KK Hemofarm 2010/2011
+46
slobokv83
dane
sexdrogabodiroga
blagoje
Sergej
Manu
XXL
Sarlo
Naissus
Koleman
Alexandar_81
Dule Kecman
Sensui
Maja
fizicar
Tazz
mlekadzija
lazarminator
klavijatura
Zolja
Novica-Ubica
Hyperactive
Psycho
Nolle
TheGodfather
bigZ
markoo
superhik
KKP
2bad4u
Djole
Mihael
expert
Ray Allen
Gencha
drexler
vlada
Zemljoradnik
Talicni Tom
wolfvaga
Macijauskas
Everton
Junglezburn
Markos
Zoro
Bodi Bond
50 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 14 od 23
Strana 14 od 23 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 23
Re: KK Hemofarm 2010/2011
Drugari,jeste li nasli neki link?
Maja- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 38
Izgleda da cemo se oprostiti od Hemofarma, a izgleda da ce i borba za bodove biti manje interesantna, jer Hemofarm ce tesko moci da nas stigne...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Sto tako pricas?Gledas li negde utakmicu,sta se desava?
Maja- šesti igrač
Maja ::Sto tako pricas?Gledas li negde utakmicu,sta se desava?
Gledam na livescore, trenutno je 43-35 za Asvel...
Mihael- mvp
Pa dobro,tek je poluvreme ima jos da se igra!
Maja- šesti igrač
Anđušič proigrao ..za sada 13 poena ...primakao Hemofarm na -8
Sada već -3
Sreija 15-2.
Sada već -3
Sreija 15-2.
Gost- Gost
63-59 posle 3/4... Andjusic i Savovic za sada najbolji...
Mihael- mvp
Hemofarm ce do kraja primiti 90 sigurno. Tako da... Odbrana im je kud koji mili moji asi masi da promasi...
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Ne gledam. To im je standardna odbrana ove sezone!
fizicar- prva petorka
Stoji dugo rezultat 71:69 Koliko ima do kraja?
Maja- šesti igrač
Prosli
Nisam verovao, ali eto prijatnog iznenadjenja
Nisam verovao, ali eto prijatnog iznenadjenja
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Bravo za HF, sada Struju za premijera u Zemlji kosarke
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
Koji je konacan rezultat?
Maja- šesti igrač
Bravo za Hemofarm!!! Sad se nadam sto boljem plasmanu Hemofarma u Euro cup-u,jer znam da nam ne mogu parirati u NLB ligi
Markos- prva petorka
ANJDUŠIĆ 20 poena. Toliko o tome da mladi igrači ne mogu i ne znaju. Kad se mora, da vidiš kako mladi igraju!
Gost- Gost
Nevidjeno iznenadjenje! Svaka cast. Nadam se da ce ih ovo podici i da ce uci u seriju boljih igara!
fizicar- prva petorka
sharga ::ANJDUŠIĆ 20 poena. Toliko o tome da mladi igrači ne mogu i ne znaju. Kad se mora, da vidiš kako mladi igraju!
Zoro- mahač peškirom
Nisam gledao utakmicu, tek sam zakacio statistiku, ali po ovome koliko vidim Macvan je vise svojim kvalitetom bio kocnica nego lokomotiva samoj ekipi Hf. Dok je bio tu svi su dizali ruke i uvaljivali mu odgovornost, sada vise toga nema. Da se razumemo, i dalje mislim da je Hf jednostavno lose popunio rester, pre svega strancima i lokalnim polu-igracima, ali ne bih Vrscane sahranjivao. Ohrabrenje su Andjusic i Petrovic pre svih. Ako ekipa bude igrala za ove klince, Hf bi mogao da odrzi tendenciju rezultata. Jeste da Struja bas i nije previse verovao ovoj dvojci do sada (pogotovu dok je imao gorespomenutog Macvana u ekipi), ali ono sto se moglo videti, pre svega prosle godine na kupu, je da Patrovic moze fizikalijama da parira Veselom i da ga tako i treba usmeravati (kao i Ceha). Zasto se s tim nije pocelo jos prosle sezone, vec je drugo pitanje. O Andjusicu se vec godinama prica kao velikom talentu, zasto on nije dobio vise prostora pored Sutala i Krstovica, opet je drugo pitanje.
Dakle, pozitivno iznenadjenje i od narandzastih. Mozda smo pozurili da ih otpisemo?
Dakle, pozitivno iznenadjenje i od narandzastih. Mozda smo pozurili da ih otpisemo?
wolfvaga- prva petorka
@wolfwaga
Petrovića sam gledao samo u HF tako da nemam tu šta da dodam. Anđušića sam pretprošle godine gledao u juniorima HF a prošle u Vizuri. Svako je mogao odmah da vidi da se radi o jednom od onih klinaca koji igraju racionalno kao "veliki" (po racionalnosti u igri me podsećao na Mačvana), imaju veru u sebe što je uz talenat dovoljno za odličnu startnu poziciju u seniorskoj košarci.
Savović je po povratku iz Budućnosti za mene bio pozitivno iznenađenje. Napredovao je baš mnogo.
Petrovića sam gledao samo u HF tako da nemam tu šta da dodam. Anđušića sam pretprošle godine gledao u juniorima HF a prošle u Vizuri. Svako je mogao odmah da vidi da se radi o jednom od onih klinaca koji igraju racionalno kao "veliki" (po racionalnosti u igri me podsećao na Mačvana), imaju veru u sebe što je uz talenat dovoljno za odličnu startnu poziciju u seniorskoj košarci.
Savović je po povratku iz Budućnosti za mene bio pozitivno iznenađenje. Napredovao je baš mnogo.
Zoro- mahač peškirom
Vec se zna grupa, znaci to je odredjeno jos na pocetku, pod dva prvoplasirana i drugoplasirana. Hemofarm sa Cedevitom, Uniksom i prvim iz one grupe gde je Buducnost, verovatno Gran Kanarija (posto je utakmica Gran Kanarija-Buducnost odlozena).
expert- prva petorka
Godina : 40
Mislim da teže nije moglo...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Pre svega cestitke Hemofarmu na prolazu, nakon bednih partija, jedno lepo iznenadjenje
Ne znam Slobo, tokom mojih nocnih "obilazaka" klubova, u koje doduse idem retko, a u kojima neretko srecem igrace FMP, Milutinovic je i meni delovao kao fin... U odnosu na Muslija pogotovu... Ako gresim, voleo bi da me na vreme razuveris
slobokv83 ::Ево ја ћу да ти кажем...
Кренем ја једном са цимерима и неким друштвом на Амстердам (сад није битно што су ме убеђивали, јер као фора дај да не остајем сам у стану...мислим Амстердам о чему причамо )...мислим убеђивали ме већ трећи пут, прва два сам пристао
Кад тамо опет по трећи пут цео ФМП. Прослављали победу над Задром. Мислим оно, Милутиновић, Мусли...добро није било Протића, Јеремића да не грешим душу...Кад оно сви пуше, сви пију, неке лаке рибице поред њих врцкају (гузе као Императорова)...а тај мали Мусли се понаша као највећи клошар и обожава да је у центру пажње и да само он нешто кења и да другима отима ствари из руку...мислим одвратне сам сцене гледао од будућих нада наше кошарке...за Милутиновића сам мислио да је фин, кад туки...Седели у сепареу до мог стола...
Тако да вам ја кажем, неће од тог Муслија ништа бити, просечан центар, доста погуран, био доминантан у млађим категоријама јер је био напреднији, сад га сви стигли и престигли.
Ne znam Slobo, tokom mojih nocnih "obilazaka" klubova, u koje doduse idem retko, a u kojima neretko srecem igrace FMP, Milutinovic je i meni delovao kao fin... U odnosu na Muslija pogotovu... Ako gresim, voleo bi da me na vreme razuveris
Marko- prva petorka
Mačvan nije uzimao šuteve bez razloga, uvek je razigravao igrače, tako da je vrlo grubo reći da je bio kočnica makar i na taj način kako si opisao. Pre bih rekao da se vraćamo na onu diskusiju o mladim igračima koju smo vodili na temi Partizana. Ja sam naveo primer Jugoplastike koja je bila u finansijskoj buli i pustila klince i pomoćnog trenera Zvezde da se snalaze. Posle 2 godine bili su prvaci Evrope. Problem je što kod nas više nema poverenja u mlade igrače, da im se ruke zaista odvežu. Andjušić je proigrao tek kada nije imao šta da izgubi. Nema Mačvana a ekipa gubi 13 razlike. Dečko vezuje 5 poena i do kraja utakmice još 7, ukupno 20.wolfvaga ::Nisam gledao utakmicu, tek sam zakacio statistiku, ali po ovome koliko vidim Macvan je vise svojim kvalitetom bio kocnica nego lokomotiva samoj ekipi Hf. Dok je bio tu svi su dizali ruke i uvaljivali mu odgovornost, sada vise toga nema.
Ipak, mislim da u Vršcu nemaju snage i hrabrosti da ovo uzmu kao primer i isteraju do kraja. U Srbiji je nekad mlad igrač bio od 18. do 22. godine i tada je ubacivan u vatru, a sada se tek sa 22. računa relativno ravnopravno sa seniorima. Ako odigra solidnu sezonu ide u inostranstvo, tako da ne sazreva i ne ostavlja trag. Čak i likovi sa upadljivim manjkom talenta kao što bio sadašnji prvi Zvezdin čovek Mirko Pavlović ubacivani su sa 18 ili 19 godina
Gost- Gost
Sharga, vreme Jugoplastike koje spominješ, je ozbiljno drugačije od današnjeg vremena. Ne bih da branim sadašnje klubove ili vreme, ali postoje ozbiljne razlike sa ondašnjim.
LM, tada stranci nisu igrali u našim klubovima (ja sam uvek protiv stranca sumnjivog kvaliteta, koji krade minute našim klincima), postojalo je ograničenje odlazaka u inostranstvo, zapravo pre 24. (ili u to vreme možda svih 26 godina) nije se moglo igrački preko, u inostranim klubovima je postojalo ograničenje igranja dva stranca u klubu, nije postojalo ni Bosman pravilo...
LM, tada stranci nisu igrali u našim klubovima (ja sam uvek protiv stranca sumnjivog kvaliteta, koji krade minute našim klincima), postojalo je ograničenje odlazaka u inostranstvo, zapravo pre 24. (ili u to vreme možda svih 26 godina) nije se moglo igrački preko, u inostranim klubovima je postojalo ograničenje igranja dva stranca u klubu, nije postojalo ni Bosman pravilo...
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Strana 14 od 23 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 23
Similar topics
» KK Hemofarm 2011/2012
» KK FMP 2010/2011
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK FMP 2010/2011
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo