Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Superliga Srbije 2011/2012 - 2. deo

+43
Psycho
mlekadzija
PGR93
Jaycee Carroll
air slavkan
nikola tesla
NenadBG
ZuLuofVozdovac
lazarminator
Imperator
sexdrogabodiroga
zex88
Talicni Tom
Marko
bigZ
expert
familija
Zolja
Ray Allen
Koleman
Sepultura
Hyperactive
Everton
slobokv83
Mihael
markoo
Kure
Sergej
Nolle
bookmaker
superhik
dane
Dule Kecman
Macijauskas
2bad4u
Fiti
Djole
Bodi Bond
wolfvaga
drexler
Zemljoradnik
Gencha
Anti-RTS
47 posters

Strana 7 od 17 Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17  Sledeći

Ići dole

Superliga Srbije 2011/2012 - 2. deo - Page 7 Empty Re: Superliga Srbije 2011/2012 - 2. deo

Počalji od Gencha Sub 9 Jun 2012 - 19:43

lazarminator ::Mislim da Jovanovicev problem nije znanje, odnosno smatram da ga ima dovoljno.

Problem je autoritet.
Zasto je Macvan onako dobro igrao Evroligu, imao briljantne statistike, a nakon toga jednostavno nestao. Zato sto je, brate mili, dosao u Partizan zbog Evrolige, posle toga malo sta ga je interesovalo.
Medjutim, trener je to morao da resi svojim autoritetom.

Autoritetom dajes samopouzdanje npr jednom Bogdanovicu da igra 20 minuta. Autoritetom nameces protivniku svoju viziju, pa i on pocinje da veruje da je taj Bogdanovic u stanju da igra 20 minuta na vrhunskom nivou. I tako Bogdanovic postane igrac.

Trivijalizujem, ali ocigledno je da nasem klubu treba covek strah i trepet... Kao u sustini u svemu u zivotu. Bez vodje nemas ni vojsku.

Ima i toga, ali autoritet ne moze da padne sa neba, on se stice godinama i uspesima.
Gencha
Gencha
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Superliga Srbije 2011/2012 - 2. deo - Page 7 Empty Re: Superliga Srbije 2011/2012 - 2. deo

Počalji od 2bad4u Sub 9 Jun 2012 - 21:50

Gde su tu muda, hazarderstvo, inovativnost?
On ne menja igru, bez obzira ko mu je u igri, bez obzira na kojoj poziciji. Ponadao sam se da ima smisla za inovativnošću, kada je sa Bešovićem odigrao zonu, ali je prosuo u napadu, jer mu ekipa nema nikakvu akciju, osim uigranog spuštanja lopte na centra, a bez Pekovića, takva igra ne prolazi, posebno ne sa drvetom Raduljicom, koji ce ispivotirati i naše i njine, i sebe i Deda Mraza i sve žive, i na kraju će baciti frljoku, koja ako ga usere, ušla je, ako ne, nije. Raduljica je jedini centar na svetu, koji ispod koša ne ume da koristi tablu, jer ga tome nije mogao naučiti Jovanović, ili je ovaj suviše ograničen?

Autoritet se stiče i vizijom, i inteligencijom. Ovaj što zabaguje na svakih par minuta nikada ni neće imati autoritet. On čovek nema ni jednu svoju akciju, sve što viđamo, smo viđali i kod Duleta. sa Ekipama koje su tako jednodimenzionalne, bezidejne, je vrlo lako igrati...
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od NenadBG Sub 9 Jun 2012 - 22:38

http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:383512-Todoric-o-A-licenci-Kao-da-je-iz-Zvezdine-kuhinje

evo zli zvezdasi nastavili sa prirtiscima,pa je todoric morao da "odgovori".dobro je da je partizan ukljucio i svu logistiku,da ne dozvoli da ovo zlo srpske kosarke slucajno ne bude prvak...

vise puta se desavalo da me neko na forumu ubedjuje kako ne treba clanove foruma da delim na partizanovce i zvezdase,i da to nije neka linija razgranicenja vezano za njihove stavove i razmisljanja.jer eto ovde su vecina objektivni ljudi,ljubitelji sporta,a ne pre svega navijaci ovog i onog tima.i ovo finale je lepo pokazalo da nije tako,da smo fakticki svi prvo navijaci zvezde i partizana,pa tek onda ljubitelji sporta...

svidja mi se objektivnost grobara,pa je puno puta procitano kako su zli zvezdasi napravili haos u pioniru jer su pale 2 petardena parket i dosta upaljaca i ostalih sitnih sranja.kada to urade navijaci partizana u el to je vrhunska atmosfera,a sada je za zatvor,za prekid utakmice i sl.smeta i sto je pionir bio pun plač

niko nije primetio ili mu nije zasmetala izjave vlade jovanovica na kzs gde kaze videlo se kakav su nam docek napravili,bacali topovske udare(sto nije tacno,bile su samo 2 ili 3 petarde i jedna baklja na tribinama koja nije bila ubacena),pa poziva navijace partizana da se revansiraju.na ovaj nacin kako je on to upakovao,to je klasican poziv navijacima partizana da naprave sranje,ali dobro bitno da se sva logistika uprti protiv zla nase kosarke.

da ne pricam koliko smesno zvuci kada neko ko je navijac partizana,slavi duleta vujosevica i sl, prica kako se eto sve zna kakve kuhinje rade i ko je koga zvao.ejjj pa ako je neko poznat po razno raznim kuhinjama,pritiscima, logistici i sl to je partizan.nije ni covic ni niko iz zvezde tukao sudiju,nego danilovic(dobro posle mu se juras izvinio,a i popio je kaznu da posle batina bar 2 sezone vise nije svirao u plej ofu,naravno to sve nema veze sa partizanom i logistikom,to je samo bila opravdana kazna jurasu sto je dobio batine),nije kari zvao sudije pred proslu majstoricu,nego dule...i onda se prica o zloj zvezdi i sl...

prica o kariju i ulasku u teren,bodi je objasnio.vec sam jednom pisao da mi smeta neki lazni elitizam,kako smo mi ovde svi kao na akademskom skupu,pa treba sve da nam smeta.eto sada nema veze kako se ponasaju svi vrhunski evropski treneri ali eto ulazenje u teren je strasno.sada nam sve smeta...slazem se da to nije idealno ponasanje trenera,ali to svi rade,i to kari kao sto je bodi rekao ne radi u cilju pritiska na sudije.ako svi to rade prihvatite,sta da se radi,tako je i kraj.ne vidim razlog da se toliko prica o tome,sada smo veci katolici od pape,pa je ono sto svi vrhunski evropski treneri rade,strasno...

Poslednji put izmenio NenadBG dana Sub 9 Jun 2012 - 22:55, izmenio ukupno 2 puta

NenadBG
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Sub 9 Jun 2012 - 22:44

Da se ne lazemo Partizan je za 10 godina odigrao manje od 10 akcija. Nije to problem, slozio bih se za lazarminatorom-autoritet. Igrali su veci igraci od Macvana i co. u Partizanu pa se nije dovodilo u pitanje ko je glavni. Nikakav Pera Bozic, Kecman, Macvan, Raduljica... Nego Dule. Kakav god bio, voleli ga ili ne voleli da je imao autoritet-imao je. Taj autoritet nije mogao da uspostavi u CSKA i reprezentaciji pa znamo kako je prosao. Cak bih i rekao da se njegovo trenersko znanje zasniva na autoritetu.

No, da se vratim Partizanu. Meni se Vlada kao trener na neki nacin dopada. Ima stil, ima znanja i jako dobro vodi uglavnom sve vazne utakmice. Mislim da je suocen sa ogromnim pritiskom, posebno prosle godine ali i ove. Partizan u kosarci je ogroman pritisak sam po sebi, podrazumevaju se trofeji, pobede, porazi samo protiv PAO-a i CSKA ali na gostovanju dolaze u obzir. Prosle godine je ostala prilicno losa ekipa a ovi starosedeoci su bili istroseni(licilo mi je na Inter u fudbalu, s tim sto na srecu nisu imali stari tim ceo pa su novi igraci doneli prilicno uspesnu sezonu). Ove godine jos veci kanal od tima, neuspeh(u ocima navijaca) u ABA ligi i Evroligi. Jedan kup premalo za Partizan pa se titula namece kao prioritet. Vlada igra na sigurno i to je lose ali i razumljivo iz ugla objektivnog posmatraca(u ovom slucaju mene). Njega su mnogo izdali iskusni igraci ove sezone. Pera kao da igra prvu sezonu u karijeri a i Kecman se bas raspada. Nadam se da ce mu olaksati i preci u trenerske vode.

E sada minusi Vlade. Vec napomenuto ne ubacivanje mladih igraca u tim. Doveo je sve zivo, ne znam zasto nije Pera mogao da bude treci plej pa ako je Nenad toliko los neka igra Pera(znamo svi da se to ne bi desilo). Andjusic je kasno dobio priliku da igra vise ali moram da skinem kapu za slobodu koju je dobio u ovom finalu. Sutira kada god oseti da moze, napada kos, pokusava... To je jedan + ali jako kasno.
Bogdanovic? Cujem los na treninzima, arogantan... Pa klupa mu je nagrada onda.
Jos jedan minus jeste igra. Kao da ne sme da protivureci(nisam siguran da se ovo ovako kaze) predsedniku JSD Partizan. Poznato je da su u kontaktu i da Dule ima dosta uticaja na Partizanovu igru ali Partizan nema igracki kadar za to sto igra. Mora da se smisli nesto drugo. Vec sam pisao, Partizan mora da prestane da prilagodjava igrace timu, vec tim igracima. Tako ce se ubiti vrline u talentima pa i formiranim igracima i robotizovace se. Razumem ja sistem i sve ali ako nisi uspeo da napravis tim za takvu igru, menjaj nesto. Nije Raduljica Pekovic, nije Dzejms Bo, nije Macvan Novica...ali nisu ni toliki krsevi kao sto ponekad izgledaju. Dva reprezentativca i sasvim solidan plej. Evo iskreno ja ne znam kada gledam Partizan koja je uloga Dzejmsa. Covek ima posao da prevede loptu i zabije se negde u cosak, Miljenovic bi bio super za taj posao.

Sto se mene tice Vlada je talentovan trener ali nije za Partizan jer ne moze da se izbori sa pritiskom. Mozda je trebao prvo da krene od nekog slabijeg tima, sa manjim ambicijama. Gde bi imao svu slobodu i mogao da nametne svoj stil. Ja sam ubedjen da bi se u bilo kojem evropskom timu bolje snasao od Duleta. Svuda ce biti pritiska rezultata ali ne na ovaj nacin. Nece nositi tudje cipele i nece biti gledan kroz prizmu prethodnika.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lazarminator Sub 9 Jun 2012 - 22:51

zaista nisam primetio da je akcenat u ovoj raspravi na 'zle zvezdase', Covica i svu zlu kuhinju iz redova oba tabora, zle navijace, itd... stekao sam utisak da su navijaci Partizana, medju koje ubrajam i sebe, frustrirani zbog ocajne igre svog tima i da ne mozemo da se pomirimo sa tim da nam 'ovakva Zvezda' predstavlja problem. Za mene je ovaj tim Zvezde nesto sto ni u kom slucaju ne bi smelo da predstavlja problem Partizanu koji je pre sezone selektiran za minimum Top16, da ne kazem i nesto vise.
Ponovicu jos jednom: svakom u drzavi smo pokupili sve dobro sto su imali, svi ostali klubovi su na kosarkaskoj margini u odnosu na Partizan: i budzetski i organizaciono i rezultatski. Mi smo EVROLIGASKI tim i svako u Srbiji bi morao da bude urnisan sa +15 minimum. A mi dozvoljavamo da sada strepimo jer je ocigledno da Zvezda igra kvalitetniju kosarku.
lazarminator
lazarminator
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marko Sub 9 Jun 2012 - 22:54

Stvarno sram bilo Zvezdu, opet se bavi zakulisnim radnjama... Opet je pocela da mesetari da bi poremetila hemiju velikog i mocnog Partizana... Evo proradila je cuvena logistika, 10 godina usavrsavana, ocekujem do derbija i Tegijevu kolumnu, i naravno sudijsku trojku Vojinovic-Neshkovic-Juras, cuvenu silu osovine, spremnu da se aktivira u svakom trenutku... Jel kako je moguce da se Zvezda usudila da dobije jedan mec, i ugrozi Partizan

I ko konstantno dize tenziju ??? Sad svi cute pocevsi od Bodija pa na dalje ! I ponovo se vidi ko prvi izdaje saopshtenje...

Marko
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od NenadBG Sub 9 Jun 2012 - 22:55

lazarminatore,bar 3-4 puta je ponovljeno da je pitanje dal bi utakmia bila zavrsena da je partizan vodio...bilo je puno takvih komentara,uz one komentare posle 3 utakmice u kraguijevcu,da dobrim delom je prica bila o zlim zvezdasima...

by the way,zasluzena pobeda zvezde,odlicna atmosfera,istina naelektrisana i totalno neprijateljska prema partizanu(sto je i normalno) i publika napaljena do kraja,kao uostalom i zvezdini igraci.prvo poluvreme je zvezda odlicno odigrala,napravila prednost,u drugo na zalost stala i pokazala sve svoje slabosti,a kari je sa nekim nelogicnim potezima doprineo tome.u drugom je samo bilo pitanje da li zvezda moze da odigra dovoljno dobro odbranu da primi toliko malo poena da odrzi svoju prednost,a nije bilo pitanje koliko moze da da.na svu srecu jedna trojka je bila dovoljna da se mec prelomi,a posle je bila rutina...
kari mi stvarno nije bio jasan.doprineo je zvezdinom padu u drugom poluvremenu.drzao je tomasa non stop u igri,covek je crkao,i kada je on stao stala je i zvezda.pri tom bojan popovic ocajno odigra,u napadu smo bezidejni,ne mozemo kos da damo,a on ne ubacuje covica koji je imao solidnu epizodnu rolu,i nedovica koji je za manje od 5min prvog poluvremena bio odlican i u napadu i u odbrani,dao 7p,imao indeks 9.pri tom nedovic je definitivno igrac koji moze u napadu da pogura kada nikoga ne ide.ne kazem da kari nema neke svoje razloge,sigurno ima,ali svi grese,on se to vece kockao,za malo nam je to doslo glave,ali ispalo je da nam se to ipak nije osvetilo...

NenadBG
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Sub 9 Jun 2012 - 23:43

Realno sa ovakvim igrama i Zvezda i Partizan bi gubili sa po 30 razlike, od 90% Evroligaških ekipa, pa se vi tešite da ste bili bolji od Partizana, i recite kako neko ocrnjuje igru Zvezde, time pto kaže da je Partizan bio lošiji (što implicira da je Zvezda bila bolja, ali kod nekih se to ne podrazumeva).

Od stotinak forumaša, par njih se svega bavi atmosferom, saopštenjima, zakulisnim radnjam odavde, odande, velika većina smatra da je sve to "go kurac", ali tih par su toliko glasni da su trolovali čitavu temu, i ne čita se tek tu i tamo o samoj igri nego vaši komentari i viđenje, ko je gori, kriminalniji, neučtiviji...

Idi te više u (/&$%(/&#"$, bolje da me banuju, nego vaše gluposti da čitam, a u poslednjih par strana više vašeg trash-a nego sagledavanja same igre, i košarke.
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Sub 9 Jun 2012 - 23:47

Sramota da bude Todorića.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Sub 9 Jun 2012 - 23:57

I meni je muka od tih prepucavanja i komentarisanja istih... ne znam kako vama ne dosadi vise da komentarisete to... meni se davno smucilo... sram da bude Todorica, sram bilo sve!!! Posle se pitamo zasto nam je ovakva kosarka...
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fiti Sub 9 Jun 2012 - 23:59

Finale je,prije svega svi smo ili Partizanovci ili Zvezdasi,i koliko god da vecina vas hoce da se na ovoj temi prica o kosarci mislim da je to nemoguce.Imao bih dosta toga da odgovorim na neke postove kolega Zvezdasa,ali necu da trolujem.
Zbog toga se samobanujem do zavrsetka finalne serija ,tj necu vise stavljati ni jedan post na ovu temu .To bi trebalo da uradi jos par clanova !
Fiti
Fiti
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 07.01.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Anti-RTS Ned 10 Jun 2012 - 0:11

Bodi Bond ::Sramota da bude Todorića.

Spinuje ga Toša. Pacer.

Superliga Srbije 2011/2012 - 2. deo - Page 7 BSUds
Anti-RTS
Anti-RTS
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Ned 10 Jun 2012 - 3:08

Što bi mi obraćali pažnju na to što Toša priča !

Fokus na utorak bre ! Koncentracija ! Nadam se da Čoviću neće ni na pamet pasti da odgovori !

Čuh da postoji šansa da se odbojka igra u nekoj drugoj hali ? Trač ili...
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Ned 10 Jun 2012 - 5:53

Арсенал са трибина
Када су играчи Партизана, пола сата пред почетак меча, изашли на загревање, сачекао их је арсенал са трибина. Полетеле су батерије, упаљачи, оловке, паковања жвака….
Редари су брзо обавили свој део посла, али на нови испад се није дуго чекало. Већ у четвртом минуту на паркету се нашла петарда, а одмах затим и још пар тврдих предмета. Тако је било до краја, упаљачи нису престали да лете. Запаљена је и бакља, али на срећу није завршила на терену. На крају је и Жандармерија морала да уђе на паркет, како би се осигурала безбедност актера.

To je ta atmosfera down
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nikola tesla Ned 10 Jun 2012 - 8:35

Pa sta ako je bila takva atmosfera, nisu kaznjeni zbog toga sto znaci da mi mozemo da napravimo jos goru atmosferu plan
nikola tesla
nikola tesla
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 12.12.2011
Godina : 31

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od air slavkan Ned 10 Jun 2012 - 9:21

spenk
air slavkan
air slavkan
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 01.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od NenadBG Ned 10 Jun 2012 - 10:52

bice kazne sigurno za ubacivanje sitnih predmeta na parket,i za one mislim 2 petarde.i to je to.za to cemo sigurno biti kaznjeni. ne znam za sta smo drugo trebali da budemo kaznjeni i ne znam kako to grobari smatraju da smo trebali da budemo kaznjeni?

NenadBG
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marko Ned 10 Jun 2012 - 10:57

NenadBG ::bice kazne sigurno za ubacivanje sitnih predmeta na parket,i za one mislim 2 petarde.i to je to.za to cemo sigurno biti kaznjeni. ne znam za sta smo drugo trebali da budemo kaznjeni i ne znam kako to grobari smatraju da smo trebali da budemo kaznjeni?

Tako je, zvezda ce platiti kaznu zbog ubacivanja predmeta na teren, a VJ zbog izjave na KZS...

Ja ne vidim potrebu za pozivanjem na linc bilo koga, Zvezda je sprovela akciju Pionir celi crveno beli... Navijaci Partizana nijednog trenutka nisu bili ugrozeni, niti su imali bilo kakvu neprijatnost... Svakako da je ubacivanje pirotehnickih sredstava u teren nedopustvo, i da isto mora biti sankcionisano... Bezbednost u hali je bila na nivou, Zandarmerija je kontrolisala sve, pa i broj ljudi koji moze da udje, nakon cega su ulazi i zatvoreni...

Marko
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nikola tesla Ned 10 Jun 2012 - 11:27

Mi samo treba da uradimo isto sto i vi, i da platimo istu kaznu.
Sto se tice dogovora oko sezonskih, nismo mi prekrsili, ali sada kada je prekrsen sa druge strane, Pionir mora biti puniji nego protiv Barselone, sektor B mora ostati skroz prazan, ili pustiti Zabranjene tu.
nikola tesla
nikola tesla
mahač peškirom
mahač peškirom

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zex88 Ned 10 Jun 2012 - 11:35

Cek vi imate 5000 sezonskih,a mi 1500,pa niste valjda ocekivali da ce te igrati pred praznim tribinama?!I sta smo mi to prekrsili?!
zex88
zex88
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 02.06.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marko Ned 10 Jun 2012 - 11:36

nikola tesla ::Mi samo treba da uradimo isto sto i vi, i da platimo istu kaznu.
Sto se tice dogovora oko sezonskih, nismo mi prekrsili, ali sada kada je prekrsen sa druge strane, Pionir mora biti puniji nego protiv Barselone, sektor B mora ostati skroz prazan, ili pustiti Zabranjene tu.

Izvini, moram da te pitam o cemu ti pricas, kakav dogovor oko sezonskih, jedini dogovor je napravljen da karata nece biti u slobodnoj prodaji, i taj je ispostovan... Inace navijaci Partizana koji su bili van plave loze i partera uopshte nisu ni imali kartu vec su ih zandari pustili, da udju, po nalogu, onoga, ko ima sluzbenu znacku malog rednog broja, a dobar je sa ministrom policije... Prema tome, bice Zvezdasa u hali, barem kao na predhodnoj utakmici kada je Partizan bio domacin...

Marko
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marko Ned 10 Jun 2012 - 11:38

zex88 ::Cek vi imate 5000 sezonskih,a mi 1500,pa niste valjda ocekivali da ce te igrati pred praznim tribinama?!I sta smo mi to prekrsili?!

Zvezda ima shto prodatih shto poklonjenih sezonskih oko 4500, cisto da znas...

Marko
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zex88 Ned 10 Jun 2012 - 11:42

Marko ::
zex88 ::Cek vi imate 5000 sezonskih,a mi 1500,pa niste valjda ocekivali da ce te igrati pred praznim tribinama?!I sta smo mi to prekrsili?!

Zvezda ima shto prodatih shto poklonjenih sezonskih oko 4500, cisto da znas...

Pa zar ovde nije pisano da je prodato oko 1500?!Jedino ako je tn bio prvi kontigent,nisam imao net jedno vreme,a nisam citao sve sto sam propustio.
zex88
zex88
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 02.06.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nikola tesla Ned 10 Jun 2012 - 11:43

Nisam u pravu ako dogovor nije bio takav, ja sam tako cuo...
Zelim sve najgore svakom kvazi grobaru koji pozajmi sezonsku navijacima drugog kluba! Moraju da se osecaju ko u sred Pakistana pred 10000 pakistanaca spremnih da ih ujedaju bre!
Sto se tice najvaznijeg(igre), ako odigramo kao sto igramo u zadnje vreme, moze nam pomoci samo ono gore Sad
Ali ako odigramo kao neke meceve sa pocetka sezone, bez ikakvih problema dobijamo.
nikola tesla
nikola tesla
mahač peškirom
mahač peškirom

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marko Ned 10 Jun 2012 - 11:51

nikola tesla ::Nisam u pravu ako dogovor nije bio takav, ja sam tako cuo...
Zelim sve najgore svakom kvazi grobaru koji pozajmi sezonsku navijacima drugog kluba! Moraju da se osecaju ko u sred Pakistana pred 10000 pakistanaca spremnih da ih ujedaju bre!
Sto se tice najvaznijeg(igre), ako odigramo kao sto igramo u zadnje vreme, moze nam pomoci samo ono gore Sad
Ali ako odigramo kao neke meceve sa pocetka sezone, bez ikakvih problema dobijamo.

Nesto i tebe vuce taj Pakistan plez Cemo te kletve u radikalskom stilu (by Vjerica Radeta), zasto ljudi protivnickog kluba da ne mogu da gledaju utakmicu...

@zex ta je cifra, cak mozda sad i malo vise, jer je odredjen broj navijaca sada kupio sezonsku za ova dva meca, verovali ili ne...

Marko
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 7 od 17 Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu