Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Samo za članove 5

+45
vlada89
Fiti
Geograf
Imperator
expert
zex88
Tazz
Karadjordje
markoo
Nolle
Psycho
NenadBG
Anti-RTS
Novica-Ubica
bookmaker
Marko
blagoje
Kure
Dule Kecman
Everton
ZuLuofVozdovac
Sensui
lazarminator
Sergej
Ray Allen
familija
superhik
Naissus
Talicni Tom
air slavkan
Danny Trejo
Gencha
slobokv83
Bodi Bond
drexler
2bad4u
Djole
Zemljoradnik
Hyperactive
Macijauskas
Koleman
wolfvaga
Junglezburn
dane
maxisb
49 posters

Strana 19 od 40 Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Sledeći

Ići dole

Samo za članove 5 - Page 19 Empty Re: Samo za članove 5

Počalji od Nolle Ned 10 Jun 2012 - 4:38

Sergej ::Neka svi navijaci Partizana dodju ispred Pionira uci ce sigurno. U to nema da brinu uopste.

Imamo i mi svoje plan plan hahahaha
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Ned 10 Jun 2012 - 5:57

To da li ce biti dozvoljeno da udjete posebno ce biti odluceno sutra na sastanku. Kako je Sale poludeo , ne bi me cudilo da vam ne dozvoli ulazak osim onih 30 karata sto dobijate .
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Ned 10 Jun 2012 - 6:23

Ko kaže da ulazimo sa kartama, uči se od najboljih, sigurno se neće dozvoliti ono što Značke spremaju, a to je mnogo gore od žvaka i upaljača i toga što su ljudi stajali uz ogradu. Vlada i Toša su dali izjave ne razmišljajući o posledicama, sada ako se desi nešto u utorak, odgovornost je na njima dvojci. Velika je razlika da li će biti 3-0, 3-1 ili 3-2 za Partizan, a u... Poraz ne mogu dostojanstveno da podnesu, nego kao uvređene mlade ! Odgovornost je na njima dvojci ako Značke u utorak naprave nešto što ne treba, a već se sa raznih strana čuje da će biti sranja. Ovo zaista nije potrebno, ni Partizanu ni Zvezdi, ali zaista nije potrebno !
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Ned 10 Jun 2012 - 6:32

Biće isto kao kada je Zvezda bila domaćin, ako Partizan bude dobijao biće sve ok, ako Partizanu krene loše biće sranja, kao što bi bilo da je Partizan pokrenuo kada je prišao na 58:55.

Sve vreme pričam da me nervira to što iz Partizana ne znaju da budu gospoda. Todorićeva izjava je sramna kada se zna odakle je krenulo to sa A licencom, od španskog portala Tubasket.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zex88 Ned 10 Jun 2012 - 7:26

Bodi pa Kolakovic je pre pozvao Mrdaka nego Petkovica,pa tek kad ga je ovaj unistio u finalu uputio poziv naknadno.Mali Kovacevic nije imao dobru sezonu,ali nisu ni oba nasa korektora.Medjutim znalo se da ce na OI ici sastav iz Beca(bez Miljkovica). A Ivovic jos mora da radi da bi stigao Nikica i N.Kovacevica.Inace dobar atleta.
zex88
zex88
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 02.06.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od NenadBG Ned 10 Jun 2012 - 7:42

ne smeta mi ubacivanje upaljaca,novcica i sl sitnih sranja u teren,to je oblik pritiska nwvijacw,nismo mi ni prvi ni poslednji koni to rade.kakvo god da je navijanje.skakanje pored terrna i sl dok stoje iza ograde i dok ne moze da dodje do fizickog kontakta takodje mi ne smeta.preko toga to krece da ugrozava bezbednost ucesnika-npr ubacivanje kamenja ili sl krupnih stvari,naravno ubqcivanje svega sto moze bas da povredi ucesnike(topovske udare npr,petarde naravno ne treba ubacivati ali prica kako je zbog 2-3 petarde nekom ugrozena bezbednost to je sviranje kurcu) ili fizicki kontakt,udaranje,pljuvanje ucesnika...dok se to ne dogadja meni je prica o neprijateljskoj atmosferi i sl smesna...

NenadBG
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Ned 10 Jun 2012 - 7:46

A upaljac i novcic ne moze da povredi nikog? Ne mogu da verujem sta tebi ne smeta... pa zbog takvog stava ce biti sve gore i gore... mislim da cu se iskljuciti sa ovog dela foruma dok ne prodje finale... videcu da komentarisem samo finale Spanije, NBA i svastaru...
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Ned 10 Jun 2012 - 7:51

pitajte Šešuma koliko je novčić bezopasan
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nikola tesla Ned 10 Jun 2012 - 8:19

Nolle ::Vlada i Toša su dali izjave ne razmišljajući o posledicama, sada ako se desi nešto u utorak, odgovornost je na njima dvojci
Diva je prekrsila dogovor da se pustaju ljudi samo sa sezonskim i odgovornost je samo njihova!
nikola tesla
nikola tesla
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 12.12.2011
Godina : 31

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Ned 10 Jun 2012 - 8:35

zex88 ::Bodi pa Kolakovic je pre pozvao Mrdaka nego Petkovica,pa tek kad ga je ovaj unistio u finalu uputio poziv naknadno.Mali Kovacevic nije imao dobru sezonu,ali nisu ni oba nasa korektora.Medjutim znalo se da ce na OI ici sastav iz Beca(bez Miljkovica). A Ivovic jos mora da radi da bi stigao Nikica i N.Kovacevica.Inace dobar atleta.
Nikić je loš na prijemu, ali dobar napadač, Kovačević obrnuto, a Ivović da bi napredovao mora da igra i trenira na višem nivou. Ima potencijala da bude bolji od obojice, a nisam siguran da već sada nije.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dule Kecman Ned 10 Jun 2012 - 8:44

Recite vi meni za koliko bih ja mogao da uvalim sezonsku u utorak ?? Very Happy
Dule Kecman
Dule Kecman
mvp
mvp

Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Ned 10 Jun 2012 - 8:52

Dule Kecman ::Recite vi meni za koliko bih ja mogao da uvalim sezonsku u utorak ?? Very Happy
Imas tribinu pretpostavljam? Ja jurim kartu za parter ili sponzorsku(prosli put nisu davali iz Partizana). Ne mogu na tribinu medju grobare, kao prosli put. Nije mi problem da se kontrolisem ali me mnogo nervira 1000 ljudi oko mene iz protivnickog tabora Very Happy
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Ned 10 Jun 2012 - 9:30

Dodji da te ja uvedem dole na parket da vidis sta je haos plez

Nego prati li ko EP ? Komsije imaju odlican tim vidim . A bogami moji Rusi razmontirali Cehe samo tako. Arshavin i Kerzhakov Dzagoev Pavljychenko Smile
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Ned 10 Jun 2012 - 9:37

Ja pratim samo tako. Rusi i Hrvati su mi ostavili najveci utisak u poredjenju sa ocekivanjima. Hrvati igraju odlican fudbal a Rusi su mi potencijalno iznenadjenje i svidelo mi se kako su odigrali prvi mec(po pregledu). Moji favoriti su Englezi, tj. navijam za njih a ocekujem iznenadjenje od Rusa i Hrvata. Mislim da ce Hrvati proci pre Italijana.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zex88 Ned 10 Jun 2012 - 9:53

@bodi Jos je zelen Ivovic za ozbiljne role(videlo se u finalu),kvalitet Kovacevica i Nikica jos nema,jedno je igrati kadetsku super ligu,a drugo protiv najjacih na svetu.To se najbolje vidi na Atanasijevicu koji je u domacoj ligi bio tri koplja iznad svih a u reprezentaciji prosek.Ako si gledao kvalifikacije ubedljivo su bili najbolji Nikic i Kovacevic.
To sto je Ivovic Ljizanin nije kvalitet vise. Smile))

zex88
zex88
mahač peškirom
mahač peškirom

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Ned 10 Jun 2012 - 9:55

Sada su mi poslali ovi sa zvezdinog foruma na pm da rade intervju sa Markom Keseljom i da mogu da im posaljem neko pitanje. Pa evo da vas pitam da li imate neku ideju da iskoristimo priliku?
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Ned 10 Jun 2012 - 10:04

Jedino da se smisli nešto oreginalno... Svi će da ga pitaju da li se vraćaš, da li si zimus bio povratku...

Kada smo kod tih intervjua, mogli bi mi neki da uradimo ! Smile Odavno nismo !
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Ned 10 Jun 2012 - 10:06

pitaj ga šta misli o Dudi i šta je bio razlog Dudinog nepoverenja prema njemu na početku godine?
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Ned 10 Jun 2012 - 10:16

Nolle ::Ko kaže da ulazimo sa kartama, uči se od najboljih, sigurno se neće dozvoliti ono što Značke spremaju, a to je mnogo gore od žvaka i upaljača i toga što su ljudi stajali uz ogradu. Vlada i Toša su dali izjave ne razmišljajući o posledicama, sada ako se desi nešto u utorak, odgovornost je na njima dvojci. Velika je razlika da li će biti 3-0, 3-1 ili 3-2 za Partizan, a u... Poraz ne mogu dostojanstveno da podnesu, nego kao uvređene mlade ! Odgovornost je na njima dvojci ako Značke u utorak naprave nešto što ne treba, a već se sa raznih strana čuje da će biti sranja. Ovo zaista nije potrebno, ni Partizanu ni Zvezdi, ali zaista nije potrebno !
O svemu je trebalo mnogo, mnogo ranije da se povede racuna. Nazalost, ovo je standardno kreiranje atmosfere vec 6-7 godina (jos od vremena kada se poslednji put cinilo da Zvezda moze da dobije Partizan u finalu plej ofa, dok su igrali Gurovic, Antic...), a nisu je lansirali ni Covic, ni Tosa i Danilovic, vec Zika Pauk, funkcioner DS. Da je tada to saseceno u korenu, sve ovo bi bilo mnogo dzentlmenskije. Izleda da to u Srba gotovo da vise nije ni moguce... Sad je sve ovo prepucavanje uvrezeni deo folklora, na koji gledam sa blagim prezirom, odakle god da dolazi...
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Ned 10 Jun 2012 - 10:32

@Sergej

Што попаљујеш људе већ данима? Какве то приче причаш, окрећемо нови лист, сад ће ови тек да виде, нека дођу сви на утакмицу макар без карте? Зашто учествујеш у генези срања?

Атмосфера линча није постојаала на претходном мечу а чак и да јесте (а није) зашто би неко цивилизован призивао тако нешто, а ти то нескривено радиш?

Bodi Bond ::Biće isto kao kada je Zvezda bila domaćin, ako Partizan bude dobijao biće sve ok, ako Partizanu krene loše biće sranja, kao što bi bilo da je Partizan pokrenuo kada je prišao na 58:55.

На основу тога што мислиш да би било срања да је Партизан преокренуо кажеш да Партизанови навијачи не би били ништа гори ако га и направе у случају Звездиног вођства? Па није исто, никако не може да буде исто учињено дело са мишљењем да би и други урадили тако. На претходном мечу у Пиониру није било срања и ако сада буде мора да следи санкција. То шта би било кад би било зајебите, нека буде атмосфера као на прошлом мечу и нема проблема, али да неко прави срања и да виче како би и ови други то урадили али нису имали прилике, па то је ван сваке памети (а нарочито је ван памети да онај ко је нешто урадио и онај који није буду стављани у исту раван)...

NenadBG ::ne smeta mi ubacivanje upaljaca,novcica i sl sitnih sranja u teren,to je oblik pritiska nwvijacw,nismo mi ni prvi ni poslednji koni to rade

Мени смета! То није облик притиска, тачније јеста али НЕДОЗВОЉЕНИ облик притиска, и не само да је некултурно и патолошко понашање већ је и кршење закона! Оно што мене нервира је што се то допушта, а може да се сузбје врло лако. Камере снимају стадион на коме је 50 000 људи, и одмах нађу ко је направио срање а не могу да сниме један Пионир где има 7-8 хиљада. Могу итекако, али се то не ради.
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marko Ned 10 Jun 2012 - 10:49

ZuLuofVozdovac ::@Sergej

Што попаљујеш људе већ данима? Какве то приче причаш, окрећемо нови лист, сад ће ови тек да виде, нека дођу сви на утакмицу макар без карте? Зашто учествујеш у генези срања?

Атмосфера линча није постојаала на претходном мечу а чак и да јесте (а није) зашто би неко цивилизован призивао тако нешто, а ти то нескривено радиш?

Bodi Bond ::Biće isto kao kada je Zvezda bila domaćin, ako Partizan bude dobijao biće sve ok, ako Partizanu krene loše biće sranja, kao što bi bilo da je Partizan pokrenuo kada je prišao na 58:55.

На основу тога што мислиш да би било срања да је Партизан преокренуо кажеш да Партизанови навијачи не би били ништа гори ако га и направе у случају Звездиног вођства? Па није исто, никако не може да буде исто учињено дело са мишљењем да би и други урадили тако. На претходном мечу у Пиониру није било срања и ако сада буде мора да следи санкција. То шта би било кад би било зајебите, нека буде атмосфера као на прошлом мечу и нема проблема, али да неко прави срања и да виче како би и ови други то урадили али нису имали прилике, па то је ван сваке памети (а нарочито је ван памети да онај ко је нешто урадио и онај који није буду стављани у исту раван)...

NenadBG ::ne smeta mi ubacivanje upaljaca,novcica i sl sitnih sranja u teren,to je oblik pritiska nwvijacw,nismo mi ni prvi ni poslednji koni to rade

Мени смета! То није облик притиска, тачније јеста али НЕДОЗВОЉЕНИ облик притиска, и не само да је некултурно и патолошко понашање већ је и кршење закона! Оно што мене нервира је што се то допушта, а може да се сузбје врло лако. Камере снимају стадион на коме је 50 000 људи, и одмах нађу ко је направио срање а не могу да сниме један Пионир где има 7-8 хиљада. Могу итекако, али се то не ради.

Svaka cast !

Marko
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od NenadBG Ned 10 Jun 2012 - 12:14

ja se slazem da treba kaznjavati ubacivanje tih sitnih predmeta,ali sa vecinom od tih sitnih stvari se ne ugrozava bezvednost igraca.neko je naveo primer sesuma.istina,ali prvo to je izuzetak,drugo to je bilo iz relativne blizine i debil ga je pogodio dvadeseticom direktno u oko.ja licno nisam nikada ubacivao nikakva sranja,i mozda sam se malo i nespretno izrazio,ali ubacivanje tih sitnih stvari se desava,i kao sto rekoh nismo ni prvi ni poslednji koji to rade.kao sto rekoh da kada treneri ulaze u teren to nije pohvalno i divno,ali svi vrhunski treneri to rade,i nije nista tako strasno.tako mislim i za sitne predmete,nije pohvalno,ali nista strasno,a naravno da treba za to svako da bude kaznjen,upravo da ne bi stvari izmakle kontroli...

nikola tesla ::
Nolle ::Vlada i Toša su dali izjave ne razmišljajući o posledicama, sada ako se desi nešto u utorak, odgovornost je na njima dvojci
Diva je prekrsila dogovor da se pustaju ljudi samo sa sezonskim i odgovornost je samo njihova!
mislim da je MTS ipak zbog izjava svog direktora i trenera kriv ako dodje do sranja.pre svega zbog nedvosmislenog poziva trenera navijacima bukvalno da slobodno naprave sranje,koristeci se i lazima da su u petak na njih bacani topovski udari,sto nije tacno.izjava direktora MTS-a je dizanje tenzije,ali nije njom pozvao navijace da naprave sranje kao trener,to je samo jedna od mnogih izjava koje dizu tenziju.

povlacenje prica o ziki pauku je smesno,a jos je smesnije kako je eto zli zika poceo sranje,a partizan je nevin i naivan Samo za članove 5 - Page 19 342805

inace sto se tice price o forumu i nivou razgovora i sl,ne treba preterivati i sada biti kao razocaran i sl,neke teme neminovno dovode do polarizacije i odredjenih sukoba izmedju navijaca razlicitih timova.jer koliko god se dosta ljudi ovde pravili kako su iznad tih navijackih strasti ove situacije pokazuju da nije tako.jer smo pre svega navijaci,pa tek onda ljubitelji sporta.nas stav je najvise obojen upravo navijackim opredeljenjem,a svaki nas stav je iskljucivo nasa subjektivna stvar.kao sto rekoh ne volim ni taj elitizam kao eto mi smo ovde elita pa smo iznad tih navijackih strasti,bar do prvog narednog slucaja...
naravno slazem se ne treba dozvoliti da forum postane samo mesto navijackog prepucavanja(pa i kada nema pravih svadja),jer sam clan jednog foruma koji je time unisten,bodi to dobro zna.ali to prepucavanje u normalnoj dozi daje zanimljivost forumu,ne treba furati ni neki lazan elitizam...

NenadBG
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zex88 Ned 10 Jun 2012 - 12:28

Eee,Kosarka.rs je sada jedan od boljih foruma.Nekad je bio problem sa svadjama,vredjanjem,sada se iskristalisala ekipa i zezanje je maksimalno.
zex88
zex88
mahač peškirom
mahač peškirom

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nikola tesla Ned 10 Jun 2012 - 12:36

Mogli bi da otvorite poseban deo da se mi svadjamo...da ne kvarimo forum.
Ovako mogu do sutra da se prepucavam sa zvezdinim navijacem koji trenutno u nedostatku kluba navija za zeleznicku divu.
nikola tesla
nikola tesla
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 12.12.2011
Godina : 31

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Imperator Ned 10 Jun 2012 - 18:48

Pretpostavljam druze da mislis na temu Ventil? Rokajte se tamo...
Imperator
Imperator
šesti igrač
šesti igrač

Godina : 40

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 19 od 40 Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Sledeći