KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
+38
Talicni Tom
blagoje
Zoro
ZuLuofVozdovac
Tazz
Zemljoradnik
Psycho
Maja
klavijatura
vlada
lazarminator
Novica-Ubica
Gencha
Alexandar_81
Zolja
mlekadzija
expert
Dule Kecman
Djole
Everton
superhik
wolfvaga
Mihael
Macijauskas
Imperator
KKP
2bad4u
markoo
bigZ
Hyperactive
Junglezburn
TheGodfather
Nolle
Sergej
drexler
Markos
Manu
Bodi Bond
42 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 5 od 40
Strana 5 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
Ne znam zasto vas nekoliko mrzi Lafayetta,cinjenica je da nije cist kec i da danas nije imao sutersko vece,ali ko ce da ga zadrzi kad bude imao sutersko vece???
Puna podrska za Lafayetta
Puna podrska za Lafayetta
Markos- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
TheGodfather ::fala boguMarkos ::Jedan je Oliver Lafayett!!!
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
Ja do sada nisam komentarisao Lafajeta, rekoh dok se bar malo privikne, da odigra 3-4 utakmice, ne znam meni se ne cini kao dobro resenje za Partizan.
Nadam se da gresim.
Nadam se da gresim.
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Konacno smo licili na pravu ekipu.
Bilo je tu dosta uigranih(ne jos uvek kompletno) akcija, i dobrih poteza, tako da sam ja zadovoljan. Svi su dali bar onoliko koliko se od njih ocekuje u ovom trenutku. Igra nam je sve bolja i bolja i ocekujem da za mesec dana ovaj tim pokaze svoje pravo lice i pun potencijal.
NAPRED PARTIZAN!!!
P.S. U odredjenim trenucima bilo je i "silovanja" od strane trojice crnaca, ali u prihvatljivoj kolicini u ovom trenutku. Dok ih jos malo Vlada nauci kako mi ovde igramo kosarku i bice odlicni.
Bilo je tu dosta uigranih(ne jos uvek kompletno) akcija, i dobrih poteza, tako da sam ja zadovoljan. Svi su dali bar onoliko koliko se od njih ocekuje u ovom trenutku. Igra nam je sve bolja i bolja i ocekujem da za mesec dana ovaj tim pokaze svoje pravo lice i pun potencijal.
NAPRED PARTIZAN!!!
P.S. U odredjenim trenucima bilo je i "silovanja" od strane trojice crnaca, ali u prihvatljivoj kolicini u ovom trenutku. Dok ih jos malo Vlada nauci kako mi ovde igramo kosarku i bice odlicni.
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
Uhh kako je bila bitna pobeda. Prokom smo prakticno sad eliminsali i to je dobro. E sad lose je sto je Kaha izgubila od Zalgirisa i to nam se ne uklapa u planove. Bice jako tesko da ih dobijemo sledece nedelje.
Sto se tice utakmice, delovali smo kao tim. To me raduje, opet je bilo dosta gresaka, mada je ovo nebo i zemlja za razliku od utakmice protiv Makabija.Laf nije bio los, s obzirom da nije pravi plej. To smo do sad ukapirali Imao je opet neke isilovane suteve, mada generalno nije bio los.
Mene je Gist odusevio. Izuzetno jak skocan, pogodio otvorene suteve, pravo pojacanje. Rasko i Jawai drzali reket, Jaka imao solidnu minutazu, Dragance dobar, Vesely vidno nespreman. Prokom prava indijanska ekipa. Brdo stranaca bez krvi , Varda daleko najbolji. Mada i onaj plej im je jako dobar
Napredak u igri je ocigledan. Odbrana postoji , kad su na parketu Jawai Gist i Vesely nema gde da se prodje. Moramo da igramo jos vise pod kosem. Da koristimo sirovu snagu prakticno. Nemamo prave sutere i to je problem.Zato je bitno da se sto vise lopta spusta pod kos. Imamo jako bitan mec na Jadranu pa zatim cekao Kahu koja ce traziti pobedu protiv nas.
Sto se tice utakmice, delovali smo kao tim. To me raduje, opet je bilo dosta gresaka, mada je ovo nebo i zemlja za razliku od utakmice protiv Makabija.Laf nije bio los, s obzirom da nije pravi plej. To smo do sad ukapirali Imao je opet neke isilovane suteve, mada generalno nije bio los.
Mene je Gist odusevio. Izuzetno jak skocan, pogodio otvorene suteve, pravo pojacanje. Rasko i Jawai drzali reket, Jaka imao solidnu minutazu, Dragance dobar, Vesely vidno nespreman. Prokom prava indijanska ekipa. Brdo stranaca bez krvi , Varda daleko najbolji. Mada i onaj plej im je jako dobar
Napredak u igri je ocigledan. Odbrana postoji , kad su na parketu Jawai Gist i Vesely nema gde da se prodje. Moramo da igramo jos vise pod kosem. Da koristimo sirovu snagu prakticno. Nemamo prave sutere i to je problem.Zato je bitno da se sto vise lopta spusta pod kos. Imamo jako bitan mec na Jadranu pa zatim cekao Kahu koja ce traziti pobedu protiv nas.
Sergej- mvp
Meni smetaju slobodna bacanja i poneka dodavanja napamet... ali, to se sve da ispraviti... svaka cast, mnogo bitna pobeda...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
A sto se Varda zalio na Raskov lakat
Bije Rasko u svakom momentu, bio napad ili odbrana
expert- prva petorka
Od pocetka smo bili kvalitetniji i nesreca je sto jos ne umemo da resavamo utakmice u prvoj i drugoj cetvrtini nego strepimo do kraja. Nakon onako dobrog prvog poluvremena vodili smo samo 3 razlike, u tom trenutku sam mislio da ce se Prokom trgnuti i dobiti nas. Na svu srecu poljaci nista nisu pokazali. Slobodna bacanja 18-29 od Partizana me stvarno dovode do ludila. Nemamo nijednog sigurnog izvodjaca, strasno. Tesko cemo dobiti neku neizvesnu utakmicu ukoliko ovako nastavimo da izvodimo slobodnjake. Mislim da je to jedina stvar na koju u Partizanu uopste ne obracaju paznju.
Veceras smo videli dosta dobrih stvari od Partizana i to me raduje. Odbrana od betona, raznovrsnost u napadu gde protivnik ne zna odakle preti opasnost, lepo, lepo a valjda ce to biti i lepse. Za razliku od vecine mislim da je dobro sto je Caja izgubila, nisu oni nepobedivi i verujem da ce ih Partizan dobiti u Pioniru. Prokom ce sigurno skinuti nekom skalp i zato ova pobeda dobija na tezini. Sada sam dosta optimisticniji po pitanju top 16, skor 2-2 mi se cinio nerealno pre 30ak dana.
Ratko je jednom stradao od Tomasevicevog lakta i to nije bilo prijatno nimalo, ima apsolutno pravo da bude nervozan. A Katic bi mogao malo da dovede ponasanje u red, nismo mi ekipa koja pravi takvu vrstu tenzije a on iz utakmice u utakmicu varnici i preteruje sa takozvanom "cvrstinom".
Veceras smo videli dosta dobrih stvari od Partizana i to me raduje. Odbrana od betona, raznovrsnost u napadu gde protivnik ne zna odakle preti opasnost, lepo, lepo a valjda ce to biti i lepse. Za razliku od vecine mislim da je dobro sto je Caja izgubila, nisu oni nepobedivi i verujem da ce ih Partizan dobiti u Pioniru. Prokom ce sigurno skinuti nekom skalp i zato ova pobeda dobija na tezini. Sada sam dosta optimisticniji po pitanju top 16, skor 2-2 mi se cinio nerealno pre 30ak dana.
A sto se Varda zalio na Raskov lakat Very Happy
Bije Rasko u svakom momentu, bio napad ili odbrana Very Happy
Ratko je jednom stradao od Tomasevicevog lakta i to nije bilo prijatno nimalo, ima apsolutno pravo da bude nervozan. A Katic bi mogao malo da dovede ponasanje u red, nismo mi ekipa koja pravi takvu vrstu tenzije a on iz utakmice u utakmicu varnici i preteruje sa takozvanom "cvrstinom".
superhik- prva petorka
OK, vidjelo se da pod kosem imamo veliku prednost, medjutim, u 4Q malo smo pretjerivali, 3 napada uzastopno silovali smo dole na 58-58, Jawa, Gist pa Rasko, oni su nas provalili i skupilo dole, a nasi centri nisu gledali na povratni pas ka bekovima koji su sami kampovali na 6.75.
Ali u redu, ne zamjeram, glupo je sad traziti dlaku u jajetu.
Mene i dalje odusevljava Vesely, decko je trenutno na nekih 60% mogucnosti a cak je i to dovoljno za laganu poziciju startera u jakoj EL ekipi.
Znam da se ovde cesto znaju ubaciti Zvezdasi koji mu prigovaraju da samo kuca i igra odbranu, ali moras biti bas slijep kod ociju da ne vidis odlicnu Janovu igru u polju
Ali u redu, ne zamjeram, glupo je sad traziti dlaku u jajetu.
Mene i dalje odusevljava Vesely, decko je trenutno na nekih 60% mogucnosti a cak je i to dovoljno za laganu poziciju startera u jakoj EL ekipi.
Znam da se ovde cesto znaju ubaciti Zvezdasi koji mu prigovaraju da samo kuca i igra odbranu, ali moras biti bas slijep kod ociju da ne vidis odlicnu Janovu igru u polju
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Secam se tog lakta Tomasevica u Podgorici, Varda u urgentnom zavrsio
Prosto poludim kada mi neko malo vise digne lakat na basketu, na to sam bas alergican
Prosto poludim kada mi neko malo vise digne lakat na basketu, na to sam bas alergican
expert- prva petorka
expert ::A sto se Varda zalio na Raskov lakat
Upravo gledam snimak....
Rasko naravno krlja...
Vearda pizzdi....
Dolazi kod Vlade i kaze mu da ga Rasko tri puta vec udario laktom...
Vlada mu bukvalno kaze "Pa sta je da ti radim?"
markoo- prva petorka
nakon tri godine gledanja Vranesa kao back up centra, dolazak Katica za mene je osvjezenje.
Najveci napredak u odnosu na proslu sezonu smo tu napravili
Najveci napredak u odnosu na proslu sezonu smo tu napravili
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Ali zato Bobi Braun moze da probije i da nam lagano da kos iz polaganja, a da je tu Vranes, toga verovatno ne bi bilo...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
utisci posle meca Gist i Milo
http://www.kkpartizan.rs/sr/vest.php?id=684
http://www.kkpartizan.rs/sr/index-mladje-kategorije.php
juniori zabelezio prvu pobedu u JJL
Radicevic 22
Majic 30
http://www.kkpartizan.rs/sr/vest.php?id=684
http://www.kkpartizan.rs/sr/index-mladje-kategorije.php
juniori zabelezio prvu pobedu u JJL
Radicevic 22
Majic 30
Everton- prva petorka
Tema nam se malo uzjebala...pa je duplirana...
Imperator- šesti igrač
Niko da istakne da je Veseli mozda u najbitnijem momentu uspeo da veze 2 slobodna bacanja..
Mislim da od pocetka sezone nije imao 2/2 sa penala..
Mislim da od pocetka sezone nije imao 2/2 sa penala..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Cestitke nasim momcima na pobedi, zadovoljan sam ucinkom svih igraca, vidi se razlika izmedju Gista na jednoj strani i Lafajeta i Dzavaija na drugoj. Vidi se da je Gist igrao vec u Evropi dok Dzavai i Lafajet nisu, kod Dz i Laf se vidi neiskustvo i strah u bitnim momentima, Dzavai, takodjer se vidi da Laf ima veliku zelju ali i veliku tremu sto se vidi kod suta... Jedina kritika koju imam na njegov racun je malo cvrsca odbrana jer sinoc nije imao niti jedan faul... Sut ce proraditi, to je sigurno...
Mihael- mvp
Godina : 37
partizannnnn ::
Everton- prva petorka
ahahahahahahah
kako su se tamnoputi nalozili
kako su se tamnoputi nalozili
expert- prva petorka
Opasni huligani
Zamisli situaciju...roka tekma u Pioniru, sve pršti, ludnica na tribinama, a tri crnca pored tebe znaju sve Grobarske pesme...jbt, koja Zona Sumraka
Zamisli situaciju...roka tekma u Pioniru, sve pršti, ludnica na tribinama, a tri crnca pored tebe znaju sve Grobarske pesme...jbt, koja Zona Sumraka
Imperator- šesti igrač
Hahahahahahaha
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
partizannnnn ::
Ko su ovi carevi, daj da da im platimo da dodju u Pionir?!
Gencha- šesti igrač
+1Gencha ::partizannnnn ::
Ko su ovi carevi, daj da da im platimo da dodju u Pionir?!
Hyperactive- prva petorka
Imam kombinaciju - 2 sezonke za 50e...koja dva formuaša se jave prva pobedjuju!
Imperator- šesti igrač
Strana 5 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo