KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
+38
Talicni Tom
blagoje
Zoro
ZuLuofVozdovac
Tazz
Zemljoradnik
Psycho
Maja
klavijatura
vlada
lazarminator
Novica-Ubica
Gencha
Alexandar_81
Zolja
mlekadzija
expert
Dule Kecman
Djole
Everton
superhik
wolfvaga
Mihael
Macijauskas
Imperator
KKP
2bad4u
markoo
bigZ
Hyperactive
Junglezburn
TheGodfather
Nolle
Sergej
drexler
Markos
Manu
Bodi Bond
42 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 27 od 40
Strana 27 od 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
Gist i Vesely sad kad je usao u formu su po meni najbolji igraci Partizana. Videcemo Jerrelsa. On je u San Antoniju i igrao neko vreme sa Gistom. Ono sto se vidi na snimcima je da je fizicki jak i da ima dobar ulaz. Pogledao sam samo highlights pa ne mogu da tvrdim koliko je dobar. I Lafajet je delovao ok na youtube snimcima. Zna li neko kad Jerrels dolazi?
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
I meni se jako svidja al u NLB ne pruza iste partije kao u Evroligi, malo mi je to cudnoNolle ::za mene vas najbojli igrac je Gist ! Bojli je i od Robertsa !
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
Te hokejaške izmene je naučio od Duleta, a koje takođe u nekoj meri i Duda koristi, a nikada nisam primetio da njima neko to zamera...
Što se prošlosezonskih pobeda u ovako gustim utakmicama tiče, ipak smo imali bolji tim, dovoljno je spomenuti Marića i Boa, ali nemojmo sad to upoređivati...
Što se prošlosezonskih pobeda u ovako gustim utakmicama tiče, ipak smo imali bolji tim, dovoljno je spomenuti Marića i Boa, ali nemojmo sad to upoređivati...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Džangl,
mislim da bolujemo od iste bolesti. Igračima koje ne gotivimo više pamtimo greške nego dobre poteze, tako nesvjesno branimo svoje stavove.
Ja se tako sjećam svake Rašićeve promašene trojke iz prošle sezone
Dakle, s te strane si u pravu, mi definitivno ne gledamo istog Katića
mislim da bolujemo od iste bolesti. Igračima koje ne gotivimo više pamtimo greške nego dobre poteze, tako nesvjesno branimo svoje stavove.
Ja se tako sjećam svake Rašićeve promašene trojke iz prošle sezone
Dakle, s te strane si u pravu, mi definitivno ne gledamo istog Katića
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
PARTIZAN!!!! PARTIZAN!!!! PARTIZAN!!!! PARTIZAN!!!! PARTIZAN!!!! PARTIZAN!!!! PARTIZAN!!!! PARTIZAN!!!! PARTIZAN!!!! PARTIZAN!!!!
P.S.sutra stize.
P.S.sutra stize.
Markos- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Ne znam da li si gledao utakmicu protiv Sirokog,pa tako pricas.Ako Dule i Duda prave hokejaske izmene,on je onda pravio rukometne,ili ne znam sta vec.I kad se prave takve izmene,treba da imaju neku svrhu,a ne koliko da se naprave.Zasto onda nije pravio takve izmene i protiv Radnickog danas u 4/4?Ja imam utisak da se gubi u ovakvim zavrsnicama.Jesmo imali bolji tim nego sada,ali i sada imamo daleko bolji tim od protivnika koji nas dobijaju za jedan posed lopte.
Gost- Gost
Drex, donekle se slažem sa tvojom konstatacijom, verovatno sam Raška pre uzeo na zub, ali to je zato što sam ga ranije gledao i znao sam šta da očekujem. Verovatno da su hronično svi krenuli da napadaju Raška, i njega bih branio i govorio ''Ok, trenutno pruža lošije partije, ali setite se kako je prošle sezone vrteo Marića!''... Jednostavno, smatram da stvarno trenutno niko ne drži svoju igru na zadovoljavajućem nivou i da zaista mogu mnogo bolje, ali nikako ne upirem prst u najgoreg ili najboljeg jer takav ne postoji...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Zato je Pera Bozic ubedljivo najvece zlo Partizana,katastrofalan je...
Gost- Gost
Ne mozes da kazes da je zlo,to nikako ne mozes da kazes za Peru.Pera nije tu zbog igrackih kvaliteta,vec zbog drugih stvari,ali je problem sto mora ovoliko da igra.
Popovic-Lafajet-Jerels.Meni se ovo nikako ne svidja.Ispasce da je Bojan bio najbolje resenje.Sta ako Jerels ne zadovolji posle mesec dana,trazicemo novog pleja?
Popovic-Lafajet-Jerels.Meni se ovo nikako ne svidja.Ispasce da je Bojan bio najbolje resenje.Sta ako Jerels ne zadovolji posle mesec dana,trazicemo novog pleja?
Poslednji izmenio hazarder dana Sub 27 Nov 2010 - 7:54, izmenjeno ukupno 1 puta
Gost- Gost
@fizicar
Veceras Jereles dolazi i putovace sa ekipom u Moskvu!
Maja- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
hazarder ::Ne mozes da kazes da je zlo,to nikako ne mozes da kazes za Peru.Pera nije tu zbog igrackih kvaliteta,vec zbog drugih stvari,ali je problem sto mora ovoliko da igra.
Mislio sam na igru,organizacija nam je nula sa njim u ekipi,spor je ko moja baba,sut mu je postao ocajan sa pomeranjem trojke,ulaz ima kao moja 15-godisnja sestra.
Gost- Gost
sticajem okolnosti, sad se otvorila velika šansa za Klobučara. Čak iako Džerels bude putovao u Moskvu, teško je očekivati da će puno igrati. Takođe, uz dužno poštovanje Božiću, on evroligašku utakmicu ne bi smio igrati preko 15 min.
Jaki se otvara šansa da dobrom igrom protiv jakog protivnika kupi Vladino povjerenje, jer postaje pomalo besmisleno gledati kako strani reprezentativac sjedi na klupi većinu meča
Jaki se otvara šansa da dobrom igrom protiv jakog protivnika kupi Vladino povjerenje, jer postaje pomalo besmisleno gledati kako strani reprezentativac sjedi na klupi većinu meča
drexler- mvp
Muta mi je bio simpa lik ceo zivot ali od danas mi jezivo ide na ganglije. Jos malopre posle poraza procitah njegov intervju u Alo-u, smucio mi se za ceo zivot.
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
A mozda i ostane Laffayet ?
Markos- prva petorka
I definitivno kod pojedenih igraca nivo borbenosti,zelje i htenja,nije isti na utakmicama Evrolige i Nlb lige.
Mada mora da se prizna da je Radnicki imao neverovatne procente u sutu veceras.
Mada mora da se prizna da je Radnicki imao neverovatne procente u sutu veceras.
Gost- Gost
Neću non stop da se ponavljam, ali znam može se reći iz vlastitog iskustva (sa Duletom) da nije protivnik kriv što je pobijedio ako je bolji bio. Utakmicu nisam mogao da gledam ali se da naslutiti da je Muta bio bolji od Vlade. A i za to neko unošenje u kameru, i to je više znak želje za pobjedom nego li ičega drugog.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
partizannnnn ::Zato je Pera Bozic ubedljivo najvece zlo Partizana,katastrofalan je...
Uh, uh, pa zar za Peru ovakve reci...posle svega. Njegova prava igra se videla prethodne 2-3 sezone, i nadam se da ce opet dolaskom Jerrelsa..
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
partizannnnn ::Zato je Pera Bozic ubedljivo najvece zlo Partizana,katastrofalan je...
To si sigurno mislio i kada je Pera pogadjao trojke za pobede
Sergej- mvp
Maja ::@fizicar
To je dobra vest. Mada lekarski pregledi i tako dalje... imace 2 treninga sa ekipom do Himkija. Samo da prodje lekarske preglede prvo... Mi igramo u sredu jel da?
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Mi nemamo igru kada je Bozic na pleju. Ako ce neko da igra zbog stare slave i zbog toga sto je kapiten onda stvarno.... Bolje ce Jaramaz iskoristiti te njegove minute,Pera je imao indeks minus 9,i kada kazem zlo(mozda malo gruba rec)mislim na ucinak u igri,a ne kao sto su neki shvatili. Pera je dragocen za druge stvari,ali ne bi smeo da igra vise od 5 min.
Gost- Gost
ne znam koliko ste upoznati sa statusom Derika Šarpa u Makabiju...?
Ja sam prije sezone Božića vidio baš u toj ulozi
drexler- mvp
drexler ::ne znam koliko ste upoznati sa statusom Derika Šarpa u Makabiju...?
Takva uloga bi bila idealna...
Gost- Gost
Ko kaze za Bozica da je beskoristan, ne razume se u kosarku... kao prvo, Pera nije plejmejker, nit je brz, nit ima tehniku... njegova uloga je da bodri tim, da odigra dobru odbranu i ubode koju trojku... a on se ne zali, kakvu god ulogu da dobije u timu... jako je korisno imati takvog igraca... a sad ako zelite Kobi Brajanta, preporucujem da pocnete da gledate SAMO NBA ligu..
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
drexler ::ne znam koliko ste upoznati sa statusom Derika Šarpa u Makabiju...?
Svaka cast prijatelju objasnio si !
@Marcose , da igramo protiv Himkija i sa Lafom . Ja sam za.
Sergej- mvp
Strana 27 od 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo