Samo za članove 5
+45
vlada89
Fiti
Geograf
Imperator
expert
zex88
Tazz
Karadjordje
markoo
Nolle
Psycho
NenadBG
Anti-RTS
Novica-Ubica
bookmaker
Marko
blagoje
Kure
Dule Kecman
Everton
ZuLuofVozdovac
Sensui
lazarminator
Sergej
Ray Allen
familija
superhik
Naissus
Talicni Tom
air slavkan
Danny Trejo
Gencha
slobokv83
Bodi Bond
drexler
2bad4u
Djole
Zemljoradnik
Hyperactive
Macijauskas
Koleman
wolfvaga
Junglezburn
dane
maxisb
49 posters
Strana 21 od 40
Strana 21 od 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: Samo za članove 5
Hehehe.Nolle ::Ti veruješ, Pešić zna !
zex88- mahač peškirom
- Datum upisa : 02.06.2011
Nema šta da čuješ, videćeš ga kad istrči na paket.Nolle ::Pešić reče da želimo da pobedimo, i da imamo argumente za to. Meni još samo treba da čujem da li igra James i da stavljam pare !
Da si mi bliže podelio bih ti par životnih lekcija sa akcentom na drugu pouku:
Kure- šesti igrač
- Datum upisa : 13.09.2011
Не радујем се ја његовој повреди, али ако не игра, да ставим паре, ако игра ставићу на Русе.
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Rusi su sigurnija opcija, vama je suter Branko Lazic..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Čekam ja Bodija ili Sergeja, da vidim šta će da mi kažu.
Nolle- mvp
Pa da ti javis Pesicu, nece moci tako
Sala na stranu, mislim da nasi prodaju pricu, i da ce kriti do poslednjeg trenutka..
Sala na stranu, mislim da nasi prodaju pricu, i da ce kriti do poslednjeg trenutka..
Dule Kecman- mvp
Šapnuću mu samo.
Šalu na stranu, Rusi jesu sigurniji, ali kvota na Zvezdu je
Šalu na stranu, Rusi jesu sigurniji, ali kvota na Zvezdu je
Nolle- mvp
Sergeja ste isprovocirali, rekao je da neće ništa da piše na forumu do okončanja ove finalne serije.Nolle ::Čekam ja Bodija ili Sergeja, da vidim šta će da mi kažu.
Kure- šesti igrač
Pada kvota na Zvezdu,pozuri sa uplatom.
zex88- mahač peškirom
- Datum upisa : 02.06.2011
U Meridianu je 3.15 sad sam gledao. U Mozzartu je već na 2.8, juče bila oko 3.5 -.-
Nolle- mvp
Ha, ha povećava Toša kvotu za pobede Partizana kako bi dig'o više para.Nolle ::U Meridianu je 3.15 sad sam gledao. U Mozzartu je već na 2.8, juče bila oko 3.5 -.-
Kure- šesti igrač
Prica nevezana za trenutnu temu. Ima li neko iskustva sa narucivanjem preko neta iz inostranstva ? Mnogi sajtovi imaju opciju da vidis koliko ce te izaci slanje, ali me interesuje da li ja moram da placam i nesto preko toga pri samom preuzimanju..
Dule Kecman- mvp
Ако наручујеш нешто што кошта преко 15€ платићеш неку силу пара, не толико за царину, колико за "шпедитерске услуге". Не знам тачно колико, али ако се добро сећам довољно да ти се не исплати да узимаш ишта што је између 15 и 100€.Dule Kecman ::Prica nevezana za trenutnu temu. Ima li neko iskustva sa narucivanjem preko neta iz inostranstva ? Mnogi sajtovi imaju opciju da vidis koliko ce te izaci slanje, ali me interesuje da li ja moram da placam i nesto preko toga pri samom preuzimanju..
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
Tacno sam znao.. Imam opciju i da narucim u Austriji ili Italiji, pa cu da vidim da li je tamo isto kao ovde..
Dule Kecman- mvp
A šta bi naručivao?
Ne carini se roba ispod 50e.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
Ispod 50e je bez troskova slanja.. Patike su u pitanju..
Da nema ove zajebancije oko tih naknadnih troskova, ispadne manje da narucim 2 para + t.s. nego da odem i da iste patike, jedan par, kupim ovde..
Da nema ove zajebancije oko tih naknadnih troskova, ispadne manje da narucim 2 para + t.s. nego da odem i da iste patike, jedan par, kupim ovde..
Dule Kecman- mvp
То одавно не важи, сад је 20€ чини ми се, а не 15 како сам први пут рекао. Има годину дана од како сам наручивао па сам мало заборавио, али се добро сећам да су ту границу спустили и да сам се једва углавио да ме не изађе преко 20€.Anti-RTS ::A šta bi naručivao?
Poslednji izmenio air slavkan dana Uto 12 Jun 2012 - 2:26, izmenjeno ukupno 1 puta
air slavkan- šesti igrač
Nije tacno, ja sam narucivao vece iznose od 15 e i nisam placao carinu. Ipak postoji mnogo zackoljica oko toga..
Macijauskas- mvp
Није ме мрзело да потражим, ево шта пише на сајту царинске управе: http://www.upravacarina.rs/cyr/Putnici/Stranice/CarinskePovlastice.aspx
Одредбама члана 29. Уредбе утврђено је да се пошиљкама мале вредности, некомерцијалне природе (осим оних које у себи садрже алкохол и алкохолна пића, парфеме и тоалетне воде, дуван и дуванске производе) сматрају пошиљке чија вредност не прелази 25 евра, у динарској противвредности
air slavkan- šesti igrač
Dule Kecman ::Prica nevezana za trenutnu temu. Ima li neko iskustva sa narucivanjem preko neta iz inostranstva ? Mnogi sajtovi imaju opciju da vidis koliko ce te izaci slanje, ali me interesuje da li ja moram da placam i nesto preko toga pri samom preuzimanju..
Ne znam kako to sa narucivanjem ide ali se raspitaj o uslovima placanja za CG , BiH ili negdje gdje ne deru kao Srbija...U CG je 150 eura limit kada prelazis granicu , pa je vjerovatno i do 150 kod te internet kupovine...Ako imas koga u CG narucis na njegovu adresu , a taj neka ti busom posalje za BG 5 eura castis vozaca Sve pod uslovom da ti se isplati tj da su ti uslovi , taxe normalne ovdje!
bookmaker- prva petorka
- Datum upisa : 03.11.2011
Godina : 46
air slavkan ::То одавно не важи, сад је 20€ чини ми се, а не 15 како сам први пут рекао. Има годину дана од како сам наручивао па сам мало заборавио, али се добро сећам да су ту границу спустили и да сам се једва углавио да ме не изађе преко 20€.Anti-RTS ::A šta bi naručivao?
Pre 2 dana mi je stigao paket čija je vrednost bila 50e. Doneli su novu uredbu 50e je kada piše vrednost, ako je naznačeno kao "gift" onda je 70e (sve zajedno sa poštarinom). To je 100% proverena informacija.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
Strana 21 od 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 1
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3
» Samo za članove 4
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3