KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
+38
Talicni Tom
blagoje
Zoro
ZuLuofVozdovac
Tazz
Zemljoradnik
Psycho
Maja
klavijatura
vlada
lazarminator
Novica-Ubica
Gencha
Alexandar_81
Zolja
mlekadzija
expert
Dule Kecman
Djole
Everton
superhik
wolfvaga
Mihael
Macijauskas
Imperator
KKP
2bad4u
markoo
bigZ
Hyperactive
Junglezburn
TheGodfather
Nolle
Sergej
drexler
Markos
Manu
Bodi Bond
42 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 28 od 40
Strana 28 od 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
@Marcose , da igramo protiv Himkija i sa Lafom . Ja sam za.[/quote]
Pa mozgao sam i mozgao i dosao do zakljucka,da dovodjenjem Jerrels i otpustanja Laffayeta u sred sezone kad nam je potrebna bar jedna pobeda je apsolutno nerezonski potez.Prvo Jerrells nikada nije igrao u Evropi znaci potrebno mu je jedno minimum mesec dana da se uklopi,drugo ne zna akcije,trece nije upoznat sa radom u KKP,cetvrto zna samo Gista,ne moze se ocekivati od njega da predvodi tim u vrlo vaznoj utakmici samo sa 3,4 odradjena treninga.Logicno mi je da ostane Laffayett bar dok se ovaj ne uklopi.
Zar nam nije bila dobra lekcija u Kaunas,kad smo imali Laffayetta koji je odradio samo 4,5 treninga???
Markos- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Markos ::
@Marcose , da igramo protiv Himkija i sa Lafom . Ja sam za.
Pa mozgao sam i mozgao i dosao do zakljucka,da dovodjenjem Jerrels i otpustanja Laffayeta u sred sezone kad nam je potrebna bar jedna pobeda je apsolutno nerezonski potez.Prvo Jerrells nikada nije igrao u Evropi znaci potrebno mu je jedno minimum mesec dana da se uklopi,drugo ne zna akcije,trece nije upoznat sa radom u KKP,cetvrto zna samo Gista,ne moze se ocekivati od njega da predvodi tim u vrlo vaznoj utakmici samo sa 3,4 odradjena treninga.Logicno mi je da ostane Laffayett bar dok se ovaj ne uklopi.
Zar nam nije bila dobra lekcija u Kaunas,kad smo imali Laffayetta koji je odradio samo 4,5 treninga???[/quote]
Ruku na srce Lafajet ni posle toga nije odigrao nesto puno bolje. Na mahove jeste. Ali los procenat suta, izgubljene lopte, nesnalazenje na zonu, bezanje od kontakta...
Lafajet je odlicno igrao odbranu. Ali odbranu nije lose odigrao ni u Kaunasu.
Samo da nam se ne dese pehovi. Inace Pera Bozic je jedini igrac Partizana koji i povredjen daje doprinos. Ali ne sme on igrati 25 minuta po utakmici vec 7,8. Ne shvatam ulogu Klobucara. Da li je on doveden da glumi backyp pleja pa su videli da ne moze to da odigra ili sta?
Poslednji izmenio fizicar dana Sub 27 Nov 2010 - 8:35, izmenjeno ukupno 1 puta
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
plasime samo situacija sto se Gist i Kurtis poznaju od ranije, pa da ne prave neke klanove , gde ce nabijati licnu statistiku.
Everton- prva petorka
Godina : 36
Lafajet je igrao slabu odrbanu veceras.
Kao i cela ekipa Partizana. Jedini sa nekom u zeljom u ocima su bili Jan,Dragance i Rasko.
Naravno ne ocekujem ja da Kec igra kao sa 20 godina, ovo se odnosilo na Amere i klince.
Kao i cela ekipa Partizana. Jedini sa nekom u zeljom u ocima su bili Jan,Dragance i Rasko.
Naravno ne ocekujem ja da Kec igra kao sa 20 godina, ovo se odnosilo na Amere i klince.
Macijauskas- mvp
Markos, da li si na ovu promenu mislio danas (Oliver-Džerels) kada se polemisalo nakon posta člana PevacKrelac sa kosarka.rs? Ili treba da očekujemo još nešto?
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
Ja nemam komentar. Bas sam u soku...
Dzerels pre ponedeljka ne moze na lekarski, javljam kada prodje testiranje..
Dzerels pre ponedeljka ne moze na lekarski, javljam kada prodje testiranje..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Tazz ::Markos, da li si na ovu promenu mislio danas (Oliver-Džerels) kada se polemisalo nakon posta člana PevacKrelac sa kosarka.rs? Ili treba da očekujemo još nešto?
na ovu danas promenu sto je napisao Krelac.
Markos- prva petorka
ja nešto kontam, tog Džerelsa pominjemo već 3 mjeseca, stalno nam je visio nad glavama, jbga, izgleda da nam je suđen
ja sam optimističan po ovom pitanju, i računam da će iz ovoga ispasti nešto veliko!!!
ja sam optimističan po ovom pitanju, i računam da će iz ovoga ispasti nešto veliko!!!
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Da ne mogu da opisem, koliko mi je nekako lepse kad vidim Vladu kao trenera, nego kada je Dule ulazio u salu.
Vlada je dasa
Vlada je dasa
Macijauskas- mvp
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
drexler ::ja nešto kontam, tog Džerelsa pominjemo već 3 mjeseca, stalno nam je visio nad glavama, jbga, izgleda da nam je suđen
Takodje,kad smo ga toliko cekali i molil boga da dodje i uprava crkla da dodje mora da je neki novi Bo sa dobrim sutem
Markos- prva petorka
sa foruma Kragujevcana...Posle utakmice centar Partizana Jawai je razbio vrata od svlačionice....
Naissus- prva petorka
Naissus ::sa foruma Kragujevcana...Posle utakmice centar Partizana Jawai je razbio vrata od svlačionice....
Kralj
Markos- prva petorka
Frustriran što nije mogao da "jede kod Džoa" .
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
čitavog života čekam ljevorukog pleja u Partizanu! Kad već nisam dočekao Pepe Sančeza, dobar je i Džerels
drexler- mvp
Ja znam da ćete poludeti zbog ovog posta ali moram da kažem da je Raško Katić dokaz da bi Bojan Popović ili Vukašin Aleksić bili bolja rešenja od ovih vragolija sa američkim plejmejkerima koji su u suštini mačka u džaku. Partizanu je s obzirom na ogromne turbulencije u klubu koje su usledile ove godine bila neophodna stabilna i na srpske uslove adaptirana ličnost. Bojan Popović je formiran igrač koji zapravo nikada nije dobio pravu šansu na srpskim prostorima. On je i u reprezntaciji pokazao da mu učinak zavisi isključivo od količine poverenja koja se u njega uloži. A VUkašin Aleksić u Rusiji demonstrira da nije samo solidan klupski igrač za domaću ligu.
Zato mislim da bez osnova podižete očekivanja od eventualnog dovodjenja novog crnog pleja u Partizan i to u sred sezone.
Zato mislim da bez osnova podižete očekivanja od eventualnog dovodjenja novog crnog pleja u Partizan i to u sred sezone.
Gost- Gost
sharga ::Ja znam da ćete poludeti zbog ovog posta ali moram da kažem da je Raško Katić dokaz da bi Bojan Popović ili Vukašin Aleksić bili bolja rešenja od ovih vragolija sa američkim plejmejkerima koji su u suštini mačka u džaku. Partizanu je s obzirom na ogromne turbulencije u klubu koje su usledile ove godine bila neophodna stabilna i na srpske uslove adaptirana ličnost. Bojan Popović je formiran igrač koji zapravo nikada nije dobio pravu šansu na srpskim prostorima. On je i u reprezntaciji pokazao da mu učinak zavisi isključivo od količine poverenja koja se u njega uloži. A VUkašin Aleksić u Rusiji demonstrira da nije samo solidan klupski igrač za domaću ligu.
moram da ti kazem da lupas,sorry.Aleksic moze da prodje u NLB ligi ali ruku na srce nije za Euroleague.A za Popovica je rekao i Djura da je on dobar samo kad zna da nema zamenu nego da je jedini plej,sto je bio slucaj u Rytasu prosle godine,zato je i dobio nogu u Partizanu.
Markos- prva petorka
fizicar ::Maja ::@fizicar
Veceras Jereles dolazi i putovace sa ekipom u Moskvu!
To je dobra vest. Mada lekarski pregledi i tako dalje... imace 2 treninga sa ekipom do Himkija. Samo da prodje lekarske preglede prvo... Mi igramo u sredu jel da?
U sredu!
Maja- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Izvini da li si ti izneo neki dokaz sada? Nisam primetio? Ako Bojan Popović može da bude u rosteru tima koji osvaja srebro na EP, to je činjenica - DOKAZ! Ako može u Ritasu da igra Evropu - to je DOKAZ. Ako Aleksić u Rusiji čija liga je Evropa u malom može uspešno da igra, to su valjda neke činjenice. Činjenica je i to da Aleksić poznaje sistem Partizana, pa sigurno ne bi imao 5 utakmica sa minusnim koeficijentima. Ako je Aleksić u jednom doduše manjem klubu kao što je Radnički pokazao da ume da se nosi i sa ulogom nosioca igre - to su valjda neke činjenice. Ako nam merilo za prosudjivanje ostanu samo boja kože i količina mišića...plašim se da smo u gadnoj zabludi.Markos ::sharga ::Ja znam da ćete poludeti zbog ovog posta ali moram da kažem da je Raško Katić dokaz da bi Bojan Popović ili Vukašin Aleksić bili bolja rešenja od ovih vragolija sa američkim plejmejkerima koji su u suštini mačka u džaku. Partizanu je s obzirom na ogromne turbulencije u klubu koje su usledile ove godine bila neophodna stabilna i na srpske uslove adaptirana ličnost. Bojan Popović je formiran igrač koji zapravo nikada nije dobio pravu šansu na srpskim prostorima. On je i u reprezntaciji pokazao da mu učinak zavisi isključivo od količine poverenja koja se u njega uloži. A VUkašin Aleksić u Rusiji demonstrira da nije samo solidan klupski igrač za domaću ligu.
moram da ti kazem da lupas,sorry.Aleksic moze da prodje u NLB ligi ali ruku na srce nije za Euroleague.A za Popovica je rekao i Djura da je on dobar samo kad zna da nema zamenu nego da je jedini plej,sto je bio slucaj u Rytasu prosle godine,zato je i dobio nogu u Partizanu.
Gost- Gost
sharga ::Izvini da li si ti izneo neki dokaz sada? Nisam primetio? Ako Bojan Popović može da bude u rosteru tima koji osvaja srebro na EP, to je činjenica - DOKAZ! Ako može u Ritasu da igra Evropu - to je DOKAZ. Ako Aleksić u Rusiji čija liga je Evropa u malom može uspešno da igra, to su valjda neke činjenice. Činjenica je i to da Aleksić poznaje sistem Partizana, pa sigurno ne bi imao 5 utakmica sa minusnim koeficijentima. Ako je Aleksić u jednom doduše manjem klubu kao što je Radnički pokazao da ume da se nosi i sa ulogom nosioca igre - to su valjda neke činjenice. Ako nam merilo za prosudjivanje ostanu samo boja kože i količina mišića...plašim se da smo u gadnoj zabludi.Markos ::
Samo cu ti reci ovo da su Aleksic i Popovic igraci za Euroleague oni bi ostali u Partizanu.
Markos- prva petorka
a ja ću te opet pitati da li je to DOKAZ? Je l jedini ili ima još neki?Markos ::sharga ::
Izvini da li si ti izneo neki dokaz sada? Nisam primetio? Ako Bojan Popović može da bude u rosteru tima koji osvaja srebro na EP, to je činjenica - DOKAZ! Ako može u Ritasu da igra Evropu - to je DOKAZ. Ako Aleksić u Rusiji čija liga je Evropa u malom može uspešno da igra, to su valjda neke činjenice. Činjenica je i to da Aleksić poznaje sistem Partizana, pa sigurno ne bi imao 5 utakmica sa minusnim koeficijentima. Ako je Aleksić u jednom doduše manjem klubu kao što je Radnički pokazao da ume da se nosi i sa ulogom nosioca igre - to su valjda neke činjenice. Ako nam merilo za prosudjivanje ostanu samo boja kože i količina mišića...plašim se da smo u gadnoj zabludi.
Samo cu ti reci ovo da su Aleksic i Popovic igraci za Euroleague oni bi ostali u Partizanu.
Gost- Gost
Slazem se. Moramo biti realni. Svaka cast njima,ali nikad ne bi mogli biti nosioci ,pa cak ni back up play.
Sergej- mvp
sharga ::a ja ću te opet pitati da li je to DOKAZ? Je l jedini ili ima još neki?Markos ::
Dovoljno je jak dokaz da bi mogao da bude i jedini.
Markos- prva petorka
mislim da je Popović mogao biti starter u Partizanu, ali odluka trenera je sasvim legitimna, ima pravo da bira igrače po svom ukusu.
Što se tiče Aleksića, ne vjerujem da on može igrati na EL nivou.
Što se tiče Aleksića, ne vjerujem da on može igrati na EL nivou.
drexler- mvp
Strana 28 od 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo