Samo za članove 5
+45
vlada89
Fiti
Geograf
Imperator
expert
zex88
Tazz
Karadjordje
markoo
Nolle
Psycho
NenadBG
Anti-RTS
Novica-Ubica
bookmaker
Marko
blagoje
Kure
Dule Kecman
Everton
ZuLuofVozdovac
Sensui
lazarminator
Sergej
Ray Allen
familija
superhik
Naissus
Talicni Tom
air slavkan
Danny Trejo
Gencha
slobokv83
Bodi Bond
drexler
2bad4u
Djole
Zemljoradnik
Hyperactive
Macijauskas
Koleman
wolfvaga
Junglezburn
dane
maxisb
49 posters
Strana 20 od 40
Strana 20 od 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: Samo za članove 5
Atmosfera linca je itekako postojala, kao sto je u halu uslo preko 2000 ljudi vise , sigurno to nisu Zvezdine pretplatne karte, vec su ljudi pusteni da udju a karte su dostampane sto je suprotno onome sto je dogovoreno. Mada kakav nam je Savez , kakva je Liga sve je ovo bilo manje vise ocekivano.
Ja sam svoje zavrsio, do kraja serije se necu oglasavati sigurno. Zelim da moj klub osvoji titulu. Ako osvoji Zvezda mogu samo da cestitam. Toliko od mene za sada.
Ja sam svoje zavrsio, do kraja serije se necu oglasavati sigurno. Zelim da moj klub osvoji titulu. Ako osvoji Zvezda mogu samo da cestitam. Toliko od mene za sada.
Sergej- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
J ati kažem da je bio najbolji primač na pripremama, iskustva mu svakako fali, ali da bi ga stekao mora da igra sa jakim protivnicima.zex88 ::@bodi Jos je zelen Ivovic za ozbiljne role(videlo se u finalu),kvalitet Kovacevica i Nikica jos nema,jedno je igrati kadetsku super ligu,a drugo protiv najjacih na svetu.To se najbolje vidi na Atanasijevicu koji je u domacoj ligi bio tri koplja iznad svih a u reprezentaciji prosek.Ako si gledao kvalifikacije ubedljivo su bili najbolji Nikic i Kovacevic.
To sto je Ivovic Ljizanin nije kvalitet vise. ))
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Nije, igrao je za Spartak iz Ljiga i onda prešao u Vojvodinu.
Bodi Bond- mvp
Onda sam ga pomešao sa jednim iz Radničkog.
Macijauskas- mvp
Pitaj Keselja da li mu je muka od ovakve atmosfere u finalima Grcke i Srbije ili da li mu to odgovara... da li mu odgovara da ga gadjaju upaljacima i da ga uvek 3. brigade policije vodi kuci...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Sergej ::
James igra naravno.
Sad sam cuo na vestima b92 da Dzejms nece igrati do kraja serije cak...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Verovatno kriju.
Mada govori se i o tome da platu nije primio.
Mada govori se i o tome da platu nije primio.
Ovo sutra nam je jedinstvena prilika... razloga ima na pretek...
James neće da prima inekcije za sada, smatra da bi zajebo narednu sezonu, a navodno ima već ugovor u džepu... Povreda nije naivna, ali to još nije skroz potvrđeno.
Čelnici Partizana su odmah posle utakmice imali sastanak u Pioniru, u posebnoj kancelariji... Panika...
Milan Mačvan i Vlada Jovanović vode tihi rat već mesec dana... Ovaj hoće u Unikahu, pa se malo opustio, a Vlada traži dril... Pa je malo kratak spoj na toj relaciji...
Nolle- mvp
takodje odjava do zavrsetka serije, ovde je postalo gore nego na nekim cenzurisano forumima, cak se i prenose direktno postovi sa tih foruma
Bodi: upozerenje pred ban!
I za sve ostale važi, da se malo smirite!
Bodi: upozerenje pred ban!
I za sve ostale važi, da se malo smirite!
Everton- prva petorka
ako bi ga pitao da bira da li vise voli da igra u atmosferi finala u srbiji ili pred 1000 pozorisnih gledalaca,sta mislis da bi rekao da vise voli?ja sam siguran da bi izabrao ovu atmosferu iz naseg finala(naravno dok igraci nisu fizicki ugrozeni,da ih niko ne pljuje,udara,gadja kamenjem)...Djole ::Pitaj Keselja da li mu je muka od ovakve atmosfere u finalima Grcke i Srbije ili da li mu to odgovara... da li mu odgovara da ga gadjaju upaljacima i da ga uvek 3. brigade policije vodi kuci...
naravno da je idealno pune tribine ludaka koji se deru bez prestanka tokom utakmice,ali da nista ne uleti u teren,ali jebi ga,u zivotu nista nije idealno...
NenadBG- šesti igrač
- Datum upisa : 06.10.2010
edit:
Hajd' bolje neću ništa da pišem.
Hajd' bolje neću ništa da pišem.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
Četvrta utakmica, zaista ne treba da se igra u Železniku. Na stranu što tamo imamo najveće šanse da dobijemo. Zašto, razloga je mnogo !
1. Karte se moraju dati ljudima iz KKP, to znači smanjenje kapaciteta hale.
2. Broj sezonskih karata premašuje broj kapaciteta hale.
3. Neki koji imaju sezonsku će 100% izvisiti za ulazak, među nekima se možda i nađe pokoji od nas Zvezdaša ovde.
Ovo su samo neki od razloga
Lično ja sam za Arenu, neka se zakupi, neka se dozvoli da odigramo tamo četvrtu utakmicu. Mesta će biti mnogo, karte će biti prodavane na Kališu uz npr člansku kartu FK-a i to je to. Partizanu npr da se da jedan sektor na gornjem prstenu (istok/zapad)
Mislim da je to nerealno zbog bezbednosti, ali i nije ni realno u Železniku da se igra, sranje će izbiti 100%, Zašto.
1. Najverniji će želeti da uđu pa makar se ugurali
2. Pola ljudi će ostati ispred hale, neki od njih i sa sezonskom u ruci koju su platili, a stoka koja je ušla, ušla je na Radnički besplatno, i sada besplatno, samo jednom je platila kartu na poslednjem derbiju u regularnom delu.
Uostalom, neka prebace odbojku u Arenu kada je toliko bitniji sport i toliko popularan od večitog derbija. Nemam ja ništa protiv odbojke i tog sporta, toliko radosti su nam dali, i sigurno je preča reprezentacija od 2 kluba, ali...
Treba shvatiti Zvezdaše koji se brinu, da li će i sa sezonskim kartama moći da uđu u halu zbog naduvane stoke, koja eto pravi buku koja je potrebna. Protiv Budućnosti smo svi stali, ali na to treba dodati još bar 2000 ljudi i smanjen kapacitet zbog Partizanovih navijača.
Pitam ja sad Marka, kako su ljudi u klubu mislili to da izvedu !? NEREALNO JE !!! I u Pionir su jedva svi ušli, mada je to više zato što nisu hteli da odu na tribinu C.
1. Karte se moraju dati ljudima iz KKP, to znači smanjenje kapaciteta hale.
2. Broj sezonskih karata premašuje broj kapaciteta hale.
3. Neki koji imaju sezonsku će 100% izvisiti za ulazak, među nekima se možda i nađe pokoji od nas Zvezdaša ovde.
Ovo su samo neki od razloga
Lično ja sam za Arenu, neka se zakupi, neka se dozvoli da odigramo tamo četvrtu utakmicu. Mesta će biti mnogo, karte će biti prodavane na Kališu uz npr člansku kartu FK-a i to je to. Partizanu npr da se da jedan sektor na gornjem prstenu (istok/zapad)
Mislim da je to nerealno zbog bezbednosti, ali i nije ni realno u Železniku da se igra, sranje će izbiti 100%, Zašto.
1. Najverniji će želeti da uđu pa makar se ugurali
2. Pola ljudi će ostati ispred hale, neki od njih i sa sezonskom u ruci koju su platili, a stoka koja je ušla, ušla je na Radnički besplatno, i sada besplatno, samo jednom je platila kartu na poslednjem derbiju u regularnom delu.
Uostalom, neka prebace odbojku u Arenu kada je toliko bitniji sport i toliko popularan od večitog derbija. Nemam ja ništa protiv odbojke i tog sporta, toliko radosti su nam dali, i sigurno je preča reprezentacija od 2 kluba, ali...
Treba shvatiti Zvezdaše koji se brinu, da li će i sa sezonskim kartama moći da uđu u halu zbog naduvane stoke, koja eto pravi buku koja je potrebna. Protiv Budućnosti smo svi stali, ali na to treba dodati još bar 2000 ljudi i smanjen kapacitet zbog Partizanovih navijača.
Pitam ja sad Marka, kako su ljudi u klubu mislili to da izvedu !? NEREALNO JE !!! I u Pionir su jedva svi ušli, mada je to više zato što nisu hteli da odu na tribinu C.
Nolle- mvp
Lepo... Nece biti Partizanovih navijaca... odnosno tih trideset karata shto mi dajemo ce biti za lozu, i to za levi deo... Ostalo ce se puniti do maksimuma...
Svakako nece uci svi koji su zeleli, ali mislim da ce biti paklena atmosfera... Ostaje na Zvezdi da dobije sutrasnju utakmicu, i da na taj nacin prakticno dodje do titule...
Svakako nece uci svi koji su zeleli, ali mislim da ce biti paklena atmosfera... Ostaje na Zvezdi da dobije sutrasnju utakmicu, i da na taj nacin prakticno dodje do titule...
Marko- prva petorka
Ljudi sto se toliko palite i prepucavate?? pa nakon dugo godina (tacnije od proslog Pesicevog mandata) konacno imamo FINALE!!!
prepucavanja uprava, dostampavanje karata, ulazak trenera u teren, 'peckanje' na konferencijama, "tuca" na terenu..
meni je srce ko Rusija jer nam liga vise nije formalnost! kvalitet je takav kakav je, ali igra se kosarka, nestrpljivo se ceka sledeca utakmica..
iskreno vise mi se svidja grcko-turski stil, nego jebeni dosadni "zapadni" stil finalnih serija gdje je vrhunac tenzije osrednje komesanje i gundjanje publike izazvano nezadovoljstvom na neke sudijske odluke..
NEKA POBIJEDI BOLJI, SRECNIJI, SPRETNIJI.. kako god!
DOMACA KOSARKA SE VRATILA U PIONIR!
prepucavanja uprava, dostampavanje karata, ulazak trenera u teren, 'peckanje' na konferencijama, "tuca" na terenu..
meni je srce ko Rusija jer nam liga vise nije formalnost! kvalitet je takav kakav je, ali igra se kosarka, nestrpljivo se ceka sledeca utakmica..
iskreno vise mi se svidja grcko-turski stil, nego jebeni dosadni "zapadni" stil finalnih serija gdje je vrhunac tenzije osrednje komesanje i gundjanje publike izazvano nezadovoljstvom na neke sudijske odluke..
NEKA POBIJEDI BOLJI, SRECNIJI, SPRETNIJI.. kako god!
DOMACA KOSARKA SE VRATILA U PIONIR!
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Marko ::Lepo... Nece biti Partizanovih navijaca... odnosno tih trideset karata shto mi dajemo ce biti za lozu, i to za levi deo... Ostalo ce se puniti do maksimuma...
Nije fer da zbog nekog balavca koji uđe sa Grupom, izvisi neko sa sezonskom u ruci, ja o tome pričam. Ja ću tamo biti već oko pola 7, 15 do 7, i ući ću nekako, slaviti pobedu, ali neće biti u redu prema nekim drugim ljudima, koji su tu bili protiv Mege, Laškog, Heliosa, BKK
Nolle- mvp
Ja stizem u Zeleznik oko 18h.Nemam pojma gde je hala,koliki su ulazi,tako da moram poraniti.
zex88- mahač peškirom
- Datum upisa : 02.06.2011
Hrlite da slavite Partizanovu titulu, to je lepo videti.
Bodi Bond- mvp
Kolima ili autobusom? Autobusom ides 88/58 do kraja(da bi se lakse snasao) a ima i precica koja ti nece puno znaciti posto nisi cest tamo. Hala je mala, ulazi isto... Interesantno je da sam ja tamo ulazio uvek na sluzbeni, sto da igram, sto da gledam pa ne znam tacno koliki su ovi ulazi ali sigurno nisu ''pionirski''.zex88 ::Ja stizem u Zeleznik oko 18h.Nemam pojma gde je hala,koliki su ulazi,tako da moram poraniti.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Bodi Bond ::Hrlite da slavite Partizanovu titulu, to je lepo videti.
Nolle- mvp
Koleman ::Kolima ili autobusom? Autobusom ides 88/58 do kraja(da bi se lakse snasao) a ima i precica koja ti nece puno znaciti posto nisi cest tamo. Hala je mala, ulazi isto... Interesantno je da sam ja tamo ulazio uvek na sluzbeni, sto da igram, sto da gledam pa ne znam tacno koliki su ovi ulazi ali sigurno nisu ''pionirski''.zex88 ::Ja stizem u Zeleznik oko 18h.Nemam pojma gde je hala,koliki su ulazi,tako da moram poraniti.
Dolazimo busom,ako nas kontrola ne izbaci. Znaci na poslednjoj stanici da izadjemo,a odatle jel ima puno?
zex88- mahač peškirom
Ma nema, samo ides pravo ulicom i neces omasiti halu. Posebno jer ce biti toliko ljudi.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Ok,hvala.
Ja ne znam kako da se uguramo svi,koga god pitam planira da ide.
Ja ne znam kako da se uguramo svi,koga god pitam planira da ide.
zex88- mahač peškirom
Kada će momci sa foruma biti ispred dvorane ? Ja sam mislio sa Nbg-a da sednem na 88-icu već oko 18h.
I da li igra James ? Da znam da li da stavljam pare na Ruse ili nas
I da li igra James ? Da znam da li da stavljam pare na Ruse ili nas
Nolle- mvp
Nolle ::Marko ::Lepo... Nece biti Partizanovih navijaca... odnosno tih trideset karata shto mi dajemo ce biti za lozu, i to za levi deo... Ostalo ce se puniti do maksimuma...
Nije fer da zbog nekog balavca koji uđe sa Grupom, izvisi neko sa sezonskom u ruci, ja o tome pričam. Ja ću tamo biti već oko pola 7, 15 do 7, i ući ću nekako, slaviti pobedu, ali neće biti u redu prema nekim drugim ljudima, koji su tu bili protiv Mege, Laškog, Heliosa, BKK
Kalimero
Polako sa tom utakmicom u Zniku... Dajte prvoda vidimo shta ce danas biti
Marko- prva petorka
Pešić reče da želimo da pobedimo, i da imamo argumente za to. Meni još samo treba da čujem da li igra James i da stavljam pare !
Nolle- mvp
Strana 20 od 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 1
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3
» Samo za članove 4
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3
» Samo za članove 4