NBA liga 2012/2013
+29
bookmaker
Ninča
Dule Kecman
Anti-RTS
Junglezburn
Novica-Ubica
Imperator
Zemljoradnik
Talicni Tom
markoo
Sepultura
Gencha
Koleman
slobokv83
Djole
serbianhoops
nikola tesla
Fiti
Mihael
Nolle
skepticar
lazarminator
Mark Madsen
Everton
Bodi Bond
Macijauskas
Ray Allen
ZuLuofVozdovac
drexler
33 posters
:: Košarkaške teme :: NBA
Strana 10 od 16
Strana 10 od 16 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16
Re: NBA liga 2012/2013
Iskreno Lopez je odlican igrac, ne razumem zasto ga potcenjujete toliko, dobro ne zasluzuje max ugovor, ali je jedan od boljih centara u NBA...samo meni ovo lici na opet neku trgovinu, ajde da vidimo.
The Wolves have waived C Darko Milicic using the amnesty clause.
He'll now be on waivers for 48 hours and teams under the cap will have a chance to bid on him. It will take approximately $2 million to get him, and our guess is a team will claim him to be their backup center. And somewhere, Chris Webber is still laughing at David Kahn.
The Bobcats have reached an agreement in principle to sign free agent PG Ramon Sessions.
Sessions has said he only wanted to sign with a team where he would be the starter, so it's our guess that A. he'll start over Kemba Walker, and B. D.J. Augustin will be traded - possibly to the Pacers - or have his qualifying offer rescinded and become an unrestricted free agent.
The Wolves have waived C Darko Milicic using the amnesty clause.
He'll now be on waivers for 48 hours and teams under the cap will have a chance to bid on him. It will take approximately $2 million to get him, and our guess is a team will claim him to be their backup center. And somewhere, Chris Webber is still laughing at David Kahn.
The Bobcats have reached an agreement in principle to sign free agent PG Ramon Sessions.
Sessions has said he only wanted to sign with a team where he would be the starter, so it's our guess that A. he'll start over Kemba Walker, and B. D.J. Augustin will be traded - possibly to the Pacers - or have his qualifying offer rescinded and become an unrestricted free agent.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
slobokv83 ::The Bobcats have reached an agreement in principle to sign free agent PG Ramon Sessions.
ZuLuofVozdovac 7 Jul 2012 ::О Августину стварно ни реч нисам чуо. Пре две године Џордан је донео можда једну од најбољих одлука у досадашњој функционерској каријери - да не понуди нови уговор Фелтону већ да га пусти да оде а да шансу да Августину који је две године имао пуно поверење тренера и обављао улогу стартног плејмејкера. Ипак, након ове две године могу да кажем да и поред солидне статистике није оправдао очекивања. У овом моменту, ја њега видим као релативно лимитираног играча у кога не треба улагати ни новац ни време на тарену. Пуштање Августина овог лета било би чини ми се једнако добар потез као пуштање Фелтона пре две године. Примера ради Сешнс је слободан играч (за кога се стидљиво интересује Далас и нико други), чини ми се као далеко већи потенцијал од Августина, физички је далеко доминантнији, десет сантиметара виши...
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Hjuston navodno razmislja o amnestiji Skole? Ako se ovaj trac potvrdi oni su definitivno dno dna!
Imperator- šesti igrač
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 40
slobokv83 ::Iskreno Lopez je odlican igrac, ne razumem zasto ga potcenjujete toliko, dobro ne zasluzuje max ugovor, ali je jedan od boljih centara u NBA...samo meni ovo lici na opet neku trgovinu, ajde da vidimo.
Лопез је квалитетан играч, али дефинитивно ни приближно не заслужује оволике паре. Свакако није међу бољим центрима у НБА лиги, јесте међу бољим поентерима, али преко њега Нетси приме исто поена колико и дају, а нарочито је одсутан било какав скакачки потенцијал. Дакле ценим код њега способност да себи изгради позицију и поентира, али ту је негде крај списка његових квалитета, премекан је, лош у одбрани, лоше гради кош и лош је скакач. Наравно, ја више волим играча који ''само'' зна да да кош у односу на оног који само то не може а одлично игра одбрану, скаче, гради кош. Међутим шта год да се мени више свиђа он је некомплетан играч и заслужује доста мањи уговор...
ZuLuofVozdovac- mvp
Znate kako, kad vidim koliko para dobija Asik, koliko para je dobio Hibert, sta je od kvalitetnih centara ostalo u NBA, onda ni ugovor Lopeza nije toliko los. Dobar je on skakac, ali je po mentalitetu slican Krsticu, prvo gradi kos a Hamfris ce sve da kupi. Steta sto su ga povrede toliko udaljile sa terena, ali je on sigurno dobar potez Netsa, kad vec ne mogu Hauarda, Lopez je najbolje sto trenutno mogu da dobiju...
Minesota nastavlja sa odlicnim potezima, popilicno su ocistili salary cap amnestiranjem Milicica, imaju odlicnu situaciju i sa Milerom, resili su se velikih ugovora Bislija i Rendolfa, a bez problema ce moci da se rese i Vebstera.
Sa dovodjenjem Badingera, Roja i eventualno Batuma su prakticno popunili sve pozicije u timu, verujem da ce pokusati da dovedu jos nekog centra cisto kao rezervu za Peka, ali ce verovatno cesto igrati sa nizim petorkama sa Lovom na 5, a Vilijamsom na 4...
U svakom slucaju, ako uspeju da dovedu Batuma, imace oko 55 miliona potroseno na plate igraca, sto je na ovaj igracki kadar odlicno, pogotovo sto su sigurni da i u narednim sezonama sa ovim igrackim kadrom ostaju u odlicnoj finansijskoj situaciji.
Minesota nastavlja sa odlicnim potezima, popilicno su ocistili salary cap amnestiranjem Milicica, imaju odlicnu situaciju i sa Milerom, resili su se velikih ugovora Bislija i Rendolfa, a bez problema ce moci da se rese i Vebstera.
Sa dovodjenjem Badingera, Roja i eventualno Batuma su prakticno popunili sve pozicije u timu, verujem da ce pokusati da dovedu jos nekog centra cisto kao rezervu za Peka, ali ce verovatno cesto igrati sa nizim petorkama sa Lovom na 5, a Vilijamsom na 4...
U svakom slucaju, ako uspeju da dovedu Batuma, imace oko 55 miliona potroseno na plate igraca, sto je na ovaj igracki kadar odlicno, pogotovo sto su sigurni da i u narednim sezonama sa ovim igrackim kadrom ostaju u odlicnoj finansijskoj situaciji.
Mihael- mvp
Godina : 37
Портланд тражи Пековића (или бар Вилијамса) да би пустио Батума, иначе ће да изједначе понуду, тако се бар прича.
За Лопеза просто мислим да лоше скаче, не да има мало скокова (зато што гради кош или из дугог разлога). Кад скичи не можеш да му извучеш папир испод ногу - то сам мислио кад сам написао да лоше скаче.
За Лопеза просто мислим да лоше скаче, не да има мало скокова (зато што гради кош или из дугог разлога). Кад скичи не можеш да му извучеш папир испод ногу - то сам мислио кад сам написао да лоше скаче.
ZuLuofVozdovac- mvp
Mislim ( a mozda se samo i nadam ) da ni jedna ( Pekovic ) ni druga ( Vilijams ) opcija nisu po zelji Minesote, odnosno da ni jedna ni druga opcija nece proci. Misljenja sam da Portland eventualno moze da dobije nekog buduceg pika, par isticucih ugovora ( Miler, eventualno Vebster ) i to je to, eventualno Dzonsona ako ga hoce. Bolje i to nego da dobiju nezadovoljnog igraca koji ce laditi jaja dok ne ode u drugi tim...
Mihael- mvp
je l ima nekih konkretnih potvrda za Šveda i Minesotu?
Dečko mi je najprijatnije iznenađenje ove sezone u EL, nisam vjerovao da će toliko napredovati za godinu dana. Mislim da bi njemu bilo OK u Minesoti pošto podjednako može i na 1 i na 2, a Adelman to zna cijeniti.
Ukratko, mislim da bi Šved više pokazao nego što će de Kolo u SA.
Dečko mi je najprijatnije iznenađenje ove sezone u EL, nisam vjerovao da će toliko napredovati za godinu dana. Mislim da bi njemu bilo OK u Minesoti pošto podjednako može i na 1 i na 2, a Adelman to zna cijeniti.
Ukratko, mislim da bi Šved više pokazao nego što će de Kolo u SA.
drexler- mvp
Godina : 38
Ja mislim suprotno da će Nando više pokazati nego Šved.
Macijauskas- mvp
Ja bih na keca pustio Vilijamsa za Batuma.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
I ja. Cenim ja Vilijamsov talenat ali zauzeta je pozicija. Jos kada bi uspeli da utrpe nekog backup centra za Ridnaua, Bareu...slobokv83 ::Ja bih na keca pustio Vilijamsa za Batuma.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Mislim da rekord NBA drzi M. Bol. Nosio je patike broj 56.drexler ::čekaj stvarno, je l ovo Durantu sve stopalo . Brat bratu, papuča broj 55
Ray Allen- prva petorka
Ray Allen ::Mislim da rekord NBA drzi M. Bol. Nosio je patike broj 56.drexler ::čekaj stvarno, je l ovo Durantu sve stopalo . Brat bratu, papuča broj 55
Dzerom Dzejms, Sekil O Nil, Dikembe Mutombo... Mislim da Jao ima 57-58, ova trojica i vise...
Poslednji izmenio Mihael dana Pet 13 Jul 2012 - 3:18, izmenjeno ukupno 1 puta
Mihael- mvp
Ne, ne, mislim da oni imaju i preko 56, tacnije, siguran sam, e sad, koliko tacno, ne znam, za Sekila sam siguran, cak je na u onoj emisiji koju vodi sa Barklijem i Kenijem jednom dobio nagradu za najvecu patiku u NBA... Mislim da je Jao imao oko 56-57, a ovi i vise, koliko tacno, ne znam...
Mihael- mvp
Moguce.
Ovo za Bola sam procitao u jednim novinama od pre 4, 5 godina.
Secam se da je Dzerom Dzejms dok je igrao u Buducnosti donosio patike iz Amerike upravo zbog velikih stopala.
Ovo za Bola sam procitao u jednim novinama od pre 4, 5 godina.
Secam se da je Dzerom Dzejms dok je igrao u Buducnosti donosio patike iz Amerike upravo zbog velikih stopala.
Ray Allen- prva petorka
Evo ja nadjoh na netu neku listu, sad koliko je tacna, ne znam:
http://www.apbr.org/forum/viewtopic.php?t=3694
http://www.apbr.org/forum/viewtopic.php?t=3694
Mihael- mvp
Koleman ::E kada se nisam slogirao sada... Indiana dala Kolsiona i Dzonsa za Mahinmija
Мене све ово није изненадило, потези се свакако уклапају у стратегију укључених тимова. Доста смо овде расправљали о висини уговора коју су добили одређени центри, неки и максималне уговоре. Ја не мислим да је Махинми много лошији играч, 211 висок, око 100 килотрама трежак, дакле веома покретљив а показао је у пар наврата и завидну ефикасност. Млад је и сва је прилика да ће још много напредовати, можда му је игрешка што је одабрао Индијану јер ће му Хибертова минутажа бити велика препрека за даљи развој.
Јеноставно поклопили су се интереси свиих страна, Махинми је желео вишегодињи уговор, Далас није био спреман да му га понуди и десио се sign and trade са Индијаном у коју је Махинми прешао потписавши уговор на 4 године укупне вредности 16 милиона $. Чини се да се сада Индијана комплетирала под кошем, ту су Хиберт, Махинми, Вест и Хенсбро, свакако улазе јачи у следећу сезону. Далас је спреман да даје играчима само једногодишње уговоре, јер желе финансијску флексибилност сваког лета све док не упецају једног елитног слободног агента на дужи период (покушали су овога лета са Вилијамсом, следећег ће са Смитом, Полом, Хауардом а и Монта Елис ће вероватно тестирати тржиште следећег лета). Међутим јако је тешко наћи квалитетне играче који када постану слободни желе да потпишу једногодишњи уговор, Далас им нуди чак и више пара него што би добили од других клубова (нпр Кејмену дали 8 милиона) али нису сви спремни да прихвате више пара и само годину дана уговора. Играчи углавном желе што више сезона и финансијку сигурност (примера ради Сешнс је одбио понуду Даласа и отишао у Шарлот). Зато су трејдови можда и најбољи начин за Далас да комплетира тим доводећи људе са истичућим уговором, а то су Колисон и Данте Џонс. Колисон има иза себе лошу сезону, али и потенцијал тако да ћемо видети како ће се уклопити, Џонс након доласка Барбосе мислим да више није ни улазио у игру. У сваком случају Далас је испунио циљ, за играча кога нису хтели да задрже (што им је мислим грешка) су добили два истичућа уговора и играче који могу да играју, нису ту само да попуне број. Следећи потез који се очекује је ''јака'' понуда за Елтона Бренда који је амнестиран у последњој години уговора, па ко год га покупи имаће га на једну сезону - дакле управо оно што Далас тражи, још један истичући уговор.
Са друге стране и разлози Индијане су јасни. Наравно, тражили су бекап центра, добили су одличног играча по одличној цени. Други разлог је и ослобађање од незадовољног Колисона кога је у финишу управо завршене сезоне са статне позиције истиснуо Џорџ Хил. Хил је потписао нов петогодишњу уговор са Индијаном (40 милиона $) и очигледно је да ће њему бити намењена улога стартера у следећој сезони, тако да је трејдовање Колисона који се са том одлуком никако није мирио (чак је и давао неке изјаве током плејофа) логичан след догаћаја. Експресно је потписан Августин (за кога очигледно није постојало веће интересовање у лиги), у питању је једногодишњи уговор на 3,5 милиона који ће бити резерва у следећој сезони и добро је што је потписао уговор управо свестан те чињенице која му је улога у тиму намењена. Доведен је и Џералд Грин који је имао врло ефикасан финиш прошле сезоне у дресу Нетса у које је доспео добрим партијама у развојној лиги. Дакле Индијана је експресно нашла замене за оба играча која је послала у овом послу.
И Кјубан сит и Пејсерси на броју.
ZuLuofVozdovac- mvp
Иначе, пре неких месец дана Шарлот Бобкетси променили су грб и боју тресова, вероватно у жељи да се бар мало оперу губитничког имиџа који су навукли прошле сезоне.
Стери грб --------------------Нови грб
Наранџаста боја остала је само у траговима, а нове основне боје клуба су тегет и бела.
Многи су одмах приметили велику сличност са Даласовим дресовима и у погледу колорита и у погледу написаног имена франшизе. Наиме уместо до садашњег назива Bobcats на дресу за домаће мечеве ће писати само CATS а боје дреса и фонт натписа веома асоцирају на Даласов надимак - MAVS.
Стери грб --------------------Нови грб
Наранџаста боја остала је само у траговима, а нове основне боје клуба су тегет и бела.
Многи су одмах приметили велику сличност са Даласовим дресовима и у погледу колорита и у погледу написаног имена франшизе. Наиме уместо до садашњег назива Bobcats на дресу за домаће мечеве ће писати само CATS а боје дреса и фонт натписа веома асоцирају на Даласов надимак - MAVS.
ZuLuofVozdovac- mvp
drexler ::je l ima nekih konkretnih potvrda za Šveda i Minesotu?
Колико ја знам потписао је на три године, колики је тачно износ у питању заборавио сам. Елингтон, Вебстер и Џонсон су зато у трејд блоку.
slobokv83 ::Ja bih na keca pustio Vilijamsa za Batuma.
Имају они једну још озбиљнију комбинацију, мислим да баш зато чувају Вилијамса. Усталом, зашто би амнестирали Миличића а имају у тиму Вебстера и Милера који имају негарантоване уговоре... него се плашим ја да они не прекомбинују, много су се залетели, за Батума нуде два драфт-пика, а Вилијамса, Џонсона и ова два негарантована уговора желе да искористе као пакет за...
ZuLuofVozdovac- mvp
ja sam mišnjenja da je 16 mil. Mahinmiju previše. OK, dečko je sajla, i naravno, može još napredovati, ali ne znam čemu dati te pare back up centru, i to ako ti startni centar (Hibert) ima franšizni ugovor i 35 minuta po meču.
Shvatam i kompaktnu liniju u reketu (Vest, Sajko Ti, Hibert, Mahinmi), ali čemu onda draftovanje Plamlija? Ja kontam da su mogli pronaći idealnog back upa za Hiberta na draftu, npr. visoki pokretni defanzivci tipa Melo ili Ezeli...
Ili bar uzeti Tiga na draftu ako su već planirali pustiti Kolisona... Uglavnom, ne sviđa mi se ovo što radi Minesota, ali još se mogu izvaditi u mojim očima ako na dobar način rastave tandem "Džrodž - Grejndžer" i dobiju pravu stvar za jednog od njih
Shvatam i kompaktnu liniju u reketu (Vest, Sajko Ti, Hibert, Mahinmi), ali čemu onda draftovanje Plamlija? Ja kontam da su mogli pronaći idealnog back upa za Hiberta na draftu, npr. visoki pokretni defanzivci tipa Melo ili Ezeli...
Ili bar uzeti Tiga na draftu ako su već planirali pustiti Kolisona... Uglavnom, ne sviđa mi se ovo što radi Minesota, ali još se mogu izvaditi u mojim očima ako na dobar način rastave tandem "Džrodž - Grejndžer" i dobiju pravu stvar za jednog od njih
drexler- mvp
drexler ::ne sviđa mi se ovo što radi Minesota
Капирам да си хтео да кажеш Индијана, али ради осталих да чисто скренем пажњу.
Добро кад се каже 16 милиона звучи много, али опет са друге стране то је 4 милиона годишње, да не почињем сад причу да је Квом Браун пре сат-два добио 3 милиона годишње и кави све још пањеви... У сваком случају можда би најсиправније било рећи да су му дали превелику дужину уговора, да су му дали 8 милиона за две сезоне нико не би то доводио у питање. Да је проблем имати Хиберта и Махинмија под дугорочним уговорима - сложио бих се. Мада мислим да Хиберт никада не игра 35 минута, просто нема снаге за то, он одигра у просеку 28-29 минута и липше (што је још један у мору разлога зашто не заслужује максимум)...
Плами је један од најкритикованијих драфт избора, сви су га видели у другој рунди, међутим на опште изненађење игра одлично у летњој лиги последњих недељу дана (Буркс за Јут дао 31 поен против Филаделфије ).
Што се тиче ове жеље да се раздовеј Џорџ и Гренџер... очекујем да ти се оствари следеће сезоне. Гренџер и даље лежи на ловорикама због одличних играра у финишу сезоне, Џорџ је још на руки уговору, када Индијана следећег лета буде око Џорџа у сличној ситуацији као Портланд ове године са Батумом, тек ће онда размишљати шта да раде са Гренџером.
ZuLuofVozdovac- mvp
da, moj fail oko MIN-IND...
inače, da li ti se naslutiti ima li Hjuston neki plan u ovome što radi? OK, za sada je jasno da love Dvajta (koji im naravno obećava da nema namjeru s njima letjeti duže od jedne godine), ali imaju li neki rezervni plan?
Hjuston nije baš malo tržište, to je bogat teksaški grad i kontam da njima treba neka zvijezda sad i odmah, realno ili preplaćeno. U cilju pravljenja mjesta za Dvajta očekujem i amnestiju Skole, ali opet, šta ako Dvajt sačeka zimu i ipak sklopi neki posao sa Bruklinom?
Meni je smješno kada vidim koliko su oni sada nakrcali nekih krila/krilnih centara (blizanac Moris, Paterson, T. Džons, Brokman, Rojs, evo sad i Motijeunas) dok im petica zvrji prazna jer su ostali i bez Kembija i Delamberta, a na draftu su propustili da pokupe Hensona ili Mela...
Uglavnom, čak iako dođe do trejda sa Orlandom, moraće uz Dvajta prihvatiti neki od loših Torpovih ugovora (Hido, Big Bejbi), a zauzvrat će morati dati najbolje što imaju (Kevin Martin) + ono što Orlando izabere od ovih najboljih sa ruki ugovorima (Parsons, Lamb, Rojs ili T. Džons) i + vjerovatno ovaj zanimljivi pik koji su dobili od Toronta za Laurija.
Sve u svemu, ovaj Deril Mori se zaigrao kao dijete u pijesku. 3 godine se muči da izvrši rebilding ove ekipe, svaka zvijezda ga je odjebala i na kraju će dovesti Dvajta sa dodatnim prtljagom prljavog veša iz Orlanda i okružiti ga suvim prosjekom (čini mi se da je lista slobodnih igrača 2013. osim Dvajta prilično siromašna).
inače, da li ti se naslutiti ima li Hjuston neki plan u ovome što radi? OK, za sada je jasno da love Dvajta (koji im naravno obećava da nema namjeru s njima letjeti duže od jedne godine), ali imaju li neki rezervni plan?
Hjuston nije baš malo tržište, to je bogat teksaški grad i kontam da njima treba neka zvijezda sad i odmah, realno ili preplaćeno. U cilju pravljenja mjesta za Dvajta očekujem i amnestiju Skole, ali opet, šta ako Dvajt sačeka zimu i ipak sklopi neki posao sa Bruklinom?
Meni je smješno kada vidim koliko su oni sada nakrcali nekih krila/krilnih centara (blizanac Moris, Paterson, T. Džons, Brokman, Rojs, evo sad i Motijeunas) dok im petica zvrji prazna jer su ostali i bez Kembija i Delamberta, a na draftu su propustili da pokupe Hensona ili Mela...
Uglavnom, čak iako dođe do trejda sa Orlandom, moraće uz Dvajta prihvatiti neki od loših Torpovih ugovora (Hido, Big Bejbi), a zauzvrat će morati dati najbolje što imaju (Kevin Martin) + ono što Orlando izabere od ovih najboljih sa ruki ugovorima (Parsons, Lamb, Rojs ili T. Džons) i + vjerovatno ovaj zanimljivi pik koji su dobili od Toronta za Laurija.
Sve u svemu, ovaj Deril Mori se zaigrao kao dijete u pijesku. 3 godine se muči da izvrši rebilding ove ekipe, svaka zvijezda ga je odjebala i na kraju će dovesti Dvajta sa dodatnim prtljagom prljavog veša iz Orlanda i okružiti ga suvim prosjekom (čini mi se da je lista slobodnih igrača 2013. osim Dvajta prilično siromašna).
drexler- mvp
drexler ::Meni je smješno kada vidim koliko su oni sada nakrcali nekih krila/krilnih centara (blizanac Moris, Paterson, T. Džons, Brokman, Rojs, evo sad i Motijeunas) dok im petica zvrji prazna jer su ostali i bez Kembija i Delamberta, a na draftu su propustili da pokupe Hensona ili Mela...
Највеће изненађење за мене је било кад су са 16. позиције бирали Ројса Вајта а Зелер је и даље био на столу... Да су узели Ламба, Т. Џонса и Зелера могли би да кажу да су имали фантастичан драфт... Овако су баш у курцу. Питаш за планове, мислим да би ти најбољи одговор колико су безидејни био да планирају да појачају понуду за Лина да би га ипак довели, шта даље да причам.
Не волим Хјустон и не смета ми кад пате...
Они јуре Двајта, али уопште ми није јасна та тактика да се ослободе свих играча у тиму и да уз Двајта добију Духона, Ричардсона, Туркоглуа... Па од тих играча Двајт управо хоће да побегне, у чему је поента да цео Орландо преселе у Хустон. Ја нешто не очекујем да се ово са Двајтом одужи до јануара, очекујем да до почетка сезоне буде трејдован, е сад да ли ће директно у Хјустон или ће бити трејд три тима у коме ће Бајнам прећи у Хјустон а Двајт у Лејкерсе видећемо, то се најављује.
Ја додуше имам свје теорије које не знам ни да ли да износим, као прво да Хјустон хоће Двајта на сезону, да покушају да га убеде да остане а и ако не успеју увек могу да ураде неки sign and trade кад му истекне уговор и пошаљу га нпр у Бруклин за Брука Лопеза и пикове. Друга идеја ми је да Лејкерси желе негарантоване уговоре Милера и Вебстера да би могли да покупе што више непотребних играча од Орланда и да тешко да ће се остварити најава да ће Хјустон и Лејкерси заједно да одраде трејд, вероватнији ми је сценарио да Хјустон покушава соло, а Лејкерси у пару са Минесотом, ето то је моје мишљење.
ZuLuofVozdovac- mvp
Secam se da je centar Erl Baron 2006. u letnjoj ligi isao cesto preko 30 poena i gde je on sad. Ucinci u letnjoj ligi ne znace mnogo.ZuLuofVozdovac :: (Буркс за Јут дао 31 поен против Филаделфије ).
Ray Allen- prva petorka
Strana 10 od 16 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16
Similar topics
» NBA liga 2011/2012 - 2. deo
» ABA liga 2011/2012
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» NBA liga 2011/2012 - 1. deo
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» ABA liga 2011/2012
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» NBA liga 2011/2012 - 1. deo