Superliga Srbije 2011/2012 - 2. deo
+43
Psycho
mlekadzija
PGR93
Jaycee Carroll
air slavkan
nikola tesla
NenadBG
ZuLuofVozdovac
lazarminator
Imperator
sexdrogabodiroga
zex88
Talicni Tom
Marko
bigZ
expert
familija
Zolja
Ray Allen
Koleman
Sepultura
Hyperactive
Everton
slobokv83
Mihael
markoo
Kure
Sergej
Nolle
bookmaker
superhik
dane
Dule Kecman
Macijauskas
2bad4u
Fiti
Djole
Bodi Bond
wolfvaga
drexler
Zemljoradnik
Gencha
Anti-RTS
47 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 4 od 17
Strana 4 od 17 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17
Re: Superliga Srbije 2011/2012 - 2. deo
Partizan je bio toliko loš, da ga je čak i Zvezda pobedila!
Ne znam zašto hvalite Raduljicu, kada mu je +- statistika sigurno u bunaru najstrašnije. Dok je bio napolje, a Mačvan na petici smanjio je Partizan na -3, kako je ušao, odmah se i razlika vratila na -10.
Kud onaj Džejms nije polomio nogu!? Lakše bi mi bilo da gledam i Peru, kako drlji loptu, nego ovog diletanta.
Ne znam zašto hvalite Raduljicu, kada mu je +- statistika sigurno u bunaru najstrašnije. Dok je bio napolje, a Mačvan na petici smanjio je Partizan na -3, kako je ušao, odmah se i razlika vratila na -10.
Kud onaj Džejms nije polomio nogu!? Lakše bi mi bilo da gledam i Peru, kako drlji loptu, nego ovog diletanta.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Drugo nisam ni ocekivao. Posto smo stolice prevazisli ne znam sta da ocekujem Verovatno semafor na parter.Sergej ::Vlada je na konferenciji sve lepo rekao. "Hvala" vam na toploj dobrodoslici , pamtimo i vratimo u utorak.
Kolemane , o tvrdim predmetima nisam ni pisao. Pa prosli put ste Raska pogodili u glavu ... Nemoj samo da kukate u utorak molim vas.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Raduljica je kreten i nemojte da izmišljate tu neke faulove koji njemu nisu svirani, kad su njemu bar dva puta mogli da sviraju peti faul, a nisu. Sudije malo pogurale Partizan u drugom poluvremenu tako što su dozvolile baš tuču. Mačvan u kanalu, ali je sramota da se reprezentativac onako proziva, mada je sa druge strane i sramota da se Pešić poziva da dođe do klupe... Stoka ko stoka, sa obe strane...
Što se tiče Pešićevog ponašanja, nisam video nijednomd a je ušao u teren da se svađa sa sudijama i nemojte ga, molim vas, porediti sa Duletom, jer je Kari za njega gospodin što se tiče ponašanja tokom meča.
Pera Božić, no comment...
Što se tiče Pešićevog ponašanja, nisam video nijednomd a je ušao u teren da se svađa sa sudijama i nemojte ga, molim vas, porediti sa Duletom, jer je Kari za njega gospodin što se tiče ponašanja tokom meča.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Ne znam da li se sećate, ali kada je ovaj forum počeo sa radom, za najmanju naznaku navijačkih prepucavanja su ljudi dobijali savet da takve stvari pišu na navijačkim forumima, pošto je ovo KOŠARKAŠKI forum. Malo pomalo (valjda kako smo se bolje poupoznavali) smo svi počeli to da tolerišemo i evo dokle nas je to dovelo... Prepucavate se kao dvanaestogodišnjaci, oko gluposti. Jednom u tri strane neko napiše košarkašku informaciju, jednom u šest košarkaški izveštaj i to uvek istih 5-6 ljudi. Iskreno se nadam da ću se jednog od ovih dana žestoko iznervirati zbog posla i banovati pola foruma...
Poslednji izmenio Zemljoradnik dana Pet 8 Jun 2012 - 11:24, izmenjeno ukupno 1 puta
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Nista bolji Partizan nije bio ni u prvom mecu, ali sluzio ih je sut.
Macvan
Zvezda agresivna.
Tomas
Nedovic je imao treci indeks u timu, a igrao je 5 minuta.
Macvan
Zvezda agresivna.
Tomas
Nedovic je imao treci indeks u timu, a igrao je 5 minuta.
Ray Allen- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Bodi molim te izvini, Kari je bio gospodin dok ga Covic nije uzeo pod svoje. Ali opet kazem cilj opravdava sredstvo.
Sergej- mvp
Zvezda je zasluzeno pobedila, navijanje je bilo odlicno ali je bilo previse bacenih upaljaca, sigurno preko 20 kad se sve sabere... Ostalo se ne moze promeniti, rulju ne mozes kontrolisati... Zalosno je sto smo dosli u taj stadijum da je bolje da pevamo pesme kojima vredjamo protivnicke igrace, umesto da pevamo pesme kojima velicamo nase igrace... Da se razumemo, to ponasanje mi smeta i kod jednih i kod drugih, obe navijacke grupe su mi u tom pogledu smesne i zalosne.
Partizan je igrao losu utakmicu, imali su bar 5-6 otvorenih suteva u trenutcima kad se lomio rezultat, ali su svi redom promasivali... Dzejms je bio toliko ocajan da smo se cak i krstili sta je sve mogao da promasi...
Zvezda je igrala cvrstu odbranu, bolje se snasla i zasluzeno pobedila. Macvan niti jednom ni ptoriv Subotica, ni protiv Lesica nije pokusao ledjima da dodje do kosa, kao sto je i Bodi rekao, ocigledno je umislio da je Durent.
Najzasluzniji za pobedu CZB je sigurno Tomas, pogadjao je iz teskih situacija i sigurno je igrac utakmice. Nedovic je izgledao jako dobro na terenu, ali me je zacudila njegova mala minutaza.
U Partizanu osim Raduljice niko nije bio ni priblizno dobar, bar ofanzivno.
Partizan je igrao losu utakmicu, imali su bar 5-6 otvorenih suteva u trenutcima kad se lomio rezultat, ali su svi redom promasivali... Dzejms je bio toliko ocajan da smo se cak i krstili sta je sve mogao da promasi...
Zvezda je igrala cvrstu odbranu, bolje se snasla i zasluzeno pobedila. Macvan niti jednom ni ptoriv Subotica, ni protiv Lesica nije pokusao ledjima da dodje do kosa, kao sto je i Bodi rekao, ocigledno je umislio da je Durent.
Najzasluzniji za pobedu CZB je sigurno Tomas, pogadjao je iz teskih situacija i sigurno je igrac utakmice. Nedovic je izgledao jako dobro na terenu, ali me je zacudila njegova mala minutaza.
U Partizanu osim Raduljice niko nije bio ni priblizno dobar, bar ofanzivno.
Mihael- mvp
Godina : 37
smešno, Zvezda je dobila posle skoro tri godine i euforija za pobedu nije ni približno takva kakva odgovara datoj situaciji...meni je zasmetala ocena ljudi posle prvog poluvremena kada su rekli da su igrači Partizana igrali loše, a meni se učinilo (jbg možda mi se samo tako učinilo) da je Zvezda odigrala doktorski prvo poluvreme, skorije nisam video da jedna ekipa igra tako moćnu odbranu kao Zvezda u prvom poluvremenu...
slažem se sa Bodijem sve što je napisao...
Takođe, mišljenja sam da je VJ dobro vodio utakmicu i da čovek uopšte nije loš trener, čak naprotiv...e sad što ne zna da zastraši sudije kao Dulence...
slažem se sa Bodijem sve što je napisao...
Takođe, mišljenja sam da je VJ dobro vodio utakmicu i da čovek uopšte nije loš trener, čak naprotiv...e sad što ne zna da zastraši sudije kao Dulence...
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Mislim da je nebitno da li je Pešić pričao sa igračima ili sa sudijama kada je ulazio u teren, ali on je to bar 2x uradio za vreme Partizanovog napada, on i Čakarević su bukvalno stajali jedan pored drugoga...
Mačvan je umislio da je Harden, otud i (vehabijska) brada...
Mačvan je umislio da je Harden, otud i (vehabijska) brada...
Zolja- mahač peškirom
- Datum upisa : 06.10.2010
Nisam gledao utakmicu zbog posla....Igrao sam u kladionici BH1 na Crvenu Zvezdu...Kao sto mi izgleda realno i logicno da Zvezda uzme titulu...Ima atmosferu, energiju i volju....mi nemamo nista od toga...Kvalitet nemamo ni mi ni oni....Bice mi drago ako se prevarim u prognozama....Kontradiktorno mi deluje kao nikada u poslednjih sedam-osam sezaona da smo jako blizu da ostanemo bez titule, a sa druge strane smo jako blizu da dobijemo A licencu!!! Za neverovati!!!!
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Slažem se sa Slobom. Zvezda je u prvom poluvremenu odigrala fantastičnu odbranu. Partizan je često morao da šutira iz jako teških situacija u poslednjim sekundama napada. Mislim da je Partizan morao da mnogo više da pokušava sa Mačvanom na postu i da tu traži svoju šansu.
Macijauskas- mvp
Mozda je VJ dobro vodio utakmicu, ali za mene on ne moze biti dobar trener iz dva razloga.
Prvi, igra Partizana vrrrrrlo retko deluje kao da ima glavu i rep, odnosno, da ekipa zna sta hoce. Za neorganizovanost je kriv trener, jer ako igrac nece da slusa, ima da popije klupu.
Drugi razlog jeste taj sto ni jedan igrac ne igra bolje u odnosu na pocetak sezone (ili polusezone, zavisi kada je ko stigao). Pa jedna od glavnih funkcija trenera bi valjda trebala da bude da igraci (a samim tim i ekipa) napreduju kroz trening. Macvan je sada gori nego sto je bio kada je dosao, ista situacija i sa Dzejmsom...
Prvi, igra Partizana vrrrrrlo retko deluje kao da ima glavu i rep, odnosno, da ekipa zna sta hoce. Za neorganizovanost je kriv trener, jer ako igrac nece da slusa, ima da popije klupu.
Drugi razlog jeste taj sto ni jedan igrac ne igra bolje u odnosu na pocetak sezone (ili polusezone, zavisi kada je ko stigao). Pa jedna od glavnih funkcija trenera bi valjda trebala da bude da igraci (a samim tim i ekipa) napreduju kroz trening. Macvan je sada gori nego sto je bio kada je dosao, ista situacija i sa Dzejmsom...
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
Nisam gledao drugo poluvreme, da odmah kazem. Prvo poluvreme odlicna igra Zvezde, u svakom segmentu su bili bolji.
To da je Partizan igrao lose, to stoji, ali Partizan igra lose tokom cele sezone kada ga neko malo jace stisne, jer neka posebna ideja ili igrac ne postoji u tim trenucima, nazalost.
To da je Partizan igrao lose, to stoji, ali Partizan igra lose tokom cele sezone kada ga neko malo jace stisne, jer neka posebna ideja ili igrac ne postoji u tim trenucima, nazalost.
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
Koja je fora sa Bertansom? Jel on ima klauzulu u ugovoru po kojoj mora da bude starter?
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
Bodi Bond ::Raduljica je kreten i nemojte da izmišljate tu neke faulove koji njemu nisu svirani, kad su njemu bar dva puta mogli da sviraju peti faul, a nisu. Sudije malo pogurale Partizan u drugom poluvremenu tako što su dozvolile baš tuču. Mačvan u kanalu, ali je sramota da se reprezentativac onako proziva, mada je sa druge strane i sramota da se Pešić poziva da dođe do klupe... Stoka ko stoka, sa obe strane...
Aco samo da te potsetim da se Macvan vredja, zato sto je u Nisu na kraju meca pokazivao delijama da mogu da mu puse i kurcio se ispred zvezdine tribine...
Zamalo opet da nas B. Popovic kosta pobede po ko zna koji put... Opet Neda i Covic nula minuta u drugom poluvremenu...Ne razumem
Sergej bas preterujes... Pale su dve petarde na teren... Sto se tice Pesica, slazem se zasluzio je tehnicku, ali je zasluzio i Jovanovic koji je nekoliko puta pretio sudijama... Prosto ne mogu da verujem da niko nece da pohvali atmosferu, Pionir pun do maksimuma...
Marko- prva petorka
Zvezda je odlicno odigrala prvo plovreme, a Partizan nije isao sut kao u prvoj utakmici. Mislim da je Vlada dobro reagovao na poluvremenu i uradio jedino sto je mogao sa ovakvom ekipom - postavio je zonu i umrtvio igru. Prednost se polako topila do kraja utakmice i mislim da Zvezda nije nista igrala u drugom poluvremenu, ali sam imao osecaj da ako naprave jos jednu seriju, da ce prelomiti utakmicu, a to se i desilo kada siu Lesic i Radivojevic pogodili trojke.
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
marko ne slazem se sa tvojim postom , i svi koji brane pesica, proveo je 30 od 40 minuta u igri , i za to ce u sledecem mecu popiti iskljucenje
Everton- prva petorka
Godina : 36
Mislim da Partizan mora jednu stvar da promeni od sledece sezone-Da igru prilagodjava igracima a ne igrace igri. Kada vec ne mogu da nadju Pekovica na centru, promeni igru. Imas Macvana-uzasno ga koristis, imas Dzejmsa-ukanalis ga, imas Lucica-realno nema ulogu na terenu. Taman da iskoristim priliku da pohvalim Lucica i za zelju i za igru. Ulazi u probleme sa licnim greskama jer je primoran da igra dosta i na 4 a tu Zvezda mnogo trazi unutrasnju igru a Subotic pa i Sava su dosta jaci od njega. On se sjajno snalazi odbijajuci ih sa niskim tezistem ali opet se vidi da je cista trojka i mogu da kazem da mi je zelja da ga vidim na nekom sirem spisku.
Bozic>Miljenovic je ubilo Partizan. Sada sa Perom kao prvim plejem(bar jedan mec a verovatno odlucujuci) mozete da se uhvatite za usi i da igrate. Rekoh juce, visok dribling, uzasno spor, ocajni pasovi a ni sut vise nije tu. Apsolutno nijedan igracki kvalitet, ostaju mu samo ljudski pa bih ja da prijavim ovde jedno 5, 6 forumasa za ekipu Partizana.
Nedovic mora vise da igra! MORA! Juce je doneo razliki i igra odlicno i u odbrani, jeste da ne moze da se smiri ali posle hladjenja na klupi bi mogao i da se vrati. Ne moze sigurno da zasere vise od Bojana Popovica. Ja ne znam sta je sa tim covekom. Juce nam je opet prosuo utakmicu da bi Sava morao da skuplja. BRAVO SAVO!
Bozic>Miljenovic je ubilo Partizan. Sada sa Perom kao prvim plejem(bar jedan mec a verovatno odlucujuci) mozete da se uhvatite za usi i da igrate. Rekoh juce, visok dribling, uzasno spor, ocajni pasovi a ni sut vise nije tu. Apsolutno nijedan igracki kvalitet, ostaju mu samo ljudski pa bih ja da prijavim ovde jedno 5, 6 forumasa za ekipu Partizana.
Nedovic mora vise da igra! MORA! Juce je doneo razliki i igra odlicno i u odbrani, jeste da ne moze da se smiri ali posle hladjenja na klupi bi mogao i da se vrati. Ne moze sigurno da zasere vise od Bojana Popovica. Ja ne znam sta je sa tim covekom. Juce nam je opet prosuo utakmicu da bi Sava morao da skuplja. BRAVO SAVO!
Koleman- mvp
Šta da kažem. Sjajna veče za Zvezdu, sjajna veče za mene. Riljao sam cijeli dan, a onda sam se vozio četiri sata ne misleći da ću ići na utakmicu. Djelovalo mi je isuviše rizično. Ali gdje da ne odem, mirisalo mi je da možemo do pobjede. Jedva sam se na kraju uparkirao negdje kod lože. Igrali smo prvo poluvrijeme odlično, požrtvovano i organizovano, vjerujem da su svi bili zadovoljni. U drugom smo se pali, Popovići su nam igrali kriminalno, ali vjerujem da bi igrači izginuli da dobiju utakmicu sinoć. I hvala im na tome, kao i treneru. Hvala im na pobjedi, čekam je duuuugoooo, čak i kada je sve bilo crno, nadao sam se i nadam se još više da možemo da pariramo Partizanu u svim košarkaškim elementima. Za početak
Publika, šta reći, fenomenalna ne mogu zbog nekih ispada, ali ja boljoj atmosferi nisam prisustvovao na košarkaškim utakmicama.
Moralisati neću, dođe mi kao naknadna pamet, mnoge stvari nisu uredu, ali one se definitivno ne rješavaju kada su glave usijane kao što je u plej-ofu. Drago mi je da nije bilo većih incidenata, osjećao bih se kao da sam učestvovao u tome, iako mi ne bi na pamet palo da uđem u neku gužvu.
I da žao mi je đto je Mačvan provociran, jednostavno nije OK.
Publika, šta reći, fenomenalna ne mogu zbog nekih ispada, ali ja boljoj atmosferi nisam prisustvovao na košarkaškim utakmicama.
Moralisati neću, dođe mi kao naknadna pamet, mnoge stvari nisu uredu, ali one se definitivno ne rješavaju kada su glave usijane kao što je u plej-ofu. Drago mi je da nije bilo većih incidenata, osjećao bih se kao da sam učestvovao u tome, iako mi ne bi na pamet palo da uđem u neku gužvu.
I da žao mi je đto je Mačvan provociran, jednostavno nije OK.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Ako Pesic dobije tehnicku, mora i Raduljica. M sto je manji autoritet, m sto je igrac. Covek u facu psuje sudiju u bar 10 situacija tokom meca.
sam pocetak klipa 0:10 pa nadalje je pravi primer za to.
sam pocetak klipa 0:10 pa nadalje je pravi primer za to.
Koleman- mvp
Navijam da Zvezda uzme titulu, i da to isprovocira smenu Jovanovića.
Ma koliko ga ja branio otkako je stigao na mesto prvog trenera, prosuo je svo mleko koje je bilo u kofi Partizana. Igra više ni na šta ne liči, ni jedan mladi košarkaš nije napredovao (niko pod njim nije napredovao), pregršt najtalentovanijih nije dobilo ama baš nikakvu šansu, već su ili na pozajmicama ili iza klupe (čak je ni ne greju)...
Ne mrzim Vladu, ali suviše volim našu košarku, da bi neki diletant uništavao najtrofejniji klub, iz koga je iznedreno najviše reprezentativaca.
U prilog tome, u utorak ću ići na utakmicu, a Zvezda uvek odlično odigra kada dođem da je gledam... (posle ćemo se dogovoriti za honorar, moraće Zvezdaši nešto da bace na sto)
Ma koliko ga ja branio otkako je stigao na mesto prvog trenera, prosuo je svo mleko koje je bilo u kofi Partizana. Igra više ni na šta ne liči, ni jedan mladi košarkaš nije napredovao (niko pod njim nije napredovao), pregršt najtalentovanijih nije dobilo ama baš nikakvu šansu, već su ili na pozajmicama ili iza klupe (čak je ni ne greju)...
Ne mrzim Vladu, ali suviše volim našu košarku, da bi neki diletant uništavao najtrofejniji klub, iz koga je iznedreno najviše reprezentativaca.
U prilog tome, u utorak ću ići na utakmicu, a Zvezda uvek odlično odigra kada dođem da je gledam... (posle ćemo se dogovoriti za honorar, moraće Zvezdaši nešto da bace na sto)
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Žao mi je što će se razočarati Zvezdaši (a bogami i mnogi Partizanovci) ali Partizan će ostati šampion.
Partizan bolje igra košarku od CZV (pod uslovom da Džejms ostane zdrav, kakvo je tu stanje, zna li se?).
Nažalost, ja tu titulu neću previše slaviti, a ne bih slavio ni Zvezdinu da sam Delija a oni uzmu. Ovo što se dešava u srpskoj košarci je blago rečeno OČAJ i tu nema mjesta za bilo kakva slavlja.
Način igre obe ekipe, obučenost mladih igrača, ponašanje navijača, izjave trenera, politika uprava... Jebem ti život nigdje ništa pozitivno ne možeš naći. I posljenja pozitivna stvar zemlje Srbije se polako gasi.
Partizan bolje igra košarku od CZV (pod uslovom da Džejms ostane zdrav, kakvo je tu stanje, zna li se?).
Nažalost, ja tu titulu neću previše slaviti, a ne bih slavio ni Zvezdinu da sam Delija a oni uzmu. Ovo što se dešava u srpskoj košarci je blago rečeno OČAJ i tu nema mjesta za bilo kakva slavlja.
Način igre obe ekipe, obučenost mladih igrača, ponašanje navijača, izjave trenera, politika uprava... Jebem ti život nigdje ništa pozitivno ne možeš naći. I posljenja pozitivna stvar zemlje Srbije se polako gasi.
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Na stranu sada utakmicu, ali da li je bilo po (bezbedonosnim) propisima da bude onoliko ljudi u Pioniru? U prvoj utakmici je hala bila praznija kada je Partizan bio domaćin upravo zbog toga, ovde su navijači bili skroz do terena, tako da Partizan ne bi trebalo da glumi neki fin klub i da nas pusti da dođemo u što većem broju na treću utakmicu. Karte za četvrti meč u Železniku sigurno nećemo dobiti, tako da Žlezdinim navijačima ne treba dati karte za treći meč, molim lepo.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Partizan okrece list nemoj da brines , sva moguca logistika je usmerena ka tituli...
Ne mogu Covic Pesic i Djilas da gospodare kako je njima volja , ne ne .
Ne mogu Covic Pesic i Djilas da gospodare kako je njima volja , ne ne .
Sergej- mvp
destabilizaacija, panika
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Strana 4 od 17 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17
Similar topics
» Superliga Srbije 2011/2012 - 1. deo
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Fantasy Superlige Srbije 2012