Fantasy OI 2012
+8
ZuLuofVozdovac
XXL
slobokv83
lazarminator
Koleman
Junglezburn
bookmaker
Bodi Bond
12 posters
:: Ostale teme :: Fantasy igre
Strana 7 od 8
Strana 7 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Fantasy OI 2012
Aha, to menja stvari, ali ipak tesko da cu nesto menjati..
Sto se Sveda tice, nemam hrabrosti da ga zadrzim, a imam neki osecaj sada kada sam ga prodao da ce da pokida najstrasnije..
Sto se Sveda tice, nemam hrabrosti da ga zadrzim, a imam neki osecaj sada kada sam ga prodao da ce da pokida najstrasnije..
Dule Kecman- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34
Ja sam zeznuo stvar, stavio sam preskupe igrace, a nisam video da mi fali jos jedan plej i nikako ne mogu da ponistim. Sta se desava u slucaju da imam samo 11 igraca?
Gost- Gost
Pa 11 igraca i ima u ovom fantaziju
Ponisti sve izmjene na "ANULAR CAMBIOS REALIZADOS" , pa ih ponovo napravi!
Ponisti sve izmjene na "ANULAR CAMBIOS REALIZADOS" , pa ih ponovo napravi!
bookmaker- prva petorka
- Datum upisa : 03.11.2011
Godina : 46
SureShot ::Ja sam zeznuo stvar, stavio sam preskupe igrace, a nisam video da mi fali jos jedan plej i nikako ne mogu da ponistim. Sta se desava u slucaju da imam samo 11 igraca?
I ja imam "samo" 11 igrača (toliko i treba sa imaš) verovatno si mislio na 10 igrača da imaš.Ekipa sa igračem manje ili više njih ne računa se,tako da moraš to poništiti.E sad predpostavljam da si išao na ANULAR CAMBIOS REALIZADOS pa onda na SI,ako to ne pomaže onda pokušaj kasnije,možda je problem neki do njih.Uglavnom ekipa sa 10 igrača ne ulazi u takmičenje tj.obračunava se nula bodova.
EDIT:Book je bio brži.
XXL- mahač peškirom
- Datum upisa : 06.10.2010
Nekada nece ni tu da ponisti, tj ne reaguje na "SI"
Promenio sam postavu, 3 amera, 3 argentinca, 3 rusa i 2 spanca, i do kraja ne menjam
Promenio sam postavu, 3 amera, 3 argentinca, 3 rusa i 2 spanca, i do kraja ne menjam
Dule Kecman- mvp
Šta ako se neko povredi?
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Kako me je "koštao" godišnji odmor.Posle odličnog starta i izmena pre drugog kola otišao sam na more i vratim se jučer imam šta videti.Zadnjih pola sata pre zaključavanja napravim izmene za četvrtfinale i onda sledi potop.Šved,Parker,Batum,Skola,Iguodala me uništili,a i ostali osim Kirilenka i P.Gasola razočarali.tako da mi sad sledi grčevita borba za drugo mesto.
XXL- mahač peškirom
Ni tad ! Koje sam srece uzecu nekoga ko ide u minus, tako da je pozitivna nula bolja..
Dule Kecman- mvp
Dule Kecman ::Ni tad ! Koje sam srece uzecu nekoga ko ide u minus, tako da je pozitivna nula bolja..
I meni bi bilo bolje da sam ostavio onog jeftinog Kineza koji je ispao nego što sam imao Šveda.Bolje pozitivna nula nego -10
XXL- mahač peškirom
Po kojoj logici su stavili 11 igraca?
Uspelo je ono sa svim izmenama, to nisam ni video, pokusavao sam samo jednu da ponistim, a to nije uspevalo.
Uspelo je ono sa svim izmenama, to nisam ni video, pokusavao sam samo jednu da ponistim, a to nije uspevalo.
Gost- Gost
Smorih se sa ponistavanjem izmjena ali sam uspio sastaviti tim po ukusu za kredite kojima raspolazem!
Najbolji tim mi ima milion kredita vise pa sam sastavio ekipu po ukusu u kojoj mi samo jedan igrac nije 100% po ukusu.Opet ne vjerujem da cu na njemu izgubiti u odnosu na zeljenog igraca vise od 5-8 indexa! Kada sam taj tim napravio krenuh isti "prepisati" u tim iz pvt lige kad ono fali milionce Sam sebi sam se nasmijao za glupost
Najbolji tim mi ima milion kredita vise pa sam sastavio ekipu po ukusu u kojoj mi samo jedan igrac nije 100% po ukusu.Opet ne vjerujem da cu na njemu izgubiti u odnosu na zeljenog igraca vise od 5-8 indexa! Kada sam taj tim napravio krenuh isti "prepisati" u tim iz pvt lige kad ono fali milionce Sam sebi sam se nasmijao za glupost
bookmaker- prva petorka
Paul, Chris
Shved, Aleksey
Campazzo, Facundo
Durant, Kevin
James, LeBron
Kirilenko, Andrei
Iguodala, Andre
Gasol, Pau
Gasol, Marc
Ibaka, Serge
Mozgov, Timofey
Shved, Aleksey
Campazzo, Facundo
Durant, Kevin
James, LeBron
Kirilenko, Andrei
Iguodala, Andre
Gasol, Pau
Gasol, Marc
Ibaka, Serge
Mozgov, Timofey
Junglezburn- mvp
Da nisi malo pretjerao sa Spancima u reketu
Ovo je moj najbolji tim za 1/2F
Ovo je moj najbolji tim za 1/2F
bookmaker- prva petorka
Eno ti imaš šifru pa namesti mi bolju kombinaciju!
Junglezburn- mvp
Najbolje da ja , kao zamjenik fenjerasa u tendenciji da "napredujem" i izgubim titulu zamjenika , objasnjavam prvoplasiranom sta i kako da radi!Da su moji rezoni ispravni ne bih bio tu gdje jesam
bookmaker- prva petorka
Pa to ti i kaze.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Napravio sam izmene i ne diram ništa više.Jungle se odlepio i pošto se nikad ne predajem,napravio sam pomalo rizičnu ekipu "pukovnik ili pokojnik".Razlikujemo se u 6 igrača,pa šta bog da.
XXL- mahač peškirom
Malo sam promenio tim pod uticajem bookija...
Videćemo koji će mi doneti više.
Paul, Chris
Shved, Aleksey
Williams, Deron
Nocioni, Andrés
James, LeBron
Kirilenko, Andrei
Navarro, Juan Carlos
Gasol, Pau
Gasol, Marc
Scola, Luis
Mozgov, Timofey
Ovo je više na kalkulacije a manje na osećaj...
Videćemo koji će mi doneti više.
Paul, Chris
Shved, Aleksey
Williams, Deron
Nocioni, Andrés
James, LeBron
Kirilenko, Andrei
Navarro, Juan Carlos
Gasol, Pau
Gasol, Marc
Scola, Luis
Mozgov, Timofey
Ovo je više na kalkulacije a manje na osećaj...
Junglezburn- mvp
I onako, i ovako se razlikujemo u 4 igraca
Dule Kecman- mvp
P.S.
Izvinjavam se XXL-u ako je na osnovu mog tima pravio neke izmene, nadam se da i dalje imamo 6 različitih igrača.
Izvinjavam se XXL-u ako je na osnovu mog tima pravio neke izmene, nadam se da i dalje imamo 6 različitih igrača.
Junglezburn- mvp
Junglezburn ::Malo sam promenio tim pod uticajem bookija...
E jbg Jungle ti baš odlučio da mi pokvariš ovo popodne
Sad moram sve pretumbavati,a rešenja nema...uvek fali love ili fali barem još jedna izmena.
Idem malo mozgati,a ti nemoj više menjati.
XXL- mahač peškirom
Da se i ja ogradim kako ne bi ispalo da sam radio protiv bilo koga iz pvt lige
Sugerisao sam Junglu tako sto sam iznio svoje misljenje iskljucivo u vezi njegovog tima i kredita sa kojima raspolaze!
Nekako mi za ovo kolo tim bez Scole , a sa 3 Spanca u reketu zbog Duranta izgledao neozbiljno , a jos je dobio kredite da Campazza zamjeni plejom po zelji
Sve vas ovdje dozivljavam kao net prijatelje i nikada mi ne bi palo na pamet raditi nesto na stetu nekoga.Na fantaziranju bas i nije tako jer tamo mozda postujem druge fantazere ali mi nisu svi po volji
Sugerisao sam Junglu tako sto sam iznio svoje misljenje iskljucivo u vezi njegovog tima i kredita sa kojima raspolaze!
Nekako mi za ovo kolo tim bez Scole , a sa 3 Spanca u reketu zbog Duranta izgledao neozbiljno , a jos je dobio kredite da Campazza zamjeni plejom po zelji
Sve vas ovdje dozivljavam kao net prijatelje i nikada mi ne bi palo na pamet raditi nesto na stetu nekoga.Na fantaziranju bas i nije tako jer tamo mozda postujem druge fantazere ali mi nisu svi po volji
bookmaker- prva petorka
Nisam imao vremena na poslu da iskombinujem Kirilenko OUT - Durent IN!
Junglezburn- mvp
Htio sam se M.Gasola otarasiti ali nikako nisam mogao naci odgovarajucu kombinaciju.Do sat pred zakljucavanje sam drzao
Prigioni-Llull-Love mjesto Paul-Bryant-M.Gasol ali sam na kraju odustao jer sam projektovao da mi ta kombinacija nece donijeti vise od ove trojke sa Paulom!
Da sam Navarra mjenjao sada bi mozda malkice zalio ali posto je Bryant u pitanju nije mi krivo
Nemam Kirilenka u ovom timu iz pvt lige ali mi nikako ne ide u glavu da oba meca protiv Spanaca odigra lose?!Ovaj bitniji cak kriminalno lose!!!
Prigioni-Llull-Love mjesto Paul-Bryant-M.Gasol ali sam na kraju odustao jer sam projektovao da mi ta kombinacija nece donijeti vise od ove trojke sa Paulom!
Da sam Navarra mjenjao sada bi mozda malkice zalio ali posto je Bryant u pitanju nije mi krivo
Nemam Kirilenka u ovom timu iz pvt lige ali mi nikako ne ide u glavu da oba meca protiv Spanaca odigra lose?!Ovaj bitniji cak kriminalno lose!!!
bookmaker- prva petorka
Ubiću te Booki, zbog tebe izgubih 2,6 poena!
Stari tim 119,8 ovaj 117,2...
Samo mi je žao zbog te rokade Kirlenko-Durent koju nisam stigao da uradim, sreća pa kompletno kolo očajno...
Stari tim 119,8 ovaj 117,2...
Samo mi je žao zbog te rokade Kirlenko-Durent koju nisam stigao da uradim, sreća pa kompletno kolo očajno...
Junglezburn- mvp
Strana 7 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
» Fantasy Superlige Srbije 2012
» Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
» Šampioni
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo
» Fantasy Superlige Srbije 2012
» Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
» Šampioni
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo
:: Ostale teme :: Fantasy igre