NBA liga 2011/2012 - 3. deo
+32
Jaycee Carroll
Imperator
bookmaker
wolfvaga
Mihael
Sepultura
2bad4u
Geograf
Anti-RTS
Naissus
Bodi Bond
dane
skepticar
Mark Madsen
Everton
Dule Kecman
expert
Djole
Macijauskas
markoo
lazarminator
Junglezburn
Koleman
Nolle
Gencha
Talicni Tom
superhik
blagoje
slobokv83
drexler
Ray Allen
ZuLuofVozdovac
36 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 10 od 32
Strana 10 od 32 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 21 ... 32
Re: NBA liga 2011/2012 - 3. deo
Džordan je možda i najveći smrad od čoveka, verovatno da nije bio takav ne bi bio ono što jeste...o Kobiju i da ne pričamo, poželeo sam sinoć bar za trenutak da mu je Kari trener ili Dule, pa da mu se načestita mile Nove godine...ono sinoć je bilo strašno i onaj Braun ne zna kako da se postavi prema njemu (deluje mi kao Šakota 2006 u Japanu na tajm-autu ispred Miličića)...da li je moguće da jedan igrač može pored živog trenera da uzme tablu i da svakom igraču ponaosob crta akcije,ccc...
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Vecina vrhunskih sportista su egomanijaci.
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35
Toni Kukoc je izjavio da je Dzordan jednostavna i normalna osoba i da je mogao biti puno bahatiji i egocentricniji u odnosu na ono sto je napravio u karijeri. Uvek je izlazio u susret i pomago mladjim igracima. Kazu da je jedini Dzordanov saigrac koji je bio ljubomoran na njega i sa kojim Majkl nije bio u dobrim odnosima bio Horas Grant.
Ray Allen- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Toni Kukoč je kupio kravatu jedno leto na odmoru u Splitu, vratio se u Čikago i shvatio da mu se kravata ne sviđa pa je sledeće leto vratio prodavcu i tražio pare nazad, možda nema veze sa egoizmom ali eto
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
A jednom prilikom je izasao u provod sa Pipenom, Dzordanom i Rodmanom (bio je u toku All star vikend). Prvu turu pica platio Dzordan, drugu Pipen, trecu Rodman i kada je dosao red da Toni plati turu on se jednostavno pokupio iz nocnog kluba uz izgovor da je jako umoran.superhik ::Toni Kukoč je kupio kravatu jedno leto na odmoru u Splitu, vratio se u Čikago i shvatio da mu se kravata ne sviđa pa je sledeće leto vratio prodavcu i tražio pare nazad, možda nema veze sa egoizmom ali eto
Ray Allen- prva petorka
Pa ne bih baš rekao da je Džordan bio takav dobrica.
Čovjek je direktno istjerao iz reprezentacije Ajzeu Tomasa '92 godine.
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Ma kada bi takva ekipa izasla u grad nidje nista ne bi platila. Evo, juce citam kako Stanija prica da joj razni beogradski kafici placaju pice i 200-300 evra samo da se pojavi u kafani i tu provede neko vreme. Sumnjam da bi iko Dzordanu i Rodmanu naplatio flasu piva.
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Pa verovatno bi na mestima gde oni izlaze. Tu samo takva klijentela i dolazi. Ne moze svima da bude besplatno
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Naravno da Dzordan nije dobrica, ali kako onda okarakterisati Ajzeu Tomasa. Pa covek je kao trener naredio svojim igracima da protivniku slome nogu.drexler ::Pa ne bih baš rekao da je Džordan bio takav dobrica.
Ray Allen- prva petorka
Kada ste pomenuli te izlaske, naravno da u Americi svi plaćaju svoje račune, nema tu čašćavanja kao kod nas, mada se to meni ne sviđa. Tamo zvezde sklapaju ugovore sa klubovima, pojavljuju su te za određenui svotu novca, svi ostali ako dođu plaćaju svoje račune, zašto ih ne bi platili? Nije to mentalitet kao kod nas.
A evo neko je pomenu Staniju Dobrojević... Pretpostavljam neka profi kurva... Tužno je to što u našoj zemlji takve osobe dovlače ljude na određena mesta.
A evo neko je pomenu Staniju Dobrojević... Pretpostavljam neka profi kurva... Tužno je to što u našoj zemlji takve osobe dovlače ljude na određena mesta.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Шарлот против Њу Орлеанса, какво силовање кошаркашке лопте...
ZuLuofVozdovac- mvp
https://www.youtube.com/watch?v=IIVBsd_p6cA
aj neka neko kaže da ovo nije najbolja reklama u istoriji NBA lige
drexler- mvp
drexler ::https://www.youtube.com/watch?v=IIVBsd_p6cA
Muzika i tarzan engleski... hahahahaha... genijalno!!! i poslednja Pedjina reakcija jos... haha... kakav kralj...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Gledao sam ovu reklamu skoro, kada nisam pao sa stolice
Ali ima i ova reklama takodje jebačka
https://www.youtube.com/watch?v=RRlG3uRqNYE
"spray me wit da water"
Ali ima i ova reklama takodje jebačka
https://www.youtube.com/watch?v=RRlG3uRqNYE
"spray me wit da water"
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
https://www.youtube.com/watch?v=hcNJOo4Z4k0
Evo ga i Radamnović iz istog perioda, sa čuvenim ćebetom!
Evo ga i Radamnović iz istog perioda, sa čuvenim ćebetom!
Mark Madsen- mahač peškirom
Godina : 34
Plej of i olimpijada proćiće bez Dvajta.
Macijauskas- mvp
Majami je sinoć odigrao dosta dobro. Rip je naljutio Wade-a
Nolle- mvp
Ocekivano. Majami ne zeli da pusti prvo mesto tek tako. Nije bas sada premija igrati sa Knicksima, iako bi prosli sa maksimum jednim porazom. Tu je ta
Majami ima dve pobede manje i mec manje. Sutra sa Washingtonom i tu se pobeda ne dovodi u pitanje pa ce Cikago biti samo za mec bolji. Racunam da bi mogli da izgube ili od Dalasa ili od Indiane(pre od Indiane) a Majami ima zeznut mec protiv Bostona u gostima a verovatnoce stisnuti da dobiju. M sto im je vazno, M sto Boston vodi 2:1 pa bi eventualnih 3:1 bilo lose pred PO duel.
Majami ima dve pobede manje i mec manje. Sutra sa Washingtonom i tu se pobeda ne dovodi u pitanje pa ce Cikago biti samo za mec bolji. Racunam da bi mogli da izgube ili od Dalasa ili od Indiane(pre od Indiane) a Majami ima zeznut mec protiv Bostona u gostima a verovatnoce stisnuti da dobiju. M sto im je vazno, M sto Boston vodi 2:1 pa bi eventualnih 3:1 bilo lose pred PO duel.
Koleman- mvp
mene baš interesuje da li na igrače utiče taj skor iz regularnog dijela sezone, da li obraćaju pažnju na to.
Npr. San Antonio vodi u sezoni protiv Memfisa 4-0, ali mislim da bježe od njih kao đavo od krsta zato što Memfis ima igru kroz centre koju San Antonio teško brani. Makar se tako ispostavilo prošle sezone kada su ih sa 8. mjesta izbacili u plej ofu. Mislim da u tom slučaju ništa ne znači ovosezonskih 4-0 i da Greg gleda da bježi od njih.
Takođe, Klipersi u sezoni vode protiv OKC-a 3-1, čini se kao da imaju riješenje za njih. A ja mislim da bi njih OKC u plej ofu možda i počistio (4-2 maksimum) i da su te 3 pobjede više rezultat lošeg rasporeda Tandera, back to back utakmica ili nekih nadrealno dobrih partija Klipersa.
S tim u vezi mislim da se Majami ne sikira previše zbog toga što bi ih Boston dobio za 3-1 u sezoni, više im je stalo do te pobjede zbog borbe za 1. mjesto.
Makar bih ja tako kao trener ili igrač rezonovao.
Npr. San Antonio vodi u sezoni protiv Memfisa 4-0, ali mislim da bježe od njih kao đavo od krsta zato što Memfis ima igru kroz centre koju San Antonio teško brani. Makar se tako ispostavilo prošle sezone kada su ih sa 8. mjesta izbacili u plej ofu. Mislim da u tom slučaju ništa ne znači ovosezonskih 4-0 i da Greg gleda da bježi od njih.
Takođe, Klipersi u sezoni vode protiv OKC-a 3-1, čini se kao da imaju riješenje za njih. A ja mislim da bi njih OKC u plej ofu možda i počistio (4-2 maksimum) i da su te 3 pobjede više rezultat lošeg rasporeda Tandera, back to back utakmica ili nekih nadrealno dobrih partija Klipersa.
S tim u vezi mislim da se Majami ne sikira previše zbog toga što bi ih Boston dobio za 3-1 u sezoni, više im je stalo do te pobjede zbog borbe za 1. mjesto.
drexler- mvp
Pored toga poslednji duel su ih prilicno osramotili. Dugo nisam gledao tako razbijen Majami. LeBron i Wade su vrlo sujetni likovi, bar sam ja takav stekao utisak.
Koleman- mvp
Seltiksi nikako ne leze Hitu, Hit ne lezi Bulsima, a Bulsi Seltiksima.
Bice zanimljivo u doigravanju.
Bice zanimljivo u doigravanju.
Ray Allen- prva petorka
Pretpostavljam da se secas sezone od pre 5 godina kada su Mevsi dominirali u regularnom delu, ali su izgubili 3 meca od Voriorsa. Kasnije su u prvoj rundi play offa naleteli bas na GS i iznenadjujuce ispali.drexler ::mene baš interesuje da li na igrače utiče taj skor iz regularnog dijela sezone, da li obraćaju pažnju na to.
Ray Allen- prva petorka
Najveci problem sa prvim mestom Hita je igranje sa Bostonom u polufinalu, najverovatnije.
Inace, imacemo i PO duel pre plejofa. Sve govori da ce direktan duel Jute i Finiksa resavati pitanje osmog mesta na Zapadu
Srecne vesti! Od 20. do 22. besplatan League Pass
Inace, imacemo i PO duel pre plejofa. Sve govori da ce direktan duel Jute i Finiksa resavati pitanje osmog mesta na Zapadu
Srecne vesti! Od 20. do 22. besplatan League Pass
Koleman- mvp
Strana 10 od 32 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 21 ... 32
Similar topics
» NBA liga 2011/2012 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 2. deo
» ABA liga 2011/2012
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Španska ENDESA liga 2011/2012
» NBA liga 2011/2012 - 2. deo
» ABA liga 2011/2012