Superliga Srbije 2011/2012 - 2. deo
+43
Psycho
mlekadzija
PGR93
Jaycee Carroll
air slavkan
nikola tesla
NenadBG
ZuLuofVozdovac
lazarminator
Imperator
sexdrogabodiroga
zex88
Talicni Tom
Marko
bigZ
expert
familija
Zolja
Ray Allen
Koleman
Sepultura
Hyperactive
Everton
slobokv83
Mihael
markoo
Kure
Sergej
Nolle
bookmaker
superhik
dane
Dule Kecman
Macijauskas
2bad4u
Fiti
Djole
Bodi Bond
wolfvaga
drexler
Zemljoradnik
Gencha
Anti-RTS
47 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 8 od 17
Strana 8 od 17 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17
Re: Superliga Srbije 2011/2012 - 2. deo
I da, igracima se mora skrenuti paznja da trce iz sve snage pravo u Pesica kada god udje u teren, tako da dobije tehnicku i da ne moze da se sastavi do sledece utakmice.
nikola tesla- mahač peškirom
- Datum upisa : 12.12.2011
Godina : 31
Imam neki osecaj da ce biti 0:20 na kraju.
zex88- mahač peškirom
- Datum upisa : 02.06.2011
zex88 ::Imam neki osecaj da ce biti 0:20 na kraju.
Ma jok, navijaci Partizana su pod komandom policije, tako da vecih incidenata nece biti sto posto... Neke carke oko terena, i predmeti i to, se ocekuju
Marko- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Vidim stalno se nesto preti,navijacima,igracima,Kariju,pa sta smo mi to uradili na proslom mecu?!
Voleo bih da prodje kao sto kazes,ali nisam neki optimista.
zex88- mahač peškirom
Organizovani navijaci Partizana koji ce biti u hali jesu pod kontrolom policije, a oni koji nece biti u mogucnosti da prisustvuju nisu pod kontrolom policije.Marko ::zex88 ::Imam neki osecaj da ce biti 0:20 na kraju.
Ma jok, navijaci Partizana su pod komandom policije, tako da vecih incidenata nece biti sto posto...
zex88 ::Vidim stalno se nesto preti,navijacima,igracima,Kariju,pa sta smo mi to uradili na proslom mecu?!
Nishta specijalno, moras da razumes, da su oni navikli da prete, i plase... Bio sam na oba meca, kao i na onim u KG, nikakva posebna opasnost nije postojala... u svakom slucaju Zvezda je spremna na sve, ali nece davati vise nikakve odgovore na saopshtenja i sl...
Marko- prva petorka
Marko ::zex88 ::Vidim stalno se nesto preti,navijacima,igracima,Kariju,pa sta smo mi to uradili na proslom mecu?!
nece davati vise nikakve odgovore na saopshtenja i sl...
Ovo mi je nabitnije sa nase strane,najvise mrzim ta prepucavanja kao grandove pevacie.
zex88- mahač peškirom
Zex polako brate,cemu ta nervoza,panika?Huk sa tribine,koji ce biti prenet na igracima na parketu,znaci da cemo da vas oduvamo posteno
Jaycee Carroll- mahač peškirom
- Datum upisa : 02.05.2012
Partizan mora da pomaze vise u reketu, slobodno moze da pusti sut za tri poena, Lazic i Milutinovic ne mogu da pogode nista u ovom finalu, a imam osecaj da Tomas bolje sutira preko ruke nego kad je sam
Brza petorka sa Macvanom na centru im ne odgovara i to bi trebalo koristiti, kao i zonu.
Brza petorka sa Macvanom na centru im ne odgovara i to bi trebalo koristiti, kao i zonu.
nikola tesla ::Partizan mora da pomaze vise u reketu, slobodno moze da pusti sut za tri poena, Lazic i Milutinovic ne mogu da pogode nista u ovom finalu, a imam osecaj da Tomas bolje sutira preko ruke nego kad je sam
Ocekujem da Milutin proradi Bas u utorak
Marko- prva petorka
Jaycee Carroll ::Zex polako brate,cemu ta nervoza,panika?Huk sa tribine,koji ce biti prenet na igracima na parketu,znaci da cemo da vas oduvamo posteno
hahahaha,ma zgazicemo vas k'o bubu.
zex88- mahač peškirom
Moje neko lično mišljenje je da se na prošloj utakmici nije dogodilo ništa opasno ( u smislu da se prekine meč) , ili ništa što već nismo videli prethodnih sezona ( skandiranje Mačvanu, ubacivanje sitnih predmeta koje naravno osudjujem). Smatram da ove najave iz tabora Partizana više služe kao pokušaj stvaranja neke vrste straha kod Zvezdinih igrača, tipa "da će biti okruženi sa 10000 grobara koji su spremni na sve, samo da odbrane titulu".Uveren sam da od toga neće biti ništa.
Takodje sam uveren da su ljudi iz Partizana stvarno zabrinuti za odbranu titule nakon prošle utakmice, te da sada pokušavaju raznim načinima da animiraju publiku da se ujedini, da stvori paklenu atmosferu kao na evroligaškim utakmicama od pre dve sezone i da tako "poguraju" ovaj naš tim do titule.
Verujem da su svi imali utisak da su Delije mnogo bolje odradile posao, tj. da su mnogo bolje bodrili tim nego li Grobari na prvoj utakmici, iako su ih neki prozivali da su samo "fudbalska publika". Jbg. našu tribinu su dosta oslabila neka hapšenja i naravno podela na Alkatraz i Zabranjene. Nije to više ona paklena atmosfera od pre dve god.
Vidim da je na nekim navijačkim forumima glavna zamerka na propuste prošle utakmice to što je na ulazima A i B bilo mnogo više ljudi nego što je po propisima dozvoljeno, te da je takodje velika zamerka da su citiraću
""Informacije" o prekidanju utakmice (u slučaju nepovoljnog ishoda po Zvezdu) su tako perfidno plasirane da uplaše naše igrače, da stvore generalnu psihozu straha..
E sada da kažem ono što meni nije jasno kod Zvezdaša. Imam osećaj kao da vi u svakoj izjavi našeg kluba ili postu nekog simpatizera Partizana samo vidite neke pretnje. Stekao sam takav utisak čitajući vaše postove. Ne kažem da nema peckanja ill da nema stvaranja tenzije, ali mislim da preterujete.
Slažem se sa Nenadom da ne treba biti razočaran zbog navijačkih prepucavanja, bilo je toga uvek na ovom forumu, ali takodje smatram da bi svi trebali da pokušamo da se više fokusiramo na košarku.
Verujem da su ljudi iz Partizana iznenadjeni kako se Zvezda dobro pripremila za ovu finalnu seriju, ( u to ubrajam i neka nedozvoljena sredstva, gadjanje sitnim predmetima, vredjanje igrača) te da sada "bacaju priču" da će na sledećoj utakmici biti duplo gore, da će biti prava ratna atmosfera. Verujem da ćemo na sledećoj utakmici videti iste stvari kao i na prethodnoj, znači : da će sigurno biti pušteno više navijača nego što je dozvoljeno po propisima, da će biti gadjanja sitnim predmetima, da će biti skandirano Čovićima, ali ne verujem da će doći do bilo kakvog prekida u slučaju nepovoljnog rezultata po Partizan.
Tako da mislim da preterujete sa prepucavanjima, moje mišljenje je da na utakmici nećete videti ništa novo, što već nije vidjeno na ove prethodne dve. Naravno može da se desi da nisam upravu, te da će se desiti nešto mnogo gore, a onda bi moj čitav post ispao sviranje kurcu , ali uveren sam da do takvog nečega neće doći.
Dakle spustite loptu malo, i bavite se više košarkom. Ja barem za sebe znam da ću uvek biti spreman da čestitam Zvezdi ako osvoji titulu ( ko zna, možda to i nebi bila loša stvar za našu košarku ).
Takodje sam uveren da su ljudi iz Partizana stvarno zabrinuti za odbranu titule nakon prošle utakmice, te da sada pokušavaju raznim načinima da animiraju publiku da se ujedini, da stvori paklenu atmosferu kao na evroligaškim utakmicama od pre dve sezone i da tako "poguraju" ovaj naš tim do titule.
Verujem da su svi imali utisak da su Delije mnogo bolje odradile posao, tj. da su mnogo bolje bodrili tim nego li Grobari na prvoj utakmici, iako su ih neki prozivali da su samo "fudbalska publika". Jbg. našu tribinu su dosta oslabila neka hapšenja i naravno podela na Alkatraz i Zabranjene. Nije to više ona paklena atmosfera od pre dve god.
Vidim da je na nekim navijačkim forumima glavna zamerka na propuste prošle utakmice to što je na ulazima A i B bilo mnogo više ljudi nego što je po propisima dozvoljeno, te da je takodje velika zamerka da su citiraću
""Informacije" o prekidanju utakmice (u slučaju nepovoljnog ishoda po Zvezdu) su tako perfidno plasirane da uplaše naše igrače, da stvore generalnu psihozu straha..
E sada da kažem ono što meni nije jasno kod Zvezdaša. Imam osećaj kao da vi u svakoj izjavi našeg kluba ili postu nekog simpatizera Partizana samo vidite neke pretnje. Stekao sam takav utisak čitajući vaše postove. Ne kažem da nema peckanja ill da nema stvaranja tenzije, ali mislim da preterujete.
Slažem se sa Nenadom da ne treba biti razočaran zbog navijačkih prepucavanja, bilo je toga uvek na ovom forumu, ali takodje smatram da bi svi trebali da pokušamo da se više fokusiramo na košarku.
Verujem da su ljudi iz Partizana iznenadjeni kako se Zvezda dobro pripremila za ovu finalnu seriju, ( u to ubrajam i neka nedozvoljena sredstva, gadjanje sitnim predmetima, vredjanje igrača) te da sada "bacaju priču" da će na sledećoj utakmici biti duplo gore, da će biti prava ratna atmosfera. Verujem da ćemo na sledećoj utakmici videti iste stvari kao i na prethodnoj, znači : da će sigurno biti pušteno više navijača nego što je dozvoljeno po propisima, da će biti gadjanja sitnim predmetima, da će biti skandirano Čovićima, ali ne verujem da će doći do bilo kakvog prekida u slučaju nepovoljnog rezultata po Partizan.
Tako da mislim da preterujete sa prepucavanjima, moje mišljenje je da na utakmici nećete videti ništa novo, što već nije vidjeno na ove prethodne dve. Naravno može da se desi da nisam upravu, te da će se desiti nešto mnogo gore, a onda bi moj čitav post ispao sviranje kurcu , ali uveren sam da do takvog nečega neće doći.
Dakle spustite loptu malo, i bavite se više košarkom. Ja barem za sebe znam da ću uvek biti spreman da čestitam Zvezdi ako osvoji titulu ( ko zna, možda to i nebi bila loša stvar za našu košarku ).
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
vidim da po nekim medijima pisu da dzejms nece igrati do kraja serije.pa mi nije najjasnije sta je tu tacno(posto je i po medijima i ovde po forumu pricao da ce igrati)?
NenadBG- šesti igrač
- Datum upisa : 06.10.2010
Kažu da mu je pukao mišić.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
Meni se čini da je Tomasu sve jedno, da li je sama ili ga neko čuva zbog specifične mehanike šuta.nikola tesla ::Partizan mora da pomaze vise u reketu, slobodno moze da pusti sut za tri poena, Lazic i Milutinovic ne mogu da pogode nista u ovom finalu, a imam osecaj da Tomas bolje sutira preko ruke nego kad je sam
Macijauskas- mvp
Ako im Čova ne odgovori na ovo uvalio im je jednu crnačku.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Ja to ocekujem vec 6 meseci... Polako gubim veru a uvek mi se desi da me demantuju u tim momentima. Nedovic mora vise da igra po mom misljenju. Njegova energija je neophodna, i on i Filip. Ako Bojan Popovic ponovi igru iz proslog meca mi mozemo da se slikamo. To mu je bila mozda i najgora partija u dosadasnjoj sezoni i pravo je cudo kako je Zvezda odigrala bez pleja.Marko ::nikola tesla ::Partizan mora da pomaze vise u reketu, slobodno moze da pusti sut za tri poena, Lazic i Milutinovic ne mogu da pogode nista u ovom finalu, a imam osecaj da Tomas bolje sutira preko ruke nego kad je sam
Ocekujem da Milutin proradi Bas u utorak
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Milutinović će proraditi do kraja serije u jednoj utakmici ! (treba nam da to bude sutra)
Nedovića očekujem sutra bar 15 minuta na terenu !
Nedovića očekujem sutra bar 15 minuta na terenu !
Nolle- mvp
Taj Milutinović je običan seronja. Kao što je to nekada bio Tripković kod nas.
Bem ti šutera koga čekaš ko prestupnu godinu!
Bem ti šutera koga čekaš ko prestupnu godinu!
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
On nije šuter, on je krilo. Nama je šuter Branko Lazić !
Nolle- mvp
Vlada kažnjen sa 100.000, Zvezda sa 110.000 dinara. Skandalozno je to što Kari nije kažnjen zbog izjava posle prve utakmice.
Bodi Bond- mvp
Šta je rekao, ja sam našao samo ovo...
http://www.kkcrvenazvezda.rs/index.php/article/pesic-nemam-sta-da-zamerim-igracima
http://www.kkcrvenazvezda.rs/index.php/article/pesic-nemam-sta-da-zamerim-igracima
Nolle- mvp
Nije kažnjen posle prve utakmice.
Bodi Bond- mvp
Ilija Belošević, Marko Juras i Saša Maričić
Nolle- mvp
bodi,pa to te i pita sta je rekao posle prve utakmice?
verovatno je bodi mislio na izjavu za raduljicu oko kriterijuma sudjenja faulova...
verovatno je bodi mislio na izjavu za raduljicu oko kriterijuma sudjenja faulova...
NenadBG- šesti igrač
- Datum upisa : 06.10.2010
Strana 8 od 17 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17
Similar topics
» Superliga Srbije 2011/2012 - 1. deo
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Fantasy Superlige Srbije 2012
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011
» Evroliga 2011/2012
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Fantasy Superlige Srbije 2012
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011