NBA liga 2011/2012 - 3. deo
+32
Jaycee Carroll
Imperator
bookmaker
wolfvaga
Mihael
Sepultura
2bad4u
Geograf
Anti-RTS
Naissus
Bodi Bond
dane
skepticar
Mark Madsen
Everton
Dule Kecman
expert
Djole
Macijauskas
markoo
lazarminator
Junglezburn
Koleman
Nolle
Gencha
Talicni Tom
superhik
blagoje
slobokv83
drexler
Ray Allen
ZuLuofVozdovac
36 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 28 od 32
Strana 28 od 32 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32
Re: NBA liga 2011/2012 - 3. deo
Mozda ce Stiv Nes i Dzejson Teri sledece sezone u Majamiju.A sto se tice finala,bice najmanje 6 interesantnih utakmica i ja cu da navijam za Oklahomu,ali James je pokazao sa svojim partijama da je pravi kralj.
Jaycee Carroll- mahač peškirom
- Datum upisa : 02.05.2012
Hahahaha Rondova slika ubija
Imperator- šesti igrač
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 40
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Neku zanimljivu anegdotu !
U dahu sam pročitao !
U dahu sam pročitao !
Nolle- mvp
precjenjeno. Klasično naduvavanje stvari powered by američki mediji.
Svaka čast, ali nije ni prvi ni posljednji koji je igrao bolestan. On je najbolji košarkaš među zdravima pa tako je logično da je najbolji i među gripoznima.
Svaka čast, ali nije ni prvi ni posljednji koji je igrao bolestan. On je najbolji košarkaš među zdravima pa tako je logično da je najbolji i među gripoznima.
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Mica Beric, sa zavojem na glavi...
Junglezburn- mvp
ne, nego Ajzija Tomas sa jednom nogom, to je najčuvenije ja mislim...
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Meni Mica drazi...
Junglezburn- mvp
Kobi Brajant se pre 10ak godina (igrao se plej of) otrovao hranom jer je pojeo nekakav hamburger na sumnjivom mestu. Mislim da utakmicu i pored problema nije propustio. Od tad jede hamburgere i slicna sranja iskljucivo u Mekdonaldsu.
Ray Allen- prva petorka
Ovo je najčuvenije, ali u mojim očima je ipak ono što je Bil Rasel uradio sa čini mi se 36 godina kada je povredio zadnju ložu čini mi se i odveo tim do titule, elem ja Rasela mnogo volim
slobokv83- mvp
Kad već vadite stvari iz praistorije (), mora se spomenuti i ova utakmica, Vilis Rid sa gadnom povredom:
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
Jao, samo da izdrzim do pocetka utakmice, navijam iz sveg srca za Oklahomu, ipak mi je Durantula mnogo drazi od Lebrona, a od igraca Majamija, moje postovanje imaju samo Batije i Hauard.
AJMO OKLAHOMA!!!!!
AJMO OKLAHOMA!!!!!
Mihael- mvp
Godina : 37
Tonight begins the final series of NBA play off!
Russell Westbrook vs Dwyane Wade
Serge Ibaka vs Chris Bosh
Kevin Durant vs Lebron James
OKLAHOMA THUNDER VS MIAMI HEAT!!!!Let's go THUNDER!!!!!!!
Ocekujem da OKC nametne svoj ritam i bude vise koseva na utakmici.Ocekujem na pocetku da Battier cuva Duranta,zatim duel Duranta i James-a.Nek veceras pobedi kosarka,nek pobedi bolji,a ja se nadam da ce to biti Oklahoma.
Russell Westbrook vs Dwyane Wade
Serge Ibaka vs Chris Bosh
Kevin Durant vs Lebron James
OKLAHOMA THUNDER VS MIAMI HEAT!!!!Let's go THUNDER!!!!!!!
Ocekujem da OKC nametne svoj ritam i bude vise koseva na utakmici.Ocekujem na pocetku da Battier cuva Duranta,zatim duel Duranta i James-a.Nek veceras pobedi kosarka,nek pobedi bolji,a ja se nadam da ce to biti Oklahoma.
Jaycee Carroll- mahač peškirom
- Datum upisa : 02.05.2012
bookmaker- prva petorka
- Datum upisa : 03.11.2011
Godina : 46
Idemo, 1-0. LBJ-a opet nema u 4/4, doktorska odbrana Sefološe. Durantula objasnio, 17 poena u 4/4.
Sudije su bezobrazno sprečile Oklahomu da se odlepi u naletu na startu 4/4 svirajući dva nepostojeća faula Kolisonu, prvo na Bošu pri šutu, a po tom i kada se postavio Vejdu koji je dao koš i dobio bacanje, a napravio čist faul u napadu.
Sudije su bezobrazno sprečile Oklahomu da se odlepi u naletu na startu 4/4 svirajući dva nepostojeća faula Kolisonu, prvo na Bošu pri šutu, a po tom i kada se postavio Vejdu koji je dao koš i dobio bacanje, a napravio čist faul u napadu.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Mnogo sam voleo Seattle Supersonics-e i neopisivo mi je drago sto su tako blizu titule. Voleo sam da navijam za taj depresivni, kisni grad u kom je sve sivo - od oblaka do ulica.
Nekako bi mi ova titula bila pobeda sile dobra, protiv mracne strane predvodjene masonskim kiborgom sa facom kakvog, sacuvaj me boze, filmskog Lucifera.
Eto, i taj Westbrook je draftovan od Supersonicsa, a nikada u kisnom gradu nije odigrao ni mec, iako igra za isti klub koji ga je i draftovao.
Svaka cast Oklahomi, ali za mene ce Tundersi vecno da budu Supersonicni.
Nekako bi mi ova titula bila pobeda sile dobra, protiv mracne strane predvodjene masonskim kiborgom sa facom kakvog, sacuvaj me boze, filmskog Lucifera.
Eto, i taj Westbrook je draftovan od Supersonicsa, a nikada u kisnom gradu nije odigrao ni mec, iako igra za isti klub koji ga je i draftovao.
Svaka cast Oklahomi, ali za mene ce Tundersi vecno da budu Supersonicni.
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
slažem se Lazo, Soniksi su i meni draga ekipa. Moj prvi kontakt sa NBA ligom je bilo veliko finale Bulls - Sonics 1996. godine kada su ih vodili Geri Pejton i Šon Kemp.
Takođe, dragi su mi jer su isforsirali naše početkom ovog velikog talasa Evropljanja u NBA. Radman i Drobnjak su imali dobre sezone tamo
Intresantno je da Sijetl nije izgubio ekipu zbog pada interesovanja publike i sponzora, već samo zbog dvorane. Jednostavno, stara Ki Arena nije mogla da podrži sve ono što novi standardi NBA lige zahtjevaju, komfor, prodavnice, fan šopove itd... A vlasnik i grad Sijetl nisu mogli naći rješenje za građenje nove.
drexler- mvp
I meni je Sijetl drag, bas zbog Sona Kempa, ali i Detlefa Srempfa... uvek sam navijao za ekipe koje su bile tik iza Cikaga u to vreme...
Sto se tice jucerasnje utakmice, nisam gledao, ali vidim da je Majami igrao sa 8 igraca na celoj utakmici... najbolje bi bilo da svedu sve na 2 igraca... neka ovi ostali dodaju peskire ovoj dvojici...
Sto se tice jucerasnje utakmice, nisam gledao, ali vidim da je Majami igrao sa 8 igraca na celoj utakmici... najbolje bi bilo da svedu sve na 2 igraca... neka ovi ostali dodaju peskire ovoj dvojici...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Djole ::I meni je Sijetl drag, bas zbog Sona Kempa, ali i Detlefa Srempfa...
i zbog Džimi Hendriksa, Nirvane, Alis in Čejns, Perl Džema... all made in Seattle
drexler- mvp
Durantula je poludeo u 4/4 i čovek igra kao lud, prosto je to bilo nezaustavljivo...pored svega ostaje utisak da je Majami rano stekao prednost i lagano je održavao sve do 4/4, odnosno stičem utisak da je Majami bolji rival i da neće sebi dopustiti da ovako izgubi u sledećoj utakmici...
naravno navijam za Oklahomu, pa na nju sam tipovao da će biti šampion, a na jednog njenog igrača da će biti MVP
naravno navijam za Oklahomu, pa na nju sam tipovao da će biti šampion, a na jednog njenog igrača da će biti MVP
slobokv83- mvp
Ja sam navijao za Seattle kada se NBA , ovdje u Boki kotorskoj mogao gledati samo na TV Koper Capodistria ako je ko imao prilike gledati taj kanal pocetkom '90. Ne sjecam se da li su mi Sonicsi postali simpaticni uz gledanje na TV-u ili uz Amigu 500 i igricu TV Sports Basketball
Nisam pratio NBA 1987. ali kada je CHI krenuo sa osvajanjem titula , dosta se pratila NBA i tada sam saznao da je Pippen bio draftovan od strane Sonicsa i trejdovan odmah sa CHI za nekog indijanca (sad potrazih po netu : za Polynicea i za pika u buducem draftu)
Samo OKC ne dozivljavam kao Seattle mada to jeste taj klub ali sa drugim imenom i bojama , meni , ipak nije to to
Dosta pratim NFL i tamo navijam za Seattle Seahawkse , ovo nema veze sa temom ali ima veze sa simpatijama prema "kisnome gradu"
Nisam pratio NBA 1987. ali kada je CHI krenuo sa osvajanjem titula , dosta se pratila NBA i tada sam saznao da je Pippen bio draftovan od strane Sonicsa i trejdovan odmah sa CHI za nekog indijanca (sad potrazih po netu : za Polynicea i za pika u buducem draftu)
Samo OKC ne dozivljavam kao Seattle mada to jeste taj klub ali sa drugim imenom i bojama , meni , ipak nije to to
Dosta pratim NFL i tamo navijam za Seattle Seahawkse , ovo nema veze sa temom ali ima veze sa simpatijama prema "kisnome gradu"
bookmaker- prva petorka
- Datum upisa : 03.11.2011
http://www.draftexpress.com/nba-pre-draft-measurements/?year=2012&sort2=DESC&draft=0&pos=0&source=NBA%20Draft%20Combine&sort=6
slab sam malo sa ovim pojmovima, može li mi neko objasniti šta je koja kategorija i u čemu je izražena?
Dakle, šta tačno predstavljaju
-reach
-hand lenght
-hand winght
-no step vert
-no step vert reach
-max vert
-max vert reach
-agility
-sprint
šta je tačno, u čemu se izražava, i dajte neki konvertor inča u metarski sistem
slab sam malo sa ovim pojmovima, može li mi neko objasniti šta je koja kategorija i u čemu je izražena?
Dakle, šta tačno predstavljaju
-reach
-hand lenght
-hand winght
-no step vert
-no step vert reach
-max vert
-max vert reach
-agility
-sprint
šta je tačno, u čemu se izražava, i dajte neki konvertor inča u metarski sistem
drexler- mvp
reach - visina sa podignutim rukama
hand lenght - duzina ruku
hand winght - raspon ruku
no step vert - odraz iz mesta
no step vert reach - koliko skocis iz mesta, visina koju dotaknes rukom
max vert - odraz iz zaleta
max vert reach - odraz iz zaleta, visina koju dotaknes rukom
agility - verovatno vreme za koje prodjes neke prepreke (ne znam koje)
sprint - vreme sprintanja 3/4 terena (mislim da nije full court)
bench - ne znam koje im je ovo merenje benca :O koje su merne jedinice tj.
hand lenght - duzina ruku
hand winght - raspon ruku
no step vert - odraz iz mesta
no step vert reach - koliko skocis iz mesta, visina koju dotaknes rukom
max vert - odraz iz zaleta
max vert reach - odraz iz zaleta, visina koju dotaknes rukom
agility - verovatno vreme za koje prodjes neke prepreke (ne znam koje)
sprint - vreme sprintanja 3/4 terena (mislim da nije full court)
bench - ne znam koje im je ovo merenje benca :O koje su merne jedinice tj.
Nolle- mvp
Strana 28 od 32 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32
Similar topics
» NBA liga 2011/2012 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 2. deo
» ABA liga 2011/2012
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Španska ENDESA liga 2011/2012
» NBA liga 2011/2012 - 2. deo
» ABA liga 2011/2012
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012