KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
+38
Talicni Tom
blagoje
Zoro
ZuLuofVozdovac
Tazz
Zemljoradnik
Psycho
Maja
klavijatura
vlada
lazarminator
Novica-Ubica
Gencha
Alexandar_81
Zolja
mlekadzija
expert
Dule Kecman
Djole
Everton
superhik
wolfvaga
Mihael
Macijauskas
Imperator
KKP
2bad4u
markoo
bigZ
Hyperactive
Junglezburn
TheGodfather
Nolle
Sergej
drexler
Markos
Manu
Bodi Bond
42 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 29 od 40
Strana 29 od 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
Ne sporim legitimnost odluke...samo komentarišem s obzirom na velike probleme na poziciji pleja koje Partizan realno ima. Suština onoga što sam već rekao sastoji se u tome da je jedna poprilično drastična promena u Partizanu po mom shvatanju organizacije posla, sporta ili bilo čega drugog, zahtevala da se barem jedna nepoznata odstrani iz jednačine. Naveo sam 2 igrača, za koje ne tvrdim da su ekstra kvalitet, mogući nosioci igre u Evroligi, već samo garancija da od njih nećeš doživeti neverovatna, ponekad skandalozna iznenadjenja.drexler ::mislim da je Popović mogao biti starter u Partizanu, ali odluka trenera je sasvim legitimna, ima pravo da bira igrače po svom ukusu.
Što se tiče Aleksića, ne vjerujem da on može igrati na EL nivou.
Zato sam kao primer uzeo i Raška Katića.
Gost- Gost
Po mom misljenju Rasic je bolji od obojice, pa ni on nije uspeo da izbori mesto u ovom timu.. Prema tome, nekome nije sudjeno i to je to..
Dule Kecman- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34
sharga ::Ne sporim legitimnost odluke...samo komentarišem s obzirom na velike probleme na poziciji pleja koje Partizan realno ima. Suština onoga što sam već rekao sastoji se u tome da je jedna poprilično drastična promena u Partizanu po mom shvatanju organizacije posla, sporta ili bilo čega drugog, zahtevala da se barem jedna nepoznata odstrani iz jednačine. Naveo sam 2 igrača, za koje ne tvrdim da su ekstra kvalitet, mogući nosioci igre u Evroligi, već samo garancija da od njih nećeš doživeti neverovatna, ponekad skandalozna iznenadjenja.drexler ::mislim da je Popović mogao biti starter u Partizanu, ali odluka trenera je sasvim legitimna, ima pravo da bira igrače po svom ukusu.
Što se tiče Aleksića, ne vjerujem da on može igrati na EL nivou.
Zato sam kao primer uzeo i Raška Katića.
Pa partizan svih ovih godina se kocka sa amerima,i 95% njih su posle odlazili za miionce,a ovo sto kazes da od Popovica i Aleksica ne mozes da ocekujes neverovatno,pa normalno da ne mozes kad znas da nisu taj kvalitet da podignu ekipu kad igra lose,da daju par trojki... (bar u Partizanu gde postoji sistem i nije bitan pojedinac nego ekipa) ocekivati veci indeks od 10.
Markos- prva petorka
Па не бих се ту баш сложио. За Алексића стварно не знам, али ако је Поповић био најбољи плеј месеца у Евролиги истичући се пре свега асистенцијама, а притом је играч школован у србији, ја априори могу да кажем да је он бољи од било ког играча доведеног преко ноћи са америчког колеџа. Јер ви увек гледате да ли би тај играч могао да буде продорнији и јачи од домаћих играча као што је на пример био Бо а не узимате у обзир могућност да буде много лошији организатор или да можда упште није капацитет да схвати европску кошарку. Ја сам увек ценио Партизан јер није отпуштао играче у сред сезоне већ је своје задовољство или незадовољство њима показива кроз минутажу. Из тог угла отпуштање Поповића ми је сраман потез, дошао је да игра и за мање новца јер жели да буде у Београду кад му се жена порађа а Партизан се на такав начин понео према њему, и оптустио га а да овај није одиграо званичну утакмицу. Да ли неко хоће или неће играча нека одлучи пре него што га потпише, а не да се после игра са његовим именом и можда му и трајно сјебе каријеру. Е ако су то урадили нашем репрезентативцу шта се онда очекује да ураде једном Лафајту који је апсолутно заслужио да буде отпуштен.
@ Markos
Стани када је певац рекао да ће се десити ништо ВЕЕЕЕЕЛИКОООО ти си под тиме сад рекао да си подразумевао одлазак Лафајета и долазак овог подједнако анонимног Џералса? Сврано ВЕЕЕЕЛИИИИИКОООО ложење људи.
@ Markos
Стани када је певац рекао да ће се десити ништо ВЕЕЕЕЕЛИКОООО ти си под тиме сад рекао да си подразумевао одлазак Лафајета и долазак овог подједнако анонимног Џералса? Сврано ВЕЕЕЕЛИИИИИКОООО ложење људи.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Dule Kecman ::Po mom misljenju Rasic je bolji od obojice, pa ni on nije uspeo da izbori mesto u ovom timu.. Prema tome, nekome nije sudjeno i to je to..
Па мислим да ако Поповићу и Рашићу поред тога што су већ имали потписане уговоре није било суђено а Лафајету јесте то озбиљно доводи у питање кредибилитет судије, или судијског већа, ко год да је био надлежан да пресућује по том питању
ZuLuofVozdovac- mvp
bomba nije, ali mislim da pojačanje jeste
drexler- mvp
Godina : 38
@ ZuLoufVozdovac
A sta ako ja znam ko je to pojacanje?
A sta ako ja znam ko je to pojacanje?
Markos- prva petorka
drexler ::bomba nije, ali mislim da pojačanje jeste
I prosle godine kada je umesto Palasija potpisivao Bo ljudi su mislili da je neki prosek, kad ono....bomba i to atomska..
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
То је друга прича, али човек је питао малопре да ли си мислио на одлазак Лафајета и Долазак Џералса и ти рече - да. Из тога се мигло закључити да мислиш на њих двоицу. Ако је у питању долазак некога другога онда ок, видећемо да ли је то бомба, чак те не бих ни притискао да ми кажеш ко је у питању, пусти гробаре да маштају још који сат или дан.
Већ си дао информацију да је тај неко већ месец дана у београду, тако да они који боље познају наше кошаркашке прилике вероватно знају о коме је реч, не шетају се Џордани сваки дан по Београду у сред сезоне....
Милан Гуровић?
Већ си дао информацију да је тај неко већ месец дана у београду, тако да они који боље познају наше кошаркашке прилике вероватно знају о коме је реч, не шетају се Џордани сваки дан по Београду у сред сезоне....
Милан Гуровић?
ZuLuofVozdovac- mvp
Znam da dolazi crnac plej,a vole bih da ostane i Laffayet.
Markos- prva petorka
Ja sam i ranije rekao da mi se nije dopalo otpustanje Popovica.Ovo sad mi se jos manje svidja.I siguran sam da bi Popovic pruzao bolje partije od Lafa,i da bi vec sada imali neki kontiuitet igara.
Volim ja Partizan ko kevu i caleta skoro,i uvek sam za podrsku ovoj upravi,ali kad nesto lose urade ne mogu da podrzavam to zbog prethodnih zasluga.A ove promene plejmejkera u sred sezone,i to vec drugi put,ne mogu da podrzim i kazem bravo majstori to je planski rad,to je sistem.Da li je?
Volim ja Partizan ko kevu i caleta skoro,i uvek sam za podrsku ovoj upravi,ali kad nesto lose urade ne mogu da podrzavam to zbog prethodnih zasluga.A ove promene plejmejkera u sred sezone,i to vec drugi put,ne mogu da podrzim i kazem bravo majstori to je planski rad,to je sistem.Da li je?
Gost- Gost
Simptomatično je svakako ovo što se dešava po pitanju zamjene igrača u Partizanu. Dešavalo se i ranije, sa onim čini mi se Edvardsom koji je ranije proslijeđen Slogi (ako se ne varam), da zamijene crnca, ali ovo je za analizu svakako. Od kraja prošle sezone nagomilao se veliki broj igrača koji su mogli da pokrivaju tu poziciju: Rašić, Klobučar, Božić, Popović, Lafajet i evo sada Džerels. Dobro, istine radi, ne u isto vrijeme i jasno da su neki dovedeni kao zamjena za druge. A zašto se toliko traži i luta.
Zašto Rašić nije bio dobar? Lično mislim da je na njegovo mjesto doveden Klobučar, kao jeftiniji i višegodišnji projekat. Znači neće da se plaća posljednja skupa godina ugovora, a da se pri tome na kraju sezone ostane kratkih rukava, tj. bez obeštećenja. Legitimno, u skladu sa poslovnom politikom i to poštujem.
Zašto onda nije bio dobar dobro poznati Popović, pa kasnije ni Lafajet. Ovi igrači, a naročito prvi, nisu lošiji od Brauna i Kamingsa, možda je samo malo bolji Palasio.
Problem je McCallebb. Taj super miš. Totalno atipičan košarkaš za naše prilike. I on je totalno iskrivio repere po kojem se biraju crnci, kako kod uprave tako i kod igrača. Toliko, da je racio uloženog i dobijenog od igrača postao nerealno visok, šta više bolestan. Već sam više puta govorio da nije realno da se non stop očekuje da igrač igra za 150 hiljada evra a da mu cijena već na kraju sezone bude milion. I tako ne jedan nego više igrača. A da pri tom rezultati ne trpe i da se razvijaju mladi igrači. A ove godine pride i jedan mlad trener, koji isto radi za neku boraniju. Fenomen Veseli koji zahtjeva posebnu priču treba da se doda na sve to kao šlag na tortu. I kada se podvuče crta, jasno je da je dugoročno takva situacija neodrživa, niti su drugi toliko glupi pa da ne krenu tim putem, niti u upravi Partizana sjede takvi genijalci da vide sve tuđe propuste. Iskreno, ne luta se samo sa crncima, nego i sa mladim igračima, a ni rezultatski ciljevi za ovu godinu nisu poznati. Odnosno, deklarativno i jesu, ali nikako se ne potvrđuju kroz odluke koji klub svakodnevno donosi.
Rekao bih, kao zaključak, da se uprava malo previše zapetljala u cost/benefit analizu, da igrače gleda kao robu, sve me više podsjećajući na Čovića. Možda će i takvo ponašanje i odnos biti dovoljan da obezbjedi titula i plasman u Evroligu iduće godine, mada sam uvjeren da se to moglo i sa Lafajetom. Ali ne vjerujem da će istovremeno moći da se ostvari i cilj razvoja mladih, perspektivnih igrača koji bi bili nosilac tima idućih godina, bar ne sa ovim timom i ovim načinom igre.
Zašto Rašić nije bio dobar? Lično mislim da je na njegovo mjesto doveden Klobučar, kao jeftiniji i višegodišnji projekat. Znači neće da se plaća posljednja skupa godina ugovora, a da se pri tome na kraju sezone ostane kratkih rukava, tj. bez obeštećenja. Legitimno, u skladu sa poslovnom politikom i to poštujem.
Zašto onda nije bio dobar dobro poznati Popović, pa kasnije ni Lafajet. Ovi igrači, a naročito prvi, nisu lošiji od Brauna i Kamingsa, možda je samo malo bolji Palasio.
Problem je McCallebb. Taj super miš. Totalno atipičan košarkaš za naše prilike. I on je totalno iskrivio repere po kojem se biraju crnci, kako kod uprave tako i kod igrača. Toliko, da je racio uloženog i dobijenog od igrača postao nerealno visok, šta više bolestan. Već sam više puta govorio da nije realno da se non stop očekuje da igrač igra za 150 hiljada evra a da mu cijena već na kraju sezone bude milion. I tako ne jedan nego više igrača. A da pri tom rezultati ne trpe i da se razvijaju mladi igrači. A ove godine pride i jedan mlad trener, koji isto radi za neku boraniju. Fenomen Veseli koji zahtjeva posebnu priču treba da se doda na sve to kao šlag na tortu. I kada se podvuče crta, jasno je da je dugoročno takva situacija neodrživa, niti su drugi toliko glupi pa da ne krenu tim putem, niti u upravi Partizana sjede takvi genijalci da vide sve tuđe propuste. Iskreno, ne luta se samo sa crncima, nego i sa mladim igračima, a ni rezultatski ciljevi za ovu godinu nisu poznati. Odnosno, deklarativno i jesu, ali nikako se ne potvrđuju kroz odluke koji klub svakodnevno donosi.
Rekao bih, kao zaključak, da se uprava malo previše zapetljala u cost/benefit analizu, da igrače gleda kao robu, sve me više podsjećajući na Čovića. Možda će i takvo ponašanje i odnos biti dovoljan da obezbjedi titula i plasman u Evroligu iduće godine, mada sam uvjeren da se to moglo i sa Lafajetom. Ali ne vjerujem da će istovremeno moći da se ostvari i cilj razvoja mladih, perspektivnih igrača koji bi bili nosilac tima idućih godina, bar ne sa ovim timom i ovim načinom igre.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Ako uprava odluci da zameni losijeg igraca boljim ja to moram da podrzim bez obzira u kom trenutku. Top 16 je stvarno na vidiku. Ako zelimo da budemo konkurentni i u toj fazi takmicenja treba nam bolji plejmejker od Lafajeta.
Cini mi se da uprava ima vece planove za ovu sezonu nego sto mi mozemo da zamislimo..
Cini mi se da uprava ima vece planove za ovu sezonu nego sto mi mozemo da zamislimo..
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
bigZ ::Ako uprava odluci da zameni losijeg igraca boljim ja to moram da podrzim bez obzira u kom trenutku. Top 16 je stvarno na vidiku. Ako zelimo da budemo konkurentni i u toj fazi takmicenja treba nam bolji plejmejker od Lafajeta.
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
Naravno ako bude pravi, tj. na nivou Boa sva lutanja će biti zaboravljena.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Talicni Tom ::Naravno ako bude pravi, tj. na nivou Boa sva lutanja će biti zaboravljena.
Ili mozda bolji od Bo-a
Markos- prva petorka
Daj da ga vidimo ipak
Markose branis neodbranjivo
Sergej- mvp
Sergej ::Daj da ga vidimo ipak
Jbg,sto bi rekao Dule:"Nek bude sto biti ne moze"
Markos- prva petorka
mogla bi ekipa koja vise prati NBA , Michael, Zuluf, Drexler da iskomentarisu Kurtu malo bolje , gde je plus gde je minus
Everton- prva petorka
Aman ljudi kakav bre Popovic? Citam i ne verujem!
Ako Vam je ambicija da u Evropi ne uradimo nista specijalno, a da osvajamo domacu i jadran onda OK.
Ali ako cemo da jurimo plasman u TOP 16 ili vise onda moze da bude odlicna rezerva ali prvi kec koji nosi ekipu nikako. Znam on je bio prvi plej Ritasa i MVP meseca, bla, bla, bla (uzgred on je MVP meseca sa najslabijim brojkama ikad ili jedan od najslabijih)....ali Partizan je za Ritas Barselona...nije bre on Palasio ili Vujanic ili Bo pa da oplakujemo.
Uzgred da je on pokidao na pocetku sezonu u pripremnom periodu, ostavili bi ga. Ko je lud da odbije odlicnog igraca? Ali brat se nije pokazao i "fala lepo i ne bi te dalje zadrzavao."
Puno srece Oliveru, vidim da ga neki zale, ali se nije pokazao i zasluzeno ide iz Partizana. Nadam se da ce Kurtis biti daleko bolji, a ako ne, neka se i on tera u 3PM i daj onda da stavimo Jaku i Jaramaza na keca pa da se nerviram za bolje sutra gledajuci kako stasavaju nase mlade snage.
Ako Vam je ambicija da u Evropi ne uradimo nista specijalno, a da osvajamo domacu i jadran onda OK.
Ali ako cemo da jurimo plasman u TOP 16 ili vise onda moze da bude odlicna rezerva ali prvi kec koji nosi ekipu nikako. Znam on je bio prvi plej Ritasa i MVP meseca, bla, bla, bla (uzgred on je MVP meseca sa najslabijim brojkama ikad ili jedan od najslabijih)....ali Partizan je za Ritas Barselona...nije bre on Palasio ili Vujanic ili Bo pa da oplakujemo.
Uzgred da je on pokidao na pocetku sezonu u pripremnom periodu, ostavili bi ga. Ko je lud da odbije odlicnog igraca? Ali brat se nije pokazao i "fala lepo i ne bi te dalje zadrzavao."
Puno srece Oliveru, vidim da ga neki zale, ali se nije pokazao i zasluzeno ide iz Partizana. Nadam se da ce Kurtis biti daleko bolji, a ako ne, neka se i on tera u 3PM i daj onda da stavimo Jaku i Jaramaza na keca pa da se nerviram za bolje sutra gledajuci kako stasavaju nase mlade snage.
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
ma i po ovim klipovima se vidi da je kurta - neka budaletina (ne znaci da nije dobar ili odlican igrac).. cim on sutira trojku sa 8 metara u 6-oj sekundi napada, odmah se vidi da nije dobar sa glavom..
smirice njega partizan, u to ne sumnjam..
a bas bih volio da ga vidim, posto su mnogi pametnjakovici mogli u zivot da se klade da je bolji od olivera kad je ovaj potpisan, sad cemo to i da se uvjerimo(ne daj boze-razuvjerimo)!
smirice njega partizan, u to ne sumnjam..
a bas bih volio da ga vidim, posto su mnogi pametnjakovici mogli u zivot da se klade da je bolji od olivera kad je ovaj potpisan, sad cemo to i da se uvjerimo(ne daj boze-razuvjerimo)!
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
@Imperator
Hoces da kazes da je Lafajet bolji igrac od Popovica?I sa vezanim ocima Bojan bi bolje odigro od Lafa.
Hoces da kazes da je Lafajet bolji igrac od Popovica?I sa vezanim ocima Bojan bi bolje odigro od Lafa.
Gost- Gost
Sergej ::Sleteo Kurta danas popodne .
Znaci sutra promocija?
Markos- prva petorka
hazarder ::@Imperator
Hocu da kazem da nijedan ni drugi nisu za prvog pleja Partizana!
Mene brale brine nesto drugo, tipa:
1. Nadam se da ce novi kec popraviti stvari, ali je simptomaticno (i ono o cemu bi trebali da razmisljamo) je to sto nijedan nas igrac nije konstantan. Nikad ne znas ko ce da briljira, a ko ce da bude u kanalu. Amplitude ogromne, pa otud idu porazi Osim Djekica (koji iz kanala ni ne izlazi).
2. Takodje zasto ne mozemo da dobijemo kad izadjemo iz Pionira...
3. Kako podici Klobucara koji briljira u defanzivi, ali u napadu nema dovoljno samopouzdanja...
4. Kako ne ispustiti prednost od 10 ili 20 razlike i privesti tekmu kraju...
...i dosta drugih pitanja.
A to ko je bolji od njih dvojce (Laf i Pop) nedostojnih zvanja prvog plejmejkera Partizana prepusticu strucnjacima koji imaju vremena da ga uzaludno rasipaju na nebitne rasprave.
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
Strana 29 od 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo