Superliga Srbije 2011/2012 - 2. deo
+43
Psycho
mlekadzija
PGR93
Jaycee Carroll
air slavkan
nikola tesla
NenadBG
ZuLuofVozdovac
lazarminator
Imperator
sexdrogabodiroga
zex88
Talicni Tom
Marko
bigZ
expert
familija
Zolja
Ray Allen
Koleman
Sepultura
Hyperactive
Everton
slobokv83
Mihael
markoo
Kure
Sergej
Nolle
bookmaker
superhik
dane
Dule Kecman
Macijauskas
2bad4u
Fiti
Djole
Bodi Bond
wolfvaga
drexler
Zemljoradnik
Gencha
Anti-RTS
47 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 5 od 17
Strana 5 od 17 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17
Re: Superliga Srbije 2011/2012 - 2. deo
slobokv83 ::destabilizaacija, panika
1.Grobari su bili bezbedni u hali
2.Bilo je na A i B bar 1500 ljudi iznad kapaciteta, ludnica. Dostampavale su se karte i delile, uzimali su ih i grobari. Ne znam sta da vam kazem. Ocigledno je ratno stanje ali nemojte da krivite Zvezdu za to. To je linija manjeg otpora.
Ne treba nam nijedna karta, znate da cemo uci. Stvarno mislim da nema potrebe na ovom forumu za izraze ''Zlezda'' i ostalo. Ja imam maksimalno postovanje prema Partizanu kao klubu i njegovim navijacima.
Zaboravio sam da pomenem govno jedno iz dela Partizana koje se prodralo dok je bio minut cutanja za preminulog decka-Cigani! Zelim mu sve najgore u zivotu.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Ja isto mislim da je Zvezda nadigrala Partizan... fanaticna borbenost u odbrani, sut kakav samo pozeleti mozes i pobeda naravno.. zasluzena pobeda, cestitam!
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Djole ::Ja isto mislim da je Zvezda nadigrala Partizan... fanaticna borbenost u odbrani, sut kakav samo pozeleti mozes i pobeda naravno.. zasluzena pobeda, cestitam!
pa meni lično malo zasmeta kad 10 godina svaki put posle Žlezdine izgubljene utakmice čestitam boljima (što se ne može reći za bivšeg trenera Partizana Vujoševića koji je uvek nalazio opravdanje poraza, tj. ista ideologija koja ovde vlada - niste vi pobedili, nego smo mi izgubili) i svaki put mogu realno da sagledam stvari (iako mi je krivo jer sam Žlezdaš), a onda jedna mala Žlezda poraste preko noći, uloži 500% mogućnosti, odigra odbranu u prvom poluvremenu gde je skauting odrađen fenomenalno (pljujete Mačvana, a on je dečko svaki put bio udvojen, a kada je vraćao loptu neverovatno je kako se brzo pravila rotacija i Žlezdini igrači su pokrivali sve živo), gde je svaki napad Partizana bio iz poslednje sekunde gotovo iz nemogućih pozicija, gde na kraju krajeva imamo dva tima i dva koša i ovaj jedan ubaci manje i uvek postoji jebeno opravdanje za to...rekoh opravdanja su za slabiće...
Radujem se ovoj pobedi i drago mi je što je moja Žlezda to uspela sa limitiranom ekipom.
Do kraja očekujem da borba bude fer i neka pobedi bolji i ja ću mu čestitati bez da mi prvi komentar bude neko opravdanje.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Ne znam gde ti u mom postu nalazis opravdanje... priznao sam da je Zvezda bila bolja i ni u jednom trenutku nisam rekao "Zlezda" niti bilo sta slicno...
Djole- prva petorka
Djole ::Ne znam gde ti u mom postu nalazis opravdanje... priznao sam da je Zvezda bila bolja i ni u jednom trenutku nisam rekao "Zlezda" niti bilo sta slicno...
ja sam tebe uzeo kao pozitivan primer i na osnovu tvog primera gradio antiprimer, svaka čast
slobokv83- mvp
Aaa... e dobro je da smo se razumeli... hvala...
Djole- prva petorka
Djole ::Aaa... e dobro je da smo se razumeli... hvala...
ajde pa da tako nazdravljamo ko god da pobedi
slobokv83- mvp
Uvek za...
Djole- prva petorka
Sergej ::Partizan okrece list nemoj da brines , sva moguca logistika je usmerena ka tituli...
Ne mogu Covic Pesic i Djilas da gospodare kako je njima volja , ne ne .
Sergej, baš na ovo što ti kažeš mislim. Ne treba partizanu nikakva logistika ni gospodarenje. Partizan je titule uzimao boljom igrom. I sinoć je izgubio zbog lošije igre. Ne znam kako to logistika može promjeniti
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Ja sam i rekao da smo zasluzeno izgubili, ali isto tako mora da se zna kakve se igrice i igre valjaju ispod zita , ko je koga juce zvao , pretio , upozoravao ... Ko pokusava na silu ... Zna se , sve se zna.
Kao sto se juce videlo da dogovor sa sastanka bezbednosti nece biti ispunjen, pa je u hali bilo 2000 ljudi vise , pod izgovorom "Sve su to navijaci Zvezde " - najbolja atmosfera ... Ocekujem jedno kvalitetno saopstenje Ristovica tj. Covica.
Gde se vredja jedan reprezentativac citavu utakmicu , a mi smo vredjanje Coviceve zene sasekli u korenu , e zato je Dragan Todoric gospodin covek za Covica i Pesica .
Kao sto se juce videlo da dogovor sa sastanka bezbednosti nece biti ispunjen, pa je u hali bilo 2000 ljudi vise , pod izgovorom "Sve su to navijaci Zvezde " - najbolja atmosfera ... Ocekujem jedno kvalitetno saopstenje Ristovica tj. Covica.
Gde se vredja jedan reprezentativac citavu utakmicu , a mi smo vredjanje Coviceve zene sasekli u korenu , e zato je Dragan Todoric gospodin covek za Covica i Pesica .
Sergej- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
A vredjanje Milana Guurovica od strane navijaca Partizana?Sergej ::
Gde se vredja jedan reprezentativac citavu utakmicu
Ray Allen- prva petorka
bzv dižemo tenziju, izvinjavam se, ali to moram da kažem...
pređimo na temu samo za članove, dajte da ovde pišemo o košarci, nemojte me pogrešno shvatiti.
pređimo na temu samo za članove, dajte da ovde pišemo o košarci, nemojte me pogrešno shvatiti.
slobokv83- mvp
@Zemljoradnik - zaboravio sam da prokomentarisem tvoj post... i ja smatram da ovde ima puno materijala za ban... nemojte da nam se forum pretvori u cirkus...
Djole- prva petorka
banuj mene, moram da položim dva ispita sad
mesec dana, biće dovoljno
mesec dana, biće dovoljno
slobokv83- mvp
Ray Allen ::A vredjanje Milana Guurovica od strane navijaca Partizana?Sergej ::
Gde se vredja jedan reprezentativac citavu utakmicu
zna se jako dobro zasto je vredjan , kako je flasama vode gadjao navijace pljuvao sudije napadao ih ... pri tom njegove izjave , Partizan mu je pruzio utociste posle bolesti bio je omiljeni igrac , vodja , a on se poneo jadno i bedno. To samo govori kakav je covek. A njegovi najbolji prijatelji iz detinjstva i dan danas govore da on navija za PARTIZAN. Sta reci onda o tom coveku ...
Sergej- mvp
A sta je to Kari uradio u prvom mandatu pa da se on vredja??? Covek je posle 3 meseca izvredjan u Nisu,a da pre toga nista lose nije rekao o Partizanu,njihovim navijacima,sudijama,itd..A on je mnogo vise uradio ya nasu kosarku nego Macvan..
Macvana su Grobari redovno pljuvali,a sada kad to rade navijaci Zvezde onda je sramno..Kad je Teo pljuvan,Savan, na ovom istom forumu je to podrzavano..
I sad kao Partizan glumi neku uvredjenu mladu,kao vraticemo im mi punom merom,cak i vise..
Macvana su Grobari redovno pljuvali,a sada kad to rade navijaci Zvezde onda je sramno..Kad je Teo pljuvan,Savan, na ovom istom forumu je to podrzavano..
I sad kao Partizan glumi neku uvredjenu mladu,kao vraticemo im mi punom merom,cak i vise..
zex88- mahač peškirom
- Datum upisa : 02.06.2011
suština je jasna, konačno se našao neko ko može da im doskoči (mislim na Čovića) i to mnogo boli...e jbg, meni je tako bilo 10 godina...
inače znam jednog koji je udario sudiju i jednog koji je lagao da to nije video
inače znam jednog koji je udario sudiju i jednog koji je lagao da to nije video
slobokv83- mvp
A da se lepo svi dogovorimo da komentarisemo iskljucivo IGRU, a sudije, navijace, gazde i ostalo ostavimo sa strane?
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
Sto se tice meca,zasluzena pobjeda Zvezde.Ne slazem se da je Zvezda odigrala fenomalno,vec je Partizan bio ocajan. Sve zavisi od Partizana ,Zvezda igra onoliko koliko joj mi dozvolimo.
Slazem se sa svim sto je Sergej napisao.
Preslikava se scenario iz Grcke,ono sramno stajanje navijaca zvezde na parket,spremnost na sve,da je Partizan vodio ko zna sta bi sve uslo u teren.
Zato u utorak svi u Pionir,sto vise Partizanovaca( a cigana u sto manjem broju) i naravno pobeda
Slazem se sa svim sto je Sergej napisao.
Preslikava se scenario iz Grcke,ono sramno stajanje navijaca zvezde na parket,spremnost na sve,da je Partizan vodio ko zna sta bi sve uslo u teren.
Zato u utorak svi u Pionir,sto vise Partizanovaca( a cigana u sto manjem broju) i naravno pobeda
Fiti- šesti igrač
- Datum upisa : 07.01.2012
Meni je bilo interesantno kako Petar u poslednjoj deonici bukvalno nije znao sta da uradi kada dobije loptu. Na jednom tajm autu Pesic mu je i rekao, ako neces da sutiras molim te izadji iz igre.. Odbrana Zvezde na samoj granici faula je dovela do mozda najgoreg prvog poluvremena Partizana u skorije vreme, a totalno rasulo u napadu pod vodjstvom oba pleja je omugucilo Zvezdi lake poene iz kontri. Ja ne pamtim derbi u kome Nedovic ne presece bar jedan pas i istrci na zakucavanje, svaka cast. U drugom poluvremenu je presudila trojka Lesica, a do tog trenutka je utakmica bila bukvalno na klackalici. Zameram nasima to sto od 3-4 napada, jer smo prva 3 jos i licili na nesto, to smo svaki kos bunarili najstrasnije. Na poluvremenu sam i prokomentarisao sa caletom da bih mogao da zamislim da je rezultat na nasoj strani, da Zvezda preokrene, ali mi ne, nazalost bio sam u pravu, jer iako smo bili blizu, igrom smo bili miljama daleko. Zvezda u obe utakmice ima nosioca igre - Tomasa, a Partizan nema i to je to. Raduljica je odigrao dobro ofanzivno, i eto za njega se ne moze reci da nije napredovao od pocetka, jer bi na pocetku sezone u vecini akcija od sinoc pre suta ili napravio korake ili faul u napadu. Ali nije igrac koji moze da nosi tim, to je pokazao i sinoc kada je svaki put gestikulirao i pricao sa sudijama. Macvan jeste bio dobro cuvan, zna Pesic da je on taj nas igrac koji moze da prelomi, ali niko me ne moze ubediti da sinoc nije na iskljucivo svoju glupost kostao tim bar 5 napada, znaci mogucih 10p, sto je u utakmici kakva je igrana sinoc kao 30. Eto toliko od mene, uz naravno cestitke Zvezdasima (posebno Nolletu, cini mi se da je on najsrecniji ) na pobedi, sasvim zasluzeno..
@Zex
Ajde molim te ko ovde podrzava pljuvanje bilo koga ?
@Zex
Ajde molim te ko ovde podrzava pljuvanje bilo koga ?
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
@Kecman
pazi šta pričaš sad ti se svaka reč meri
EDIT: Inače, moram da pohvalim Noleta jer je naučio da prenoći njegova euforija, može se reći da je Nesalomivi napredovao
EDIT: Inače, moram da pohvalim Noleta jer je naučio da prenoći njegova euforija, može se reći da je Nesalomivi napredovao
slobokv83- mvp
Gledajuci kako nam se tim ponasao juce u smislu organizacije igre moram da primetim veeeliki napredak. Ni u jednom trenutku nisam primetio opustanje kod vodjstva od 14 razlike, indijanisanje i neorganizovanost u kriticnim trenucima, sto je ogromna promena u odnosu na ono sto sam navikao da gledam kod Zvezdinih timova poslednjih godina, i za to je zasluzan jedan jedini Kari Pesic. Takodje je jasno i da nam je tim sastavljen od dosta igraca sa izrazenim limitima, ali i pored toga svaki daje vidljiv doprinos timu, narocito Sava Lesic. Posto nisam pratio Vuka dok je igrao za FMP moram da primetim da je i on dosta sazreo kao igrac i da je pravi kapiten tima. Secam se da sam se radovao kad je poslednji put otisao iz Zvezde, ovog puta uzivam gledajuci ga na parketu, jer zajedno sa Nedovicem daje vrlo bitnu brzinu i tempo igri, imnogo lakse nalazi resenja u napadu od, recimo, B. Popovica koji mi se zgadio. O Tomasu nemam reci, covek je neverovatan i kad bi produzio ugovor ( u sta sumnjam) to bi bio ogroman plus za ovaj tim u sledecoj sezoni.
Gledajuci jucerasnji mec najvise me je impresionirala Pesiceva kontrola tima, kao i zalaganje igraca u odbrani i zelja za pobedom. Partizan nas je stigao iskljucivo dobrom odbranom, ali su napadacki stali i sa nase 2 trojke tu je bio kraj. Ako budu ovako igrali i dalje, ma sta se desilo i ko bude uzeo titulu, moraju da dobiju ogromno postovanje (svojih) navijaca.
sexdrogabodiroga- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 39
Ne kapiram da li zbog neke konstatacije, ili sto sam rekao da je Nolle najsrecniji ? Dosao sam sa ispita, iscitao 7 strana i nijedan Noletov komentar od cirka pola strane, iskreno malo sam zabrinut..slobokv83 ::@Kecman
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Професор Пешић није из Међугорја, али му се, ипак, с времена на време понешто укаже! Истина, није то Госпа, као што нас уверавају херцеговачки видиоци, али јесте победа над некада вечитим ривалима
http://www.zurnal.rs/2012/06/09/iz-pera-doajena-ukazanje/index.html
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
Hyperactive :: A da se lepo svi dogovorimo da komentarisemo iskljucivo IGRU, a sudije, navijace, gazde i ostalo ostavimo sa strane?
+ 100000000000000000000
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Strana 5 od 17 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17
Similar topics
» Superliga Srbije 2011/2012 - 1. deo
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Fantasy Superlige Srbije 2012
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011
» Evroliga 2011/2012
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012