KK Hemofarm 2010/2011
+46
slobokv83
dane
sexdrogabodiroga
blagoje
Sergej
Manu
XXL
Sarlo
Naissus
Koleman
Alexandar_81
Dule Kecman
Sensui
Maja
fizicar
Tazz
mlekadzija
lazarminator
klavijatura
Zolja
Novica-Ubica
Hyperactive
Psycho
Nolle
TheGodfather
bigZ
markoo
superhik
KKP
2bad4u
Djole
Mihael
expert
Ray Allen
Gencha
drexler
vlada
Zemljoradnik
Talicni Tom
wolfvaga
Macijauskas
Everton
Junglezburn
Markos
Zoro
Bodi Bond
50 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 13 od 23
Strana 13 od 23 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 23
Re: KK Hemofarm 2010/2011
A sta je sa Cibonom? Jel to gradonacelnik Zagreba sad preuzeo klub? Imaju i oni sanse da ispadnu... a mogao bi i Nymburk da bude poslednji ako dogura daleko u evro kupu.
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
Mačvan je već u Izraelu što znači da ne igra za HF protiv Asvela!?
Zoro- mahač peškirom
- Datum upisa : 03.10.2010
Zoro ::Mačvan je već u Izraelu što znači da ne igra za HF protiv Asvela!?
Ne igra, oprostio se protiv Zadra...
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Da, znam da se oprostio, ali je tada još uvek pisalo da se oprostio od publike u Vršcu, i da se HF bori da on odigra još protiv Asvela.
Zoro- mahač peškirom
Ja koliko znam neće igrati protiv Asvela...u subotu je odigrao poslednji meč za HF.
evo i potrvrde (citat sa sajta kk HF):
...
Ovo je bila poslednja utakmica u kojoj je Milan Mačvan nosio dres Hemofarma STADA, jer će se već u nedelju priključiti svom novom timu – Makabiju. Zato ostaje žal što se od kluba i vršačke publike nije oprostio pobedom, što ni sam nije krio.
...
evo i potrvrde (citat sa sajta kk HF):
...
Ovo je bila poslednja utakmica u kojoj je Milan Mačvan nosio dres Hemofarma STADA, jer će se već u nedelju priključiti svom novom timu – Makabiju. Zato ostaje žal što se od kluba i vršačke publike nije oprostio pobedom, što ni sam nije krio.
...
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
@sexdrogabodiroga
Imajući u vidu vest na B92 (Musli na pozajmici u Hemofarmu?)
svaka čast na brzini i informisanosti, jer si ti ovo pomenuo još u petak 17.12.
Imajući u vidu vest na B92 (Musli na pozajmici u Hemofarmu?)
svaka čast na brzini i informisanosti, jer si ti ovo pomenuo još u petak 17.12.
Zoro- mahač peškirom
Ja sam pricao da jos letos, da ce Hemofarm staviti katanac ovog leta, sve vise smrdi da ce zaista biti tako.
Sad sto se tice Muslia, ovo mu je sansa da pokaze nesto i u seniroskoj kosaraci, ja sam malo skeptican, ali nadam se da ce me demantovati.
Sad sto se tice Muslia, ovo mu je sansa da pokaze nesto i u seniroskoj kosaraci, ja sam malo skeptican, ali nadam se da ce me demantovati.
Macijauskas- mvp
Musli je u juniorima FMP-a igrao zrelo i tehnički vrlo potkovano. Njemu, pored jakih treninga, treba što pre i što više seniorskih minuta, po mogućstvu klubu gde će imati strpljenja za njega. Radnički bi verovatno za njega bio bolja kombinacija, ali će u novim okolnostima (odlazak Mačvana) i HF biti dobra kombinacija, jer Struja nema mnogo opcija a i vremena ima još manje.
Zoro- mahač peškirom
Musli je kao klinac imao neverovatno meku ruku, za svoju visinu. Ne znam da li jos uvek dobro sutira, ono sto me zabrinjava je to njegovo ponasanje i ne znam da li on zeli da trenira, tj. da li ima volju ili mora neko stalno da ga tera na to.
Macijauskas- mvp
Da li neko zna još nešto konkretno u vezi Muslijevog lošeg ponašanja ili slabog treniranja, ili je to zasnovano na informacijama iz FMP-a iz prošle sezone?
Zoro- mahač peškirom
Ево ја ћу да ти кажем...
Кренем ја једном са цимерима и неким друштвом на Амстердам (сад није битно што су ме убеђивали, јер као фора дај да не остајем сам у стану...мислим Амстердам о чему причамо )...мислим убеђивали ме већ трећи пут, прва два сам пристао
Кад тамо опет по трећи пут цео ФМП. Прослављали победу над Задром. Мислим оно, Милутиновић, Мусли...добро није било Протића, Јеремића да не грешим душу...Кад оно сви пуше, сви пију, неке лаке рибице поред њих врцкају (гузе као Императорова)...а тај мали Мусли се понаша као највећи клошар и обожава да је у центру пажње и да само он нешто кења и да другима отима ствари из руку...мислим одвратне сам сцене гледао од будућих нада наше кошарке...за Милутиновића сам мислио да је фин, кад туки...Седели у сепареу до мог стола...
Тако да вам ја кажем, неће од тог Муслија ништа бити, просечан центар, доста погуран, био доминантан у млађим категоријама јер је био напреднији, сад га сви стигли и престигли.
Кренем ја једном са цимерима и неким друштвом на Амстердам (сад није битно што су ме убеђивали, јер као фора дај да не остајем сам у стану...мислим Амстердам о чему причамо )...мислим убеђивали ме већ трећи пут, прва два сам пристао
Кад тамо опет по трећи пут цео ФМП. Прослављали победу над Задром. Мислим оно, Милутиновић, Мусли...добро није било Протића, Јеремића да не грешим душу...Кад оно сви пуше, сви пију, неке лаке рибице поред њих врцкају (гузе као Императорова)...а тај мали Мусли се понаша као највећи клошар и обожава да је у центру пажње и да само он нешто кења и да другима отима ствари из руку...мислим одвратне сам сцене гледао од будућих нада наше кошарке...за Милутиновића сам мислио да је фин, кад туки...Седели у сепареу до мог стола...
Тако да вам ја кажем, неће од тог Муслија ништа бити, просечан центар, доста погуран, био доминантан у млађим категоријама јер је био напреднији, сад га сви стигли и престигли.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Sto se gasenja HF tice po informacijama koje dobijam iz Vrsca gasenja nece biti ali ce doci do racionalizacije i smanjenja sredstava za KK.Dosao Nemac,video koliko se para uzalud trosilo i sasekao u korenu(primera radi, samo jedan od sefova u koncernu je imao 5 ili 6 sekretarica).
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
Hoce li biti veceras negde prenos utakmice?
Maja- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 38
Po Žurnalu nema nigde, ali sačekajmo. RTV je svojevremeno pustio glas da su potpisali sve prenose HF.
Zoro- mahač peškirom
Zoro ::Po Žurnalu nema nigde, ali sačekajmo. RTV je svojevremeno pustio glas da su potpisali sve prenose HF.
Da, ali mislim da se to odnosi na utakmice iz Vrsca.
XXL- mahač peškirom
- Datum upisa : 06.10.2010
Ne. Radili su prenose i van Vršca, ali može da se odnosi samo na NLB. Međutim nada poslednja umire.
Zar nisu radili prenos iz Turske?
Zar nisu radili prenos iz Turske?
Zoro- mahač peškirom
Moguce je,posto je domace euro utakmice do sad prenosio Javni "vase pravo da znate sve" servis a gostujuce cini mi se nisu do sad bile prenosene.
XXL- mahač peškirom
- Datum upisa : 06.10.2010
RTS je prenosio meč iz Turske, ali verovatno samo zbog Ajversona.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Ok ali to znači da ima šanse i da gledamo prenos iz Vilerbana jer je odlučujuća tekma.
Zoro- mahač peškirom
Jeste Bodi, RTS je to samo prenosio zbog Ajversona i secam se da su uzeli prenos u zadnji cas zbog velikog zahteva gledalaca inace ne bi ni to!
Nadam se da ce biti prenos,stvarno mi je nelogicno da odlucujuci mec za dalji plasman nigde ne prenose!
Nadam se da ce biti prenos,stvarno mi je nelogicno da odlucujuci mec za dalji plasman nigde ne prenose!
Maja- šesti igrač
To je eurosport, pomesala si ihMaja ::Jeste Bodi, RTS je to samo prenosio zbog Ajversona i secam se da su uzeli prenos u zadnji cas zbog velikog zahteva gledalaca inace ne bi ni to!
Nisam ih pomesala,prenosio je i RTS!
Maja- šesti igrač
pa jeste ali nisu oni uzeli prenos u poslednji cas zbog zahteva gledalaca. Eurosport je trebao da prenosi neku drugu utakmicu pa su promenili, a nasi su i inace planirali Hemofarm, znalo se od ranije.
Moguce,uostalom nije ni bitno!
Nek okaci neko link ako ne bude prenosa!
Nek okaci neko link ako ne bude prenosa!
Maja- šesti igrač
Nadam se da Hemofarm da pobedi, ali bez Macvana tesko...
Mihael- mvp
Godina : 37
Strana 13 od 23 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 23
Similar topics
» KK Hemofarm 2011/2012
» KK FMP 2010/2011
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK FMP 2010/2011
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo