Superliga Srbije 2011/2012 - 2. deo
+43
Psycho
mlekadzija
PGR93
Jaycee Carroll
air slavkan
nikola tesla
NenadBG
ZuLuofVozdovac
lazarminator
Imperator
sexdrogabodiroga
zex88
Talicni Tom
Marko
bigZ
expert
familija
Zolja
Ray Allen
Koleman
Sepultura
Hyperactive
Everton
slobokv83
Mihael
markoo
Kure
Sergej
Nolle
bookmaker
superhik
dane
Dule Kecman
Macijauskas
2bad4u
Fiti
Djole
Bodi Bond
wolfvaga
drexler
Zemljoradnik
Gencha
Anti-RTS
47 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 6 od 17
Strana 6 od 17 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17
Re: Superliga Srbije 2011/2012 - 2. deo
Hyperactive :: komentarisemo iskljucivo IGRU
+1
Zvezda je odigrala sjano prvo poluvreme, Partizan stegao u drugom, nisu imali sreće da sa -14/15, dođu u plus, mi smo to uspeli u prvoj ali nemamo kvalitet da prelomimo do kraja, Partizan da je prelomio sinoć, da Sava nije postigao ključnu trojku, bilo bi 2-0, a taj rezultat bi bio nezaslužen, jer Zvezda IGROM jeste zaslužila ovih 1-1 bar.
Energija i trud koji je uložen u ove dve utakmice je ogroman, želja je jednostavno prevelika. Svaki igrač je jednostavno spreman da ostavi poslednji atom snage.
Drex, malo preteruješ, banaluzuje se mnogo toga. Finale je, naravno da će da tenzije postoje, Todorić je isto ulazio u teren, skidao sako, skakao, a on i nije trener, mada po nekim pričama, on je bio glavni i kada je Vujošević bio tu,a ne tek sad. Petarda je jedna bačena na teren, a na kraju kod Partizanove klupe. Obojica su dobila po baburi ! Bar ako vam je za utehu, lepo je rečeno pre utakmice od "bitnjih" da ništa ne sme da se baci na teren, ali, emocija, nezadovoljstvo nekim odlukama, pa se omakne. Inače ta petarda prva je bačena kada je Zvezda imala nalet.
Subotić i Lešić su u ove dve utakmice, dali ne 100%, nego 200 !!! Subi je odigrao strašan drugi meč, to se možda toliko ne vidi, ali on je jednostavno POJEO Mačvana i Lučića, pojeo ih je !!! Petar i Bojan moraju mnogo kvalitetnije ! Čović i Nedović očigledno imaju zadatak za minijature i igra da se ubrza, ako je James povređen, očekujem 10-ak minuta da dobiju u narednim utakmicama, jer njih dvojica u pozicionoj igri nemaju šta mnogo da traže, to ih guši i njima treba tempo i trčanje !
Zvezda igra dobru odbranu, Zvezda je sinoć u prvom poluvremenu pokazala kako se igra odbrana, 28p za poluvreme nije mala stvar, jer su pre samo par dana primili zamalo 100 za 40. Tokom čitave sezone, svaka Zvezdina pobeda se omalovažavala, SVAKA, govorilo se sreća, protivnik loše odigrao, nikada Zvezda nije bila zaslužna za SVOJU pobedu, to sam čitave sezone govorio !
Zvezda je ovu pobedu sinoć zaslužila, i hvala svakom čoveku, kome su sinoć pukle glasne žice, jer to je emocija, to je ljubav, to je ZVEZDA !!!
Inače, treću gubimo verovatno "stoka" razlikom, jer oni mogu da odigraju mnogo jaču odbranu od nas, to smo videli u drugom poluvremenu, samo im ništa nije ušlo u koš (tu je i naša zasluga, jer smo igrali odbranu čitavih 40 minuta, drugo poluvreme nije bilo dobro kao prvo, ali ipak !), i nisu uspeli da prelome na njihovu vodenicu.
Što se tuče Pešića, čovek NIJEDNOM, ali NIJEDNOM nije ušao u teren da bi se raspravljao sa sudijom, NIJEDNOM !!! Svaki put kada je prigovorio sudiji bilo je to u prostoru predviđenom za trenere. Pešić kada ulazi u teren, to je zbog SVOJIH igrača i NJIHOVIH grešaka ! Isto to je radio i Todorić, pogotovo u drugom poluvremenu, uhvatio sam kraičkom oka, da je čovek bukvalno skakao iza Vlade.
Bravo Zvezdo, bravo momci, pa šta bude u trećoj, neka bude. Samo bez respekta, i svoju igru da igramo, a to je jako u leđa, tranzicija, skok, i dobra rotacija u odbrani ! Koncentracija, fokus, i što više otvorenih šuteva. Poludim kada Bojan smiruje, a Kari pizdi, jer je Milutinović bio par puta sam na liniji za 3. Pešić ga dobrano forsira, i nadam se da će to i nama, a i Milutinu da se vrati.
Eh da je tako forsirao i Nedovića, ali sve ima svoje zašto i zato !
Još jednom, hvala vam Delije, Zvezdaši, igrači, na jednoj predivnoj večeri u Pioniru.
Vređanja Mačvana ne bih da spominjem, pevao jesam, ali ne bih spominjao, zbog onog šta je radio u Nišu (tako sam čuo), i nije za bolje. Šta vređaš tuđe navijače, slavi svoj trofej, jer ti bitnije da gestikuliraš i držiš se za... ili da slaviš trofej. Takođe Raduljica. Kog Zvezda igrača ima sem Subotića da se svađa sa sudijom ? Vuk jedini prilazi, Petar to više emotivno, ali nikada se ne unese sudiji i krene da se raspravlja sa njim, Bojan takođe malo prigovori, ali nikada nije do sada došao do sudije i napsovao mu se...
Sudije maksimalno rade svoj posao, sinoć je bilo grešaka, na obe strane, OBE !!! Pogledaću snimak večeras još jednom, i reći tačno trenutke i za Zvezdu i ZA PARTIZAN !!!
Bravo Zvezdo, bravo momci, bravo Delije !
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Vredjanja ne bi da spominjes, ali si ga u nastavku ipak spomenuo...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Nole mangupeeeeee, pojeo ih jeeeeeeeeeeeeee, pojeo ih je, pojeo ih je, pojeooooo ih jeeeeeeeeeeeNolle :: Subi je odigrao strašan drugi meč, to se možda toliko ne vidi, ali on je jednostavno POJEO Mačvana i Lučića, pojeo ih je !!!
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Nole ovaj tvoj post odise realnoscu
Fiti- šesti igrač
- Datum upisa : 07.01.2012
Slobo, ja sam video da je on odigrao sjajno, u prvom mecu je to ispraceno i sa napadackim ucinkom.
Nolle- mvp
Sumnjam da u ovoj seriji bilo koja ekipa moze da dobije utakmicu sa preko 15 poena razlike. Tesko je to izvesti sa praznim minutima (citaj: cetvrtinom) kojima su sklone obe ekipe.
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
Fiti ::Nole ovaj tvoj post odise realnoscu
Zbog... citiraj sta ti smeta
Nolle- mvp
Nolle ::Slobo, ja sam video da je on odigrao sjajno, u prvom mecu je to ispraceno i sa napadackim ucinkom.
Lešić jeste bio meč viner, ali sam rekao da je do tada odigrao loše. Svaki put kada Partizan počne da pravi seriju i da Mačvan preti preko Lešića, Pešić je dizao Subotića sa prinudnog odmora...4 lične, prerano svirane su ga zaustavile da ga na kraju i isere pošto ga je pojeo
slobokv83- mvp
Ovo je poslednji put da ću da prokomentarišem nešto što nije košarka...
Prvo, pogledajte ponašanje Željka Obradovića i Dušana Ivkovića, Duška Ivanovića, Pabla Lasa, Ćavija Paskvala, je l oni ne ulaze u teren? Pešić ulazi u teren ali se dere na svoje igrače, priča im šta da rade... I kada se raspravlja sa sudijama ne jebem im majku i psuje decu, kao što je radio gospodin načitani... Zato nemojte da ga poredite sa njim, ni po znaju ni po ponašanju to ne zaslužuje.
Drugo, da li je bilo bezbedno da onoliki broj navijača bude u hali? Koliko ih je bilo na Partizan - Barselona, kakvi dvostruki aršini...
Što se same igre tiče, upravo atmosfera kakva se stvar po forumima vlada i u klubu, čini mi se, mi smo bili loši, pa smo zato izgubili, sigurno je zbog toga.
U startu da kažem da ovo što se kod nas igra nije košarka u poređenju sa ACB ligom, da ne idem baš u krajnost i kažem NBA... Ali, u okviru svojih mogućnosti, Pešić je izvadio 200% iz svog tima, a Jovanović čovek jednostavno nema šta da izvače iz svog, ali je sam za to kriv. Dok im Miljenović igra u Megi oni dovode cepanicu iz Arisa koja ima pregled igre kao i Slavko Vraneš i inteligencije koliko Dragan Milosavljević. Njegove neke dobre igre na početku su posledica toga što nije postojao skauting za njega, ali ga je u ove dve utakmice Pešić totalno ubio, što i nije neka velika nauka. Pogubljenog čoveka koji glumi plejmejkera je pritisnuo sa tri različita igrača u prvom poluvremenu, pa je onda Pera leđna tehnika morao da vraća stvari. Zvezda bar ima nešto što liči na plejmejkere u Popoviću i Čoviću, Partizan to nema. Uz to, Mačvan je umislio da je Durent i pripali odakle stigne. On jednostavno nije materijal da se oko njega gradi tim, on je dobar da deluje iz drugog plana uz centre poput Pekovića, u takvim situacijama je paklen. Raduljica sasvim solidan, ali je ponovo pokazao koliko je nenormalan. Kada je trčao za onom jednom loptom preko celog terena došao je do novinarke, malo joj pomerio laptop i namignuo u trenutku kada se lomi meč, toliko je fokusiran na igru...
Prvo, pogledajte ponašanje Željka Obradovića i Dušana Ivkovića, Duška Ivanovića, Pabla Lasa, Ćavija Paskvala, je l oni ne ulaze u teren? Pešić ulazi u teren ali se dere na svoje igrače, priča im šta da rade... I kada se raspravlja sa sudijama ne jebem im majku i psuje decu, kao što je radio gospodin načitani... Zato nemojte da ga poredite sa njim, ni po znaju ni po ponašanju to ne zaslužuje.
Drugo, da li je bilo bezbedno da onoliki broj navijača bude u hali? Koliko ih je bilo na Partizan - Barselona, kakvi dvostruki aršini...
Što se same igre tiče, upravo atmosfera kakva se stvar po forumima vlada i u klubu, čini mi se, mi smo bili loši, pa smo zato izgubili, sigurno je zbog toga.
U startu da kažem da ovo što se kod nas igra nije košarka u poređenju sa ACB ligom, da ne idem baš u krajnost i kažem NBA... Ali, u okviru svojih mogućnosti, Pešić je izvadio 200% iz svog tima, a Jovanović čovek jednostavno nema šta da izvače iz svog, ali je sam za to kriv. Dok im Miljenović igra u Megi oni dovode cepanicu iz Arisa koja ima pregled igre kao i Slavko Vraneš i inteligencije koliko Dragan Milosavljević. Njegove neke dobre igre na početku su posledica toga što nije postojao skauting za njega, ali ga je u ove dve utakmice Pešić totalno ubio, što i nije neka velika nauka. Pogubljenog čoveka koji glumi plejmejkera je pritisnuo sa tri različita igrača u prvom poluvremenu, pa je onda Pera leđna tehnika morao da vraća stvari. Zvezda bar ima nešto što liči na plejmejkere u Popoviću i Čoviću, Partizan to nema. Uz to, Mačvan je umislio da je Durent i pripali odakle stigne. On jednostavno nije materijal da se oko njega gradi tim, on je dobar da deluje iz drugog plana uz centre poput Pekovića, u takvim situacijama je paklen. Raduljica sasvim solidan, ali je ponovo pokazao koliko je nenormalan. Kada je trčao za onom jednom loptom preko celog terena došao je do novinarke, malo joj pomerio laptop i namignuo u trenutku kada se lomi meč, toliko je fokusiran na igru...
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
drexler ::
Način igre obe ekipe, obučenost mladih igrača, ponašanje navijača, izjave trenera, politika uprava... Jebem ti život nigdje ništa pozitivno ne možeš naći
Osim toga sto imamo privilegiju da ce Pionir biti pun do kraja serije, na zalost ovo je tacno.
Nikada Srbi nisu bili gospoda, pa to neces druze doziveti ni sad...
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
slobokv83 ::
Lešić jeste bio meč viner, ali sam rekao da je do tada odigrao loše. Svaki put kada Partizan počne da pravi seriju i da Mačvan preti preko Lešića, Pešić je dizao Subotića sa prinudnog odmora...4 lične, prerano svirane su ga zaustavile da ga na kraju i isere pošto ga je pojeo
Nisam baš razumeo, po tebi su njih dvojica odigrali loše ? Da, Sava je odigrao ovu donekle loše, ali ga je trojka izvukla. Na stranu kako Mačvan igra, Sava i Subi ga čuvaju odlično ! Dao im je 10 poena (4/18 iz igre) u 2 utakmice, to nisu donekle samo loše utakmice Mačvana, nego i njihova dobra igra. Njih dvojica nikada neće biti igrač kao što je Mačvan, ali uvek mogu da daju svoj makismum. Subotić je jedan od naših najborbenijih igrača. U odbrani 1 na 1 je tanak, a sve to nadoknađuje neverovatnom željom... Ima on još dosta da uči, pogotovo mi smeta to što se posle svake odluke koja se njemu lično ne svidi, buni, jedini je igrač koji to radi, to smeju da rade samo 2 osobe u ekipi TRENER i KAPITEN ! Sudija je svirao, okreni glavu i misli na svoju igru ! Tu su navijači da izvrše pritisak, trener da popriča i kapiten da predoči sudiji, ako misli da nije trebao to da svira.
Nolle- mvp
Sad, kad vas slusam, meni je jako drago da kosarka ponovo rasplamsava strasti... 'vake il 'nake, da ne zalazimo u detalje. Ja, licno, pao sam u neku tesku melanholiju nakon poslednjih rezultata i nase ksoarke i nasih timova, pa sam mislio da ste i vi. Mogu reci da ste me obradovali, jos za umirati nismo.
Kao navijac Partizana mogu samo da kazem da sam zabrinut jer mi ne deluje naivno Zvezdin nalet, ali sa druge strane sokiran sam da je moj klub dozvolio da mu Zvezda uopste prismrdi. Imamo bolju reputaciju, mozemo da dovedemo koga god pozelimo, pravili smo tim za najvise domete, uzeli smo i Zvezdi i ostalima sve vredno sto su imali, imamo valjda i veci budzet. Usput igramo protiv igraca od kojih, brat bratu, two and a half man ima sansu da zaigra van Rumunije i dozvoljavamo da nas razbiju, da strahujemo.
Mislim da su nam rezultati sramni za nivo kosarke koji se od nas trazi kako bi ostvarili ocekivane rezultate.
Kao navijac Partizana mogu samo da kazem da sam zabrinut jer mi ne deluje naivno Zvezdin nalet, ali sa druge strane sokiran sam da je moj klub dozvolio da mu Zvezda uopste prismrdi. Imamo bolju reputaciju, mozemo da dovedemo koga god pozelimo, pravili smo tim za najvise domete, uzeli smo i Zvezdi i ostalima sve vredno sto su imali, imamo valjda i veci budzet. Usput igramo protiv igraca od kojih, brat bratu, two and a half man ima sansu da zaigra van Rumunije i dozvoljavamo da nas razbiju, da strahujemo.
Mislim da su nam rezultati sramni za nivo kosarke koji se od nas trazi kako bi ostvarili ocekivane rezultate.
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Anti-RTS ::Karte za četvrti meč u Železniku sigurno nećemo dobiti, tako da Žlezdinim navijačima ne treba dati karte za treći meč, molim lepo.
Ја не знам што се толико потенцира то питање навијача, зашто је то уопште битно да ли ће бити 200 противничких навијача у хали, ево мене баш брига да ли ће Партизан или Звезда дати или неће дати, а то је нарочитно небитно за нас овде на форуму јер и да се добије тих 200 карата нико од нас (партизановаца и звездаша) неће видети ни једну... А то да поред препуног Пионира значи подршка са трибина од неких 200 људи... за мене је то крајње небитно и што се мене тиче уоште нико не мора да даје карте...
Ја бих волео да се у Србији карте не ''дају'' него продају, да се сваки меч финала плејофа игра у Арени, да зараду од улазница буде по 100 000 евра по мечу, да се клубови боре за предност домаћег терена да би они остварили приходе од улазница а не да би њихови навијачи дивљали над главом судији... Али то не може да се очекује од људи који су инсистирали да Евролигу играју у Пиониру како би атмесферу притиска и упаљач-у-главу успели да патентирају и на европском нивоу...
И који је мозак смислио то да се четврта утакмица игра у Железнику, па боље и да се играло у Мађарској, мало је што нам годину дана померају буљу да смо ''Звезда из Железника'', сада још само фали да тамо прославимо титулу па наредних 5 година нећемо моћи да се оперемо...
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
И који је мозак смислио то да се четврта утакмица игра у Железнику, па боље и да се играло у Мађарској, мало је што нам годину дана померају буљу да смо ''Звезда из Железника'', сада још само фали да тамо прославимо титулу па наредних 5 година нећемо моћи да се оперемо...
[/quote]
ADRESA
Stjepana Supanca 15a,, 11000 Beograd
Koliko znam ovo je ulica u Zelezniku
Fiti- šesti igrač
Zulu misli da ne treba da se igra u Zelezniku, i da je lud onaj ko je to smislio..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Tegi, ti li si?
Zvezda u Zelezniku ne moze da izgubi. Ako prezivimo bombardovanje u Pioniru to je to.
Zvezda u Zelezniku ne moze da izgubi. Ako prezivimo bombardovanje u Pioniru to je to.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
šta to je to, Partizan je podigao stepen borbene spreme, ima da nas oduva sa parketa
slobokv83- mvp
Bodi Bond ::Prvo, pogledajte ponašanje Željka Obradovića i Dušana Ivkovića, Duška Ivanovića, Pabla Lasa, Ćavija Paskvala, je l oni ne ulaze u teren? Pešić ulazi u teren ali se dere na svoje igrače, priča im šta da rade... I kada se raspravlja sa sudijama ne jebem im majku i psuje decu, kao što je radio gospodin načitani... Zato nemojte da ga poredite sa njim, ni po znaju ni po ponašanju to ne zaslužuje.
Око друге ствари ок, али око прве се не бисмо сложили. Можда то раде Обрадовић, Пасквал, овај, онај али ја сам против тога да тренер улази у терен па макар био тренер мог клуба. Просто, када тренер уђе један корак у терен он смањује простор за игру, па још онда узме да маше рукама, да се дере, то деконцентрише противника, све зајено ми цела слика изгледа врло нецивилозовано. Тајмаут постоји да би тренер имао конверзацију са својим играчима а у кошарци тајмаута има сасвим довољно. Тренер може и да изведе играча из игре и да му какве год хоће инструкције. На крају крајева може и да стоји поред терена, говори му шта да ради, виче, маше. Али да улази у тереон то стварно нема никакве потребе а и ружно изгледа. И то се увек ради с намером, и када ради Обрадовић и када ради Пасквал. Наравно када неко (не мислим ни на кога конкретно) хвали Вујошивића а смета му што Пешић улази у терен онда стварно...
Ја не могу да схватим прозивке на Јованоћвићев рачун што не ''јебе матер судији'', него то ''мора'' да ради Рашко Катић... Јовановићу се може замерити што му екипа игра ко курац, али то се унапређује на тренингу а не драњем на утакмици. Културно понашање на самом мечу је његова највећа тренерска врлина.
ZuLuofVozdovac- mvp
Potpuno nepotreban, prepucavalacki niz u poseldnjih 10ak stranica, potrosio sam 15ak minuta na citanje istog...
Zvezda dobila, zato sto je vise zelela i zato sto Pesic zna na sta moze da racuna. Samo mi je zao sto to njegovi igraci nisu ranije pokazivali (Jadranska liga), sada bi nam neki koeficijenti (sto god ko mislio o Jadranskoj, ona je kvalifikaciona za evropska takmicenja, stoga i centralno takmicenje za klubove sa ovih prostora) bili daleko bolji, pa bi nasa kosarka imala neko mesto viska u istoj.
Sticem utisak da ce se, i pored odlicne Zvezdine pripreme ove serije, te pruzenog maksimuma na terenu, ipak za sve pitati Partizan, zbog pojedinacno jaceg kvaliteta. Ono sto je juce bilo karakteristicno je totalno odsustvo zelje crno-belih cim nisu pogodili par pripucanih suteva, sto je nedopustivo. Takodje, prosto mi je neverovatno da je ekipa u finisu sezone (tj. kad se odlucuje o nekim trofejima) potpuno van forme. Upravo zato mislim da VJ nije dobar trener.
Igracki gledano, zona je juce bila pun pogodak, sa Macvanom na petici. To je osnova oko koje treba graditi sledece utakmice ove serije. Takodje, cini mi se da je Andjusic juce bio sigurniji sa loptom od oba nasa pleja (ako se Pera moze tretirati kao tako nesto), pogotovu kad je Kecman bio u igri. Uz Cakarevica, koji dobrim citanjem i kretnjom moze da ustopuje Tomasa, ovo je spoljna linija sa kojom bih pokusao u trecem duelu vecitih. Uz Lucica (zbog energije) i Vehabije-Durenta () petorka koja ima resenje za Zvedinu brzu tranziciju. Nikako, ali nikako ne treba ulaziti u jurnjavu sa crveno-belima, tu su najjaci.
I da, Pesic samo odlicno radi ono sto zna- cedi suvu drenovinu iz jedne prosecne ekipe. On je stvarno vrhunski trener, koji poznaje kosarku. Da nije njega, ova serija bi bila zavrsena 3-0, sa 15ak razlike u proseku...
Zvezda dobila, zato sto je vise zelela i zato sto Pesic zna na sta moze da racuna. Samo mi je zao sto to njegovi igraci nisu ranije pokazivali (Jadranska liga), sada bi nam neki koeficijenti (sto god ko mislio o Jadranskoj, ona je kvalifikaciona za evropska takmicenja, stoga i centralno takmicenje za klubove sa ovih prostora) bili daleko bolji, pa bi nasa kosarka imala neko mesto viska u istoj.
Sticem utisak da ce se, i pored odlicne Zvezdine pripreme ove serije, te pruzenog maksimuma na terenu, ipak za sve pitati Partizan, zbog pojedinacno jaceg kvaliteta. Ono sto je juce bilo karakteristicno je totalno odsustvo zelje crno-belih cim nisu pogodili par pripucanih suteva, sto je nedopustivo. Takodje, prosto mi je neverovatno da je ekipa u finisu sezone (tj. kad se odlucuje o nekim trofejima) potpuno van forme. Upravo zato mislim da VJ nije dobar trener.
Igracki gledano, zona je juce bila pun pogodak, sa Macvanom na petici. To je osnova oko koje treba graditi sledece utakmice ove serije. Takodje, cini mi se da je Andjusic juce bio sigurniji sa loptom od oba nasa pleja (ako se Pera moze tretirati kao tako nesto), pogotovu kad je Kecman bio u igri. Uz Cakarevica, koji dobrim citanjem i kretnjom moze da ustopuje Tomasa, ovo je spoljna linija sa kojom bih pokusao u trecem duelu vecitih. Uz Lucica (zbog energije) i Vehabije-Durenta () petorka koja ima resenje za Zvedinu brzu tranziciju. Nikako, ali nikako ne treba ulaziti u jurnjavu sa crveno-belima, tu su najjaci.
I da, Pesic samo odlicno radi ono sto zna- cedi suvu drenovinu iz jedne prosecne ekipe. On je stvarno vrhunski trener, koji poznaje kosarku. Da nije njega, ova serija bi bila zavrsena 3-0, sa 15ak razlike u proseku...
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Zulu za post
Everton- prva petorka
Godina : 36
@ Dule K
Znam ja sta je mislio Zulu,ali to nije nelogicno zato sto je Zeleznik njihov dom
@Kole
Tegi je moj brat od tetke
Znam ja sta je mislio Zulu,ali to nije nelogicno zato sto je Zeleznik njihov dom
@Kole
Tegi je moj brat od tetke
Fiti- šesti igrač
od sada kada primate nove članove neka jedno od eliminacionih pitanje bude: da li ste u srodstvu sa Tegeltijom?
slobokv83- mvp
Nolle- mvp
https://www.youtube.com/watch?v=1LstSD7OJYs&feature=relmfu
Kao dodatak na Zuluov fenomenalan post, možete videti na 22:14 kako Pešić "čuva" Džejmsa, i u sledećem napadu Partizana nešto slično...
Kao dodatak na Zuluov fenomenalan post, možete videti na 22:14 kako Pešić "čuva" Džejmsa, i u sledećem napadu Partizana nešto slično...
Zolja- mahač peškirom
Mislim da Jovanovicev problem nije znanje, odnosno smatram da ga ima dovoljno.
Problem je autoritet.
Zasto je Macvan onako dobro igrao Evroligu, imao briljantne statistike, a nakon toga jednostavno nestao. Zato sto je, brate mili, dosao u Partizan zbog Evrolige, posle toga malo sta ga je interesovalo.
Medjutim, trener je to morao da resi svojim autoritetom.
Autoritetom dajes samopouzdanje npr jednom Bogdanovicu da igra 20 minuta. Autoritetom nameces protivniku svoju viziju, pa i on pocinje da veruje da je taj Bogdanovic u stanju da igra 20 minuta na vrhunskom nivou. I tako Bogdanovic postane igrac.
Trivijalizujem, ali ocigledno je da nasem klubu treba covek strah i trepet... Kao u sustini u svemu u zivotu. Bez vodje nemas ni vojsku.
Problem je autoritet.
Zasto je Macvan onako dobro igrao Evroligu, imao briljantne statistike, a nakon toga jednostavno nestao. Zato sto je, brate mili, dosao u Partizan zbog Evrolige, posle toga malo sta ga je interesovalo.
Medjutim, trener je to morao da resi svojim autoritetom.
Autoritetom dajes samopouzdanje npr jednom Bogdanovicu da igra 20 minuta. Autoritetom nameces protivniku svoju viziju, pa i on pocinje da veruje da je taj Bogdanovic u stanju da igra 20 minuta na vrhunskom nivou. I tako Bogdanovic postane igrac.
Trivijalizujem, ali ocigledno je da nasem klubu treba covek strah i trepet... Kao u sustini u svemu u zivotu. Bez vodje nemas ni vojsku.
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Strana 6 od 17 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17
Similar topics
» Superliga Srbije 2011/2012 - 1. deo
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Fantasy Superlige Srbije 2012
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011
» Evroliga 2011/2012
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Fantasy Superlige Srbije 2012