KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
+38
Talicni Tom
blagoje
Zoro
ZuLuofVozdovac
Tazz
Zemljoradnik
Psycho
Maja
klavijatura
vlada
lazarminator
Novica-Ubica
Gencha
Alexandar_81
Zolja
mlekadzija
expert
Dule Kecman
Djole
Everton
superhik
wolfvaga
Mihael
Macijauskas
Imperator
KKP
2bad4u
markoo
bigZ
Hyperactive
Junglezburn
TheGodfather
Nolle
Sergej
drexler
Markos
Manu
Bodi Bond
42 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 8 od 40
Strana 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
@Markoo
ja ne pravim razliku izmedju Partizana 2001. godine i ovog sada. Isto su bili jaki a i tada je Partizan bio cijenjeno evropsko ime. Dule je uzeo Partizan tri godine nakon F4, i odgovorno tvrdim da je Partizan iz sezone 2001/02 imao bolji tim nego sada.
Stoga ne vidim zasto bi DV imao pravo na amnestiju zbog losih rezultata a VJ ne.
ja ne pravim razliku izmedju Partizana 2001. godine i ovog sada. Isto su bili jaki a i tada je Partizan bio cijenjeno evropsko ime. Dule je uzeo Partizan tri godine nakon F4, i odgovorno tvrdim da je Partizan iz sezone 2001/02 imao bolji tim nego sada.
Stoga ne vidim zasto bi DV imao pravo na amnestiju zbog losih rezultata a VJ ne.
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Nisam ja ljut na Vladu, njega cu podrzavati celu sezonu sta god da bude, ja sam se razocarao sa strahom sa kojim igraju pre svega Dzavai i Lafajet, Dzavai je poslednja 3-4 suta kada se lomio rezultat sutnuo ocajno, kao da je cigle bacao...
Dugo cu ja zaliti za Maricem ...
Ja sam najvise ljut na Danilovica i Todorica koji nisu uspeli da sacuvaju ekipu na okupu, ako nista drugo, bar Marica, koliko god Dzavai bio dobar, za mene nije ni blizu Maricu, 2 skoka na utakmici ne mogu da se porede sa 11-12 koje bi Maric sinoc imao...
Ja sam najvise ljut na Danilovica i Todorica koji nisu uspeli da sacuvaju ekipu na okupu, ako nista drugo, bar Marica, koliko god Dzavai bio dobar, za mene nije ni blizu Maricu, 2 skoka na utakmici ne mogu da se porede sa 11-12 koje bi Maric sinoc imao...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Mihael ::Nisam ja ljut na Vladu, njega cu podrzavati celu sezonu sta god da bude, ja sam se razocarao sa strahom sa kojim igraju pre svega Dzavai i Lafajet, Dzavai je poslednja 3-4 suta kada se lomio rezultat sutnuo ocajno, kao da je cigle bacao...
Stekao sam utisak da je Jawai igrac koji kad igra kao domacim moze da unisti svakog centra u Evropi,dok na strani igra 60% losije.
Markos- prva petorka
Pa to je to, vidi se da je covek uplasen, kad igramo kod kuce, publika ga digne, ali na strani ni toga nema... Covek kad daje intervjue, glas mu drhti neverovatno, on kad daje intervju, usere se od straha... Da je sigurniji u sebe, bio bi mnogo bolji...
Ali kao sto sam rekao, on i Lafajet su u Evropi po prvi put pa i tu moze da bude razlog straha ali mi je ipak neverovatno da se igraci toliko plase... To je razlika izmedju NBA i Evropske kosarke, u NBA mozes da odigras 82 utakmice i da ti samo par bude bitno, ostale su sve za zezanciju, pa Lejkersi mogu da izgube 20 utakmica u sezoni i nikome nista... Sa druge strane u Evropi za celu sezonu imas samo par utakmica koje ti nisu bitne i u kojima mozes biti opusten...
Ali kao sto sam rekao, on i Lafajet su u Evropi po prvi put pa i tu moze da bude razlog straha ali mi je ipak neverovatno da se igraci toliko plase... To je razlika izmedju NBA i Evropske kosarke, u NBA mozes da odigras 82 utakmice i da ti samo par bude bitno, ostale su sve za zezanciju, pa Lejkersi mogu da izgube 20 utakmica u sezoni i nikome nista... Sa druge strane u Evropi za celu sezonu imas samo par utakmica koje ti nisu bitne i u kojima mozes biti opusten...
Mihael- mvp
Godina : 37
Jako losa igra nepovezana. Jeste nemamo kontinuitet ,ali da se ne borimo e to vec ne moze ...
Bas kad sam ocekivao da uhvatimo zalet opet pad. Bice jako tesko protiv Kahe.
Najmanje poverenja imam u Vladu Jovanovica.
E da mi je neko rekao da cu zaliti za Rasicem .... On i Popovic u tandemu bi bili pun pogodak.Ali to je vec ono skbbb ...
Bas kad sam ocekivao da uhvatimo zalet opet pad. Bice jako tesko protiv Kahe.
Najmanje poverenja imam u Vladu Jovanovica.
E da mi je neko rekao da cu zaliti za Rasicem .... On i Popovic u tandemu bi bili pun pogodak.Ali to je vec ono skbbb ...
Sergej- mvp
ja jos nisam na tom nivou... ne kazem da ne bi bili bolji sa Rasicem, ali on nikad ne moze biti igrac za kojim se zali... jednostavno ne
drexler- mvp
valjda sbbkbb...
sezona je pocela jako zanimljivo. Imacemo priliku da ispratimo sazrevanje dva veoma mlada igraca Lucica i Djekica (sta god mislili o jednom ili drugom) i na taj nacin nastavimo kontinuitet stvaranja, da gledamo Olivera kao nekad Tripka i ponavljamo mantru: sad ce taj mec!
Desilo se, na zalost, da Dzavai nije gotov proizvod (kao Maric lane), ali je jasno da ce to postati nakon 2 ili 3 sezone. Katic je mozda preozbiljno shvatio ulogu back-up centra. U predsezoni, bez Dzavaija u ovoj ulozi, bio je mozda i najbolji igrac, sad se povukao.
Vesely je ipak povredjen i tesko je igrati bez jedne ruke. Mada, u poslednjoj godini smo sigurno ocekivali eksploziju, 15 poena po mecu, vrhunski atletizam (koliko god da Bane izgleda kao flegmaticni poeta, Vesely je atleta) - medjutim protiv Buducnosti, Cedevite i Olimpija ukupno bacanja 18/4, bez ikakvog ucinka za 3 (dve trojke na 6 NLB meceva), skakacki ne dominira.
I tako... veoma uzbudljivo. Opustite se i uzivajte
sezona je pocela jako zanimljivo. Imacemo priliku da ispratimo sazrevanje dva veoma mlada igraca Lucica i Djekica (sta god mislili o jednom ili drugom) i na taj nacin nastavimo kontinuitet stvaranja, da gledamo Olivera kao nekad Tripka i ponavljamo mantru: sad ce taj mec!
Desilo se, na zalost, da Dzavai nije gotov proizvod (kao Maric lane), ali je jasno da ce to postati nakon 2 ili 3 sezone. Katic je mozda preozbiljno shvatio ulogu back-up centra. U predsezoni, bez Dzavaija u ovoj ulozi, bio je mozda i najbolji igrac, sad se povukao.
Vesely je ipak povredjen i tesko je igrati bez jedne ruke. Mada, u poslednjoj godini smo sigurno ocekivali eksploziju, 15 poena po mecu, vrhunski atletizam (koliko god da Bane izgleda kao flegmaticni poeta, Vesely je atleta) - medjutim protiv Buducnosti, Cedevite i Olimpija ukupno bacanja 18/4, bez ikakvog ucinka za 3 (dve trojke na 6 NLB meceva), skakacki ne dominira.
I tako... veoma uzbudljivo. Opustite se i uzivajte
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
samo da napisem nesto vezano za moje postove u poslednje vreme na ovoj temi, nikad nisam bio pesimista i uvek sam davao podrsku klubu i kada smo bili u bunaru i kada smo bili na vrhu piramide, ali sve vise se slazem sa Sergejom da u ovom prelaznom roku ljudi iz uprave KKP nisu znali sta rade , tako traljavim odradjenim prelaznim rokom samo su jos u vece g-**** bacali Vladu, i meni je strasno zao sto je on dospeo u ovakvu situaciju koja na pocetku leta kad je preuzeo tim nije mogla ni da se nasluti , tako da nadalje ima moju punu podrsku i strpljenje da istraje do kraja...
Everton- prva petorka
Godina : 36
Napisao si kao da imamo skor u Euroleague 0-4,a ne 2-2.Everton ::samo da napisem nesto vezano za moje postove u poslednje vreme na ovoj temi, nikad nisam bio pesimista i uvek sam davao podrsku klubu i kada smo bili u bunaru i kada smo bili na vrhu piramide, ali sve vise se slazem sa Sergejom da u ovom prelaznom roku ljudi iz uprave KKP nisu znali sta rade , tako traljavim odradjenim prelaznim rokom samo su jos u vece g-**** bacali Vladu, i meni je strasno zao sto je on dospeo u ovakvu situaciju koja na pocetku leta kad je preuzeo tim nije mogla ni da se nasluti , tako da nadalje ima moju punu podrsku i strpljenje da istraje do kraja...
Markos- prva petorka
@Markos
znam, tako i treba da se postavim da bi krenulo sve na bolje , jer svi treba da oladimo sa Duletom ,F4, Pekovicem ,TNT, ... ovo je neki novi pocetak i ja sam mozda malo preterao sa nekim ocekivanjima i priznajem moju brzopletost i nestrpljenje.
znam, tako i treba da se postavim da bi krenulo sve na bolje , jer svi treba da oladimo sa Duletom ,F4, Pekovicem ,TNT, ... ovo je neki novi pocetak i ja sam mozda malo preterao sa nekim ocekivanjima i priznajem moju brzopletost i nestrpljenje.
Everton- prva petorka
Kritikovanje lose igre nije "pljuvanje".Naravno kada se igra lose da je kritika ocikivana( bar za mene).Da li Vi zaista ocekujete da se nesto kritikuje tek na kraju sezone?!
Ni jednog trenutka ne sumljam ( osim mozda u Olivera) u igracke i trenerske kvalitete Partizana,ono sto Vlada treba da se nauci je da ih presece kada treba ( i koga treba) i podigne nekoga ko je dobar ( Jaka)...
Ja imam misljenje da Mitrovic treba vise da igra ali njegov izbor da greje klupu postujem,to sto se ne slazem ne znaci da "plujem".Pri gledanju utakmice ja 30% vremena provedem obracajuci paznju na reakcije igraca, na terernu i van njega,na Tosu,na Vladu,na sudije ,i ono sto sam definitivno zaljucio ( pore pomenutog mane da ih prodrma kada treba) je da Vlda ima sve u glavi ali ima problem u prezentovanju igracima.
Ni jednog trenutka ne sumljam ( osim mozda u Olivera) u igracke i trenerske kvalitete Partizana,ono sto Vlada treba da se nauci je da ih presece kada treba ( i koga treba) i podigne nekoga ko je dobar ( Jaka)...
Ja imam misljenje da Mitrovic treba vise da igra ali njegov izbor da greje klupu postujem,to sto se ne slazem ne znaci da "plujem".Pri gledanju utakmice ja 30% vremena provedem obracajuci paznju na reakcije igraca, na terernu i van njega,na Tosu,na Vladu,na sudije ,i ono sto sam definitivno zaljucio ( pore pomenutog mane da ih prodrma kada treba) je da Vlda ima sve u glavi ali ima problem u prezentovanju igracima.
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Razmisljamo slicno..Ovom timu bi sad najvise godila jedna jaka utakmica bez takmicarskog znacaja. To nazalost nije izvodljivo, ali mi sada u sredu igramo utakmicu ovog dela sezone, i dobra igra Lafajeta u sredu, moze mnogo toga da promeni na bolje, jer kada play stekne sigurnost u sebe i svoju igru, i drugima je mnogo lakse..Tu pre svih mislim na Veselog, Klobucara, Gista itd jer to su igraci koje treba razigravati. Ocekujem tvrdu utakmicu, sa puno spustanja na Jawai-a u prvom delu, a jako je bitno i da Rasko konacno namesti ruku za zicer..
P.S.
P.S.
Info sa sajta kk-a, posto je bilo nekih nedoumica kada se igra..Partizan mt:s dočekuje ekipu Kaha Laboral u sredu 17. novembra sa početkom u 20:45 časova.
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Pošto sam nov ajde da i ja ubacim jedan post o svom viđenju Partizana ove sezone...
Generalno, sve ovo sa porazima i losijom igrom na pocetku sezone je "već viđeno"...Partizan je i prosle sezone slicno startao ali se provukao par meceva (Hemofarm, Efes kući...). Ono što me više brine je, ocigledno kao i sve ovde na forumu, Lafayet...
Ja razumem da decko nije bio izvan Amerike, da nije igrao evropsku kosarku, ali me smara cinjenica da mi jednog prosecnog plejmejkera iz Amerike trpimo i ucimo, dok nase igrace (Mitrovic, Jaramaz) unistavamo. Da li je u pitanju neka nedisciplina na treningu ili šta već , ne znam, verujem da Vlada Jovanovic dobro radi svoj posao, ali mi nelogicno da mali Mitrovic ne dobije ni sekunde do sada...
Posle prvih utakmica, malo sam se razocarao, ali vec protiv Zagreba, Prokoma, pa i Nymburka vidim da ta ekipa pocinje da lici na nesto...ali opet ista stvar...problem sa šutem...nemamo igrača koji može da šutne sa vanjske pozicije bar 35-40% u proseku...
I za kraj bi rekao jednu stvar...odlaskom Vraneša, mislim da Pera Božić treba da dobije znatno manju minutažu, jer svaki mali brzi plej ce ga proci. Ranije je Slavko to bananama rešavao,ali sada više nema ko i samim tim Pera je tu igrač manje...a u napadu, otkad je pomerena trojka, Pera nije više nije precizan kao ranije...Videcemo sta vreme nosi, ovo bi bio moj prvi post...
Lep pozdrav svima !
Samo tebi verni samo tebi odani....
Generalno, sve ovo sa porazima i losijom igrom na pocetku sezone je "već viđeno"...Partizan je i prosle sezone slicno startao ali se provukao par meceva (Hemofarm, Efes kući...). Ono što me više brine je, ocigledno kao i sve ovde na forumu, Lafayet...
Ja razumem da decko nije bio izvan Amerike, da nije igrao evropsku kosarku, ali me smara cinjenica da mi jednog prosecnog plejmejkera iz Amerike trpimo i ucimo, dok nase igrace (Mitrovic, Jaramaz) unistavamo. Da li je u pitanju neka nedisciplina na treningu ili šta već , ne znam, verujem da Vlada Jovanovic dobro radi svoj posao, ali mi nelogicno da mali Mitrovic ne dobije ni sekunde do sada...
Posle prvih utakmica, malo sam se razocarao, ali vec protiv Zagreba, Prokoma, pa i Nymburka vidim da ta ekipa pocinje da lici na nesto...ali opet ista stvar...problem sa šutem...nemamo igrača koji može da šutne sa vanjske pozicije bar 35-40% u proseku...
I za kraj bi rekao jednu stvar...odlaskom Vraneša, mislim da Pera Božić treba da dobije znatno manju minutažu, jer svaki mali brzi plej ce ga proci. Ranije je Slavko to bananama rešavao,ali sada više nema ko i samim tim Pera je tu igrač manje...a u napadu, otkad je pomerena trojka, Pera nije više nije precizan kao ranije...Videcemo sta vreme nosi, ovo bi bio moj prvi post...
Lep pozdrav svima !
Samo tebi verni samo tebi odani....
klavijatura- brisač parketa
- Datum upisa : 13.11.2010
@Bodi i Marko...
Nema sezonki, tj. prodala ih ta riba nekome drugome (idiot jedan raspali)
Spamovala je moja devojka preko PM-a na tom njenom forumu ceo vikend, ali se nije pojavljivala (zajedno smo proveravali "Last visitation day" i od Petka nije posećivala forum). Danas se taj ološ javio i rekla je da je prodala karte .
Ostali drugari,
pomagajte...ispalih momke za sezonke. Ako neko ima kombinaciju da im sredi nek se javi.
Sry momci što sam Vas izložio
Nema sezonki, tj. prodala ih ta riba nekome drugome (idiot jedan raspali)
Spamovala je moja devojka preko PM-a na tom njenom forumu ceo vikend, ali se nije pojavljivala (zajedno smo proveravali "Last visitation day" i od Petka nije posećivala forum). Danas se taj ološ javio i rekla je da je prodala karte .
Ostali drugari,
pomagajte...ispalih momke za sezonke. Ako neko ima kombinaciju da im sredi nek se javi.
Sry momci što sam Vas izložio
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
@imperator
Ja sam odavno shvatio da u Srbiji zivi velika vecina nepostenih ljudi ,i dok ne dobijem stvar u ruke nikad nista nije sigurno...
Ja cu da vidim kod ortaka da li su mu ostale karte za Kahu,dobio ih je nekoliko,pa vam veceras javljam ako budem uzeo neku viska da vam podelim...
Ja sam odavno shvatio da u Srbiji zivi velika vecina nepostenih ljudi ,i dok ne dobijem stvar u ruke nikad nista nije sigurno...
Ja cu da vidim kod ortaka da li su mu ostale karte za Kahu,dobio ih je nekoliko,pa vam veceras javljam ako budem uzeo neku viska da vam podelim...
Gost- Gost
Prekopirao sa kosarka.rs:
Ovde možete pročitati kako novinar Scott Schroeder iskreno žali što je Lafajet otišao u Evropu, jer bi sigurno izborio mesto u NBA, uostalom pročitajte članak. A posebno obratite pažnju na njegovu opasku da će igrati pred najboljim navijačima na svetu !!!!!!!
http://www.celticstown.com/2010/04/15/lafayette-big-babys-old-friend-excited-to-be-on-celtics/
Ovo je lep članak. Govori o tome kako je Lafayette reagovao kada je Danny Ainge zvao njegovog agenta da potpišu Lafayetta. Oliver je vozio auto kada ga je agent zvao, a ovaj naš je od šoka morao da stane pored puta i da iskulira sat vremena. Takođe, ovde možete saznati da su Lafayette i Glen Davis ortaci iz detinjstva, i da ga Davis hvali !
http://pottersnewblog.blogspot.com/2010/10/oliver-to-europe.html
Ovde možete pročitati blog vlasnika Mad Antsa gde je Lafayette igrao. Oduševićete se sa njegovim izuzetnim mišljenjem o Lafayettu !!!!!!
http://www.uhcougars.com/sports/m-baskbl/mtt/lafayette_oliver00.html
Ovo je nešto iz koledž karijere.
http://www.celticstown.com/2010/09/25/oliver-lafayette-waived-by-boston-celtics/
Ovde je novinar iznenadjen jer Lafayette nije potpisao za Boston.
http://dleaguedigest.com/2010/06/03/oliver-lafayette-nba-champion/
Interesantan tekst. Verovali ili ne, da je Boston osvojio prsten ove godine, dobio bi ga i Lafayette !!!
Sve u svemu, svuda se lepo priča o njemu. I verujte mi, kada se uklopi u tim, biće strah i trepet.
Ovde možete pročitati kako novinar Scott Schroeder iskreno žali što je Lafajet otišao u Evropu, jer bi sigurno izborio mesto u NBA, uostalom pročitajte članak. A posebno obratite pažnju na njegovu opasku da će igrati pred najboljim navijačima na svetu !!!!!!!
http://www.celticstown.com/2010/04/15/lafayette-big-babys-old-friend-excited-to-be-on-celtics/
Ovo je lep članak. Govori o tome kako je Lafayette reagovao kada je Danny Ainge zvao njegovog agenta da potpišu Lafayetta. Oliver je vozio auto kada ga je agent zvao, a ovaj naš je od šoka morao da stane pored puta i da iskulira sat vremena. Takođe, ovde možete saznati da su Lafayette i Glen Davis ortaci iz detinjstva, i da ga Davis hvali !
http://pottersnewblog.blogspot.com/2010/10/oliver-to-europe.html
Ovde možete pročitati blog vlasnika Mad Antsa gde je Lafayette igrao. Oduševićete se sa njegovim izuzetnim mišljenjem o Lafayettu !!!!!!
http://www.uhcougars.com/sports/m-baskbl/mtt/lafayette_oliver00.html
Ovo je nešto iz koledž karijere.
http://www.celticstown.com/2010/09/25/oliver-lafayette-waived-by-boston-celtics/
Ovde je novinar iznenadjen jer Lafayette nije potpisao za Boston.
http://dleaguedigest.com/2010/06/03/oliver-lafayette-nba-champion/
Interesantan tekst. Verovali ili ne, da je Boston osvojio prsten ove godine, dobio bi ga i Lafayette !!!
Sve u svemu, svuda se lepo priča o njemu. I verujte mi, kada se uklopi u tim, biće strah i trepet.
Markos- prva petorka
Jer ima sansi da Partizan neprodje sa 5 pobeda?
Markos- prva petorka
ja se u Partizanu od stranaca najvise njega bojim, Gist i Jawai nisu taj kalibar, meni jos nije jasno kako je dosao u Evropu, pogotovo ne za manje od 400k, lako je mogao da dobije onaj minimalac u NBA,a ne da se krvi po Evropi, ali ocigleno hoce da igra u klubu tipa Boston, LA... Ne u klubovima poput NJ, NY, Memphisa... Za ove uslove on je Jason Kidd licno !
Nolle- mvp
Sreda (i nedelja ) je pravi trenutak da pokaze koliko smo brzopleto zakljucili..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Markos ::Jer ima sansi da Partizan neprodje sa 5 pobeda?
Ima , ako dobijamo Zalgiris sa manje od 11 , a oni tuku Prokoma u gostima. :neznam:
Prokom MORA nekoga da pobedi kod kuce , istovremeno je jako bitno da se Makabi odvoji sto pre , da sa njima nemamo nikakav krug.
Sergej- mvp
e to bi bila katastrofa... najsigurnije nam je da navijamo da Himki gubi. Mislim da je kasno da Žalgiros padne na 5. mjesto
drexler- mvp
bice sta biti mora.. najbolje nam je da dobijamo koliko mozemo, pa sta bude.. jos jednom ponavljam, a rekao sam na kos..rs da je nama, kako trenutno stvari stoje, himki konkurent za top16.. sad gostuju zalgirisu i ako ih zeleni "odvale" imamo dobro sanse, osim toga nije himki gostovao jos prokomu, a red je i da ekipa sa A licencom dobije nekoga
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
drexler ::e to bi bila katastrofa... najsigurnije nam je da navijamo da Himki gubi. Mislim da je kasno da Žalgiros padne na 5. mjesto
Mnogo nas je poremetila pobeda Zalgirisa nad Kahom. Mislim da ce na kraju da se koljemo sa Himkijem za 4.mesto.
Sergej- mvp
Todorić: Očekivan start, malo strpljenja
Poučeni bogatim iskustvom iz prethodnih sezona, u koje su takođe slabije zakoračili, u Humskoj trezveno analiziraju situaciju kako ne bi upali u zamku ishitrenih poteza.
- S obzirom na renome, ambicije i tradiciju, nismo zadovoljni, ali, ako se prisetite da smo proteklog leta ostali bez velikog broja igrača, kao nikada do tada, te promenili trenera, onda je lošiji start manje-više očekivan - smireno za Novosti govori Dragan Todorić, sportski direktor crno-belih, svodeći poraz od Budućnosti kao jedini kiks.
- Boli što smo u finišu izgubili u Ljubljani i Nimburku, ali mislim da ćemo sa nekoliko trijumfa u nizu biti u željenom gornjem domu tabele, jer liga nikada nije bila tako ujednačena, gde jedan uspeh mnogo menja.
Partizan se prvi put u istoriji opredelio da igra sa trojicom američkih učenika, od kojih najveći pritisak trpi plejmejker Oliver Lafajet.
- Prvobitna želja je bila da angažujemo naše momke, ali vam je poznata situacija na tržištu. Probali smo sa Popovićem - nije išlo. Nije tajna da je Džerels bio prva opcija, da smo dugo o njemu pregovarali. Pošto su kazaljke prešle 12:00, odnosno sezona je uveliko počela, nismo mogli više da čekamo, pa smo angažovali Lafajeta. Momak prvi put igra u Evropi, do sada se nije sretao sa tolikim intenzitetom takmičarskih utakmica, što iziskuje vreme za adaptaciju, ali ide u pravom smeru. To pokazuju poslednja dva meča. Možda nije bio uspešan strelac, ali je razigravanjem davao ton napadu. Samo malo strpljenja - nema dilemu Todorić.
Poučeni bogatim iskustvom iz prethodnih sezona, u koje su takođe slabije zakoračili, u Humskoj trezveno analiziraju situaciju kako ne bi upali u zamku ishitrenih poteza.
- S obzirom na renome, ambicije i tradiciju, nismo zadovoljni, ali, ako se prisetite da smo proteklog leta ostali bez velikog broja igrača, kao nikada do tada, te promenili trenera, onda je lošiji start manje-više očekivan - smireno za Novosti govori Dragan Todorić, sportski direktor crno-belih, svodeći poraz od Budućnosti kao jedini kiks.
- Boli što smo u finišu izgubili u Ljubljani i Nimburku, ali mislim da ćemo sa nekoliko trijumfa u nizu biti u željenom gornjem domu tabele, jer liga nikada nije bila tako ujednačena, gde jedan uspeh mnogo menja.
Partizan se prvi put u istoriji opredelio da igra sa trojicom američkih učenika, od kojih najveći pritisak trpi plejmejker Oliver Lafajet.
- Prvobitna želja je bila da angažujemo naše momke, ali vam je poznata situacija na tržištu. Probali smo sa Popovićem - nije išlo. Nije tajna da je Džerels bio prva opcija, da smo dugo o njemu pregovarali. Pošto su kazaljke prešle 12:00, odnosno sezona je uveliko počela, nismo mogli više da čekamo, pa smo angažovali Lafajeta. Momak prvi put igra u Evropi, do sada se nije sretao sa tolikim intenzitetom takmičarskih utakmica, što iziskuje vreme za adaptaciju, ali ide u pravom smeru. To pokazuju poslednja dva meča. Možda nije bio uspešan strelac, ali je razigravanjem davao ton napadu. Samo malo strpljenja - nema dilemu Todorić.
Markos- prva petorka
Strana 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo