KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
+38
Talicni Tom
blagoje
Zoro
ZuLuofVozdovac
Tazz
Zemljoradnik
Psycho
Maja
klavijatura
vlada
lazarminator
Novica-Ubica
Gencha
Alexandar_81
Zolja
mlekadzija
expert
Dule Kecman
Djole
Everton
superhik
wolfvaga
Mihael
Macijauskas
Imperator
KKP
2bad4u
markoo
bigZ
Hyperactive
Junglezburn
TheGodfather
Nolle
Sergej
drexler
Markos
Manu
Bodi Bond
42 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 7 od 40
Strana 7 od 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
Na zalost Vesely je danas bio Tuzan sa 5 izgubljenih lopti. Gist cak 6 izgubljenih, a Oliver 5. Mi 64% za 2, a oni 38% i opet izgubismo. Sto maltretiraju Veselog da igra sa ovakvom rukom kada se vidi da jedva vodi loptu? Jos uvek nemamo snage za 2 teska meca u 3 dana. Steta...
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Partizan je sasvim prosecan tim....nazalost...
Vlada je opet katastrofalno vodio utakmicu i on je najveci krivac...
Gost- Gost
Partizan je sasvim dobar tim, samo da se objasni ovim indijancima da se lopta u Pratizanu NE SILUJE. To njihovo silovanje je uzrokovalo ovoliki broj izgubljenih lopti...
Samo što ponovo nisam razbio monitor (ovog puta) zbog njih, a to bi već bilo mnogo, u dve nedelje, dva medija za praćenje pokretne slike...
Samo što ponovo nisam razbio monitor (ovog puta) zbog njih, a to bi već bilo mnogo, u dve nedelje, dva medija za praćenje pokretne slike...
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
partizannnnn ::Partizan je sasvim prosecan tim....nazalost...
Zameram mu to sto ne ume da prekine crnu seriju....Dule pozove tajm aut i jebe im kevu puna dva minuta ,a onda u 10 sek lupi im postavku za jedan napad....Vlada nema tu zicu da ih razmrda....ej bre Veseli baca loptu u publiku,i ne pokusava da sutne....ocaj ,sta ce biti u NLB do kraja sezone ?!
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
meni je pukao film , sjebao sam ruku , pola stvari sam polomio , ovo ovako nikako ne ide na dobro ili da leti Vlada ili da sutnu Olivera i Peru ....
Everton- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 36
Mnogo ste se vi razmazili. Dule je bio mnogo bolji od Vlade kada je počinjao? Šta je sada kriv Lafajet, odigrao je dobru utakmicu. Još šut da namesti i biće odličan. Izgubili smo, kriv je trener, a i loše partije pojedinaca. Šta je tu je, idemo dalje. Na redu je Kaha, mnogo bitna utakmica.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
na stranu ova utakmica, uopsteno gledano, ovo je jako cudna situacija za Partizan. I ranijih sezona su se desavali intervali lose igre, imali smo krizne sedmice ali smo u toj NLB nekako dobijali utakmice, na gurku, na srecu i na Duleta...
Ovo je vjerovatno ta razlika izmedju Vujosevica i Jovanovica, i mislim da je uprava racunala na ovo u toku sezone.
Bice bolje, ja vec sad razmisljam o Kahi Laboral!
Ovo je vjerovatno ta razlika izmedju Vujosevica i Jovanovica, i mislim da je uprava racunala na ovo u toku sezone.
Bice bolje, ja vec sad razmisljam o Kahi Laboral!
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
brate @Bodi sta je dobro odigrao Lafajet, on ne zna loptu da vodi kako treba , nema osecaj da povuce ,zabija sse u igraca, probija ga i ole brzi plej, preslikani Rasic,i dok on namesti taj sut mi smo vec ispali iz EL a za bodovanje Hemofarm vecsada bezi dosta, bolje sto pre da dobije otkaz nego ovako da se mucimo , Vlada drzi najboljeg sutera i jedinog igraca koji je pogodio sa distance celu 4/4 na klupi, a najveci zajeb sto uprave, sto Vlade je produzetak saradnje sa Perom, on je totalno postao sakat ovom promenom pravila i ne donosi nista ekipi samo uzima mesto Bogdanovicu
Everton- prva petorka
Godina : 36
Jedan time out, mislim poslednji sam uspeo i da cujem.. Sve vreme Vlada je pokusavao da postavi napad, 3x rekao slusajte ovamo ali nijednom nije izlozio plan igre.. Lafajet kriminalno los. Izvini Bodi, ali ako broj asistencija obrises brojem izgubljenih lopti, onda je on daleko od dobre partije veceras. Gist po mom misljenju ne toliko kriv, jer se nije ispucavao kao u prve 2 cim oseti malo prostora, on je u one sulude prodore 1 na 1 isao veceras jer mu se jebeno niko nije otvarao. Pera nikad nije imao ulogu nosioca igre, ali on u poslednje 2 ni da sutne na kos. Jaka ?!?! Bas bi voleo da sretnem Vladu sutra, prekosutra i da mu kazem za koji k. decko greje klupu ?! Napravio je jednu izgubljenu loptu, dosao time out, on minut i po drzi njemu bukvicu. Lafajet napravi 3 skoro izgubljene u jednom napadu... Dosadasnje utakmice su pokazale da ovaj tim moze da pobedi svakoga, ali na zalost zbog svojih gresaka moze da izgubi i od bilo koga..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Ja sam se kao Grobar posramio ovakve igre Partizana. Ovo nije košarka, ovo je tuga! Ovako više ne može, ovo je SRAMOTA!
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Meni je najvise smetalo to sto smo mi u 4. cetvrtini 90% napada resavali tako sto Gist primi loptu na kapici, a ostala 4 igraca stoje i cekaju da vide hoce li on da sutne ili da udje. Niko da napravi blok, pozove akciju, protrci kroz reket... Umor mozda, ali opet jako ruzno izgleda.
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
Bravo, poenta svega..Hyperactive ::Meni je najvise smetalo to sto smo mi u 4. cetvrtini 90% napada resavali tako sto Gist primi loptu na kapici, a ostala 4 igraca stoje i cekaju da vide hoce li on da sutne ili da udje. Niko da napravi blok, pozove akciju, protrci kroz reket... Umor mozda, ali opet jako ruzno izgleda.
Druga varijanta je bila zabijanje Lafa i onda suludi pas kroz trojicu = izgubljena lopta..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
ovo nije prva sramota KK Partizana. Sjećam se ja od 2001. do 2005. sramota čiji su akteri bili Milos Vujanić, Vlado Šćepanović, Jovo Stanojević, Đuro Ostojić i co...
A sjećam se i svoje prve EL utakmice uživo kada je na otvaranju sezone u Pioniru Ortez zgazio Partizana 25 razlike. Ponizio ga.
To je sastavni dio košarke, i sastavni dio ekipa koje nemaju tu privilegiju da se sastavljaju po kvalitetu. Partizanov ovogodišnji roster je skrpljen " s koca i konopca" i ako smo mogli oprostiti Duletu i polovini naše reprezentacije što je od 2001. do 2006 imala 20-30 utakmica u EL izgubljenih sa 20-30 razlike, možemo pustiti Vladu i ove njegove mučenike da i oni negdje "prime zguza". Da boli - BOLI!, ali jbga to je sastavni dio sazrevanja. Pridevi "kriminalno, tragično, juniorski, drugoligaški..." nisu prikladni, i ne moramo pretjerivati
A sjećam se i svoje prve EL utakmice uživo kada je na otvaranju sezone u Pioniru Ortez zgazio Partizana 25 razlike. Ponizio ga.
To je sastavni dio košarke, i sastavni dio ekipa koje nemaju tu privilegiju da se sastavljaju po kvalitetu. Partizanov ovogodišnji roster je skrpljen " s koca i konopca" i ako smo mogli oprostiti Duletu i polovini naše reprezentacije što je od 2001. do 2006 imala 20-30 utakmica u EL izgubljenih sa 20-30 razlike, možemo pustiti Vladu i ove njegove mučenike da i oni negdje "prime zguza". Da boli - BOLI!, ali jbga to je sastavni dio sazrevanja. Pridevi "kriminalno, tragično, juniorski, drugoligaški..." nisu prikladni, i ne moramo pretjerivati
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Licno mislim ukoliko pobedimo Caju da ce to doneti mnogo,mnogo samopouzdanja i pozitivne energije,jednom recju utakmica sezone za sada.
Ocekujem da Lafayettu konacno proradi sut,da Vesely odigra odbranu kako zna na Ementeriju,da Jawai odigra slicno kao protiv Khimkia i da Gist zaustavi Teletovicev sut za 3 poena.Ako se sve ove kockice sloze imamo velike sanse da pobedimo.
Ocekujem da Lafayettu konacno proradi sut,da Vesely odigra odbranu kako zna na Ementeriju,da Jawai odigra slicno kao protiv Khimkia i da Gist zaustavi Teletovicev sut za 3 poena.Ako se sve ove kockice sloze imamo velike sanse da pobedimo.
Markos- prva petorka
drexler ::ovo nije prva sramota KK Partizana. Sjećam se ja od 2001. do 2005. sramota čiji su akteri bili Milos Vujanić, Vlado Šćepanović, Jovo Stanojević, Đuro Ostojić i co...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Bravo i za ovaj post sa ks.rs drex:
ja razumijem da se vrlo tesko izdici iz mase i pučanstva te Partizan posmatrati u kontekstu nekog šireg projekta. Jednostavno, po sistemu "hleba i igara", navijači hoće rezultate i hoće ih sad i odmah! Sasvim razumijem to, i ne zamjeram nikome teške riječi koje povremeno padaju na Partizan. Nije da branim upravu, ali pokušaću nešto reći iz njihovog ugla.
Odlazak Vujoševića je svima pao teško i bez obzira na "sistem, atmosferu i ostale kolokvijalne fraze", jasno je da su svi znali da neke stvari neće biti kao prije. Kada se birao novi trener, išlo se na najbezbolnije riješenje. Pođimo od predpostavke da je nemoguće naći boljeg trenera od DV. Idemo na sledeći nivo, Obradović, Ivković, Pešić... Svi bolji treneri od Jovanovića su zauzeti i nemaju šanse za Partizan. Ostalo je da se bira između Vlade i gomile domaćih mladih trenera od kojih ni za jednog ne možemo reći da bi radio epohalno bolje stvari od Vlade.
Jednostavno, Vlade je početnik, neke stvari neće raditi dobro, Partizan će neke tekme gubiti... i šta sad? Da ga promjenimo? Je l imamo garancije da će neki drugi trener izvući bolje od ovakvog tima...?
DV je uprvih 5 sezona ispadao prvom krugu EL sa ekipama u kojima su bili i rep. Srbije, Ameri, Crnogorci, Turci... Partizan je nerjetko bio predmet sprdnje u Evropi. Ja itekako pamtim skor 2-12... Ali kada sad pogledam - vredilo je! Nakon tih 5 loših uslijedile su 4 sezone iz snova. Top 16, pa dvije godine četvrtfinala, pa na kraju F4. I status najveće košarkaške priče u Evropi. Vrijedilo je.
Očigledno je da je ova ekipa početak neke nove priče... Ove godine u našem rosteru nema neke istaknute zvijezde, nema individualca za 20+ svakog vikenda... i NEMA AMBICIJE DA SE PONOVI F4. Ovu sezonu ja shvatam kao neku vrstu filtera za naredni period. Na ljeto sigurno idu sva tri crnca, ide Vesely, vjerovatno i Božić... Ostaju Gagi, Jaka, Lučić, Đekić, ako Bog da i Kecman, a ako ne bude neke masne ino-ponude i Katić. Upadaju Bogdanović i po nekim najavama Miljenović. Kad kapne neki euro od Veselog ostaće i za neko domaće pojačanje, možda iz FMP ili Zvezde, možda povratnik iz inostranstva... stići će i nova dva crnca. To bi trebala biti kudikamo ozbiljnije ekipa.
Prioriteti su plasman na F4 NLB i domaća titula, ako dobijemo još neke nerealnu tekmu u Pioniru i malo nam se poklope rezultati eto nas opet i u Top 16. Ne gledajte sve tako crno, loša igra je sastavni dio sporta... Partizan je prije 6-7 godina imao u EL 10-ak poraza sa preko 20 razlike, Partizan pod DV nije uvijek bio mašina. Ne kažem da će Vlada biti bolji od Duleta, ali daj da mu ne sječemo glavu nakon 2 mjeseca. Pa i nakon godinu dana. Ne znam, ako imate ime trenera za koga ste sigurni da bi ponovio Duletove rezultate iz prošle sezone, recite mi , prosvjetlite me, i ja bih volio da znam
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Jovanović: Nemamo kontinuitet
Trener Partizana žali što je njegova ekipa protiv Nimburka propustila nekoliko šansi da prelomi meč
Ključni pojmovi: Vlada Jovanovic, Partizan, Nimburk
Posle poraza u Češkoj trener Partizana Vlade Jovanović je prokomentarisao: "Očigledno ne možemo da povežemo dve ili tri utakmice u istom intenzitetu. Ne mislim samo u fizičkom domenu, već pre svega o tome sa kakvom glavom ulazimo u utakmicu. U NLB ligi nema nekvalitetnih ekipa, već sam pomenuo da se Nimburk sprema za početak Evrokupa i da ove utakmice igra kao trening mečeve, bez rezultatskog značaja. Iz toga su još opasniji nego što je njihov realni kvalitet. Opet, što se tiče samog rostera, imaju kvalitet".
Strateg crno-belih je o samoj utakmici rekao: "Mi smo u pojedinim trenucima izgledali jako dobro, ali smo im u tim momentima, kada smo mogli da prelomimo utakmicu, ishitrenim šutevima i lošom odbranom, iako nismo izašli iz bonusa, dozvoljavali da se vrate u igru. To se dešavalo dva puta, u drugoj i trećoj četvrtini kada smo imali oko devet razlike i mogli da prelomimo utakmicu. Kasnije smo ušli u problem egal utakmice i na kraju izgubili, bez tečnog napada i sa jako slabim procentom šuta za tri poena, sa samo dve pogođene trojke i tokom cele utakmice problemom sa ofanzivnim skokom, gde su praktično imali 10 uhvaćenih lopti više u napadu od nas. Oni su bili rasterećeniji pred punom dvoranom i dobili utakmicu."
Trener Partizana žali što je njegova ekipa protiv Nimburka propustila nekoliko šansi da prelomi meč
Ključni pojmovi: Vlada Jovanovic, Partizan, Nimburk
Posle poraza u Češkoj trener Partizana Vlade Jovanović je prokomentarisao: "Očigledno ne možemo da povežemo dve ili tri utakmice u istom intenzitetu. Ne mislim samo u fizičkom domenu, već pre svega o tome sa kakvom glavom ulazimo u utakmicu. U NLB ligi nema nekvalitetnih ekipa, već sam pomenuo da se Nimburk sprema za početak Evrokupa i da ove utakmice igra kao trening mečeve, bez rezultatskog značaja. Iz toga su još opasniji nego što je njihov realni kvalitet. Opet, što se tiče samog rostera, imaju kvalitet".
Strateg crno-belih je o samoj utakmici rekao: "Mi smo u pojedinim trenucima izgledali jako dobro, ali smo im u tim momentima, kada smo mogli da prelomimo utakmicu, ishitrenim šutevima i lošom odbranom, iako nismo izašli iz bonusa, dozvoljavali da se vrate u igru. To se dešavalo dva puta, u drugoj i trećoj četvrtini kada smo imali oko devet razlike i mogli da prelomimo utakmicu. Kasnije smo ušli u problem egal utakmice i na kraju izgubili, bez tečnog napada i sa jako slabim procentom šuta za tri poena, sa samo dve pogođene trojke i tokom cele utakmice problemom sa ofanzivnim skokom, gde su praktično imali 10 uhvaćenih lopti više u napadu od nas. Oni su bili rasterećeniji pred punom dvoranom i dobili utakmicu."
Markos- prva petorka
Bodi Bond ::Mnogo ste se vi razmazili. Dule je bio mnogo bolji od Vlade kada je počinjao? Šta je sada kriv Lafajet, odigrao je dobru utakmicu. Još šut da namesti i biće odličan. Izgubili smo, kriv je trener, a i loše partije pojedinaca. Šta je tu je, idemo dalje. Na redu je Kaha, mnogo bitna utakmica.
Popraviti sut je valjda jednako tesko kao popraviti brzinu i skocnost. Covek ima los sut tako da ne znam kako mislis da moze da ga namesti? Moze samo da ga ukenja po neku tekmu...
Manu- mahač peškirom
- Datum upisa : 24.10.2010
Godina : 40
On je imao 44% iz igre u razvojnoj ligi, a 38% za tri. To su sasvim solidni procenti, a to ovde još nije pokazao.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Drex kontamo da treba i mora da ima padova u igri, i da kontinuitet onakav poslednjih nekoliko godina, ne može baš lako da se ponovi.
Samo ne verujem da je projekcija za budućnost, i svesno žrtvovanje nekih utakmica (kao što su prve sezone, po dolasku Duleta žrtvovane u EL) smislene i namerne... Da nije tako potvrđuje roster u kome je 5 stranaca među 12, od tih 5, čak 4 je sa ulogom nosioca, ili startera, gde se neki mladi, koji mogu da pruže kvalitet (ako ničim drugim, ono bar zalaganjem, željom i srcem (što danas nije bio slučaj, posebno kod dva visoka tamnoputa naša stranca))...
Tako da je moje mišljenje da će ova ekipa da zaigra na visokom nivou (vrlo brzo) ida će i deo prošlogodišnjih uspeha biti sasvim izvestan uz određenu dozu sreće, koja je pak postojala u bitnim utakmicama prošlih sezona...
Rešenje većine nedostataka ove ekipe, treba naći u nekoj psihološkoj strani, a smatram da će se i otkloniti, ili pak otklanjati kako vreme odmiče...
(znači sigurnost Lafajetovog šuta - psihologija
silovanje lopte - psihologija
nadmoć u skoku (kao što treba da bude) - psihologija....)
Samo ne verujem da je projekcija za budućnost, i svesno žrtvovanje nekih utakmica (kao što su prve sezone, po dolasku Duleta žrtvovane u EL) smislene i namerne... Da nije tako potvrđuje roster u kome je 5 stranaca među 12, od tih 5, čak 4 je sa ulogom nosioca, ili startera, gde se neki mladi, koji mogu da pruže kvalitet (ako ničim drugim, ono bar zalaganjem, željom i srcem (što danas nije bio slučaj, posebno kod dva visoka tamnoputa naša stranca))...
Tako da je moje mišljenje da će ova ekipa da zaigra na visokom nivou (vrlo brzo) ida će i deo prošlogodišnjih uspeha biti sasvim izvestan uz određenu dozu sreće, koja je pak postojala u bitnim utakmicama prošlih sezona...
Rešenje većine nedostataka ove ekipe, treba naći u nekoj psihološkoj strani, a smatram da će se i otkloniti, ili pak otklanjati kako vreme odmiče...
(znači sigurnost Lafajetovog šuta - psihologija
silovanje lopte - psihologija
nadmoć u skoku (kao što treba da bude) - psihologija....)
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Dule Kecman ::Jedan time out, mislim poslednji sam uspeo i da cujem.. Sve vreme Vlada je pokusavao da postavi napad, 3x rekao slusajte ovamo ali nijednom nije izlozio plan igre.. Lafajet kriminalno los. Izvini Bodi, ali ako broj asistencija obrises brojem izgubljenih lopti, onda je on daleko od dobre partije veceras. Gist po mom misljenju ne toliko kriv, jer se nije ispucavao kao u prve 2 cim oseti malo prostora, on je u one sulude prodore 1 na 1 isao veceras jer mu se jebeno niko nije otvarao. Pera nikad nije imao ulogu nosioca igre, ali on u poslednje 2 ni da sutne na kos. Jaka ?!?! Bas bi voleo da sretnem Vladu sutra, prekosutra i da mu kazem za koji k. decko greje klupu ?! Napravio je jednu izgubljenu loptu, dosao time out, on minut i po drzi njemu bukvicu. Lafajet napravi 3 skoro izgubljene u jednom napadu... Dosadasnje utakmice su pokazale da ovaj tim moze da pobedi svakoga, ali na zalost zbog svojih gresaka moze da izgubi i od bilo koga..
+1
markoo- prva petorka
Junglezburn ::Bravo i za ovaj post sa ks.rs drex:ja razumijem da se vrlo tesko izdici iz mase i pučanstva te Partizan posmatrati u kontekstu nekog šireg projekta. Jednostavno, po sistemu "hleba i igara", navijači hoće rezultate i hoće ih sad i odmah! Sasvim razumijem to, i ne zamjeram nikome teške riječi koje povremeno padaju na Partizan. Nije da branim upravu, ali pokušaću nešto reći iz njihovog ugla.
Odlazak Vujoševića je svima pao teško i bez obzira na "sistem, atmosferu i ostale kolokvijalne fraze", jasno je da su svi znali da neke stvari neće biti kao prije. Kada se birao novi trener, išlo se na najbezbolnije riješenje. Pođimo od predpostavke da je nemoguće naći boljeg trenera od DV. Idemo na sledeći nivo, Obradović, Ivković, Pešić... Svi bolji treneri od Jovanovića su zauzeti i nemaju šanse za Partizan. Ostalo je da se bira između Vlade i gomile domaćih mladih trenera od kojih ni za jednog ne možemo reći da bi radio epohalno bolje stvari od Vlade.
Jednostavno, Vlade je početnik, neke stvari neće raditi dobro, Partizan će neke tekme gubiti... i šta sad? Da ga promjenimo? Je l imamo garancije da će neki drugi trener izvući bolje od ovakvog tima...?
DV je uprvih 5 sezona ispadao prvom krugu EL sa ekipama u kojima su bili i rep. Srbije, Ameri, Crnogorci, Turci... Partizan je nerjetko bio predmet sprdnje u Evropi. Ja itekako pamtim skor 2-12... Ali kada sad pogledam - vredilo je! Nakon tih 5 loših uslijedile su 4 sezone iz snova. Top 16, pa dvije godine četvrtfinala, pa na kraju F4. I status najveće košarkaške priče u Evropi. Vrijedilo je.
Očigledno je da je ova ekipa početak neke nove priče... Ove godine u našem rosteru nema neke istaknute zvijezde, nema individualca za 20+ svakog vikenda... i NEMA AMBICIJE DA SE PONOVI F4. Ovu sezonu ja shvatam kao neku vrstu filtera za naredni period. Na ljeto sigurno idu sva tri crnca, ide Vesely, vjerovatno i Božić... Ostaju Gagi, Jaka, Lučić, Đekić, ako Bog da i Kecman, a ako ne bude neke masne ino-ponude i Katić. Upadaju Bogdanović i po nekim najavama Miljenović. Kad kapne neki euro od Veselog ostaće i za neko domaće pojačanje, možda iz FMP ili Zvezde, možda povratnik iz inostranstva... stići će i nova dva crnca. To bi trebala biti kudikamo ozbiljnije ekipa.
Prioriteti su plasman na F4 NLB i domaća titula, ako dobijemo još neke nerealnu tekmu u Pioniru i malo nam se poklope rezultati eto nas opet i u Top 16. Ne gledajte sve tako crno, loša igra je sastavni dio sporta... Partizan je prije 6-7 godina imao u EL 10-ak poraza sa preko 20 razlike, Partizan pod DV nije uvijek bio mašina. Ne kažem da će Vlada biti bolji od Duleta, ali daj da mu ne sječemo glavu nakon 2 mjeseca. Pa i nakon godinu dana. Ne znam, ako imate ime trenera za koga ste sigurni da bi ponovio Duletove rezultate iz prošle sezone, recite mi , prosvjetlite me, i ja bih volio da znam
Ono sto SVI zaborvljate je da nije 2001 i da sponzori i svi ostali sada ocekuju rezultate i kontinuitet....Tada se svaka pobeda gledala kao poklon od boga....ali vremena ,ocekivanja i sam klub je sazreo i ovakva igra se tesko prima....Ne bih se ja bunio da su oni bili bolji...nas par indijanaca guzi 10 min i mi damo 5 a oni preko 20...nismo mi KK Babusnica,nemamo ideju...da je Oliver neki nase gore list,leteo bi kao kufer,ne znam zasto on moze da ujebe SVAKU utakmicu i da ga cekamo dok MOZDA jednom ne pogodi par vezanih suteva>>>U svakom slucaju glupo je porediti Duletov pocetak i Vladin....jednostavno nije to isti PARTIZAN!!!
PS.Pominjete da treba da se uklopi ,da mu je prva sezona....pa sta mislite da ce Dule da doceka sl.godinu ako ne bude imao rezultate?Oni su oterali njegovog prethodnika a bili su TRECI u Evropi....Nema u jakim klubovima ( tu racunam i Partizan 0 vremena da se neku "uhodava",rezultati i to odmah,to se jedino racuna!
markoo- prva petorka
Ala sam se nacitao negativnih komentara! I kad mi, koji se kao nesto razumemo u kosarku ovako pljujemo po Partizanu, kako tek pljuju oni koji su striktno navijacki orijentisani, bez tog znanja? A proslo tek 2 meseca kako je pocela sezona, nema ni mesec dana kako se ekipa okupila.
Dakle, za svodjenje bitke je jos rano. Ni meni se ne svidja sto smo izgubili od Ceha, ali to je sport. Partizan jednostavno jos uvek nije ekipa i to treba uzeti kao cinjenicu. Nisam siguran da mi se dopada ni kako je tim sklopljen, ali to ne znaci da ne mislim da nemaju potencijal da eksplodiraju. Prvo, Vlade mora da "ustopuje" Amerikance koje ima u ekipi. Oni osecaju da su nezamenjivi i to je veliki problem za kontrolu igre. Gistu svaka cast na skocnosti, ima neverovatno meku ruku, ali je u glavi tipican americki crnac i to je vrlo tesko iskontrolisati. On nije dosao da napreduje kao Dzavai, vec da uzme neku lovicu i probije se za dalje (za sta nema kvalitet po mom misljenju). S druge strane, Lafajet je doveden kao plej, a on tu ulogu jos uvek ne odradjuje bolje od Bokija Popovica, kojeg smo se prelako odrekli. Naprotiv. Jos ima teret treme. Drugi veliki problem je forsiranje Pere na ustrb Jaramaza na rezervnom pleju, a sve u ime stare slave. Pera je itekako bio kapiten i kad nije mnogo igrao, a ocigledno je da bas i ne pomaze na ovoj poziciji koja mu je daleko od prirodne. Zatim, igracima kao sto su Klobucar ili Milosavljevic je uskracena sloboda u igri, sto oni vrlo tesko podnose i zato se i ne snalaze. Ni jedan ni drugi nisu bas igaci zadatka, vec momci kojima je potrebno da se igraju kosarke da bi pokazali sta znaju. Pogotovu Slovencu. Uz sve to, opsti utisak je da se starosedeoci i novopridosli igraci uopste ne uklapaju kao prethodne generacije, iako je ovaj tim na papiru mozda i najjaci u ovoj deceniji.
Ja im dajem jos vremena, ipak sam navijac Partizana toliko godina. Navijac koji je itekako grizao gace kad nas je Zvezda "malala" dve sezone za redom '93 i '94 ili kada smo potpuno idiotski ispali od FMP '97 posle final 4 u EL. O 2-12 da ne pricamo. Ono sto se meni ne svidja je sto ekipa nema ideju, vec delujemo kao grupa gradjana, poput francuskih ili poljskih ekipa. To je kljuc koji rasava problem. Nametnuti nas stil. Za tako nesto, Vlade mora da skupi m*da i malo vise podvikne kompletnoj ekipi.
Dakle, za svodjenje bitke je jos rano. Ni meni se ne svidja sto smo izgubili od Ceha, ali to je sport. Partizan jednostavno jos uvek nije ekipa i to treba uzeti kao cinjenicu. Nisam siguran da mi se dopada ni kako je tim sklopljen, ali to ne znaci da ne mislim da nemaju potencijal da eksplodiraju. Prvo, Vlade mora da "ustopuje" Amerikance koje ima u ekipi. Oni osecaju da su nezamenjivi i to je veliki problem za kontrolu igre. Gistu svaka cast na skocnosti, ima neverovatno meku ruku, ali je u glavi tipican americki crnac i to je vrlo tesko iskontrolisati. On nije dosao da napreduje kao Dzavai, vec da uzme neku lovicu i probije se za dalje (za sta nema kvalitet po mom misljenju). S druge strane, Lafajet je doveden kao plej, a on tu ulogu jos uvek ne odradjuje bolje od Bokija Popovica, kojeg smo se prelako odrekli. Naprotiv. Jos ima teret treme. Drugi veliki problem je forsiranje Pere na ustrb Jaramaza na rezervnom pleju, a sve u ime stare slave. Pera je itekako bio kapiten i kad nije mnogo igrao, a ocigledno je da bas i ne pomaze na ovoj poziciji koja mu je daleko od prirodne. Zatim, igracima kao sto su Klobucar ili Milosavljevic je uskracena sloboda u igri, sto oni vrlo tesko podnose i zato se i ne snalaze. Ni jedan ni drugi nisu bas igaci zadatka, vec momci kojima je potrebno da se igraju kosarke da bi pokazali sta znaju. Pogotovu Slovencu. Uz sve to, opsti utisak je da se starosedeoci i novopridosli igraci uopste ne uklapaju kao prethodne generacije, iako je ovaj tim na papiru mozda i najjaci u ovoj deceniji.
Ja im dajem jos vremena, ipak sam navijac Partizana toliko godina. Navijac koji je itekako grizao gace kad nas je Zvezda "malala" dve sezone za redom '93 i '94 ili kada smo potpuno idiotski ispali od FMP '97 posle final 4 u EL. O 2-12 da ne pricamo. Ono sto se meni ne svidja je sto ekipa nema ideju, vec delujemo kao grupa gradjana, poput francuskih ili poljskih ekipa. To je kljuc koji rasava problem. Nametnuti nas stil. Za tako nesto, Vlade mora da skupi m*da i malo vise podvikne kompletnoj ekipi.
wolfvaga- prva petorka
wolfvaga ::Ala sam se nacitao negativnih komentara! I kad mi, koji se kao nesto razumemo u kosarku ovako pljujemo po Partizanu, kako tek pljuju oni koji su striktno navijacki orijentisani, bez tog znanja? A proslo tek 2 meseca kako je pocela sezona, nema ni mesec dana kako se ekipa okupila.
Markos- prva petorka
Tuga koliko negativnih komentara,nije bilo prijatno citati.Ja mislim da je jos rano za tako ostre kritike.Zasto smo takvi ljudi,da nam se misljenja menjaju od utakmice do utakmice(pobede/poraza)?I dalje smo po budzetu poslednji tim u Evroligi,a i poslednji smo kompletirali ekipu.Polako ljudi,strpljenja i za Vladu i za ove momke,doci ce sve na svoje mesto.
Gost- Gost
Strana 7 od 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo