Samo za članove 5
+45
vlada89
Fiti
Geograf
Imperator
expert
zex88
Tazz
Karadjordje
markoo
Nolle
Psycho
NenadBG
Anti-RTS
Novica-Ubica
bookmaker
Marko
blagoje
Kure
Dule Kecman
Everton
ZuLuofVozdovac
Sensui
lazarminator
Sergej
Ray Allen
familija
superhik
Naissus
Talicni Tom
air slavkan
Danny Trejo
Gencha
slobokv83
Bodi Bond
drexler
2bad4u
Djole
Zemljoradnik
Hyperactive
Macijauskas
Koleman
wolfvaga
Junglezburn
dane
maxisb
49 posters
Strana 31 od 40
Strana 31 od 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: Samo za članove 5
Marko ::Ljudi Nedovic jos nije potpisao ni za koga... Price o tome da je jos u februaru potpisao za LR, su notorna laz...
Samo se ti zavaravaj
Fiti- šesti igrač
- Datum upisa : 07.01.2012
Nije Nemanja ni za koga potpisao još zaista.
Tokom zime jeste bio enorman pritisak na njega sa strane (Miško), da potpiše, ali na kraju nije.
Tokom zime jeste bio enorman pritisak na njega sa strane (Miško), da potpiše, ali na kraju nije.
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Ma ja verujem da nece ni sad... mada da sam na Nedovicevom mestu, pod uslovom da je ova halabuka tacna, ja bih se zamislio da li me zele u CZBG...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Kure ::Uh, uh Vuče, poređenje Igora i Nemanje i njihovih košarkaških karijera u Srbiji (Jugoslaviji) nije na mestu, jer ga Rakoč u tom segmentu nemerljivo šije. Realno, Nedović je mačka u džaku nema iza sebe pola sezone seniorske košarke koju je kršteno odigrao. Za razliku od Nedovića Rakoč može da se pohvali vrlo dobrom košarkaškom karijerom u Srbiji (Jugoslavija tada), bio je nosioc igre CZ, mogu slobodno reći jedan od naših ofanzivno najubojitijih spoljnjih igrača u poslednjih xy godina, a i za BUD je odigrao fine sezone, igrao i EL i osvajao titule prvaka Juge sa BUD (čini mi se dve). Ukratko te dve karijere čak ako se samo uzme u obzir igranje u nacionalnim okvirima su, po meni, neuporedive.wolfvaga ::Namece mi se neodoljiva slicnost sa Igorom Rakocevicem, kada pricamo o Nemanji Nedovicu... I on je u Srbiji (i Crnoj Gori) vecito igrao po coskovima (figurativno receno), a igrac postao tek napolju...
Identični igrači. Na početku karijera, izratite fizičke mogućnosti, spektakularna zakucavanja, brzina, promene pravca, ali nešto slabiji šut. Kasnije Rakoč kada je promenio sredinu sve više prelazio na šut koji je ozbiljno popravio... Nedović je prošle godine bio ozbiljna, najozbiljnija opcija "prave" Zvezde.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Eto, Bad odgovorio umesto mene ...
Mozda nisu bas identicni, ali tipski vrlo slicni. U svetlu onoga sto sam vec rekao dodacu da se nadam da ce Nedovic imati karijeru kao i Rakoc. Barem klupsku.
Mozda nisu bas identicni, ali tipski vrlo slicni. U svetlu onoga sto sam vec rekao dodacu da se nadam da ce Nedovic imati karijeru kao i Rakoc. Barem klupsku.
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Nedovic neverovatno brzo izlazi iz bloka. Kada bi jos vise popravio sut bio bi paklen bek suter.
Ray Allen- prva petorka
bigZ ::Marko ako mozes rasvetli mi situaciju oko Vuka i Miska. Hvala
Misko je zajebao vuka u spaniji, za osiguranje u iznosu od 50 soma evra... I ovaj je raskinuo ugovor sa Miskom... Zatim gde god je Vuk teo da potpise, ovaj ga je minirao... Te problematican tip, te povredjen, te ovo ono... Zato je Vuk i dosao u FMP...
Marko- prva petorka
Ja ću preseliti ovdje priču sa svaštare/zanimljivosti o PROam ligi i potencijalnog gostovanju jer bih volio da se zadrži priča, za sada, u ovim nešto privatnijim okvirima. Ako to nisam odradio kako spada nek moderator doradi.
Znam Drex da ste već dobro uigrana ekipa.
Protiv Rađe gotovo sigurno nećeš igrati. Naime, ja sam ovaj ogranak zagrebačke lige, a Rađa je, naravno, dolje. Također je najavio da više neće igrati ni ovu ligu jer mora trenirati, a to više ne može. Evo video...
Kada sam rekao da bi se moglo nešto organizirati bio sam ozbiljan. Ova liga je od vrlo rekreativne male lige jednog jedinog fakulteta došla na vrlo zavidnu razinu u 8 godina. To se ne bi desilo bez jednog vrlo pozitivnog i prijateljskog duha prema svemu i svima, ogromne ljubavi prema košarci i naravno, ogromnom trudu nekoliko ljudi. Sada je liga medijski popraćena svako kolo. Skoro sve ekipe imaju sponzore, tvornica sokova Lero daje svoje proizvode svako kolo, Cedevita također... Humanitarne akcije su sveprisutne i daju poseban ton ligi. Znate i sami koliko je teško u našim državama od nekoga dobiti bilo kakvu podršku. Dakle, ja sam zbilja s namjerom rekao da bi se moglo organizirati neko gostovanje. Naravno, ako se već organizira tako nešto bilo bi lijepo to organizirati pošteno i ubličiti takav događaj na pravi način. Vi imate košarkaški medijski prostor širom otvoren. Kod nas bi se medijski to isto popratilo. Naravno, jedan izrazito prijateljski, drugarski ton bi morao biti uključen. Humanitarni karakter, po meni, obavezan. Naravno, da bi nas netko došao pogledati moralo bi se dosta poraditi na organizaciji prije toga. Ajde, ako stvarno postoji neka ozbiljnija zainteresiranost raspravu možemo nastaviti. Naravno, prije 9. mjeseca nema smisla ništa oganizirati.
Ja sam sad poprilično u stisci s vremenom i uglavnom sam po terenu pa nemam ni vremena ni neta. Ako ne odgovorim odmah ne neki komentar no sikiriki.
Znam Drex da ste već dobro uigrana ekipa.
Protiv Rađe gotovo sigurno nećeš igrati. Naime, ja sam ovaj ogranak zagrebačke lige, a Rađa je, naravno, dolje. Također je najavio da više neće igrati ni ovu ligu jer mora trenirati, a to više ne može. Evo video...
Kada sam rekao da bi se moglo nešto organizirati bio sam ozbiljan. Ova liga je od vrlo rekreativne male lige jednog jedinog fakulteta došla na vrlo zavidnu razinu u 8 godina. To se ne bi desilo bez jednog vrlo pozitivnog i prijateljskog duha prema svemu i svima, ogromne ljubavi prema košarci i naravno, ogromnom trudu nekoliko ljudi. Sada je liga medijski popraćena svako kolo. Skoro sve ekipe imaju sponzore, tvornica sokova Lero daje svoje proizvode svako kolo, Cedevita također... Humanitarne akcije su sveprisutne i daju poseban ton ligi. Znate i sami koliko je teško u našim državama od nekoga dobiti bilo kakvu podršku. Dakle, ja sam zbilja s namjerom rekao da bi se moglo organizirati neko gostovanje. Naravno, ako se već organizira tako nešto bilo bi lijepo to organizirati pošteno i ubličiti takav događaj na pravi način. Vi imate košarkaški medijski prostor širom otvoren. Kod nas bi se medijski to isto popratilo. Naravno, jedan izrazito prijateljski, drugarski ton bi morao biti uključen. Humanitarni karakter, po meni, obavezan. Naravno, da bi nas netko došao pogledati moralo bi se dosta poraditi na organizaciji prije toga. Ajde, ako stvarno postoji neka ozbiljnija zainteresiranost raspravu možemo nastaviti. Naravno, prije 9. mjeseca nema smisla ništa oganizirati.
Ja sam sad poprilično u stisci s vremenom i uglavnom sam po terenu pa nemam ni vremena ni neta. Ako ne odgovorim odmah ne neki komentar no sikiriki.
maxisb- mahač peškirom
- Datum upisa : 06.10.2011
Godina : 38
Marko ::bigZ ::Marko ako mozes rasvetli mi situaciju oko Vuka i Miska. Hvala
Misko je zajebao vuka u spaniji, za osiguranje u iznosu od 50 soma evra... I ovaj je raskinuo ugovor sa Miskom... Zatim gde god je Vuk teo da potpise, ovaj ga je minirao... Te problematican tip, te povredjen, te ovo ono... Zato je Vuk i dosao u FMP...
Hvala
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
bigZ ::Marko ::
Hvala
Nema na cemu...
Marko- prva petorka
Talicni Tom ::slobokv83 ::Micov?
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Polako ljudi, nije Bodi Duda da odmah prizna grešku.Talicni Tom ::Talicni Tom ::slobokv83 ::Micov?
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Zemljoradnik ::
Polako ljudi, nije Bodi Duda da odmah prizna grešku.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Nemoj da ste zli, imamo probleme u komunikaciji :p
Macijauskas- mvp
Duda je zvao Micova u četvrtak posle KZŠ i rekao mu da treba da razgovaraju i da će mu se javiti popodne. Nije mu se javio... Mislim da je otišao u Atinu... Elem, Micov namerava da odbije poziv, kao što sam rekao, osim ako razgovor sa Duduom nešto ne promeni. Mislim, da mu Miško to neće dozvoliti, ali videćemo. Bio bi lud da to uradi.
Jedan igrač sa spiska neće igrati, to je sasvim sigurno, ali pošto Zemljoradnik ne da da pišem takve stvari onda se žalite njemu.
Jedan igrač sa spiska neće igrati, to je sasvim sigurno, ali pošto Zemljoradnik ne da da pišem takve stvari onda se žalite njemu.
Bodi Bond- mvp
Godina : 38
Duda zajebava Micova, ocigledno oa nema nikakvu nameru da ga vodi na bilo koje prvenstvo. Ovo je uradio namerno racunajuci da ce sa malo hladnih odnosa naterati Micova da on sam odbije poziv. Micov ako to uradi vestoo ce uleteti u Dudinu zamku. Bice skroz zanimljivo ako Micov prihvati.
Zajebi Zemljoeadnika
Zajebi Zemljoeadnika
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Je li profesore, jel i Kraljevo ima svoj Zemun?
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
Ima naravno i ja zivim u njemu, a zove se Pic-malaZemljoradnik ::Je li profesore, jel i Kraljevo ima svoj Zemun?
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Slažem se da je igrač postao napolje.Medjutim,za razliku od Nemanje,Rakočevića su dosta forsirali pre odlaska.Sećam se one nesrećne epizode kada je Zvezda igrala Evroligu (1998).Divac je pričao kako treba više igrati na Igora,pokušavali su od njega lidera da stvore.Tada je igrao kao muva bez glave ali je valjda doziveo igracku zrelost tek u inostranstvuwolfvaga ::Namece mi se neodoljiva slicnost sa Igorom Rakocevicem, kada pricamo o Nemanji Nedovicu... I on je u Srbiji (i Crnoj Gori) vecito igrao po coskovima (figurativno receno), a igrac postao tek napolju...
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
Bas tako, ali je doneo vrlo bitnu pobedu Zvezdi u Zagrebu. Pred pocetak te sezone je operisao slepo crevo i nije bio u najboljoj formi. U Buducnodti je vec kasnije bio bolji.Danny Trejo ::Tada je igrao kao muva bez glave
Ray Allen- prva petorka
Bekove koji imaju brzu promenu i raketu u nogama vuce prodor,njih treba pustiti da se izdivljaju.Samo mislim da je Igor uvek imao pouzdaniji sut od Nemanje ,cak i kada je silovao do krajnjih granica.Dobro je što je Džile mlad trener i voli NBA,imaće razumevanja za Nemanju.Kod Jovanovića primera radi nikada ne bi postao igrač.Eno mu Bogdana ladi jaja na klupi
Vlada nije voleo bekove koji su brzi od njega,sjebu mu koncentraciju dok smislja ratni plan
Vlada nije voleo bekove koji su brzi od njega,sjebu mu koncentraciju dok smislja ratni plan
Poslednji izmenio Danny Trejo dana Sub 23 Jun 2012 - 3:18, izmenjeno ukupno 1 puta
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
slobokv83 ::Ima naravno i ja zivim u njemu, a zove se Pic-malaZemljoradnik ::Je li profesore, jel i Kraljevo ima svoj Zemun?
Nije, zove se Ribnica.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
Strana 31 od 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 1
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3
» Samo za članove 4
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 2