Samo za članove 5
+45
vlada89
Fiti
Geograf
Imperator
expert
zex88
Tazz
Karadjordje
markoo
Nolle
Psycho
NenadBG
Anti-RTS
Novica-Ubica
bookmaker
Marko
blagoje
Kure
Dule Kecman
Everton
ZuLuofVozdovac
Sensui
lazarminator
Sergej
Ray Allen
familija
superhik
Naissus
Talicni Tom
air slavkan
Danny Trejo
Gencha
slobokv83
Bodi Bond
drexler
2bad4u
Djole
Zemljoradnik
Hyperactive
Macijauskas
Koleman
wolfvaga
Junglezburn
dane
maxisb
49 posters
Strana 14 od 40
Strana 14 od 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: Samo za članove 5
pa je l si Zvezdaš ili nisi
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Juče sam ispucao kontigent psovki na Marakani...
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Sutra putujem na ekskurziju(Budimpesta-Bec-Bratislava). Cujemo se u petak da prokomentarisemo pobedu Zvezde
Pozdrav svima!
Pozdrav svima!
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Srećan put i dobar provod !
Da dodam, da ne očekujete mnogo Grobara mislim na one "najvernije" na tribini. Inače koliko sam ja čuo, biće karata u prodaji, ali samo za ove naše, samo treba biti 2h ranije ispred Pionira. Samo će Beogradske ekipe doći na derbi, jer koliko sam shvatio ove grupe iz unutrašnjosti se spremaju za sredu.
Da dodam, da ne očekujete mnogo Grobara mislim na one "najvernije" na tribini. Inače koliko sam ja čuo, biće karata u prodaji, ali samo za ove naše, samo treba biti 2h ranije ispred Pionira. Samo će Beogradske ekipe doći na derbi, jer koliko sam shvatio ove grupe iz unutrašnjosti se spremaju za sredu.
Nolle- mvp
Ima li neko kartu viska za utakmicu veceras?Ja imam sezonsku,ali drug koji bi isao sa mnom nema.
vlada89- brisač parketa
- Datum upisa : 10.12.2011
vlada89 ::Ima li neko kartu viska za utakmicu veceras?Ja imam sezonsku,ali drug koji bi isao sa mnom nema.
Могу ја да ти дам сезонску па ми врати сутра на баскету. Ја сам на Душановцу, па ако ти одговара сврати кад кренеш на утакмицу.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Moze,gde si na Dusanovcu?ZuLuofVozdovac ::vlada89 ::Ima li neko kartu viska za utakmicu veceras?Ja imam sezonsku,ali drug koji bi isao sa mnom nema.
Могу ја да ти дам сезонску па ми врати сутра на баскету. Ја сам на Душановцу, па ако ти одговара сврати кад кренеш на утакмицу.
vlada89- brisač parketa
Улица Браће Ковач. Могу да ти донесем и тачно на раскрсницу код поште. Одакле ти долазиш?
ZuLuofVozdovac- mvp
Moze,saljem ti poruku kad stignem do poste.ZuLuofVozdovac ::Улица Браће Ковач. Могу да ти донесем и тачно на раскрсницу код поште.
vlada89- brisač parketa
Definitivno smo u pregovorima sa Dzerelsom. Njegov oporavak protice veoma dobro i bice spreman za pocetak sezone.
Sergej- mvp
Pre nego što krene da se razglaba o Nemanji, i njegovom grejanju klupe, dečko je povređen...
Nolle- mvp
Sergej ::Definitivno smo u pregovorima sa Dzerelsom. Njegov oporavak protice veoma dobro i bice spreman za pocetak sezone.
Pročitao sam na drugom forumu, ali sam ipak želeo da sačekam da ti to potvrdiš
Jeste da mi je u sećanju njegova kurcobolja, ali je u poredjenju sa Ejsijem i Džejmsom on Kris Pol lično. Plus sada je i igrač sa solidnim iskustvom igranja u Evropi.
Svakako bi bio sjajno pojačanje.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Pricao sam malo sa njim u petak , rece mi da je povreda proslost. Lepo mu je u BG. Za ostalo ce valjda Tosa da nadje pare
Sergej- mvp
Sergej ::Definitivno smo u pregovorima sa Dzerelsom. Njegov oporavak protice veoma dobro i bice spreman za pocetak sezone.
Lepa vest....odlican igrac...
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Drug iz Crne Gore mi kaze da kruze price o Bojanu Dubljevicu koji navodno postaje novi igrac Partizana od ljeta.E sad koliko je to tacno ja ne znam.
Bodi ili Sergej ako znaju nesto vise...
Bodi ili Sergej ako znaju nesto vise...
Fiti- šesti igrač
- Datum upisa : 07.01.2012
Prošle godine se pričalo o tome da će postati naš igrač ove sezone.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
A Covic ima para da i roditelje juniora vodi 5 dana u Istambul.
Ray Allen- prva petorka
Sergej ::Tesko da ce kod nas doci. Mi smo bez para.
Ako smo mi i dalje bez para nemam ništa protiv da se ugasimo. Ako su sad problem pare i za mlade igrače iz Srbije i regiona onda ja stvarno ne znam kako to vode taj Partizan? O čemu se razmišlja, juniori ne dobijaju šansu, najtalenti igraju u Megi, strance menjamo po nekoliko puta u sezoni, pozajmljeni igrači vode glavnu reč... Postoji li neki plan?
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Videcemo, sve je veca verovatnoca da se Dule vrati. Bez njega nema opstanka definitivno.
Sergej- mvp
A sta ce biti sa Vladom u tom slucaju ?
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
vlada u mega vizuri , sala mala....
Everton- prva petorka
Godina : 36
Videcemo gde ce Vlada. Moguce inostranstvo istok po svemu sudeci.
Veceras sam dobio potvrdu da odlazi na kraju sezone. Info je iz same uprave. Ovo neka ostane na ovom delu foruma.
Veceras sam dobio potvrdu da odlazi na kraju sezone. Info je iz same uprave. Ovo neka ostane na ovom delu foruma.
Sergej- mvp
osim što redovno tučem glavom o zid razmišljajući o novim pojačanjima, sad moram i o treneru
Moj kandidat je Sale... Beneton se finansijski raspada, eto mu prilike da konačno dođe i POSTANE TRENER.
Moj kandidat je Sale... Beneton se finansijski raspada, eto mu prilike da konačno dođe i POSTANE TRENER.
drexler- mvp
Godina : 38
Strana 14 od 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 1
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3
» Samo za članove 4
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3