KK Hemofarm 2010/2011
+46
slobokv83
dane
sexdrogabodiroga
blagoje
Sergej
Manu
XXL
Sarlo
Naissus
Koleman
Alexandar_81
Dule Kecman
Sensui
Maja
fizicar
Tazz
mlekadzija
lazarminator
klavijatura
Zolja
Novica-Ubica
Hyperactive
Psycho
Nolle
TheGodfather
bigZ
markoo
superhik
KKP
2bad4u
Djole
Mihael
expert
Ray Allen
Gencha
drexler
vlada
Zemljoradnik
Talicni Tom
wolfvaga
Macijauskas
Everton
Junglezburn
Markos
Zoro
Bodi Bond
50 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 21 od 23
Strana 21 od 23 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23
Re: KK Hemofarm 2010/2011
Bogu fala, ima nas ovde 70-i kusur, pa mi možda neko može pomoći i objasniti svrhu postojanja KK Hemofarm.
Koji je interes postojanja ove grupe građana? Šta oni u svom radu žele postići? Imaju li oni osjećaj odgovrnosti? Raduju li se pobjedi? Tuguju li u porazu? Imaju li ambiciju izdignuti se iz prosjeka, ili će biti vječno zadavoljni ovim sad? Hoće li im cilj i dalje biti razigravati strance (Božović, Savović, Hamid, Džordan, Maraš i Borisov) i domaće poluveterane od kojih je i Bog digao ruke (Miljan, Krstović)? Za koji kurac dovode najtalentovaniju djecu širom Srbije u svoje internate kad im ne daju šansu igrati, čak i u nevažnim utakmicama (ruku na srce, za KKHF svaka je nevažna)? U čemu je smisao držanja u ovom klubu Lambića, Igrutinovića, Petrovića, Obrenovića, Anđušića, Mirkovića kad nijedan još nije dobio šansu da igra? Hoće li se neko od građana Vršca zainteresovati za svoj KK? Je l znaju oni da u njihovom gradu postoji neki košarkaški klub?
Draga gospodo Babić, Ivanović, Kerkez, klub koji vi vodite je biljka, on ne živi nego vegetira, i može da vegetira godinama jer vi imate novac koji taj klub drže na aparatima. Skratite nam muku svima, isključite te aparate i poštedite nas sve zajedno mučenja, i pustite tu djecu da odu negdje igrati košarku, a ne gledati kako Mustafa uzima šuteve za pobjedu koji po svim pravilima Boga i naroda pripadaju njima. Eutanazija danas.
I NOSITE SE SVI U PIČKU MATERINU, KAD SE JA U SVOJOJ SOBI 200km OD VRŠCA NERVIRAM VIŠE NEGO SVI VI ZAJEDNO ZA OVIH 10 GODINA POSTOJANJA VAŠEG KLUBA. JEBEM VAM MATER U PIČKU!
Koji je interes postojanja ove grupe građana? Šta oni u svom radu žele postići? Imaju li oni osjećaj odgovrnosti? Raduju li se pobjedi? Tuguju li u porazu? Imaju li ambiciju izdignuti se iz prosjeka, ili će biti vječno zadavoljni ovim sad? Hoće li im cilj i dalje biti razigravati strance (Božović, Savović, Hamid, Džordan, Maraš i Borisov) i domaće poluveterane od kojih je i Bog digao ruke (Miljan, Krstović)? Za koji kurac dovode najtalentovaniju djecu širom Srbije u svoje internate kad im ne daju šansu igrati, čak i u nevažnim utakmicama (ruku na srce, za KKHF svaka je nevažna)? U čemu je smisao držanja u ovom klubu Lambića, Igrutinovića, Petrovića, Obrenovića, Anđušića, Mirkovića kad nijedan još nije dobio šansu da igra? Hoće li se neko od građana Vršca zainteresovati za svoj KK? Je l znaju oni da u njihovom gradu postoji neki košarkaški klub?
Draga gospodo Babić, Ivanović, Kerkez, klub koji vi vodite je biljka, on ne živi nego vegetira, i može da vegetira godinama jer vi imate novac koji taj klub drže na aparatima. Skratite nam muku svima, isključite te aparate i poštedite nas sve zajedno mučenja, i pustite tu djecu da odu negdje igrati košarku, a ne gledati kako Mustafa uzima šuteve za pobjedu koji po svim pravilima Boga i naroda pripadaju njima. Eutanazija danas.
I NOSITE SE SVI U PIČKU MATERINU, KAD SE JA U SVOJOJ SOBI 200km OD VRŠCA NERVIRAM VIŠE NEGO SVI VI ZAJEDNO ZA OVIH 10 GODINA POSTOJANJA VAŠEG KLUBA. JEBEM VAM MATER U PIČKU!
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Steta , pretvorili su se u tim gubitnika.
Sergej- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Evo malo poredjenja,da malo opustimo atmosferu.Neki odlomci iz Wikipedije
Vršac je jedan od najstarijih banatskih gradova. Ovaj grad je očovečen bogatom istorijom i tradicijom, optočen lepotom raznovrsne prirode, osmišljen delima umetničke vrednosti i svim onim što čini smisao svakodnevnice, života i življenja.
Smešten je na obodu Panonske nizije u podnožju Vršačkih planina i od granice sa Rumunijom udaljen je svega 14 km, od Beograda prema severoistoku, udaljen je 84 km, a od Temišvara u Rumuniji udaljen je 74 km.
Blize je Temisvaru od Beograda.Jedan od najstarijih Banatskih gradova
U životinjskom svetu Vršačkih planina ima srna, divljih svinja, zečeva, divljih mačaka, lisica, a u prolazu se zadržavaju i vukovi. Iz ptičjeg sveta zastupljeni su: divlja patka i guska, divlji golub, jarebica, fazan, veliki i mali detlić, kraguj, pupovac, a od grabljivica, jastreb, mišar, orao, sova, soko. Na području Vršca žive: veverica, šumski puh, siva i crna vrana, gavran i mnoge druge vrste retkih ptica
Pa gde moze opstina koja ima ....Po podacima iz 2002. godine u opštini je živelo 54.369 stanovnika, a prirodni priraštaj je iznosio -4,3 %. Po podacima iz 2004. broj zaposlenih u opštini iznosi 16.551 ljudi.U opstinu spada grad Vrsac i (Vatin,Veliko Središte,Vlajkovac,Vojvodinci,Vršački Ritovi,Gudurica,Zagajica,Izbište,Jablanka,Kuštilj,Mali Žam,Malo Središte,Markovac,Mesić,Orešac,Pavliš,Parta,Potporanj,Ritiševo,Sočica,Straža,Uljma,
Šušara).Sva ova sela i grad se protezu na 800 kvadratnih km.Stanovnistvo:Srbi - 39.418 (72,5%)
Rumuni - 5.913 (10,87%)
Mađari - 2.619 (4,81%)
Romi - 1.186 (2,18%)
Jugosloveni - 1.019 (1,87%)
Sada, Madjarima i Rumunima je basket omiljeni sport ?
Sportska sala Milenijum ima 5.000 mesta.Kako to popuniti?
Ako ovde nije neko pranje love u pitanju,ne znam sta je?
Zadar cija opstina ima (i to samo grad Zadar) 72.717 stanovnika i zavidnu kosarkasku tradiciju,ne moze da popuni novu dvoranu.Zadar zivi za kosarku a Vrsac?Ovde su drugi interesi u pitanju,strani igraci imaju jake ugovore,novac se trosi.....
drexler vidis sta je u pitanju,mani da se nerviras
EDIT:Ako treba da premestim post u neku zabavnu rubriku foruma,rado cu to uciniti.Shvatite ovo kao salu,nemam nista ni protiv koga a ponajmanje stanovnistva ovog pitomog banatskog grada i okoline
Vršac je jedan od najstarijih banatskih gradova. Ovaj grad je očovečen bogatom istorijom i tradicijom, optočen lepotom raznovrsne prirode, osmišljen delima umetničke vrednosti i svim onim što čini smisao svakodnevnice, života i življenja.
Smešten je na obodu Panonske nizije u podnožju Vršačkih planina i od granice sa Rumunijom udaljen je svega 14 km, od Beograda prema severoistoku, udaljen je 84 km, a od Temišvara u Rumuniji udaljen je 74 km.
Blize je Temisvaru od Beograda.Jedan od najstarijih Banatskih gradova
U životinjskom svetu Vršačkih planina ima srna, divljih svinja, zečeva, divljih mačaka, lisica, a u prolazu se zadržavaju i vukovi. Iz ptičjeg sveta zastupljeni su: divlja patka i guska, divlji golub, jarebica, fazan, veliki i mali detlić, kraguj, pupovac, a od grabljivica, jastreb, mišar, orao, sova, soko. Na području Vršca žive: veverica, šumski puh, siva i crna vrana, gavran i mnoge druge vrste retkih ptica
Pa gde moze opstina koja ima ....Po podacima iz 2002. godine u opštini je živelo 54.369 stanovnika, a prirodni priraštaj je iznosio -4,3 %. Po podacima iz 2004. broj zaposlenih u opštini iznosi 16.551 ljudi.U opstinu spada grad Vrsac i (Vatin,Veliko Središte,Vlajkovac,Vojvodinci,Vršački Ritovi,Gudurica,Zagajica,Izbište,Jablanka,Kuštilj,Mali Žam,Malo Središte,Markovac,Mesić,Orešac,Pavliš,Parta,Potporanj,Ritiševo,Sočica,Straža,Uljma,
Šušara).Sva ova sela i grad se protezu na 800 kvadratnih km.Stanovnistvo:Srbi - 39.418 (72,5%)
Rumuni - 5.913 (10,87%)
Mađari - 2.619 (4,81%)
Romi - 1.186 (2,18%)
Jugosloveni - 1.019 (1,87%)
Sada, Madjarima i Rumunima je basket omiljeni sport ?
Sportska sala Milenijum ima 5.000 mesta.Kako to popuniti?
Ako ovde nije neko pranje love u pitanju,ne znam sta je?
Zadar cija opstina ima (i to samo grad Zadar) 72.717 stanovnika i zavidnu kosarkasku tradiciju,ne moze da popuni novu dvoranu.Zadar zivi za kosarku a Vrsac?Ovde su drugi interesi u pitanju,strani igraci imaju jake ugovore,novac se trosi.....
drexler vidis sta je u pitanju,mani da se nerviras
EDIT:Ako treba da premestim post u neku zabavnu rubriku foruma,rado cu to uciniti.Shvatite ovo kao salu,nemam nista ni protiv koga a ponajmanje stanovnistva ovog pitomog banatskog grada i okoline
Poslednji izmenio Danny Trejo dana Uto 22 Feb 2011 - 11:53, izmenjeno ukupno 1 puta
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
Stara sema,potpises stranca sumnjivog kvaliteta za recimo 100k godisnje.Uzmes mu 70k i svi srecni i zadovoljni.
Dreks ako si im reko.
Dreks ako si im reko.
Gost- Gost
sve stoji, osim poređenja sa Zadrom...
narod tamo jeste napižđen zbog rezultata, ali i dalje se košarka voli... ne mora hala biti puna, bitno je da ljud vole klub, da znaju šta se dešava, da znaju za igrače, koga da pljuju... slično je npr. i u Kraljevu, i u Čačku...
Vršac... jebote, da HF uđe na F4 Evrolige, tamo se ništa ne bi promjenilo
narod tamo jeste napižđen zbog rezultata, ali i dalje se košarka voli... ne mora hala biti puna, bitno je da ljud vole klub, da znaju šta se dešava, da znaju za igrače, koga da pljuju... slično je npr. i u Kraljevu, i u Čačku...
Vršac... jebote, da HF uđe na F4 Evrolige, tamo se ništa ne bi promjenilo
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Ja sam u Zadru prvi put uhvatio kosarkasku loptu u ruke,zato mi je pao na pamet.Tamo sam prvi put takodje video ceo grad na ulicama kako slavi titulu...Kragujevac je dobar primer za Srbiju kao sredina koja ima kapacitet.Nis,Kraljevo,Cacak takodje imaju kapacitet...ima jos gradova...U Srbiji koja je navijacki podeljena na par klubova,stvar se jos vise razvodnjava.Izvinjavam se jos jednom zbog svojih saljivih opaski jer mi se svidja blag mentalitet i opustenost banacana.
Danny Trejo- šesti igrač
Igrao sam prosle godine u Vrscu, dok sam putovao do tamom, verovali ili ne, izgubio sam svaki motiv i zelju za utakmicom.
Macijauskas- mvp
Macijauskas ::Igrao sam prosle godine u Vrscu, dok sam putovao do tamom, verovali ili ne, izgubio sam svaki motiv i zelju za utakmicom.
Verovatno jer živiš i "Pizdincima"...
Šala mala.
Pokušavam da nađem opravdanje za ulaganje u klub, izgradnja hale...
Hemofarm je počeo sa muškim timom, nakon odličnih sezona ženskog košarkaškog tima.
Ženski košarkaški klub
Ženski košarkaški klub osnovan je 1946. godine, pod imenom Jedinstvo. Od tada je promenio nekoliko imena, koja su uglavnom zavisila od sponzora. Ali, sve trofeje do sada košarkašice su osvojile pod imenom i sponzorstvom vršačkog farmaceutskog giganta – koncerna Hemofarm.
Prvi zapaženiji koraci ka „pripremanju terena“ za današnji uspeh krenuli su 1952. godine, kada je juniorska ekipa postala prvak Jugoslavije. Godine 1964. kvalifikovale su se za Vojvođansku ligu. Tri godine kasnije (1967. godine), sponzorstvo kluba preuzima konditorska industrija VIK, pa je na dresovima košarkašica pisalo ime VIK – Vršac. Ženska košarka je tada dobila bolje uslove za rad.
U sezoni 1971/72 postigle su zapažene rezultate u Jedinstvenoj srpskoj ligi i borile se za ulazak u Prvu Saveznu ligu. Ali, poraz od Borca, iz Čačka, ih je udaljio od tada najjačeg takmičenja u ženskoj konkurenciji. Decenijski trud im se nije isplatio ni 1989. godine, kada su uspele da se plasiraju u Prvu B saveznu ligu. Zbog nedostatka finansija odustale su od takmičenja u ovoj ligi.
Koncern Hemofarm je preuzeo klub 1992. godine. Iste godine, posle kvalifikacija, košarkašice stiču pravo da se takmiče u Prvoj B saveznoj ligi. Samo četiri godine kasnije, 1996, osvajaju prvi trofej u istoriji kluba – nacionalni Kup, koji se igrao u Vršcu. Od tada, trofeji su se nizali u vitrinama kluba. U 2009. godini imale su devet titula prvaka države i isto toliko nacionalnih Kupova.
Do otvaranja Centra „Milenijum“ 2000. godine, „pilulice“ su u uvek punoj hali Hemijsko – medicinske škole nizale dobre rezultate. Hemofarm je bio prvak države u sezonama 1997/98, 1998/99, 1999/00, 2000/2001, 2004/05, 2005/06, 2006/07, 2007/08, 2008/09, a Kup su osvajale u sezona 1996, 1998, 1999, 2002, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009. Poslednjih pet sezona osvajale su duplu krunu.
Osim što su u sezoni 1997/98 osvojile prvu klupsku titulu prvaka države, košarkašice Hemofarma su napravile još jedan uspeh – od 27 odigranih utakmica zabeležile su svih 27 pobeda! Tako je bilo i naredne sezone, kada su imale skor pobeda 26/26.
Na međunarodnoj sceni su debitovale 1995/96. Prvi nastup su imale u Kupu Lilijane Ronketi, kada su bile treće u grupi B, sa 4 pobede i 2 poraza. Naredne sezone su se plasirale u drugi krug, a 2001/02 odigrale samo prvu fazu ovog takmičenja. Sezone 2001/02 stigle su do osmine finala, a 2002/03 do četvrtfinala.
U Evroligi šampiona takmičile su se 1997/98, kada su igrale plej-of četvrtfinala, a naredne sezone su ponovile taj uspeh, takođe pod vođstvom Miodraga Veskovića. To ih je, prema zvaničnoj rang listi FIBA, postavilo na 3. mesto u Evropi.
Od sezone 2005/06 nastupaju u FIBA Evrokupu. U sezoni 2008/09 dostigle su najviši klupski uspeh u ovom takmičenju i plasirale se u četvrtfinale. Naredne sezone su dogurale do osmine finala.
Kontam da su na osnovu uspeha ŽKKHF, i pune dvorane Hemijske škole, koje je inače imala i solidno navijanje, pronašli računicu i ideju da izgrade milenijum, ali i da se ozbiljnije upuste u mušku sekciju košarkaškog kluba...
Babić je veliki zaljubljenik u košarkašku igru, njega povezujem takođe u vremenu kada je obavljao Pretsenika Košarkaškog Saveza Jugoslavije, za zlatnim danima košarkaške igre kod nas, pa i time pokušavam da mu pronađem opravdanje za pokušaj dizanja košarkaške igre u Vršcu na viši nivo. Ali što se muške sekcije tiče, sve je ostalo na pokušaju, i ne mogu da posvedočim da nije bilo i zakulisnih i mutnih radnji, jer ne znam.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Drex, da ponovim samo što si juče rekao za FMP. Privatni klub, većinski je u privatnim rukama i HF, znači mogu da donose odluke kakve hoće za svoje pare. A kada je riječ o mladima, gledao sam Lambića neki dan i ne vidim šta on ima da bi igrao NLB ligu, drugi su vjerovatno trenutno lošiji od njega.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Drex je postavio mnogo pametnih pitanja ali nazalost niko nema pametne odgovore..
Kad bi upravi Hemofarma postavili ova pitanja,pogubili bi se kao prasad u liftu...
Vojvodina u fudbalu i Hemofarm u kosarci su mi pata karte,nidje veze...
Kad bi upravi Hemofarma postavili ova pitanja,pogubili bi se kao prasad u liftu...
Vojvodina u fudbalu i Hemofarm u kosarci su mi pata karte,nidje veze...
Maja- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Danny, čini mi se da je neko ovde na forumu davno izneo informaciju da Hamid i Džordan igraju za kikiriki, nisu to nikakvi basnoslovni ugovori.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Nije poenta kikirikija, nego kvaliteta igara. Siguran sam da bi i klinci odigrali kvalitetno koliko i ovo dvoje, samo što bi od klinaca mogla da ima koristi Srpska košarka, od ove dvojice nema koristi ama baš niko.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Ma to se slažem, samo ne treba da iskrivljujemo činjenice da bi dodatno podržale naše stavove.
Kada se "iskrivljuju cinjenice da bi dodatno podrzale nase stavove"?Po ovome kako si ti to napisao,zvuci kao da Ja sa namerom obmanjujem nekoga a ne iznosim svoje misljenje?Pojasni ,jer ne volim kada neko na takav nacin upire prstom u mom pravcuZemljoradnik ::Ma to se slažem, samo ne treba da iskrivljujemo činjenice da bi dodatno podržale naše stavove.
Danny Trejo- šesti igrač
Uh... Niti sam upro prstom u tebe, niti sam mislio da si to namerno uradio. Niti sam čak siguran da je ovo što sam ja napisao tačno, moje pamćenje nije baš savršeno. Izvini ako si se osetio prozvanim. Samo sam skrenuo pažnju na jedan podatak, kao što skrećem pažnju na činjenicu da se recimo Čović napada onako po navici, bez obzira da li postoji realno pokriće za taj napad.
Inače, naravno da se slažem da prosečni stranci ne treba da zauzimaju mesto našim mladim igračima. Čak mislim da ni oni ozbiljniji stranci ne treba da dobijaju priliku pre naših mladih igrača, ali to je već posebna priča.
Inače, naravno da se slažem da prosečni stranci ne treba da zauzimaju mesto našim mladim igračima. Čak mislim da ni oni ozbiljniji stranci ne treba da dobijaju priliku pre naših mladih igrača, ali to je već posebna priča.
Ok.,razumeli smo se.Tako mi je izgledalo,pa sam rekao da budemo nacisto o cemu je rec.U komunikaciji je jako bitno da oba sagovornika znaju da postoji dobra namera i da je prica o temi na prvom mestu .Pod utiskom sam jer citam o pranju novc kroz sport.Hteo sam da opustim i zabavim ekipu ,pa su pored prepelica i divljih guski Vrsackog kraja,mesto nasli i peraci novca.
Mehanizama je jako puno,tako da je budzet koji se izdvaja pod lupom.Sve sto udje u sportski klub nestaje,klubovi su rupe bez dna ,kako se to naglasava cesto.
Kada se ulaze u velike,kapitalne projekte,mora da se zna ko to placa.Auto put placaju poreski obveznici,pa drzava dize kredite.Zainteresovane strane podizu kategoriju puta,doterivanjem podataka o protoku saobracaja pa i cenu radova...Kad firma "daje" ili privatnik,altruizam je nepostojeci pojam.Prica o filantropiji je za malu decu i predizborne aktivnosti politicara.Verujem da je moguca u individualnom sportu i da postoje neki primeri.Jos bih da dodam, sam slucaj,kada se direktno od plate uzima "deo" nije pranje novca vec najsirovije .....Pomenuto je u saljivom tonu
Napisacu u nekoj prikladnijoj rubrici o par mogucih vidova mahinacija,kada je sport u pitanju
Treba da puste mlade igrace
Mehanizama je jako puno,tako da je budzet koji se izdvaja pod lupom.Sve sto udje u sportski klub nestaje,klubovi su rupe bez dna ,kako se to naglasava cesto.
Kada se ulaze u velike,kapitalne projekte,mora da se zna ko to placa.Auto put placaju poreski obveznici,pa drzava dize kredite.Zainteresovane strane podizu kategoriju puta,doterivanjem podataka o protoku saobracaja pa i cenu radova...Kad firma "daje" ili privatnik,altruizam je nepostojeci pojam.Prica o filantropiji je za malu decu i predizborne aktivnosti politicara.Verujem da je moguca u individualnom sportu i da postoje neki primeri.Jos bih da dodam, sam slucaj,kada se direktno od plate uzima "deo" nije pranje novca vec najsirovije .....Pomenuto je u saljivom tonu
Napisacu u nekoj prikladnijoj rubrici o par mogucih vidova mahinacija,kada je sport u pitanju
Treba da puste mlade igrace
Danny Trejo- šesti igrač
ponovo su izgubuli sitno... jebo ih mentalitet...
Nisam gledao ali mogu da zamislim
Nisam gledao ali mogu da zamislim
Nolle- mvp
Pavkovic 12 asistencija, kao ceo Zvezdin ceo tim...
Naissus- prva petorka
Naissus ::Pavkovic 12 asistencija, kao ceo Zvezdin ceo tim...
Miljan je moj omiljeni igrač, obožavam njegovu igru, fenomenalan je!
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Očekivano, ovde niko ne pominje pobedu Hemofarma osim u kontekstu Zvezdinog preživljanja.... Ali zato su na B92 objavili najduži izveštaj sa Strujine konferencije za štampu od početka sezone i to, pretpostavljam, samo zbog toga što je ova pobeda bila važna Zvezdi i koeficijentu (naravno, ne tvrdim da je tako, ali vrlo je interesantan tajming). O Radničkom se piše samo zato što je Muta tamo, koji je poznati skandal-majstor. Dakle, svi i dalje samo drve o Partizanu i Zvezdi i onda se žale što nam košarka propada. A Hemofarm je mali provincijski klub i ne treba nam...
Ja cenim šta Hemofarm radi za Vršac i srpsku košarku ali nikako ne mogu da gotivim takav klub, žao mi je. Naravno da navijam(ako se to može tako nazvati) u NLB-u za njih(osim ako igraju sa Zvezdom i Radničkim) i u Evropi ali imam odbojnost prema tim firma-klubovima. Isto važi za FMP, a preko grane za Efes i co. Timovi bez istorije, tradicije, NAVIJAČA(hala porodica i eventualno prijatelji ako ih ne mrzi). Kada dođe Zvezda, dolaze Grobari da zvižde i eventualno Zvezdaši. Kada dođe Partizan dođu Grobari a kada bi se igralo u Evropi dođe se da se gleda strani klub(tipa Iverson). Zašto da gotivim tu ekipu? Ne kažem da nam ne treba, dao je neke igrače(mada se ni tu nisu pretrgli), drži Vršac na košarkaškoj mapi...Ali hipotetički(da li je hipotetički?) da Hemofarm Štada više ne može da ulaže u klub? Šta onda?
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Ne mislim ja da treba svi da volimo HF, ili uopšte takve klubove, ali bih voleo da budemo malo realniji i da podržimo bilo koga ko radi nešto pozitivno za našu košarku, a ne samo da kukamo kako nam košarka propada i istovremeno da pljujemo jedan projekat koji prilično pomogao našoj košarci poslednjih godina.
Da, naravno da može da se dogodi da Hemofarm nestane kad prestane finansiranje, ali da li je bolje da postoji ovakva Zvezda koja samo povećava svoje dugove (a ti dugovi su prema nekome, nisu fiktivni, neko je ostao bez zarađenih para da bi Zvezda mogla da nastavi da postoji), pa čak i Partizan koji je takođe napravio ogroman dug, a onda se bavio populističkom pričom kako truli kapitalisti iz jedne banke hoće da ih oderu. Dakle i Partizan postoji na prevaru. I jedan i drugi klub su ničiji, nego ko god hoće dođe i pravi dugove, pravi konceptualne gluposti i upropaštava igrače. A Hemofarm i FMP, koji (bar koliko je javno poznato) nisu ostali nikome dužni, su košarkaškoj javnosti problematični jer se zna ko im je gazda...
Da, naravno da može da se dogodi da Hemofarm nestane kad prestane finansiranje, ali da li je bolje da postoji ovakva Zvezda koja samo povećava svoje dugove (a ti dugovi su prema nekome, nisu fiktivni, neko je ostao bez zarađenih para da bi Zvezda mogla da nastavi da postoji), pa čak i Partizan koji je takođe napravio ogroman dug, a onda se bavio populističkom pričom kako truli kapitalisti iz jedne banke hoće da ih oderu. Dakle i Partizan postoji na prevaru. I jedan i drugi klub su ničiji, nego ko god hoće dođe i pravi dugove, pravi konceptualne gluposti i upropaštava igrače. A Hemofarm i FMP, koji (bar koliko je javno poznato) nisu ostali nikome dužni, su košarkaškoj javnosti problematični jer se zna ko im je gazda...
Slažem se sa Zemljoradnikom.
Zvezda, a dijelom i Partizan samo se svojim imenom održavaju gdje jesu i davno bi bili ugšeni da nije tako.
Zvezda, a dijelom i Partizan samo se svojim imenom održavaju gdje jesu i davno bi bili ugšeni da nije tako.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Reci mi zasto bi Partizan davno bio ugasen da nema ime?Bas me zanima.
Ne znam kako poistovecujete Zvezdu i Partizan sa propadanjem kosarke u Srbiji?Da li su Zvezda i Partizan krivi za propadanje baza?Da li su ti klubovi krivi sto drzava tone i nema para da vodi brigu o sportu i usmeravanju omladine u tom pravcu?Da li su oni krivi sto mnogi roditelji koji bi zeleli,ne mogu da plate deci clanarine za treninge,i da im kupe patike?Da li su oni krivi sto na mestima za basket nicu parkinzi i zgrade?Da li Partizan i Zvezda onemogucavaju Nis ,Novi Sad,Leskovac,Kraljevo,Cacak,Suboticu,Zrenjanin,da prave kroz svoje redove ekipe koje bi bile konkurentne bar donekle?Ja ne bih rekao da je tako.Sve je ovo mnogo dublja i ozbiljnija prica od Partizana,ili par miliona koje Zvezda duguje.
Ne znam kako poistovecujete Zvezdu i Partizan sa propadanjem kosarke u Srbiji?Da li su Zvezda i Partizan krivi za propadanje baza?Da li su ti klubovi krivi sto drzava tone i nema para da vodi brigu o sportu i usmeravanju omladine u tom pravcu?Da li su oni krivi sto mnogi roditelji koji bi zeleli,ne mogu da plate deci clanarine za treninge,i da im kupe patike?Da li su oni krivi sto na mestima za basket nicu parkinzi i zgrade?Da li Partizan i Zvezda onemogucavaju Nis ,Novi Sad,Leskovac,Kraljevo,Cacak,Suboticu,Zrenjanin,da prave kroz svoje redove ekipe koje bi bile konkurentne bar donekle?Ja ne bih rekao da je tako.Sve je ovo mnogo dublja i ozbiljnija prica od Partizana,ili par miliona koje Zvezda duguje.
Gost- Gost
Hazarder slažem se. Najgore je što postoje mnoge stvari za koje nisu potrebne pare ili bar mnogo manje nego što se predstavlja. Da li su za to što su nam komšije isekle koš krivi Zvezda i Partizan? Što klinci ne mogu da pikaju basket u kraju jer je na mestu terena napravljen parking za maksi? Nijedan klinac nije prvi put šutnuo na koš u sali. Kreneš da gledaš starije, kupe ti roditelji ''četvorku'' i ti iz bunara pucaš na koš. Tako to kreće.
naravučenije...
naravučenije...
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Strana 21 od 23 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23
Similar topics
» KK Hemofarm 2011/2012
» KK FMP 2010/2011
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK FMP 2010/2011