KK Hemofarm 2010/2011
+46
slobokv83
dane
sexdrogabodiroga
blagoje
Sergej
Manu
XXL
Sarlo
Naissus
Koleman
Alexandar_81
Dule Kecman
Sensui
Maja
fizicar
Tazz
mlekadzija
lazarminator
klavijatura
Zolja
Novica-Ubica
Hyperactive
Psycho
Nolle
TheGodfather
bigZ
markoo
superhik
KKP
2bad4u
Djole
Mihael
expert
Ray Allen
Gencha
drexler
vlada
Zemljoradnik
Talicni Tom
wolfvaga
Macijauskas
Everton
Junglezburn
Markos
Zoro
Bodi Bond
50 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 12 od 23
Strana 12 od 23 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 23
Re: KK Hemofarm 2010/2011
sexdrogabodiroga ::Mozda ce mu Kaha placati, buduci da je rec o pozajmici.
To bi bio dobar potez Hemofarma, pogotovo posle odlaska Mačvana, ali Musli realno ne može da nadoknadi, čini mi se, nenadoknadiv učinak i kvalitet Mačvana.
Musliju treba da igra, veliki je to potencijal, a stvarno ne znam koliko je reralno da dodje u HF, pogotovo posle ovih priča o problemima u klubu, mada ako bi Kaha plaćala sve, možda...
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
mlekadzija- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 43
Sta ce nasim timovima igraci poput Abdul Hamida.Bolje decu od 18 godina da pustaju nego ovakve neuke indijance.
Gost- Gost
I definitivno poptuna prsoteka Hemofarma
Hemofarm STADA 74 - Zadar 88
Ne zaboravite da oni Zvezdi beže samo 3 pobede
Hemofarm STADA 74 - Zadar 88
Ne zaboravite da oni Zvezdi beže samo 3 pobede
Gost- Gost
Macvan place na kraju utakmice
Vratio je sve sto su ulozili u njega, svaka cast Milane, a sada da pokoris Evropu!
Vratio je sve sto su ulozili u njega, svaka cast Milane, a sada da pokoris Evropu!
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
Zadar se baš zaigrao, Hemofarm baš pao u formi, a tek sad Mačvan ide...
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Izgleda da se neće voditi bitka između Zvezde i Zadra.Ovo se lako može proširiti na 3, 4 tima.Možda i više.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Svaka mu čast. To je momčina.expert ::Macvan place na kraju utakmice
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
expert ::Macvan place na kraju utakmice
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Mačvan:Makabi je veliki korak u karijeri
Srpski reprezentativac u subotu ozvaničio saradnju sa izraleskim Makbijem i oprostio se od vršačke publike. Odlazak u Makabi je veliki korak u mojoj karijeri i ponosan sam što ću nositi dres „Ponosa Izralea“, kaže Mačvan.
Utakmica sa Zadrom značila je i rastanak Milana Mačvana od Hemofarma, a suze i gromoglasni aplauzi sa tribina Milenijuma dovoljno govore sami za sebe.
„Odlazak u Makabi je veliki korak u mojoj karijeri i verujem da su svi koji su sa mnom radili ponosni zbog toga. Žao mi je što iz Hemofarma idem na polusezoni, ali ovo je ponuda koja se dobija jednom u životu i koja se ne dobija. Za Vršac me vežu samo lepe uspomene, osećam se kao da tu pripadam“, kaže Mačvan.
Nekoliko velikih evropskih klubova je želelo da Mačvana vidi u svojim redovima, ali on nije imao dielmu.
„Imao sam dosta ponuda, ali odlučio sma se za Makabi jer je to jedan od najvećih i najsigurnijih klubova u Evropi. Ponosan sam što ću nositi dres „Ponosa Izralea““, poručuje Milan Mačvan.
Srpski reprezentativac u subotu ozvaničio saradnju sa izraleskim Makbijem i oprostio se od vršačke publike. Odlazak u Makabi je veliki korak u mojoj karijeri i ponosan sam što ću nositi dres „Ponosa Izralea“, kaže Mačvan.
Utakmica sa Zadrom značila je i rastanak Milana Mačvana od Hemofarma, a suze i gromoglasni aplauzi sa tribina Milenijuma dovoljno govore sami za sebe.
„Odlazak u Makabi je veliki korak u mojoj karijeri i verujem da su svi koji su sa mnom radili ponosni zbog toga. Žao mi je što iz Hemofarma idem na polusezoni, ali ovo je ponuda koja se dobija jednom u životu i koja se ne dobija. Za Vršac me vežu samo lepe uspomene, osećam se kao da tu pripadam“, kaže Mačvan.
Nekoliko velikih evropskih klubova je želelo da Mačvana vidi u svojim redovima, ali on nije imao dielmu.
„Imao sam dosta ponuda, ali odlučio sma se za Makabi jer je to jedan od najvećih i najsigurnijih klubova u Evropi. Ponosan sam što ću nositi dres „Ponosa Izralea““, poručuje Milan Mačvan.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Ja mislim da ce Hemofarm imati jako puno problema bez Mavcana. Vezali su cini mi se 5 poraza u NLB ligi sa njim,ne mogu da zamislim kako ce to izgledati bez njega.Sada postaju sasvim prosecan tim i smatram da ce Partizan bez problema opet obezbediti Evroligu. Lideri tima i igraci koji ce imati najvise suteva sada su verovatno Pavkovic i Krstovic,a mozda i Savovic bude dobio vise prostora u napadu odlaskom Macvana.
O Macvanu ne tre trositi reci. Jako dobar momak i nadam se da ce uspeti u Tel Avivu. Potpisao je za velik klub,ali mi je krivo sto nije otisao u spansku ligu.Ovde ce igrati Izraelsku ligu koja je slabija i od NLB lige(ispravite me ako gresim). Ne znam kolika ce mu minutaza biti u pocetku,ali ne verujem da ce dobijati vise od 10 minuta.
O Macvanu ne tre trositi reci. Jako dobar momak i nadam se da ce uspeti u Tel Avivu. Potpisao je za velik klub,ali mi je krivo sto nije otisao u spansku ligu.Ovde ce igrati Izraelsku ligu koja je slabija i od NLB lige(ispravite me ako gresim). Ne znam kolika ce mu minutaza biti u pocetku,ali ne verujem da ce dobijati vise od 10 minuta.
Gost- Gost
Hemofarm. podsećam još jednom, ima samo 3 pobede više od Zvezde. Do kraja ima još 12 utakmica. Ako Zvezda dobije 6, a Hemofarm 3, ispašće Hemofarm. Zadar će se očigledno izvući, a ne vidim koji tim može do kraja da odigra toliko loše kao Hemofarm i Zvezda. S obzirom da se i Zvezda nekako diže iz prašine, dajem joj veće šanse za opstanak nego Hemofarmu.
Gost- Gost
sharga ::Hemofarm. podsećam još jednom, ima samo 3 pobede više od Zvezde. Do kraja ima još 12 utakmica. Ako Zvezda dobije 6, a Hemofarm 3, ispašće Hemofarm. Zadar će se očigledno izvući, a ne vidim koji tim može do kraja da odigra toliko loše kao Hemofarm i Zvezda. S obzirom da se i Zvezda nekako diže iz prašine, dajem joj veće šanse za opstanak nego Hemofarmu.
Bice gusto,ali ipak dajem vece sanse Hemofarmu.Zvezda je ocajna na gostovanjima. Meni je dosta zanimljiva ovogodisnja NLB liga,najujednacenija liga u evropi...
Gost- Gost
Cini se da je finansijska kriza bas zahvatila Hemofarm. Uskoro mozda ne bude ni Struje kod njih
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
a Hemofarm je očajan i kući i na gostovanjimapartizannnnn ::sharga ::Hemofarm. podsećam još jednom, ima samo 3 pobede više od Zvezde. Do kraja ima još 12 utakmica. Ako Zvezda dobije 6, a Hemofarm 3, ispašće Hemofarm. Zadar će se očigledno izvući, a ne vidim koji tim može do kraja da odigra toliko loše kao Hemofarm i Zvezda. S obzirom da se i Zvezda nekako diže iz prašine, dajem joj veće šanse za opstanak nego Hemofarmu.
Bice gusto,ali ipak dajem vece sanse Hemofarmu.Zvezda je ocajna na gostovanjima. Meni je dosta zanimljiva ovogodisnja NLB liga,najujednacenija liga u evropi...
Gost- Gost
sharga ::a Hemofarm je očajan i kući i na gostovanjimapartizannnnn ::
Hemofarm je imao skor 5-1 i ima sanse da prodje u top 16 evrokupa. Kako da dam prednost zvezdi ? Videcemo kako ce igrati bez Mavcana....
Gost- Gost
Crni Muta pred mec u Vrscu je otisao do Struje i rekao mu "Evo ti skauting moje ekipe gledaj radi sta hoces, ali ja danas sigurno dobijam "
Macijauskas- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
ma ok..meni je smešno što kažeš da zvezda loše igra u gostima a hemofarm ne može kući ni zadar da dobije...ne znam kojom to magijom oni mogu, posle odlaska Mačvana, da se spasu ispadanja, osim da neko bude još gori od njih. Možda će to biti Zvezda...nije isklučeno...partizannnnn ::
Hemofarm je imao skor 5-1 i ima sanse da prodje u top 16 evrokupa. Kako da dam prednost zvezdi ? Videcemo kako ce igrati bez Mavcana....
Gost- Gost
Hemofarm ima povredjenih i tek oporavljenih igraca. Bice druga prica kad udju u ritam.
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Ja ipak dajem vece sanse Hemofarmu nego Zvezdi,jel Zvezdin raspored je:
CZ-Zagreb-LOSE
Krka-Hemofarm LOSE
Cibona-Hemofarm WINN
CZ-Nymburk LOSE
CZ-Buducnost LOSE
Hemofarm-Partizan LOSE
Buducnost-Hemofarm LOSE
Radnicki-Zvezda LOSE
CZ-Igokea WINN (ali kako je krenula Igokea,bice im vrlo tesko)
Siroki-Hemofarm LOSE
Hemofarm-Cedevita LOSE
Zadar-CZ LOSE
Zvezda-Krka LOSE
Olimpija-Hemofarm LOSE
Hemofarm-Zagreb WINN
Cibona-Zvezda LOSE
CZ-Partizan LOSE
Nymburk-Hemofarm LOSE
Hemofarm-Zvezda WINN Hem
Radnicki-Hemofarm LOSE
CZ-Siroki WINN
Cedevita-Zvezda LOSE
Hemofarm-Igokea WINN
Zadar-Hemofarm LOSE
CZ-Olimpija LOSE
Zagreb-CZ LOSE
Hemofarm-Krka WINN
HEMOFARM:5 pobeda
ZVEZDA:2 pobede
CZ-Zagreb-LOSE
Krka-Hemofarm LOSE
Cibona-Hemofarm WINN
CZ-Nymburk LOSE
CZ-Buducnost LOSE
Hemofarm-Partizan LOSE
Buducnost-Hemofarm LOSE
Radnicki-Zvezda LOSE
CZ-Igokea WINN (ali kako je krenula Igokea,bice im vrlo tesko)
Siroki-Hemofarm LOSE
Hemofarm-Cedevita LOSE
Zadar-CZ LOSE
Zvezda-Krka LOSE
Olimpija-Hemofarm LOSE
Hemofarm-Zagreb WINN
Cibona-Zvezda LOSE
CZ-Partizan LOSE
Nymburk-Hemofarm LOSE
Hemofarm-Zvezda WINN Hem
Radnicki-Hemofarm LOSE
CZ-Siroki WINN
Cedevita-Zvezda LOSE
Hemofarm-Igokea WINN
Zadar-Hemofarm LOSE
CZ-Olimpija LOSE
Zagreb-CZ LOSE
Hemofarm-Krka WINN
HEMOFARM:5 pobeda
ZVEZDA:2 pobede
Markos- prva petorka
Zar nije Zvezda-Hemofarm?
A i ne mozes ovako da gledas, ko zna sta sve moze da se desi,povrede, los dan mnogo toga.
Suludo je ovako to posmatrati.
A i ne mozes ovako da gledas, ko zna sta sve moze da se desi,povrede, los dan mnogo toga.
Macijauskas- mvp
Macijauskas ::Zar nije Zvezda-Hemofarm?
Nije igrace Hemofarm-Zvezda,naravno da ne moze da ovako gleda ali kad bi se sve normalno odvijalo krajni rezultat bi bio vrlo slican ovome.
Markos- prva petorka
Onda sam ja pogresio..
Mada sto Zvezda ne moze da dobije Krku kuci?
A Hemofarm je sve sem normalnog, kod njih se nikad ne zna na cemu si.
Mada sto Zvezda ne moze da dobije Krku kuci?
A Hemofarm je sve sem normalnog, kod njih se nikad ne zna na cemu si.
Macijauskas- mvp
izdvojio sam mečeve gde se nikako ne slažem. sve suprotno od toga....Zvezda ako dobije kući Zagreb, Igokeu, Čehe, Budućnost i Krku i u gostima Hemofarm, to je put do opstanka. Hemofarm u gostima, ako ne dovedu neko pojačanje ili ne promene stvari u klubu neće moći do pobede u gostima ni slučajno, a kući će dobiti samo timove koji u tom trenutku budu imali slab dan....Markos ::Ja ipak dajem vece sanse Hemofarmu nego Zvezdi,jel Zvezdin raspored je:
CZ-Zagreb-LOSE
Cibona-Hemofarm WINN
CZ-Nymburk LOSE
CZ-Buducnost LOSE
Zvezda-Krka LOSE
Hemofarm-Zagreb WINN
Hemofarm-Zvezda WINN Hem
Hemofarm-Igokea WINN
Hemofarm-Krka WINN
Gost- Gost
Strana 12 od 23 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 23
Similar topics