zex88
Tazz
Karadjordje
markoo
Nolle
Psycho
NenadBG
Anti-RTS
Novica-Ubica
bookmaker
Marko
blagoje
Kure
Dule Kecman
Everton
ZuLuofVozdovac
Sensui
lazarminator
Sergej
Ray Allen
familija
superhik
Naissus
Talicni Tom
air slavkan
Danny Trejo
Gencha
slobokv83
Bodi Bond
drexler
2bad4u
Djole
Zemljoradnik
Hyperactive
Macijauskas
Koleman
wolfvaga
Junglezburn
dane
maxisb
49 posters
Strana 28 od 40
Strana 28 od 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: Samo za članove 5
Koleman ::E jebiga! Bas sam se ponadao da ce se vratiti Dule
+1
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Шта је то што може да представља препреку у сарадњи Вујошевића и Партизана?
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Ljuuuuuubav premaaaaaa klubu ! - pare...
Lepo sam ja pitao, šta fali da Žoc dođe u Partizan, i radi za pare za koje Pešić veliki Grobar radi u Zvezdi? Lepo je pljucnuti po velikim trenerima, ali jedini Pešić se već 2 puta vraća, a najgori je gastrabajter od svu decu, da ne govorim da je i sujeta njegova mnogo veća od Žoca i Dude, da je on prvi put dr*nuo KKP, ne bi se on vratio ni za milionče, ni za da mu Čović liže cipele realno.
Lepo sam ja pitao, šta fali da Žoc dođe u Partizan, i radi za pare za koje Pešić veliki Grobar radi u Zvezdi? Lepo je pljucnuti po velikim trenerima, ali jedini Pešić se već 2 puta vraća, a najgori je gastrabajter od svu decu, da ne govorim da je i sujeta njegova mnogo veća od Žoca i Dude, da je on prvi put dr*nuo KKP, ne bi se on vratio ni za milionče, ni za da mu Čović liže cipele realno.
Nolle- mvp
Prijatelju jedno je Zoc , drugo je Kari , a trece je Dule
Ja koliko znam Zoc ce sa Kicom na Zlatibor
Ne znam sta je po sredi , jer para nema. Cenim da ipak postoji odredjeni sukob na relaciji Danilo vs Dule.
Ja koliko znam Zoc ce sa Kicom na Zlatibor
Ne znam sta je po sredi , jer para nema. Cenim da ipak postoji odredjeni sukob na relaciji Danilo vs Dule.
Sergej- mvp
Za mene su ta četvorica ista, ja lepo pitam, što Žoc ne dođe malo da gura Miljenovića, uči Bogdana i Anđušića, za one iste pare koje Kari dobija učeći Cveleta, Nemanju, Milutina... Svi govore Kari sujetan, povratkom, i nekim izjavama to jeste pokazao, ali on je i pokazao da ima ono dole da se vrati, i stavi ruke u mulj, Žoc i Duda to nikada ne bi uradili. Da Žoc ima ne znam ja koliko EL, Duda je najveći naš trener, Kari jeste realno iza njih dvojice, ali ipak !
Nolle- mvp
Za mene je Zoc , pa 2 mesta prazno pa Duda pa ostali. Dule je srednja kategorija , ispod svih navedenih.
Sergej- mvp
Sergej ::Cenim da ipak postoji odredjeni sukob na relaciji Danilo vs Dule.
Сазнај да ли је око плате, буџета, овлашћења, кредита или спонзора које је Дуле требао да доведе.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Licna sujeta nista vise. Dule hoce da je i dalje glavni, a Danilo to ne zeli.
Sergej- mvp
Kako sam ja čuo Jovanović više nije trener Partizana.
Macijauskas- mvp
Veoma buran dan moram da priznam , informacije se smenjuju iz casa u cas. Na veccerasnjem sastanku UO odluceno je da VJ vise nije trener Partizana. Iako je citavo popodne provejavala da VJ ostaje.
Sergej- mvp
Jel se zna ko ce biti trener?Ima li jos kandidata osim Duleta?
zex88- mahač peškirom
- Datum upisa : 02.06.2011
Ima vidiš da Nolle ceo dan licitira sa Željkom
Macijauskas- mvp
Ja trener Partizana necu biti ni u snu!!!
zex88- mahač peškirom
- Datum upisa : 02.06.2011
Lako je vama das e zajebavate
Moram da ustanem u 5
Moram da ustanem u 5
Sergej- mvp
i ovde zajebavaš pošten svet:)
Ja se ponadao da ćeš se predomislitizex88 ::Ja trener Partizana necu biti ni u snu!!!
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
Macijauskas ::Ima vidiš da Nolle ceo dan licitira sa Željkom
Pa... Mislim da bi svaki Partizanovac želeo da vidi Žoca pre Duleta, ili se varam !?
Nolle- mvp
Slažem se Nolle. Samo što mora da se zna šta je realno, a šta ne.
Macijauskas- mvp
Ja govorim juče ceo dan, ako je Kari pristao ovde da radi ispod cene, što to ne bi uradio Željko za svoj klub, klub koji ga je učinio ovim što je sad na bar jednu - dve sezone, da se vrati u svoju zemlju, itd,itd...
Naravno, ono što je juče rekao Sergej, a i nekoliko puta Bodi... Žoc i Duda jesu veći treneri od Karija, ali ipak, svu trojicu spaja jedno izgleda, sujeta koja je golema.
Realno nije, ali nije ni realno da Pešić 2x trenira Zvezdu, a pogotovo ne ovakvu kakva je bila u drugom mandatu, i pogotovo ne ispod cene.
Naravno, ono što je juče rekao Sergej, a i nekoliko puta Bodi... Žoc i Duda jesu veći treneri od Karija, ali ipak, svu trojicu spaja jedno izgleda, sujeta koja je golema.
Realno nije, ali nije ni realno da Pešić 2x trenira Zvezdu, a pogotovo ne ovakvu kakva je bila u drugom mandatu, i pogotovo ne ispod cene.
Nolle- mvp
Zašto bi najbolji trener u Evropi radio u Partizanu?
Željko ima ponudu i verovatno će je prihvatiti od 4m od Efesa. I sad ti razmisli za koliko bi to bilo ispod cene da se vrati u Partizan?
Željko ima ponudu i verovatno će je prihvatiti od 4m od Efesa. I sad ti razmisli za koliko bi to bilo ispod cene da se vrati u Partizan?
Macijauskas- mvp
Potenciraš mnogo na tome nolle, ne ulazeći u stručnost trenera, momenat u kome se obojica nalaze su nebo i zemlja. Koje to ekipe traže Pešića i koliko mu novca nude pa on iz navijačkih i patriotskih razloga ipak bira zvezdu? Ispod koje on to cene radi u zvezdi? Preračunaj malo koliko je novca 400k godišnje u Srbiji u odnosu na novac koji mu nude u drugim državama? Plus je selektor Nemačke.
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Pa Pešić po meni bar zaslužuje milionče, a on u Zvezdi radi za duplo manje.
Jbg ja sam rekao Žoc je bolji trener, i ponavljam to, znam da je nerealno da dođe u KKP
Jbg ja sam rekao Žoc je bolji trener, i ponavljam to, znam da je nerealno da dođe u KKP
Nolle- mvp
Kad Obradović napuni 60 godina i ispuni jedan od uslova za penziju možda mu padne na pamet da se vrati u Partizan za "male pare." Njegova karijera je još uvek u velikom plusu. U njegovim godinama, na vrhuncu karijere Pešić nije spominjao tadašnju državu kao mogućnost u kojoj će raditi.
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
a cenu trenera drze trofeji, pesic posle barce nije maltene uzeo nista, i to dosta smanjuje njegovu trzisnu vrednost, slicna prica je bila i sa dudom pre par godina, posle par kikseva totalno pao u zapecak, ali je solidnim rezultatima u reprez podigao svoje akcije na trzistu
Everton- prva petorka
Godina : 36
Plati mu onda ti iz svog džepa razliku do miliončeta.Nolle ::Pa Pešić po meni bar zaslužuje milionče, a on u Zvezdi radi za duplo manje.
@Super hik i @Everton ti napisaše suštinu. Od stare slave i starih rezultata se ne živi.
Kure- šesti igrač
- Datum upisa : 13.09.2011
A Duda?
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Strana 28 od 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 1
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3