NBA liga 2011/2012 - 3. deo
+32
Jaycee Carroll
Imperator
bookmaker
wolfvaga
Mihael
Sepultura
2bad4u
Geograf
Anti-RTS
Naissus
Bodi Bond
dane
skepticar
Mark Madsen
Everton
Dule Kecman
expert
Djole
Macijauskas
markoo
lazarminator
Junglezburn
Koleman
Nolle
Gencha
Talicni Tom
superhik
blagoje
slobokv83
drexler
Ray Allen
ZuLuofVozdovac
36 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 9 od 32
Strana 9 od 32 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 20 ... 32
Re: NBA liga 2011/2012 - 3. deo
Njujork se piše sastavljeno, mnogi tu greše.Djole ::Makar je bez lopte krenuo na drugi kos...
Ima na sport klubu sad u 7 prenos Nju Jork - Cikago... retko kad nesto prenose, ali kada prenose, to uvek bude jedno te isto...
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
superhik ::Da da, vodila ga kod baba Slavke na Palilulu da mu ispravi nogu.
Zivela Slavka
Naissus- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Kao nagradu za sjajne partije Goran Dragic je proglasen igracem nedelje na Zapadu
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Majami primio 65 poena u 1. poluvremenu i to kuci. Ne mogu da se setim da li su u poslednje dve sezone primili toliko koseva u prve dve cetvrtine.
Ray Allen- prva petorka
Majami je uspeo da primi 100 poena 7 minuta pre kraja. Stvarno sramotna odbrana a kada su pritisli igraci Kelta su vec stekli ogromnu sigurnost i naravno sve pogadjali. Vejd je u uzasnoj formi o Boshu da ne pricam.
Koleman- mvp
Ray Allen u poslednje vreme ne igra u prvih 5. Izgleda da Doc hoće da izbalansira učinak startera i rezervi, a to mu i omogućuju i dobre igre Averya Bradleya.
Od All Stara oni imaju najviše pobeda, ponovo igraju čvrstu odbranu, i nesebično u napadau, a sve to predvodi Rondo sa očima na leđima. Big 3 igraju manje, više očekivano, a i Pavlović soidno koristi sizuacije kad ima malo više minuta.
Ruki Greg Stiemsma doprinosi dobroj odbrani, i rekao bih da će oni ponovo biti veoma tvrd orah u plej ofu.
Rekao bih da je ponos Celticsa proradio i mislim da samo od zdravlja zavisi da li će moći da se ravnopravno suprotstave svima u plej ofu.
Od All Stara oni imaju najviše pobeda, ponovo igraju čvrstu odbranu, i nesebično u napadau, a sve to predvodi Rondo sa očima na leđima. Big 3 igraju manje, više očekivano, a i Pavlović soidno koristi sizuacije kad ima malo više minuta.
Ruki Greg Stiemsma doprinosi dobroj odbrani, i rekao bih da će oni ponovo biti veoma tvrd orah u plej ofu.
Rekao bih da je ponos Celticsa proradio i mislim da samo od zdravlja zavisi da li će moći da se ravnopravno suprotstave svima u plej ofu.
Mark Madsen- mahač peškirom
Godina : 34
Ја сам очекивао више од Рајана Холинса али га Док потпуно игнорише, пушта га у игру у просеку 6 минута (често чак 2 пута по 3 минута) што није довољно ни да се човек озноји. Није он играч на кога се треба ослонити, али је душу дао да игра по 15 минута у постави са резервистима, то ми делује као много боље решење од тога да Бас игра 40 минута јер ми се чини да је то превише за играча такве грађе (који би и сам био ефикаснији да има мало мању минутажу).
Бостон од Олстара игра мечеве са 8, највише 9 играча дакле класична плејоф ротација, мислим да у томе лежи тајна бољих резултата.
Бостон од Олстара игра мечеве са 8, највише 9 играча дакле класична плејоф ротација, мислим да у томе лежи тајна бољих резултата.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Cak i Ejveri Bredli (koji je sezonu poceo kao da je pao sa Marsa) pruza kao starter sasvim solidne partije.
Ray Allen- prva petorka
Bredli se pokazao kao jedan od boljih defanzivaca. Zelje mu svakako ne manjka.
Koleman- mvp
Dobio Majami Nikse nekako. Da Karmelo na ovakav način igra redovno, bio bi sigurno u tri najbolja igrača lige. Ne samo što je danas ubacio 42 poena, asistirao je, prvi sprintao nazad u odbranu i još dosta toga korisnog.
Macijauskas- mvp
Jasno je da Karmelo pruza najbolje partije kada je on i prva i druga i treca opcija u napadu. Ne snalazi se najbolje kada se nalazi u timu sa jos kojom zvezdom (reprezentaciju SAD ne racunam). Cim u timu nema Stodemajera, pa ajde i Lina on postize veliki broj koseva i generalno igra dobro.
On nije neko ko moze svom timu doneti prsten.
On nije neko ko moze svom timu doneti prsten.
Ray Allen- prva petorka
To jeste tačno, ali nisam video ranije da se ovoliko trudio.
Jedan od najslabijih segmenata njegove igre je igra bez lopte, tj. statiranje u napadu kada nema loptu.
Jedan od najslabijih segmenata njegove igre je igra bez lopte, tj. statiranje u napadu kada nema loptu.
Macijauskas- mvp
Voleo bih da tako nastavi. Gajim odredjene simpatije prema Niksima jos od vremena Hjustona.
Ray Allen- prva petorka
jbg igrao sam redovno one fantazije na B92-virtuelni selektor i Melo je redovno bivao najkorisniji igrač, možda ne na ovom poslednjem takmičenju, ali ranije da, znači uvek bi bio najkorisniji u reprezentaciji, ispred Džejmsa, Vejda...On je Denver sam uvodio u plej off...volim ga najviše iz te generacije (Džejms, Vejd, Boš...), jer za razliku od svih njih ima izuzetno dobar šut i braniti ga je dosta teško, takođe poseduje zavidnu košarkašku inteligenciju...
Ova sezona je dosta čudna i mnogi igrači su ušli u formu sada pred kraj, plus je Melo imao dosta problema sa povredama i dosta je odsustvovao i nije ni čudo što do sada nije uhvatio ritam. Hoću reći, funkcioniše on ko god da mu je u timu, ali njegov šuterski stil igre je zahtevao određeno vreme za ulazak u formu...
Mislim da će oni ići na Majami i u plej ofu.
Ova sezona je dosta čudna i mnogi igrači su ušli u formu sada pred kraj, plus je Melo imao dosta problema sa povredama i dosta je odsustvovao i nije ni čudo što do sada nije uhvatio ritam. Hoću reći, funkcioniše on ko god da mu je u timu, ali njegov šuterski stil igre je zahtevao određeno vreme za ulazak u formu...
Mislim da će oni ići na Majami i u plej ofu.
slobokv83- mvp
Novicki,Gasol i Bajnam ne mogu bazen da pogode za sada. Jako dosadan meč. Ništa mi se ne sviđa način na koji Braun vodi Lejkerse.
Ako duel u plej ofu bude Niksi-Majami, verovatno će Majami proći, ali će morati dosta da se potroše.
Ako duel u plej ofu bude Niksi-Majami, verovatno će Majami proći, ali će morati dosta da se potroše.
Macijauskas- mvp
Macijauskas ::Novicki,Gasol i Bajnam ne mogu bazen da pogode za sada. Jako dosadan meč. Ništa mi se ne sviđa način na koji Braun vodi Lejkerse.
pravo da ti kažem, ako Niksi budu imali Studemajera iz prošlogodišnjeg plej ofa (a ja računam da će tako biti), ne bih se ja lako kladio na Majami.
slobokv83- mvp
Čini mi se da Amare nije više što je bio, stigle ga godine.
Macijauskas- mvp
Macijauskas ::Čini mi se da Amare nije više što je bio, stigle ga godine.
ponavljam sezona je bila takva. Jedni su bivali povređeni, a drugi su se plašili povreda, tako da tek sada igraju koliko mogu...za Amarea sam siguran da će dostići svoj nivo u plej ofu, ili će se ponovo povrediti (diskus hernija).
slobokv83- mvp
Macijauskas ::Je l to od tebe pokupio
i Dvajt ima istih problema i mnogi drugi, to ti je kada imaš mnogo skokova u karijeri
slobokv83- mvp
Karmelo ima problem kada, kao sto kaze Ray, nije prva, druga i treca opcija u napadu. To svakako nece biti povratkom Amarija koji inace mnogo zavisi od dobrog pik igraca na poziciji plejmejkera a to bas Knicksi i ne igraju. Mislim da se previse guse oni medjusobno(Karmelo-Stodemajer+Lin). Ukoliko se budu sreli Majami i Knicksi ocekujem 4:1. Jedva cekam plej-of.
Koleman- mvp
Meni je cak i Dzejms podnosljiviji od Entonija. Karmelo je izuzetno arogantna i bahata osoba. Pre 5 godina jedne americke novine ispitivali su velike sportske zvezde. Za kojeg drugog sportistu bi izdvojili 1000 dolara da bi ga uzivo gledali. Tako je recimo Nes odgovorio da bi platio kartu da gleda Zidana, Dzejms Vudsa itd. Entoni je odgovorio da njemu ne pada na pamet da placa 1000 dolara da gleda nekog drugog sportistu, jer je on ipak poseban.slobokv83 ::volim ga najviše iz te generacije (Džejms, Vejd, Boš...).
Ray Allen- prva petorka
morališemo...
slobokv83- mvp
Strana 9 od 32 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 20 ... 32
Similar topics
» NBA liga 2011/2012 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 2. deo
» ABA liga 2011/2012