KK Hemofarm 2010/2011
+46
slobokv83
dane
sexdrogabodiroga
blagoje
Sergej
Manu
XXL
Sarlo
Naissus
Koleman
Alexandar_81
Dule Kecman
Sensui
Maja
fizicar
Tazz
mlekadzija
lazarminator
klavijatura
Zolja
Novica-Ubica
Hyperactive
Psycho
Nolle
TheGodfather
bigZ
markoo
superhik
KKP
2bad4u
Djole
Mihael
expert
Ray Allen
Gencha
drexler
vlada
Zemljoradnik
Talicni Tom
wolfvaga
Macijauskas
Everton
Junglezburn
Markos
Zoro
Bodi Bond
50 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 8 od 23
Strana 8 od 23 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23
Re: KK Hemofarm 2010/2011
Pa valjda na RTS-u .
Markos- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Ne pise u programu... Bas zato i pitam.
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
Ako neko pronađe link za prenos, zamolio bih ga da postavi na forum. Hvala.
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
I tako je Mačvan posle najmanjeg indeksa ove sezone u meču Evrokupa koji je iznosio 13, rešio da se uozbilji protiv Radničkog i nakon 10 minuta igre ima indeks 18...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Struja neka se upuca ako ga Muta bez poštenog centra odere u Vršcu. -13 na poluvremenu je sramota!
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
8/16 trojke šutira Radnički, opet imaju svoje veče izgleda... Sad tek ne zameram Partizanu što je izgubio u Kragujevcu...
Junglezburn- mvp
To je bilo vidjeno jer je Hemofarm u velikom padu forme, dok je Radnički u usponu. Znaš da ih je Muta i prošle godine 3 puta pobedio. Nisam smeo da tipujem ali sam predosetio da će tamo da se desi svašta. Hemofarm će sve više pokazivati slabosti tokom sezone jer on realno, osim Mačvana i delimično Pavkovića nema oslonac i sigurnost. Većina njihovih saigrača je kalibra boljih KLS košarkaša. Znači, Hemofarm će trajati onoliko koliko ih Mačvan bude nosio na ledjima. Možda i dobiju Radnički ako on utrpa jedno 32 poena. Sad se vraćamo na onu dugačku priču o Hemofarmu sa početka prvenstva...
Gost- Gost
Ranicki bolje da je kuci dobio Igokeu i Nimburk, nego Partizan i Hemofarm.
Naravno, ako nase ekipe i sledece godine igraju Nlb.
Naravno, ako nase ekipe i sledece godine igraju Nlb.
Macijauskas- mvp
Ne znam šta bi se reklo za utakmicu!? Hemofarm bez odbrane! U poslednjih 7-8 minuta i bez Pavkovića i Mačvana. Na spoljnim pozicijama su igrali sa 4 igrača u rotaciji (Pavković, Anđušić, Šutalo i Borisov) i na kraju, poslednjih nekoliko minuta presmešni Knežević.
Mijatović, Špica i Čakarević (koji su igrali donekle pod košem) su već krajem treće četvrtine sakupili po 4 lične i do kraja je samo Mijatović minut pred kraj izašao sa 5. Spomenuh da Mačvan nije igrao poslednjih 7-8 minuta, Džordan nije igrao ni ceo minut. U situaciji, kada vam radnički dođe bez Džoa, onda ne znam da l' je Struja "pomešao vodu i ulje" ili se to meni samo učinilo da može pod košem HF da dobije Radnički.
Radnički ponovo prangijao spolja! Ponovo preko 50% pogađali trojke.
Ne znam šta reći za odbrane, kada prvu četvrtinu vidimo preko 50 poena?!?
Složio bih se sa shargom da je Mačvan jedno 70% Hemofarma, da su bez njega dovoljno dobri za borbu za opstanak u NLB-u.
Mijatović, Špica i Čakarević (koji su igrali donekle pod košem) su već krajem treće četvrtine sakupili po 4 lične i do kraja je samo Mijatović minut pred kraj izašao sa 5. Spomenuh da Mačvan nije igrao poslednjih 7-8 minuta, Džordan nije igrao ni ceo minut. U situaciji, kada vam radnički dođe bez Džoa, onda ne znam da l' je Struja "pomešao vodu i ulje" ili se to meni samo učinilo da može pod košem HF da dobije Radnički.
Radnički ponovo prangijao spolja! Ponovo preko 50% pogađali trojke.
Ne znam šta reći za odbrane, kada prvu četvrtinu vidimo preko 50 poena?!?
Složio bih se sa shargom da je Mačvan jedno 70% Hemofarma, da su bez njega dovoljno dobri za borbu za opstanak u NLB-u.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Nažalost po Hemofarm, sada se vidi koliko je ekipa loše selektirana, jer su potrošeni veliki novci za plate dva igrača čija je uloga ostankom Mačvana potpuno marginalizovana (Džordan i Maraš).
Nevjerovatno je da Hemofarm gubi od ekipe kojoj petice igraju uz dužno poštovanje krajnje limitirani igrači (Mijatović i Špica) a četvorke su ustvari "apgrejdovane trojke" Čakarević i Li.
Sad donekle kontam koliko nam je bio nepotreban strah za Evroligaški status dogodine
Nevjerovatno je da Hemofarm gubi od ekipe kojoj petice igraju uz dužno poštovanje krajnje limitirani igrači (Mijatović i Špica) a četvorke su ustvari "apgrejdovane trojke" Čakarević i Li.
Sad donekle kontam koliko nam je bio nepotreban strah za Evroligaški status dogodine
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Slazem se sa Drexlerom u svemu sto je rekao...
Ne razumem zasto Dzordan ne dobija vise prostora kad je vec potpisan na 2 godine, a dolazak Marasa je za smejanje, pa covek je odigrao 10-ak minuta u celoj sezoni...
Ne razumem zasto Dzordan ne dobija vise prostora kad je vec potpisan na 2 godine, a dolazak Marasa je za smejanje, pa covek je odigrao 10-ak minuta u celoj sezoni...
Mihael- mvp
Godina : 37
Meni samo nije jasno kako u tom Hemofarmu nijedan trener nije mogao da iskaže svoj potencijal. Pogledajte rezultate koje ima Muta sa Radničkim. Ako imamo u vidu odnos ulaganja i sportskih rezultata, možemo laički zaključiti da je Muta u Hemofarmu bio loš a u Radničkom dobar trener.
Ja nažalost nisam mogao da gledam meč, ali vidim šta je napisao 2BAD4U i zaista ne mogu da shvatim da Hemofarm iz meča u meč, iz sezone u sezonu prati ista priča. Mekani, kukavice kad je najvažnije, smušeni...
Gledao sam Mačvanovu izjavu posle Zvezde(pre nedelju dana). Dečko samo što nije zaplakao i rekao daj da bežim u pm ja odavde, dok još ima vremena...Izgleda da Vršac definitivno nije sredina za košarku a stvarno ne znam iz kojih razloga.
Ja nažalost nisam mogao da gledam meč, ali vidim šta je napisao 2BAD4U i zaista ne mogu da shvatim da Hemofarm iz meča u meč, iz sezone u sezonu prati ista priča. Mekani, kukavice kad je najvažnije, smušeni...
Gledao sam Mačvanovu izjavu posle Zvezde(pre nedelju dana). Dečko samo što nije zaplakao i rekao daj da bežim u pm ja odavde, dok još ima vremena...Izgleda da Vršac definitivno nije sredina za košarku a stvarno ne znam iz kojih razloga.
Gost- Gost
Muta u Hemofarmu nije imao loše rezultate. On je otišao prerano, u vreme kada je ekipa koju je on sastavio trebala da ima vrhunac ( prošle sezone ), a tu mislim na reprezentativni trio, on nije bio tu...
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
pa ja rekoh laički zaključak...smešno je tako uopšte postavljati stvari....ali promenilo se tamo nekoliko solidnih trenera, tokom svih ovih godina... Je l može neko da se seti da li ih je Struja vodio kad su osvojili NLB 2004/5 ?Bodi Bond ::Muta u Hemofarmu nije imao loše rezultate. On je otišao prerano, u vreme kada je ekipa koju je on sastavio trebala da ima vrhunac ( prošle sezone ), a tu mislim na reprezentativni trio, on nije bio tu...
Gost- Gost
Realno i nisu mogli neki spektakularan rezultat da naprave pored Partizana, a u Evrokupu Hemofarm već duže vreme igra sasvim solidno...
Junglezburn- mvp
Junglezburn ::Realno i nisu mogli neki spektakularan rezultat da naprave pored Partizana, a u Evrokupu Hemofarm već duže vreme igra sasvim solidno...
Slazem se, jednostavno je Partizan bio dosta jak poslednjih godina pa Hemofarm nije mogao bas da zasija do kraja. Sa druge strane, u Evrokupu su imali solidne rezultate... Po meni im najvise nedostaje publika, sa publikom kakvu ima Radnicki, tesko da bi gubili utakmice u Vrscu, u Vrscu kad gostuje Zvezda ili Partizan vise ljudi navija za njih a ne za Hemofarm...
Mihael- mvp
Godina : 37
sharga ::pa ja rekoh laički zaključak...smešno je tako uopšte postavljati stvari....ali promenilo se tamo nekoliko solidnih trenera, tokom svih ovih godina... Je l može neko da se seti da li ih je Struja vodio kad su osvojili NLB 2004/5 ?Bodi Bond ::Muta u Hemofarmu nije imao loše rezultate. On je otišao prerano, u vreme kada je ekipa koju je on sastavio trebala da ima vrhunac ( prošle sezone ), a tu mislim na reprezentativni trio, on nije bio tu...
"Željko Lukajić je najuspešniji trener u istoriji Hemofarma. U sezoni 2001/02, doveo je Vrščane do finala poslednjeg međunarodnog Kupa Radivoja Koraća, kada su u centru „Milenijum“ izgubili od španske ekipe Malage, koju je tada vodio Božidar Maljković. Sledeće sezone igrali su fajnal-for FIBA-Kupa, a 2004/05. polufinale ULEB-Kupa. Iste godine su, kao debitanti, osvojili Jadransku ligu, što je jedini trofej muške ekipe Hemofarma".
Ovo je iz clanka objavljenog u blicu sad kad je Lukajic dosao posle Karadze u Hemofarm tako da je sigurno tacno. Struja ima NLB sa Hemofarmom!
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
U extra, ima prenos!
Junglezburn- mvp
evro-kup
očajna košarka
očajna košarka
drexler- mvp
A u Getingenu cuveni Majkl Miks koji je Zvezdi zagoracao zivot onom trojkom u finalu ili bese polufinalu Jadranske
Kako je los Hemofarm
Kako je los Hemofarm
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
Hemofarm ocajan.Bas mi se svidja kako igra Getingem na celu sa trenerom Amerikancem i pressingom po celom terenu.
Markos- prva petorka
Sta reci osim ocajne igre Hemofarma!Kako su igrali dobro su i prosli na kraju!Mogi su glat da izgube 30 razlike...
Maja- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Ovo je dobro za PArtizan sto pre Hemofarm izgubi to manje bodova za njih
Markos- prva petorka
nije ovo dobro, ja se nikad nisam bojao za Partizan po pitanju Evrolige za narednu godinu, pogotovo ne od Hemofarma...
ovo je loše po našu košarku, jer žalosno je da naš drugi klub po snazi u dva meča puca od ekipe sa sredine bundes lige.
ne valja, nikako, Getingen se morao dobiti, ja mislim čak i u gostima
ovo je loše po našu košarku, jer žalosno je da naš drugi klub po snazi u dva meča puca od ekipe sa sredine bundes lige.
ne valja, nikako, Getingen se morao dobiti, ja mislim čak i u gostima
drexler- mvp
Strana 8 od 23 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23
Similar topics
» KK Hemofarm 2011/2012
» KK FMP 2010/2011
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK FMP 2010/2011