KK FMP 2010/2011
+30
markoo
NenadBG
Markos
Koleman
ZuLuofVozdovac
fizicar
Maja
Mihael
Imperator
KKP
Psycho
Nolle
lazarminator
blagoje
2bad4u
TheGodfather
mlekadzija
Macijauskas
expert
Talicni Tom
Gencha
superhik
Junglezburn
drexler
Sergej
Zemljoradnik
Zoro
Marko
Everton
Bodi Bond
34 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 9 od 13
Strana 9 od 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Re: KK FMP 2010/2011
Marko, koje je tvoje misljenje o treneru, meni se cini da je Covic pogresio, Djokic je napravio dobar posao sa klincima...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Videcemo, ja nikad nisam za smenu trenera....
Sto se tice meca FMP ocekivao da OKK pobedi sam sebe, pogotovo sto ni Zekovic nije igrao... Aca kombinovao, bez potrebe, OKK konstantno pravio visak na krilu, odakle je sutirao... Uz to probijao odbranu bez vecih problema... FMP pretezno bezidejan u napadu, sa masom nepotrebnih suteva umesto da je preneto teziste igre na centre... U svakom slucaju, sad ostaje tezak zadatak, da se trazi pobeda u Vrscu ili Kragujevcu, uz Megu i Metalac te da se dobiju svi mecevi kod kuce, izuzev Partizana... Sa ovakvom igrom zaista teshko !
Sto se tice meca FMP ocekivao da OKK pobedi sam sebe, pogotovo sto ni Zekovic nije igrao... Aca kombinovao, bez potrebe, OKK konstantno pravio visak na krilu, odakle je sutirao... Uz to probijao odbranu bez vecih problema... FMP pretezno bezidejan u napadu, sa masom nepotrebnih suteva umesto da je preneto teziste igre na centre... U svakom slucaju, sad ostaje tezak zadatak, da se trazi pobeda u Vrscu ili Kragujevcu, uz Megu i Metalac te da se dobiju svi mecevi kod kuce, izuzev Partizana... Sa ovakvom igrom zaista teshko !
Marko- prva petorka
Da, baš sam hteo da pitam da li neko zna što nije igrao Zeković?
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Veceras u 18h mec sa Grobarima u Zelezniku... Ako neko dolazi nek se javi...
Marko- prva petorka
Jbg, ja sam bio jako zauzet, cak sam i basket na Adi propustio sto mi je jako tesko palo...
Marko, sta je sa Radivojevicem, jer u pitanju neka povreda ili Aco nezna sta radi?
Marko, sta je sa Radivojevicem, jer u pitanju neka povreda ili Aco nezna sta radi?
Mihael- mvp
Godina : 37
Marko a da Vam i Vizura nije ukrala pobedu?!
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
markoo ::Marko a da Vam i Vizura nije ukrala pobedu?!
Sad ce delegat da ulozi zalbu na sudjenje
Markos- prva petorka
Drago mi je zbog buđenja Đekića, mada Bodi kaže da je hteo da ga šamara
Gost- Gost
U utorak kljucni mec za FMP, u slucaju trijumfa, koji se ocekuje, vraca se u trku za Jadran ! Valjevci uopste nisu naivni, ali se nadam da cemo nakon pocetnih kikseva, ostvariti trijumf !
Marko- prva petorka
Мени није јасно зашто се људи толико запрепашћавају поразом ФМП-а у гостима од Металца. Стицајем околности гледао сам њихов двобиј у КСЛ пре неких месец ипо дана, играло се исто у Ваљеву и ФМП је то добио на једвите јаде, уз доста добар шут за 3. Овај пут фортуна је била на страни Металца и то је то. Уопште није драстична разлика у кавалитету између та два тима. ФМП јесте мало бољи, а Човић је један од 4 кључна човека у савезу, али кад се игра у Ваљеву мислим да је однос снага - егал.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Valjda će marko dati neki insajd komentar.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Đokić je imao igru koja se meni mnogo sviđa. Podsetio me stil na onu poslednju reprezentaciju SFRJ. FMP sada nema ni agresivnost u odbrani, ni tranzicionu igru, a sve što je ostalo svodi se na šut za tri poena i hromog Milenceta koji kad kad i odigra nešto.
Gledao sam Siladjija ove godine na utakmici Radnički-Napredak u Kupu. Dečko je ušao, razvalio nekoliko napada, i otišao napolje. Nisu ga posle vraćali u igru. Sve minute troši Milojko VAsilić na poziciji 4. Postavljao sam i njegove snimke, simpatičan stil, dobar šut, brzina korektna, tehnika vrlo dobra, fizikalije malo tanje...
I Siladji i Vasilić su igračine za Ivelju i Subotića koji su prekomandovani u prvi tim. Da ne govorim o tome da je Vukasović fantastičan plej i da je, potpisujem, bolji igrač od Zvezding Cvetkovića. Tamo je i Svetozar Stamenković koji je još prošle godine pokazao da može da igra najjaču košarku. Stamenković je teška četvorka što FMP-u najviše nedostaje. Neću ni da pričam, ni da zamišljam kakav bi to fantastičan tandem plejmejkera bio u nekom timu sa disciplinom, redom i poretkom: Čović-Miljenović-Vukasović.
Imaju i odličnu trojku Aleksandra Zarića koji puni sve statističke kolone i pripada stilu karakterističnom za Partizan: jak, nabijen, agresivan, skok u napadu obavezan, šutira samo iz izrađenih pozicija ili kad ističe napad. Gledajući tu utakmicu shvatio sam da Radnički Basket nije razvojni tim FMP-a, već kazneno odeljenje.. Tamo igraju bolji igrači nego u FMP-u.
U FMP-u vlada poremećen sistem vrijednosti. Oni su oraganizacija koja teži da implodira, ali se iskreno nadam da do toga neće doći. A razlozi su prije svega to neopipljivo, to znanje koje posjeduju ili su posjedovali kako organizovati školu, prepoznati talenta i stvoriti igrača. Na stranu priča da su uništili puno talenata, što svakako jesu, nijedan proces stvaranja i rada ne ide bez grešaka, bilo namjernih ili nenamjernih. Za razliku od drugih, kod kojih je ostalo nepoznato koliko su talenata uništili jer ih nisu ni prepoznali, FMP prvo prepozna darovite, radi sa njima, a onda neke odbaci, što je neminovnost svake selekcije, kao i greške koje idu uz to.
A šta smatram njihovim najvećim problemom.
Kod njih već izvjesno vrijeme ne postoji prava konkurencija u seniorskom timu, tj. politika da igraju najbolji. Kako je Sharga naveo u svom postu ima tu igrača iz Radnički basketa dosta boljih od sadašnjih prvotimaca. Već dugo oni vode politiku "da se prvo starije ćerke udaju, bez obzira što mlađe imaju priliku". Šta je posljedica, momci koji od svoje 13-14 godine rastu u sistemu surovog profesionalizma i koji su proodukt takvog sistema, sa 18 godina moraju da prihvate novi sistem vrijednosti, sistem konnformizma i strpljenja da se stariji a možda i lošiji prodaju, a gazda uzme pare, da sin igra po 30 minuta i uz to da očekuju da kada dođe njihovo vrijeme opet nemaju pravo na slobodu izbora kada i gdje otići. I naravno da se većina tih momaka odlučuje da žrtvuje jednu godinu neigranja tj. nepotpisivanja prvog ugovora za slobodu koja im se poslije toga nudi. Zato i imamo slučajeve odlaska Mačvana,Muslija, Đekića sada Miljenovića i Bezbradice. Sistem se jednostavno urušio. A nekada su u FMP dolazili igrači sa strane da igraju, juče čitam kako je Radošević trebao da dođe u FMP i kako je jedino ime Partizana prevagnulo, a danas FMP-ova djeca bježe glavom bez obzira. Od koga, od čega? To su pitanja koja Nebojša treba da riješi, ako želi sebi dobro. Ali teško, od veličine svoje slike ne vidi grijehe svojih dijela, koliko god da treba pravila da se poštuju, sveto pravilo treba da bude pravilo ko je bolji na parketu i pod košem, pa i oni koji su se ogriješili o tim svoj put ka iskupljenju treba da pokaažu na terenu, a ne u tihom ili otvorenom bojkotu, koji odavno daje rezultate.
само мала опаска,и ти који одлазе и како ти кажеш бирају неиграње,то неиграње важи или за железник или за раднички,алине и на јуниорску селекцију,где су сви играли,али слажем се да су је неки превазишли и заслужили шансу у јачој конкуренцији...остало се мање-више слажем...Talicni Tom :: I naravno da se većina tih momaka odlučuje da žrtvuje jednu godinu neigranja tj. nepotpisivanja prvog ugovora za slobodu koja im se poslije toga nudi. Zato i imamo slučajeve odlaska Mačvana,Muslija, Đekića sada Miljenovića i Bezbradice.
NenadBG- šesti igrač
Mislim da to sto stariji, mozda manje talentovani igraci dobijaju sansu pre mladjih, nije toliki problem FMP-a, jer npr. u Partizanu se dosta forsirao Perovic, iako je Pekovic bio bolji igrac, pa su opet obojica napravili solidne karijere. Problem FMP-a je sto nema trenera koji ce biti Bog i batina u klubu i koji ce raditi dugi niz godina i to sto nema iskusnije igrace koji mogu da pomognu mladjima i usmere ih, kao sto su to u Partizanu Drobnjak, Milojevic, Kecman...
Gencha- šesti igrač
Godina : 35
Nijedan trener ne moze pored covica biti Bog i batina.
Navijam iz sveg srca da Zvezda bude cetvrta a ne FMP.
Gost- Gost
hazarder ::Nijedan trener ne moze pored covica biti Bog i batina.
što za Zvezdu pored živog Metalca?
drexler- mvp
Godina : 38
Pa dobro bilo ko,samo ne covic.Mozda je bolje za kosarku da bude Crvena zvezda nego Metalac.
Kad smo kod monopola i upropastenih talenata,neko je gore napisao da imaju i Partizan i Zvezda takvih stvari.Imaju,ali FMP u najvecem broju.Zato sto imaju pravi monopol.Ne krivim ja Fmp za takvo stanje stvari,nego jebenu ekonomsku situaciju u Srbiji,ali mi se ne svidja sto jedan klub ima takav monopol.
Jedini put kada je neka generacija iz Nisa bila prvak u kosarci,to su bili juniori rodjeni 1990 godine.Ne znam tacno koje su godine bili prvaci Srbije.Cetvorica su otisli u Fmp,i nijedan nije uspeo.Nemam informaciju sta je sa tim momcima sada,ali igrali su dobru kosarku.
Kad smo kod monopola i upropastenih talenata,neko je gore napisao da imaju i Partizan i Zvezda takvih stvari.Imaju,ali FMP u najvecem broju.Zato sto imaju pravi monopol.Ne krivim ja Fmp za takvo stanje stvari,nego jebenu ekonomsku situaciju u Srbiji,ali mi se ne svidja sto jedan klub ima takav monopol.
Jedini put kada je neka generacija iz Nisa bila prvak u kosarci,to su bili juniori rodjeni 1990 godine.Ne znam tacno koje su godine bili prvaci Srbije.Cetvorica su otisli u Fmp,i nijedan nije uspeo.Nemam informaciju sta je sa tim momcima sada,ali igrali su dobru kosarku.
Gost- Gost
Bolje Metalac nego Zvezda da prodje,ipak Metalac ima vatreniju publiku
Markos- prva petorka
Zamisli Metalac i Efes ...ili Metalac i Makabi(posto bi oni da igraju NLB) ...jBT...PUT DO VALJEVA JE KO U SREDNJEM VEKU!!
markoo- prva petorka
Miljenović nije bio u Portlandu na Nike Hoops Summit-u. Bravo Čoviću.
Bodi Bond- mvp
A šta si ti mislio, provjerava ga pred potpis ugovora.
Đubre retko viđeno.
Bodi Bond- mvp
Ima dve nedelje da potpise sa FMP....
markoo- prva petorka
To se verovatno neće desiti, ali da vidimo. On je u 1. tim ubačen da ne bi bio pušten u Portland. A to ej kazna jer neće da potpiše ugovor.markoo ::Ima dve nedelje da potpise sa FMP....
Bodi Bond- mvp
Strana 9 od 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Igokea 2010/2011
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Igokea 2010/2011
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo