KK Hemofarm 2010/2011
+46
slobokv83
dane
sexdrogabodiroga
blagoje
Sergej
Manu
XXL
Sarlo
Naissus
Koleman
Alexandar_81
Dule Kecman
Sensui
Maja
fizicar
Tazz
mlekadzija
lazarminator
klavijatura
Zolja
Novica-Ubica
Hyperactive
Psycho
Nolle
TheGodfather
bigZ
markoo
superhik
KKP
2bad4u
Djole
Mihael
expert
Ray Allen
Gencha
drexler
vlada
Zemljoradnik
Talicni Tom
wolfvaga
Macijauskas
Everton
Junglezburn
Markos
Zoro
Bodi Bond
50 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 16 od 23
Strana 16 od 23 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 19 ... 23
Re: KK Hemofarm 2010/2011
Zato sam i rekao da su krivi i jedni i drugi. Klub ako nije rekao Djekicu sta, kako i koliko i sam igrac koji ili nije poslusao klub ili nije sam vezbao. Pa nije retard da mora sve da mu kaze.Zoro ::Ne verujem da u KKP prepuštaju igračima da jačaju i vežbaju. Ja polazim od toga da u klubu ozbiljno rade na tu temu, i da je ovo maksimum koji je bio moguć kad je Đekićev uzrast i organizam u pitanju, jer tu postoje limiti. Što se iskustva tiče, ono se stiče jedino kroz utakmice, i to takmičarske, a toga nema preko leta.TheGodfather ::...
Sto se tice Djekica, ja krivim i jedne i druge iako ne znamo bas sta se desavalo. Djekic je MORAO bar malo da ojaca preko leta ili bar neki napredak da pokaze, a on ocigledno nije ni malo vezbao.
Kad kazem vezba ne milsim samo na dizanje tegova i jacanje. Sut mu je gori nego prosle sezone. Mnogo je lose igrao na pocetku sezone, pa Lesic je igrao pre njega.
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
Nije sve u klilogramima, pogledajte Rebracu ili Loncara kada su pocinjali u Partizanu, sta reci osim da su izgledali kao da su izasli iz konc logora, ali su pokazali da imaju onu stvar i zelju da pokazu svima sta znaju, da naprave neki jaci faul, da lupe bananu, da skoce nekoliko puta. Ja kod Djekica to ne vidim, ne znam sta je u pitanju, ali ima neki problem a mislim da to nisu samo fizikalije.
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
Posto je ovo na temi Hemofarm jel se secate kako je taj Djekic cuvao Macvana u finalnoj seriji poslednjoj?
Nije Djekic izgubio na sutu. Sad u poslednjoj utakmici protiv Krke je promasio 3 trojke, al to je mislim zbog prevelike zelje.
Nije Djekic izgubio na sutu. Sad u poslednjoj utakmici protiv Krke je promasio 3 trojke, al to je mislim zbog prevelike zelje.
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
Djekic i zelja...
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Pa nije košarka boks, ili neki sličan sport, pa ga daš meni i za dva meseca ili ga ubijem ili ti dam ekstremno jakog klinca...
Đekić ima ono što drugi igrači, nemaju, a to je neviđeno meka ruka i osećaj za šut. Kada bi ga forsirali sa fizikalijama, ubili bi mu to što ima, i onda on ne bi bio ono što može, i što će biti. Fizionomija i metabolizam su mu očigledno inertni na aerobnim rad. Ne vidim da mu manjka želje, šta više. Ali ponovo on nije tip Novice, več smireniji i vispreniji. Najjače od svega je to što je i dalje jako mlad momak. Sa ponekim dešavanjima u životu (četaj izlazak iz puberteta i hvatanje u koštac sa životom odraslih), pa još kada telo bude prihvatalo trenažne procese, biće Đekna pakleni igrač.
Đekić ima ono što drugi igrači, nemaju, a to je neviđeno meka ruka i osećaj za šut. Kada bi ga forsirali sa fizikalijama, ubili bi mu to što ima, i onda on ne bi bio ono što može, i što će biti. Fizionomija i metabolizam su mu očigledno inertni na aerobnim rad. Ne vidim da mu manjka želje, šta više. Ali ponovo on nije tip Novice, več smireniji i vispreniji. Najjače od svega je to što je i dalje jako mlad momak. Sa ponekim dešavanjima u životu (četaj izlazak iz puberteta i hvatanje u koštac sa životom odraslih), pa još kada telo bude prihvatalo trenažne procese, biće Đekna pakleni igrač.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Hemofarm ostaje bez sponzora?
Košarkaši Hemofarma ostvarili su zavidan uspeh plasmanom u drugu fazu Evrokupa, pogotovo kad se zna da se klub iz Vršca nalazi u najvećoj finansijskoj krizi od kada je postao bitan faktor na sportskoj mapi Srbije!
Kako Press saznaje, generalni sponzor kluba „Štada" daće novac za tekuću sezonu (pominje se cifra oko milion evra), ali će u narednom periodu sigurno u mnogo manjem obimu finansirati klub, a čak se razmišlja i o odustajanju od sponzorstva.
Oproštajni milion od „Štade"
Direktor Hemofarma Marko Ivanović u izjavi za Press kaže da neće doći do najgoreg scenarija, ne želeći da komentariše tvrdnje da je klub dobio oproštajnih milion evra od „Štade".
- Mogu samo da vam kažem onako kako jeste, ako ćete da napišete. „Štada" je generalni sponzor Hemofarma i to će ostati i u buduće. Naravno, kao i u svakoj saradnji ugovori se revidiraju i smanjuju u odnosu na ekonomsku situaciju. Ali, mi smo klub koji se ponaša racionalno u odnosu na finansije i tu nema nikakvih problema. Na tu priču u vezi sa milion evra nemam komentar - rekao je Ivanović.
Nagoveštaj krize bilo je letošnje povlačenje dugogodišnjeg predsednika kompanije „Hemofarm" Miodraga Babića, koji je ujedno i predsednik Skupštine košarkaškog kluba. Njegov odlazak se tumačio željom da se oproba u politici, ali i nesporazumima sa nemačkim partnerima koji bi mogao da utiče na finansiranje Hemofarma.
Vrščani će teško stanje delimično popraviti prodajom Makabiju svog najboljeg igrača Milana Mačvana. Međutim, 350.000 koliko će se na ime obeštećenja sliti u kasu Vrščana ne može da reši problem na duže staze, ali je u svakom slučaju bolje od činjenice da za Stefana Markovića i Bobija Marjanovića, koji su letos prešli u Beneton, odnosno CSKA, nisu dobili ni centa.
Neće biti skupih pojačanja
Marko Ivanović poručuje da će se klub kao i do sada orijentisati ka mladim igračima i da neće biti dovođenja skupih pojačanja.
- Finansijska situacija u klubu je stabilna za ovu sezonu i mi ćemo na osnovu nje razmišljati o eventualnim pojačanjima. Ne možemo da računamo na igrače ekstraklase, jer su skupi, ali i ne garantuju uspeh. Mi uvek dajemo šansu mladima. Pa, Mačvan je sa 18 godina došao kod nas, a evo posle tri godine je otišao u veliki klub. Miličić je otišao sa 18 godina u NBA, jer nije mogao da sačeka, ali obeštećenje za njega je bilo četiri miliona dolara, što je najveća cifra ikada u srpskoj košarci i na ovim prostorima uopšte. Zatim, tu su bili reprezentativci Marković i Marjanović, sada stižu Anđušić i Petrović. Mladi igrači treba da znaju da će kod nas dobiti šansu i da će napredovati i otići u velike klubove - objašnjava Ivanović.
expert- prva petorka
2bad4u :: Pa nije košarka boks, ili neki sličan sport, pa ga daš meni i za dva meseca ili ga ubijem ili ti dam ekstremno jakog klinca...
Zoro- mahač peškirom
- Datum upisa : 03.10.2010
2bad4u :: Pa nije košarka boks, ili neki sličan sport
Objasni ti to Novici
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Nisam rekao zbog karaktera igrača, i načina igranja, nego zbog načina treniranja, i toga šta igrač može da dobije, a šta da izgubi over-treningom. Posebno ako to nisu bazične pripreme, nego svakodnevni rad i rutina (osim taktike)...
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
apsolutno se slažem...i još bih dodao jedan primer a to je Milenko Topić. Ako mi neko kaže da je taj imao bolje fizikalije od Đekića, ubiću se sekirom.2bad4u :: Pa nije košarka boks, ili neki sličan sport, pa ga daš meni i za dva meseca ili ga ubijem ili ti dam ekstremno jakog klinca...
Gost- Gost
meni su po pitanju Đekića fizikalije najmanji problem.
Opet kažem, gledao sam preko polovine utakmica Partizana otkad u njemu igra Đekić, i jako teško se otimam utisku da skoro ništa nije uradio. Bog zna koliko bi igrača bolje od njega iskoristilo šansu... Po mom mišljenju, on je za Partizan "lost case".
Naravno, ako se kroz godinu-dvije ispostavi da griješim, prvi ću se posuti pepelom po glavi i kao i uvijek priznati grešku.
Opet kažem, gledao sam preko polovine utakmica Partizana otkad u njemu igra Đekić, i jako teško se otimam utisku da skoro ništa nije uradio. Bog zna koliko bi igrača bolje od njega iskoristilo šansu... Po mom mišljenju, on je za Partizan "lost case".
Naravno, ako se kroz godinu-dvije ispostavi da griješim, prvi ću se posuti pepelom po glavi i kao i uvijek priznati grešku.
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Ja se neću voditi pojedinačnim slučajevima.
Mene brine nepostojanje jasne strategije kada su klubovi u pitanju šta i kako uraditi da bi klub postizao rezultate i poslovao na održiv način uz produkciju sopstvenih igrača. To je u uslovima kad niko nema love jako teško, ali sam siguran da je izvodljivo.
Ne postoji jeftiniji igrač od onoga kojeg si sam napravio! Dobar sistem rada sa klincima mora da da rezultate...problem je samo što to zahteva vreme, a sve je manje sredina koje su voljne da čekaju.
Mene brine nepostojanje jasne strategije kada su klubovi u pitanju šta i kako uraditi da bi klub postizao rezultate i poslovao na održiv način uz produkciju sopstvenih igrača. To je u uslovima kad niko nema love jako teško, ali sam siguran da je izvodljivo.
Ne postoji jeftiniji igrač od onoga kojeg si sam napravio! Dobar sistem rada sa klincima mora da da rezultate...problem je samo što to zahteva vreme, a sve je manje sredina koje su voljne da čekaju.
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
expert ::Hemofarm ostaje bez sponzora?
Neće biti skupih pojačanja
Marko Ivanović poručuje da će se klub kao i do sada orijentisati ka mladim igračima i da neće biti dovođenja skupih pojačanja.
- Finansijska situacija u klubu je stabilna za ovu sezonu i mi ćemo na osnovu nje razmišljati o eventualnim pojačanjima. Ne možemo da računamo na igrače ekstraklase, jer su skupi, ali i ne garantuju uspeh. Mi uvek dajemo šansu mladima. Pa, Mačvan je sa 18 godina došao kod nas, a evo posle tri godine je otišao u veliki klub. Miličić je otišao sa 18 godina u NBA, jer nije mogao da sačeka, ali obeštećenje za njega je bilo četiri miliona dolara, što je najveća cifra ikada u srpskoj košarci i na ovim prostorima uopšte. Zatim, tu su bili reprezentativci Marković i Marjanović, sada stižu Anđušić i Petrović. Mladi igrači treba da znaju da će kod nas dobiti šansu i da će napredovati i otići u velike klubove - objašnjava Ivanović.
Ovo je klasična alibi priča. Kakvu to šansu oni daju mladima? Oni su Mačvana doveli kao skupo pojačanje a ne kao nekog tamo klinca. Smešno! Hemofarm je sve samo ne etablirani proizvodjač mladih igrača koji uspešno igraju seniorsku košarku. Sad pošto kinte nema furaju alibi sa Anđušićem i Petrovićem. Ako je neko član prve petorke mladih koja osvoji medalju na EP ili SP pa ga Ivanović pusti da igra, svi treba da aplaudiramo i smatramo ga nadarenim košarkaškim radnikom i filosofom.
Gost- Gost
@Sharga
Ovde moram malo da te korigujem. HF već neko vreme puno pažnje posvećuje mlađim kategorijama. Već nekoliko sezona imaju (po meni, kvalitetne) trenere koji su posvećeni isključivo radu sa klincima. Juniorska ekipa im je već nekoliko godina u vrhu (..., prošle godine finale, ove na vrhu tabele, ...).
E sad, ako se tvoj post odnosio na momenat prelaska juniora u seniore i forsiranja klinaca koji su svojim kvalitetom i radom to zaslužili, tu smo se već složili oko mnogih stvari.
Ovde moram malo da te korigujem. HF već neko vreme puno pažnje posvećuje mlađim kategorijama. Već nekoliko sezona imaju (po meni, kvalitetne) trenere koji su posvećeni isključivo radu sa klincima. Juniorska ekipa im je već nekoliko godina u vrhu (..., prošle godine finale, ove na vrhu tabele, ...).
E sad, ako se tvoj post odnosio na momenat prelaska juniora u seniore i forsiranja klinaca koji su svojim kvalitetom i radom to zaslužili, tu smo se već složili oko mnogih stvari.
Zoro- mahač peškirom
Sve sto se pojavi u Vojvodini, mislim na klince, a da je iole talenat, uglavnom ide u HF, imaju dobre uslove, neka stipendijica i vec je to dovoljno da odes kod njih. Sharga je mislio verovatno na sansu u seniorskom timu, jer nije HF od juce krenuo da skuplja talentovane klince, a nesto se ne secam da je neko od tih klinaca dobio vecu sansu u prvom timu. Sada ce izgleda biti primorani na to. Ali opet po meni je i dobar alibi sto su isforsirali Stefana, Bobija i Milana, a opet imali su kakve takve rezultate i konkurentan tim. Nisu sledili primer FMP-a, koji je skroz ostao bez ambicija i ubacio u tim u jedno vreme 12 talentovanih klinaca. Sa druge strane HF nije uzeo trofej sa ovom generacijom, ali je izbacio 3 seniorska reprezentativca.
expert- prva petorka
odnosio se na seniore isključivo.Zoro ::@Sharga
Gost- Gost
nesretni Hemofarm se raspada .
Ne bih da slutim na zlo, ali ovaj sportski kolektiv su ranijih godina samo dobri rezultati držali u životu. Sada, kada ni to više nemaju, a po nekim najavama finansije se neće popravljati, ovaj klub ima jako neizvjesnu budućnost
Ne bih da slutim na zlo, ali ovaj sportski kolektiv su ranijih godina samo dobri rezultati držali u životu. Sada, kada ni to više nemaju, a po nekim najavama finansije se neće popravljati, ovaj klub ima jako neizvjesnu budućnost
drexler- mvp
Krka razbija Hemofarm, raspadaju se stvarno...
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Lako je moguće da poslednja dva tima budu iz Srbije :duh:
To je gore od katastrofe! Gubimo predstavnika a o koeficijentu da ne pričam...Uostalom poslednje i pretposlednje mesto Pa do prošle godine je bio šok što je Zvezda 10.
To je gore od katastrofe! Gubimo predstavnika a o koeficijentu da ne pričam...Uostalom poslednje i pretposlednje mesto Pa do prošle godine je bio šok što je Zvezda 10.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
ne znam zbog cega je katastrofa ako nasi klubovi zauzmu poslednje mesto na tabeli , i izgubimo jos nekog ucesnika NLB, ja uvek gledam da je bolje da imamo dva kvalitetna kluba u NLB nego cetri zalosna koja ce sluziti za napucavanje razlike.
Everton- prva petorka
Godina : 36
Evo već prva utakmica je dokaz da je Hemofarm imao alibi priču o mladima. Gledao sam malo koliko sam stigao. Smešno je da igrač na kome treba da temelje igru uzme ukupno 4 šuta. Stalno potenciram isto. Nije isto dati minutažu i dati pravo da igraš. Andjušić igra na vrlo nezahvalnoj poziciji beka šutera i tu treba imati sluha, dati pravo, dati poverenje i šansu. Realno, Hemofarm nije imao šta da izgubi u Novom Mestu, a mogao je da dobije nekog igrača. Uroš Petrović koga pre neki dan slavodobitno pomenu menadžer Hemofarma, koliko vidim nije ni igrao. Andjušić je promašio 3 trojkei prestao da šutira. Potpuna glupost. Ja bih posle ta 3 promašaja, napravio još 3 vezane akcije za njega da šutira. Ista priča kao sa Radosavljevićem u Zvezdi. Forsirati mladog igrača, znači dati mu 10 šuteva na meču, pa ako podje, još 10. Ovo je foliranje!
Gost- Gost
Iako cesto nisam pristalica Sarginih teorija, ovoga puta se slazem u dlaku. Andjusic i Petrovic su najbolje sto Hf ima trenutno i treba ih istrpeti. Umesto toga, forsiraju se Borisov i Sutalo. Kuku majko ...sharga ::Evo već prva utakmica je dokaz da je Hemofarm imao alibi priču o mladima. Gledao sam malo koliko sam stigao. Smešno je da igrač na kome treba da temelje igru uzme ukupno 4 šuta. Stalno potenciram isto. Nije isto dati minutažu i dati pravo da igraš. Andjušić igra na vrlo nezahvalnoj poziciji beka šutera i tu treba imati sluha, dati pravo, dati poverenje i šansu. Realno, Hemofarm nije imao šta da izgubi u Novom Mestu, a mogao je da dobije nekog igrača. Uroš Petrović koga pre neki dan slavodobitno pomenu menadžer Hemofarma, koliko vidim nije ni igrao. Andjušić je promašio 3 trojkei prestao da šutira. Potpuna glupost. Ja bih posle ta 3 promašaja, napravio još 3 vezane akcije za njega da šutira. Ista priča kao sa Radosavljevićem u Zvezdi. Forsirati mladog igrača, znači dati mu 10 šuteva na meču, pa ako podje, još 10. Ovo je foliranje!
wolfvaga- prva petorka
prvo pitanje,jel i djekic u partizan dosao kao skupo pojacanje?sharga ::Ovo je klasična alibi priča. Kakvu to šansu oni daju mladima? Oni su Mačvana doveli kao skupo pojačanje a ne kao nekog tamo klinca. Smešno! Hemofarm je sve samo ne etablirani proizvodjač mladih igrača koji uspešno igraju seniorsku košarku. Sad pošto kinte nema furaju alibi sa Anđušićem i Petrovićem. Ako je neko član prve petorke mladih koja osvoji medalju na EP ili SP pa ga Ivanović pusti da igra, svi treba da aplaudiramo i smatramo ga nadarenim košarkaškim radnikom i filosofom.
slozio bih se da macvan nije doveden kao tamo neki klinac,nego kao jedan od najvecih potencijala u evropskoj kosarci.
sa nekim stvarima se slazem,medjutim ne moze se negirati da je hemofarm proslih godina davao sansu mladim igracima(najbolji primer spomenuti bobi,markovic i macvan).slazem se da je petrovic do sada morao da dobije vecu sansu,posebno sto je prosle god dobio odredjenu minutazu i solidno je odradio.ali ove godine uopste ni ne ulazi.andjusic dobija sansu,,slozio bih se da bi mogao nekeda i vise,medjutim nikako se ne moze reci da mu ne daju prostora u igri,da ne dobija loptu i sl.polako ne moze on sada prve sezone u kojoj ima ozbiljniju minutazu(prosle god tek uvodjen) da bude glavni igrac tima.
NenadBG- šesti igrač
ja, koliko znam, a znam, Partizan je platio obestecenje od 150 000 evra za Djekica
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
lazarminator ::ja, koliko znam, a znam, Partizan je platio obestecenje od 150 000 evra za Djekica
Tačnije platio je on sam tj njegov ćale., ali ne bih o tome... Nego kad si već napisao.
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Strana 16 od 23 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 19 ... 23
Similar topics
» KK Hemofarm 2011/2012
» KK FMP 2010/2011
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK FMP 2010/2011
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo