KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
+38
Talicni Tom
blagoje
Zoro
ZuLuofVozdovac
Tazz
Zemljoradnik
Psycho
Maja
klavijatura
vlada
lazarminator
Novica-Ubica
Gencha
Alexandar_81
Zolja
mlekadzija
expert
Dule Kecman
Djole
Everton
superhik
wolfvaga
Mihael
Macijauskas
Imperator
KKP
2bad4u
markoo
bigZ
Hyperactive
Junglezburn
TheGodfather
Nolle
Sergej
drexler
Markos
Manu
Bodi Bond
42 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 26 od 40
Strana 26 od 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
Jos jedan poraz. Sto je mnogo mnogo je.
Sergej- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
90 poena je jako mnogo. Ne mozemo nista da dobijemo na strani u NLB Za one koji su gledali utakmicu sto Lafajet vise nije igrao?
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
fizicar ::90 poena je jako mnogo. Ne mozemo nista da dobijemo na strani u NLB Za one koji su gledali utakmicu sto Lafajet vise nije igrao?
Zato sto je Pera bolji od Laffa
Markos- prva petorka
89:85 šta reći, a ne zaplakati.
Nisam gledao, jer nije bilo strima, pa ne znam gde je škripalo, osim po statistici, na Gistu i Džavai-u!?
Bilo kako bilo, slabo je za Radnički.
Nisam gledao, jer nije bilo strima, pa ne znam gde je škripalo, osim po statistici, na Gistu i Džavai-u!?
Bilo kako bilo, slabo je za Radnički.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Sto se tice Laf vs Dzerels, CSKA i Duleta evo sta kaze:
Istina je evo razgovarao sam pred malo s Danilovićem. Maljković je i službeno novi trener CSKA, to će se objaviti u utorak a Vujošević preuzima hrvatsku reprezentaciju.
Citiram Danko Radić-a!!! Koliko je istina videcemo!
Istina je evo razgovarao sam pred malo s Danilovićem. Maljković je i službeno novi trener CSKA, to će se objaviti u utorak a Vujošević preuzima hrvatsku reprezentaciju.
Alexandar_81- brisač parketa
- Datum upisa : 24.10.2010
Godina : 43
Ovo je već previše! Poraz od Radničkog, peti u 9 meča. alo breee!!!!??? Pa NLB kao da je NBA, pa smo sva gostovanja izgubili! Ovo je sramota stavrno, polse blistavih rezultata u Evroligi!
Inače, Džerels je novi plej, a onaj "znalac" Lafajet dobio nogu u dupe!
Inače, Džerels je novi plej, a onaj "znalac" Lafajet dobio nogu u dupe!
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Lafajet 4 licne za 16 minuta OMG
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
Ako se ne zezaš i ako ima makar zrna istine u tome da postoje pregovori Hrvata i Duleta, reći ću samo da sam nesrećan zbog toga. Ne mrzim Hrvate, nego gledam interes srpske košarke... Logičnije bi bilo da Maljković vodi Hrvate jer je tamo i pravio karijeru...Alexandar_81 ::Sto se tice Laf vs Dzerels, CSKA i Duleta evo sta kaze:
EDIT: Partizan ipak pokazuje bolesti koje kod Duleta nije imao. Samo onakav histerik i agresivac kao Dule je mogao da drži tenziju toliko visoku da se pobedjuje u svakom meču. To nije stvar znanja već odraz mentaliteta i karaktera.
Poslednji izmenio sharga dana Sub 27 Nov 2010 - 7:03, izmenjeno ukupno 1 puta
Gost- Gost
Meni je i pored ocajne igre Lafajeta razocararanje veceri ocajni, ocajni, ocajni, ocajni, ocajniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Dzavai, covek nista nije odigrao, odbranu bi bolje igralo drvo, ali ne mislim na Vranesa vec stvarno mislim na drvo....
Mihael- mvp
Ja bih voleo da nije ISTINA, ali da sacekamo do utorka nadam se da mag ipak nece medju hrvate!!!!
Alexandar_81- brisač parketa
- Datum upisa : 24.10.2010
Godina : 43
Лафајет отпуштен, стиже Џерелс!
27 нов, 2010
http://www.zurnal.rs/wp-content/uploads/2010/11/aadada.jpg
Партизан је одлучио да се отпусти Оливера Лафајета и да на његово место доведе Куртиса Џерелдса, играча који је пред старта сезоне био први пик шампиона Србије за позицију плејмејкера
Утакмица у Крагујевцу против Радничког биће последњим меч Лафајета у црно-белом дресу…
Куртис Џерелс има 23 године, висок је 185 сантиметара и имао је одличну НЦАА каријеру на универзитету Бејлор. Прошле сезоне играо је у развојној НБДЛ лиги за Торосе са сјајним просеком од 20,7 поена и 5,7 асистенција по мечу).
ŽurnalŽurnal
27 нов, 2010
http://www.zurnal.rs/wp-content/uploads/2010/11/aadada.jpg
Партизан је одлучио да се отпусти Оливера Лафајета и да на његово место доведе Куртиса Џерелдса, играча који је пред старта сезоне био први пик шампиона Србије за позицију плејмејкера
Утакмица у Крагујевцу против Радничког биће последњим меч Лафајета у црно-белом дресу…
Куртис Џерелс има 23 године, висок је 185 сантиметара и имао је одличну НЦАА каријеру на универзитету Бејлор. Прошле сезоне играо је у развојној НБДЛ лиги за Торосе са сјајним просеком од 20,7 поена и 5,7 асистенција по мечу).
ŽurnalŽurnal
Poslednji izmenio 2bad4u dana Sub 27 Nov 2010 - 7:07, izmenjeno ukupno 1 puta
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Nemojte samo da prerastemo u onaj forum sa koga smo izbegli zbog ovih silnih nagadjanja, malo spustite loptu, sta bude bice, kada nesto bude zvanicno pa cemo onda diskutovati.
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
KKP i 2bad4u, ne bi bilo na odmet da čitate prethodne stranice...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Slazem se. Vratimo se kosarci
Partizan je veceras opet izgubio. Bez dovoljne agresivnost bez srece u pojedinim trenucima, ali i malo smo se borili. Moramo svaki mec da igramo agresivno. Previse je 5 poraza , ali ima vremena da se sve nadoknadi u NLB.
Partizan je veceras opet izgubio. Bez dovoljne agresivnost bez srece u pojedinim trenucima, ali i malo smo se borili. Moramo svaki mec da igramo agresivno. Previse je 5 poraza , ali ima vremena da se sve nadoknadi u NLB.
Sergej- mvp
svaka cast Rasku Katicu, ja sam ga pljuvao pre dolaska , ali lik odradjuje svaku paru iz ugovora.
Everton- prva petorka
Godina : 36
Everton ::svaka cast Rasku Katicu, ja sam ga pljuvao pre dolaska , ali lik odradjuje svaku paru iz ugovora.
Slazem se, danas je bio odlican...
U svakom slucaju, iako nisam za otpustanje igraca, neke strance koji dodju u Partizan samo da bi se prodali a NLB ligu igraju sa dozom opustenosti bih odmah otpustio, ipak Partizan nije Prokom pa da dolaze Amerikanci da igraju samo za sebe...
Izgleda da smo ove sezone promasili 2 crnca, jer po meni ni Dzavai ni Laf ne pruzaju dobre igre, a jos od pocetka sezone se pitam sto je prednost dobio Klobucar kao stranac a Mitrovic mora na pozajmicu, realno ni Klobucar do sada nije uradio nista a tih 7-8 minuta po utakmici je bez problema mogao da odradi i Mitrovic a + je jos i Srbin...
Mihael- mvp
Da ga Hemofarm nije prodao, sad bi igrao Evroligu. Čovek je toliko zahvalan timski igrač koji ima i dovoljnu dozu agresivnosti neophodnu za nastup u velikom timu. Podsetio bih samo da je Katić ranije imao i solidnu praćku, umeo da pogodi i za tri poena..On je imao sličnu putanju kao Tomašević koji je prošao neobično radikalnu tranziciju od krilnog igrača do klasične petice.Everton ::svaka cast Rasku Katicu, ja sam ga pljuvao pre dolaska , ali lik odradjuje svaku paru iz ugovora.
Gost- Gost
Ja još nisam zadovoljan njegovim partijama, ovo mu je prva dobra utakmica u dresu Partizana i mislim da je bio mnogo bolji u Hemofarmu, ali očekujem da će podići formu kao i ostali igrači... Jako je bitno da se započne niz pobeda u NLB ligi, jedino će na taj način tim dobiti neki mir i moći da nepreduje kako se od njih očekuje...Everton ::svaka cast Rasku Katicu, ja sam ga pljuvao pre dolaska , ali lik odradjuje svaku paru iz ugovora.
Junglezburn- mvp
@ sharga - odlicno poredjenje, bas sam neki dan gledajuci Raska razmisljao koliko je promenio stil igre, potpuno drugaciji igrac nego sto je nekada bio, sada je prava teska petica.
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
ja, s druge strane mislim da je Katić od početka sezone u Partizanu najbolji igrač, ako se uzme u obzir ono što se od njega očekuje i ono što daje
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Slazem se sa Drexlerom, i po meni je Katic najbolji igrac Partizana ako gledam sta se od njega ocekivalo i sta sam ja ocekivao, nisam ocekivao neku vecu minutazu jer sam mislio da ce Dzavai biti mnogo bolji, sada ipak vidim da Katic pruza solidne partije, mada u odbrani i dalje ima mnogo propusta...
Mihael- mvp
Mi onda nismo gledali istog Katića.
Ja sam gledao onog Katića što maši zicere, što iz polu-fejd-aveja jedava dobaci do koša, što ne može da primi dobar pas pod košem koliko i Jawai...
Ako ćemo tako, Bogdan Bogdanović je najbolji igrač Partizana ove sezone obzirom koliko se od njega očekuje...
Ja sam gledao onog Katića što maši zicere, što iz polu-fejd-aveja jedava dobaci do koša, što ne može da primi dobar pas pod košem koliko i Jawai...
Ako ćemo tako, Bogdan Bogdanović je najbolji igrač Partizana ove sezone obzirom koliko se od njega očekuje...
Junglezburn- mvp
za mene vas najbojli igrac je Gist ! Bojli je i od Robertsa !
Nolle- mvp
Rasko odlican,po mom misljenju pruza mnogo bolje partije od Dzavaia.Mi smo prosle godine ovakve guste utakmice dobijali.Imam utisak da se Vlada ne snalazi dobro u ovakvim situacijama,neke izmene su mi skroz nelogicne.Nisam ovakvog misljenja zbog ove utakmice,nego zbog svih koje smo izgubili u NLB-u.Pocevsi od Sirokog i onih hokejaskih izmena,pa do ovog poraza sad.Nije mi jasna situacija oko Klobucara,siguran sam da bi bolje odradjivao stvari od Pere,a mozda i od Lafa.Decko ne da dobija sansu na kasicicu,nego ne dobija sansu uopste.
Gost- Gost
Pa kad im Lafajet baci onu ciglu kad ne zna sta ce. On je kriv za sveJunglezburn ::Mi onda nismo gledali istog Katića.
Mene je Dzavai malo razocarao u poslednje vreme, deluje ko da nema snage al mislim da ce on biti bolji.
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
Strana 26 od 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo