Samo za članove 5
+45
vlada89
Fiti
Geograf
Imperator
expert
zex88
Tazz
Karadjordje
markoo
Nolle
Psycho
NenadBG
Anti-RTS
Novica-Ubica
bookmaker
Marko
blagoje
Kure
Dule Kecman
Everton
ZuLuofVozdovac
Sensui
lazarminator
Sergej
Ray Allen
familija
superhik
Naissus
Talicni Tom
air slavkan
Danny Trejo
Gencha
slobokv83
Bodi Bond
drexler
2bad4u
Djole
Zemljoradnik
Hyperactive
Macijauskas
Koleman
wolfvaga
Junglezburn
dane
maxisb
49 posters
Strana 29 od 40
Strana 29 od 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: Samo za članove 5
Micov danas ide na razgovor sa Dudom sa namerom da odbije poziv.
Pominje se da bi poziv mogli da odbiju Veličković, Erceg, Perović, Marković, Raduljica i gotovo sigurno Raković.
Pominje se da bi poziv mogli da odbiju Veličković, Erceg, Perović, Marković, Raduljica i gotovo sigurno Raković.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Ovi iz drugog reda mogu slobodno. Mada ne bih voleo da urade to Erceg, Novica i Rakovic. Cak mislim da bi bilo dobro za karijere poslednje dvojice da to ne urade.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Covece, dokle to ide... jel neces decko da igras, jel te boli glava, srce, ispod desne miske, jel imas problem sa sujetom, egom, disciplinom, cigaretama, desnom trepavicom, levim brkom... kazi o'ma malisa sta te muci, da te cika doca odstrani za sva vremena. Vid Markovica, slepera, od 2007. ga stvara reprezentacija, pa i on ima nesto da kaze. Vid Novice, sram ga bilo, prosle godine su ga cekali 3 meseca da se dovede u red. Ovog Raduljicu ne vredi ni komentarisati.
Momci, siroka je livada, ima trave za sve... sve Dudo oteraj i samo napred.
Momci, siroka je livada, ima trave za sve... sve Dudo oteraj i samo napred.
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Боди који су разлози за сваког играча? Какви бре Перовић и Марковић (два полудефекта) имају да се нећкају да ли ће да играју за репрезентацију...
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Prvo, video sam Mivoca malopre, danas popodne se viđa sa Duduom. Nije hteo da mi kaže ništa, osim da ga je Duda zvao u 13h, odnosno posle KZŠ. Greška u koracima matori! Od zajedničkog drugara sam saznao da ide sa namerom da odbije poziv, a da li će razgovor nešto promeniti videćemo.
Većina igrača, ovih normalnih imala je povrede tokom sezone i hteli bi da ih zaleče potpuno do početka nove, a kvalifikacije se završavaju 11. septembra.
Raković i Radule su idioti, a Erceg je uvređen nekim ranijim nepozivanjima i odstranjivanjima, ali videćemo....
Što se tile Novice, on ni prošle godine nije igrao zbog devojke koja je kompletni idiot, a on je ženi. Jebi ga, on je potpuna suprotnost onoga kako izgleda na terenu.
Većina igrača, ovih normalnih imala je povrede tokom sezone i hteli bi da ih zaleče potpuno do početka nove, a kvalifikacije se završavaju 11. septembra.
Raković i Radule su idioti, a Erceg je uvređen nekim ranijim nepozivanjima i odstranjivanjima, ali videćemo....
Što se tile Novice, on ni prošle godine nije igrao zbog devojke koja je kompletni idiot, a on je ženi. Jebi ga, on je potpuna suprotnost onoga kako izgleda na terenu.
Bodi Bond- mvp
Razumem želju da drugarima preneseš informacije do kojih si došao, ali zar ne bi bilo bolje da sačekamo da li će zaista doći do ovih odbijanja? Ovako će krenuti (i već je krenula) pljuvačina po igračima za koje još ne znamo da li će poziv i odbiti, a svakako ne znamo šta misle. I pomalo me nervira ta potreba da se opljune svako ko ne uradi ono što mi od njega očekujemo. Niko ne razmišlja da su tim ljudima bitniji oni sami i njihove porodice, nego mi.
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
Полако, што се тиче тага шта ће на крау бити и ко ће прихватити а ко одбити знаћемо на крају и из новина за то нам није потребна ова тема. Добро је знати ово што је Боди пренео, коме је шта у глави када доноси одлуку. Јер онда и на крјау када сазнамо које дошао а ко није моћи ћемо на адекватан наичн да вреднујемо њихову одлуку.
Ја реч нећу више рећи о Мицову ако сад не дође. Јесте можда Дуда погрешио што га није позвао, али брате мили што си давао онај интервију ако ниси мислио да долазиш? Он је дао интервију: ето ја само чекам да дођем али не зову ме када је мислио да од позива сигурно неће бити ништа. Е сада кад су га позвали а он нема клуб, а ако дође да игра неће бити слободан до средиен септембра, што значи сваки клуб који хоће да га ангажује зна да ће пропустити припреме... Е одмах друга прича! Ако је тако одлично што га је овај позвао, да све лепо изађе на видело!
Мислим да ће на крау Мицов играти због Мишка Ражнатовића који ће му гарантвати неки ангажман а и неће дозволити да Дуда испада помало смешан...
Ја реч нећу више рећи о Мицову ако сад не дође. Јесте можда Дуда погрешио што га није позвао, али брате мили што си давао онај интервију ако ниси мислио да долазиш? Он је дао интервију: ето ја само чекам да дођем али не зову ме када је мислио да од позива сигурно неће бити ништа. Е сада кад су га позвали а он нема клуб, а ако дође да игра неће бити слободан до средиен септембра, што значи сваки клуб који хоће да га ангажује зна да ће пропустити припреме... Е одмах друга прича! Ако је тако одлично што га је овај позвао, да све лепо изађе на видело!
Мислим да ће на крау Мицов играти због Мишка Ражнатовића који ће му гарантвати неки ангажман а и неће дозволити да Дуда испада помало смешан...
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Izvini Zemljoradniče. Ja kontam svi smo normalni, pa da se zna ako neko ne dođe zbog čega je...
Ja apsolutno nikoga ne osuđujem ako izostane jer hoće da zaleči povredu...
Ali Novicina situacija je zaista degutantna. Njega svi smatraju pokretačem tima i igračem koji bi ginuo za Srbiju, a uopšte nije tako, nažalost.
Ja apsolutno nikoga ne osuđujem ako izostane jer hoće da zaleči povredu...
Ali Novicina situacija je zaista degutantna. Njega svi smatraju pokretačem tima i igračem koji bi ginuo za Srbiju, a uopšte nije tako, nažalost.
Bodi Bond- mvp
Bodi Bond ::Njega svi smatraju pokretačem tima i igračem koji bi ginuo za Srbiju.
Nekima je upravo on omiljeni igrač u reprezentaciji, i pored Tea i Krleta !
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Eve meNolle ::Bodi Bond ::Njega svi smatraju pokretačem tima i igračem koji bi ginuo za Srbiju.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Meni je reprezentacija bez Novice, kao Zvezda bez Neše Ilića, ne-zamislivo
Nolle- mvp
Nolle ::Bodi Bond ::Njega svi smatraju pokretačem tima i igračem koji bi ginuo za Srbiju.
Novica mi je omiljen igrac,zato sto je davao srce i dusu za reprezentaciju i Partizan,za razliku od nekih koji su vukli muda po podu.Zato mi sada pomalo izgleda nerealna prica koju je napisao Bodi.
Fiti- šesti igrač
- Datum upisa : 07.01.2012
Nolle ::Meni je reprezentacija bez Novice, kao Zvezda bez Neše Ilića, ne-zamislivo
Samo da Lerma Ilić ne bude sa reprezentacijom inače smo ga najebali.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
A sto ne moze zbog devojke? Ne da mu devojka ili sta? Kakav kreten od lika...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Polako sa tim otkazima... Duda je svojom sujetom oterao mnoge igrace... Mi smo mala zemlja zemlja, ne smemo da dozvolimo apsolutno privatizaciju reprezentacije u reziji DUDA-MISKO... Ako svi ovi otkazu, onda treba otkazati selektoru poverenje, jer nije u stanju da obavlja svoj posao...
Marko- prva petorka
Bodi, vidim da si dao saopstenje Partizana povodom otkaza Jovanovicu.
Prvo, valjda je on Vlada a ne Vladimir
Drugo, vise onako zanatski, ovo je jedno redovno saopstenje, koje pretpostavljam dolazi od PR sluzbe, podijeli se medijima i to je to?
Prvo, valjda je on Vlada a ne Vladimir
Drugo, vise onako zanatski, ovo je jedno redovno saopstenje, koje pretpostavljam dolazi od PR sluzbe, podijeli se medijima i to je to?
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
On se zove Vladimir...
Od Partizana ne stiže ništa na mail ili telefon, osim kad aje nešto baš važno... Ako vidiš na sajtu vidiš, ako ne ko te jebe.
Od Partizana ne stiže ništa na mail ili telefon, osim kad aje nešto baš važno... Ako vidiš na sajtu vidiš, ako ne ko te jebe.
Bodi Bond- mvp
Zemljoradnik ::Razumem želju da drugarima preneseš informacije do kojih si došao, ali zar ne bi bilo bolje da sačekamo da li će zaista doći do ovih odbijanja? Ovako će krenuti (i već je krenula) pljuvačina po igračima za koje još ne znamo da li će poziv i odbiti, a svakako ne znamo šta misle. I pomalo me nervira ta potreba da se opljune svako ko ne uradi ono što mi od njega očekujemo. Niko ne razmišlja da su tim ljudima bitniji oni sami i njihove porodice, nego mi.
Овде се вероватно мисли на мене. У своју одбрану имам да кажем следеће: у последње 4 године родитеље сам видео 3 пута. За време боравка у Недођији сам се оженио, добио дете, итд... Дете нисам видео више од 6 месеци. И ко мене пита да ли ми је битна породица и да ли сам са њима. Имам ПОСАО који морам да обавим. Ови момци из репрезентације такође имају свој посао који морају да обаве. А то што неће видети жену 2 месеца или ће је ретко виђати, не видим као неко специјално одрицање. 2 месеца је проклето ништа. Јел нећеш буразеру да играш? Путуј... Добар тим је могуће саставити само од људи који су спремни у сваком тренутку, без освртања на жртву, све да подреде циљу.
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Što se tiče Zorana, kao što sam na nekoj temi već napisao, nije on nešto ogorčen, ne oseća se uvređenim... On jednostavno zna da sa Dudom ne može da radi. Dudi ne odgovara njegov stil igre, ta opuštenost i mekanost, i to mu je zamerao na ranijim pripremama (Ovo sam čuo od jednog lika koji je radio kao statističar tokom priprema reprezentacije 2010.god. Ne sećam se imena.). On je takav u svakodnevnom životu, teška ladovina, ali krajnje pozitivan.Bodi Bond ::
Od mog prijatelja Marka (Zoranov lični prijatelj, znaju se od detinjstva i zajedno su igrali U Poletu iz N. Bečeja) sam čuo da ga je Duda ignorisao u Olimpijakosu, sklanjao ga je iz tima i nije mu se javljao uopšte. Nisu imali nikakvu komunikaciju.... Inače, pokušavam duže vreme Marka da nagovorim da se pridruži forumu, pa ćete verovatno dobiti detaljnije informacije od njega, ukoliko vas to interesuje.
Zoran je imao nezgodnu povredu skočnog zgloba, nakon čega je sam najavio da se vraća u Srbiju i da će pauzirati duže. Posle se ispostavilo da je nastavio sa igrom i bio jedan od nosilaca tima na putu do titula. Nije zalečio povredu, i mislim da neće želeti da rizikuje. Kako sam Marka razumeo, tim mu nudi blanko ugovor, i on ima želju da odigra još koju godinu, lepo zaradi i povuče se iz košarke... Koliko je to istina, još ćemo videti.
Kad spomenuste omiljene igrače... Ja ne mogu da zamislim reprezentaciju bez Tepića. Još uvek verujem da on može mnogo više da pokaže na terenu.
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
Lazo, ali reprezentacija nije posao, posao im je da igraju za klub.
Macijauskas- mvp
Kako ti ili Bodi možete znati šta je kome u glavi? To što mi mislimo da nešto znamo je gore nego kad znamo da ne znamo.ZuLuofVozdovac ::Добро је знати ово што је Боди пренео, коме је шта у глави када доноси одлуку.
O tome pričam, ne za se. Možda mislimo da znamo, ali to što si ti od nekoga čuo nešto ne znači da je to istina. Možda i taj ko je tebi preneo misli da je to istina, ali to i dalje može da bude pogrešna informacija.Bodi Bond ::Izvini Zemljoradniče. Ja kontam svi smo normalni, pa da se zna ako neko ne dođe zbog čega je...
Ne. Ti si se igrom slučaja prvi javio, da nisi ti nego drugi bi.lazarminator ::Овде се вероватно мисли на мене.
A što se tiče tvog objašnjenja, žao mi je što nisi sa svojom porodicom, ali da možeš da biraš pitanje da li bi izabrao da budeš odvojen od njih. A igrači mogu da biraju. I to što je nama važno da oni igraju za reprezentaciju ne mora da znači da je i njima.
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
Varaš se.Ja bih želeo da vidim Duleta pre bilo kog drugog trenera u Partizanu.Dule je za Partizan ono sto je Željko za Panatinaikos ili Pini Geršon za Makabi.Nolle ::Macijauskas ::Ima vidiš da Nolle ceo dan licitira sa Željkom
Pa... Mislim da bi svaki Partizanovac želeo da vidi Žoca pre Duleta, ili se varam !?
On je dobrim delom zaslužan za stvaranje bekovskog dvojca Djordjević -Danilović,tako da postoji i nešto od njegovog rada u Željkovoj tituli 1992 godine.Sale je kod Duleta prvi put zaigrao Evroligu,tadasnji Kup Šampiona,a Danilovića je on progurao.
Moje najlepše uspomene vezane za Partizan,vezane su za Duleta
Dule ima dvadesetak trofeja sa Partizanom(dve trecine svih zvezdinih trofeja),i ubedjen sam da niko bolje od njega ne može da isforsira nekog klinca u Partizanu
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
Koga je Zoc "stvorio" od klinaca naše košarke? Čovek nije radio u mlađim kategorijama i uvek je radio sa gotovim igračima (ako se ne varam). Trenutna situacija, a i generalna situacija u Partizanu je da se svake godine mora proizvesti i izbaciti neki klinac! tu se upravo i Vlada ogrešio, pa je između ostalog i zbog toga dobio nogu?!
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Strana 29 od 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 1
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3
» Samo za članove 4
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3