Fantasy OI 2012
+8
ZuLuofVozdovac
XXL
slobokv83
lazarminator
Koleman
Junglezburn
bookmaker
Bodi Bond
12 posters
:: Ostale teme :: Fantasy igre
Strana 5 od 8
Strana 5 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Fantasy OI 2012
hoce neko reci Kalneitisu da moze slobodno da da kos, nece ga niko tuci.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Stvarno me zakla Andersen
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Све би било лепо да је Алфарук Амину погодио неколико зицера које је промашио а био је сам ко дух. Да је имао за само 3 већи индекс, цена би му расла, овако стагнира са благим опадањем... на полувремену је имао индекс 15 а на крају индекс 3.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Jeste da mi se tim zove Grupa T.N.T. ali je ovo najblazi naslov koji odgovara mom timu
bookmaker- prva petorka
- Datum upisa : 03.11.2011
Godina : 46
Сад ће Хуертас све да нас сахрани. За два минута је направио два фаула и изашао, а у међувремену је успео три промашаја да веже.
ZuLuofVozdovac- mvp
Mucno mi je ulaziti u tim da vidim indexe
56.80 + Parker i Ben Romhadne
Sada krece ispoljavanje inatne tvrdoglavosti i kupovanje jos vecih imbecila od Millsa i Denga!Nece biti lako naci takve i obezbjediti kredite ali cu se potruditi
56.80 + Parker i Ben Romhadne
Sada krece ispoljavanje inatne tvrdoglavosti i kupovanje jos vecih imbecila od Millsa i Denga!Nece biti lako naci takve i obezbjediti kredite ali cu se potruditi
bookmaker- prva petorka
Imao sam par dobrih odluka ali mi se Delfino fino posrao u sve sto sam uradio. Deng me je isto unisito fino. Isplatilo mi se sto sam verovao u Splitera i Serafana. Igudala je fantasticno odigrao svoja 4 i po minuta u prvom poluvremenu, uzdam se u jos jacu njegovu minutazu kako se SAD budu odlepljivale. On mi je bio pik upravo zato sto puni sve kolone, za sada:
2 poena, 2 skoka, 1 asistencija, 1 ukradena. Fino od njega. Na kraju indeks 17
2 poena, 2 skoka, 1 asistencija, 1 ukradena. Fino od njega. Na kraju indeks 17
Koleman- mvp
Napokon krenuo ovaj "pokojni" Parker Jos ako se Mills i Deng trgnu mogao bih predati fenjer nekom drugome
Ovo kolo sam "morao" Jasikeviciusa uzeti jer nije bilo pametnije opcije , a trebao bi bar zaradu donijeti.Dok su ostale akvizicije vjerovatno bile i na vasem radaru: Batum i Splitter!
Ovo kolo sam "morao" Jasikeviciusa uzeti jer nije bilo pametnije opcije , a trebao bi bar zaradu donijeti.Dok su ostale akvizicije vjerovatno bile i na vasem radaru: Batum i Splitter!
bookmaker- prva petorka
Pozdrav drugari i hvala svima koji su pomagali sa izmenama dok sam bio na Vlasini.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Samo sam ti jurio kredite tj to mi je bila ideja vodilja kada sam ti pravio izmjene.Tvoj izbor igraca sa starta ti je donio najbolji rezultat 2. kola , posto su i ostali kupovali iste igrace , bar 2 od 3 , jureci kredite!
bookmaker- prva petorka
Ne verujem da bi se moje izmene razlikovale, očekivano dobro odrađen posao!
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Samo sebi izmisljam toplu vodu kao i kod ispunjavanja tiketa u kladionici
Ranije , dok sam forsirao sisteme.Igrao iste meceve 3 od 7 , 4 od 7 , 5 od 7 , 6 od 7 i sve u glavu sa + 2 fixa na sisteme Sjecam se jednom kada sam na tiketima uglavnom kosarku igrao i to iskljucivo sa hendikepom i mozda 2 meca CL u fudbalu.Cak su i fix bili 1.85 tj sa hendikepom , a uplata ukupna 270 eura.Promasio sam PAO (mislim sa Bambergom) , LAL i jos neku NBA kosarku.Naplatio 3od7 - 4 kombinacije i jednu na 4od7.Nekih 650 eura , a drug koji stukao pazar (vozio autobus) na slotu ispunim tiket izbacivsi upravo ta 3 meca i lik sa 20 eura uplate dobije nesto preko 600 Jos se sprdali samnom sto sam mogao sa svojih 270 dobiti , tadasnji limit od 7000
Ranije , dok sam forsirao sisteme.Igrao iste meceve 3 od 7 , 4 od 7 , 5 od 7 , 6 od 7 i sve u glavu sa + 2 fixa na sisteme Sjecam se jednom kada sam na tiketima uglavnom kosarku igrao i to iskljucivo sa hendikepom i mozda 2 meca CL u fudbalu.Cak su i fix bili 1.85 tj sa hendikepom , a uplata ukupna 270 eura.Promasio sam PAO (mislim sa Bambergom) , LAL i jos neku NBA kosarku.Naplatio 3od7 - 4 kombinacije i jednu na 4od7.Nekih 650 eura , a drug koji stukao pazar (vozio autobus) na slotu ispunim tiket izbacivsi upravo ta 3 meca i lik sa 20 eura uplate dobije nesto preko 600 Jos se sprdali samnom sto sam mogao sa svojih 270 dobiti , tadasnji limit od 7000
bookmaker- prva petorka
Sa 5 igraca (Jasikevicius -2) vec imam vise poena nego u oba kola sto sam pravio pojedinacno
Napokon da me sreca malo posluzila
Napokon da me sreca malo posluzila
bookmaker- prva petorka
Батум је био данашњи џокер, могао је да се купи за новац колико кошта Амину + мала доплата.
ZuLuofVozdovac- mvp
Da, to je bila moja odluka. Serafan me je opet u kanal bacio pa cu ga se resiti.ZuLuofVozdovac ::Батум је био данашњи џокер, могао је да се купи за новац колико кошта Амину + мала доплата.
Odlucio sam se i za izbacivanje Kalneitisa i uz malu doplatu dovodjenje Milsa koji je opravdao taj potez. Kleiza je ok imao partiju mada je mogao bolje. Cetiri igraca 61,20(Serafan -1) i to je skroz ok.
Koleman- mvp
Какви киксеви, убацим Марка Гасола уместо Диогуа... Добра ствар је што сам разлику у новцу искористио да убацим Денга, осећао сам да ће да проигра. Ле Брон ужасан а трпим га од првог кола...
ZuLuofVozdovac- mvp
Od 13 timova koje sam napravio ovo mi je najbolji generalno(12471.mjesto).Jos nisam izvrsio izmjene za naredno kolo
bookmaker- prva petorka
35 ali u igrici 42 jer se dodaje bonus od 20% igracima pobjednicke reprezentacije
bookmaker- prva petorka
Za "skupljace kredita" dosta nezgodan pocetak 4. kola!
Calderon i Shved su plejevi na kojima je bilo najlakse zaraditi uz max profit naspram cijene.Ko se odrekao Fridzona zbog nesto losijih indexa u posljednja 2 kola , sada je pozalio , a zadrzavanje Kirilenka , kao sigurne opcije , takodje se pokazalo neisplativim!
Gledajuci parove , cijene i potrebne indexe za zaradu ili zadrzavanje cijene , moj zakljucak je bio da cete Gasola mijenjati Scolom , Ginobilija i Batuma bi svi morali imati.Parker je bio pomalo rizik ako se morala trositi izmjena na njega , dok ne ocekujem ni da je vecina Mozgova uzela zbog nezgodnog protivnika?!
Shved - Ginobili - Batum - Scola - Yi - Ben Romhadne ; ovo bi trebala biti sestorka vodecih timova u pvt ligi.
Ostatak rostera zavisi od raspolozivih kredita , izmjena u proslom kolu (3 nisu dovoljne ako se u prethodnom kolu promase izmjene) i logike fantazera!
Calderon i Shved su plejevi na kojima je bilo najlakse zaraditi uz max profit naspram cijene.Ko se odrekao Fridzona zbog nesto losijih indexa u posljednja 2 kola , sada je pozalio , a zadrzavanje Kirilenka , kao sigurne opcije , takodje se pokazalo neisplativim!
Gledajuci parove , cijene i potrebne indexe za zaradu ili zadrzavanje cijene , moj zakljucak je bio da cete Gasola mijenjati Scolom , Ginobilija i Batuma bi svi morali imati.Parker je bio pomalo rizik ako se morala trositi izmjena na njega , dok ne ocekujem ni da je vecina Mozgova uzela zbog nezgodnog protivnika?!
Shved - Ginobili - Batum - Scola - Yi - Ben Romhadne ; ovo bi trebala biti sestorka vodecih timova u pvt ligi.
Ostatak rostera zavisi od raspolozivih kredita , izmjena u proslom kolu (3 nisu dovoljne ako se u prethodnom kolu promase izmjene) i logike fantazera!
bookmaker- prva petorka
Posle desetak dana eto i mene.. Napravio sam ekipu nekoliko dana pred start takmicenja, burazer mi je radio izmene i vidim da nije lose
Sada sam se prvi put ulogovao i vidim da je ovo kolo bas lose za mene, svi koji su u minusu su mi u timu..
Sada sam se prvi put ulogovao i vidim da je ovo kolo bas lose za mene, svi koji su u minusu su mi u timu..
Dule Kecman- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34
Kinez nesretni 1 od 9 iz igre + promasena 2 slobodna
Nisam imao namjeru mjenjati ga do 1/4 finala , a sada je prvi kanditat da leti iz tima.
Nisam imao namjeru mjenjati ga do 1/4 finala , a sada je prvi kanditat da leti iz tima.
bookmaker- prva petorka
Ја сам потпуно и заборавио да правим било какве измене, игра ми тим из претходног кола.
ZuLuofVozdovac- mvp
Bar ti se LBJ razigrao
bookmaker- prva petorka
Strana 5 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
» Fantasy Superlige Srbije 2012
» Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo