KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
+38
Talicni Tom
blagoje
Zoro
ZuLuofVozdovac
Tazz
Zemljoradnik
Psycho
Maja
klavijatura
vlada
lazarminator
Novica-Ubica
Gencha
Alexandar_81
Zolja
mlekadzija
expert
Dule Kecman
Djole
Everton
superhik
wolfvaga
Mihael
Macijauskas
Imperator
KKP
2bad4u
markoo
bigZ
Hyperactive
Junglezburn
TheGodfather
Nolle
Sergej
drexler
Markos
Manu
Bodi Bond
42 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 30 od 40
Strana 30 od 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
Laffayet je dvojka a ne kec,a kao igrac je bolji od Popovica samo sto nije mogao da dokaze to zbog igranja na poziciji jedan.
Markos- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Markos ::Sergej ::Sleteo Kurta danas popodne .
Znaci sutra promocija?
Mislim da nece pre ponedeljka, dok obavi preglede, a mozda bude cisto u utorak pred put za Moskvu konferencija. Pitacu Sonju u ponedeljak.
Sergej- mvp
partizannnnn ::Ljudi,oglasio se Pevac Krelac(uvek se uplasim kad procitam sta pise,jer sve pogodi). Kze neko ide iz partizana i da velika bomba dolazi sledece nedelje :
Ovo je njegov post :
"Posto me pojedinci ovde nazivaju tracarom, drugi Tegeltijom, nagovesticu vam nesto VEEEELIKO u PARTIZANU sto ne zna ni Tegi, a da ne budem tracara, necu u detalje. Nekoga nece biti u timu u Moskvi, neko ce otici iz Partizana. Neka vam Plik i ovi sto ne propusttaju priliku da namestaju ban daju odgovor, ili obrisu ovaj post i vreme, kao sto su to radili letos i jesenas, obmanjujuci vas.
VEEEELIKA BOMBA (ne na klupi) u PARTIZANU"
Markos ::Tazz ::Markos, da li si na ovu promenu mislio danas (Oliver-Džerels) kada se polemisalo nakon posta člana PevacKrelac sa kosarka.rs? Ili treba da očekujemo još nešto?
na ovu danas promenu sto je napisao Krelac.
ZuLuofVozdovac ::@ Markos
Стани када је певац рекао да ће се десити ништо ВЕЕЕЕЕЛИКОООО ти си под тиме сад рекао да си подразумевао одлазак Лафајета и долазак овог подједнако анонимног Џералса? Сврано ВЕЕЕЕЛИИИИИКОООО ложење људи.
Markos ::@ ZuLoufVozdovac
A sta ako ja znam ko je to pojacanje?
Мени сад стварно ништа није јасно. Дакле прича је почела да ће доћи неки играч из ЦСКА, а да ће отићи неки из Партизана, па си ти рекао да знаш нешто о томе али не смеш да кажеш шта, а после те човек пита да ли си мислио на Одлазак Лафајета и долазак Џералса кад си рекао да ће доћи до неке велике промене, и ти му кажеш да си на то мислио. Ја онда само констатујем да то није никакво чудо нити велика промена, а ти онда одговориш да ти можда знаш који ће играч доћи. Из тога се једино може закључити да ти знаш да ће то бити неко други, а не џералс, јер о томе брује сви сајтови. И на крају ти настављаш причу о Џералсу?!?!? Моје једноставно питање је шта ти знаш а други не знају и да ли имаш информације да ће бити било какве друге промене у тиму осим ове за коју моја баба већ зна?
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Markos ::Laffayet je dvojka a ne kec,a kao igrac je bolji od Popovica samo sto nije mogao da dokaze to zbog igranja na poziciji jedan.
A i to mi je diskutabilno. Dvojka sa 25% za 2 i 15% za tri...tako da mi ta prica o njemu kao beku suteru zvuci kao urbana legenda.
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
ZuLuofVozdovac ::partizannnnn ::Ljudi,oglasio se Pevac Krelac(uvek se uplasim kad procitam sta pise,jer sve pogodi). Kze neko ide iz partizana i da velika bomba dolazi sledece nedelje :
Ovo je njegov post :
"Posto me pojedinci ovde nazivaju tracarom, drugi Tegeltijom, nagovesticu vam nesto VEEEELIKO u PARTIZANU sto ne zna ni Tegi, a da ne budem tracara, necu u detalje. Nekoga nece biti u timu u Moskvi, neko ce otici iz Partizana. Neka vam Plik i ovi sto ne propusttaju priliku da namestaju ban daju odgovor, ili obrisu ovaj post i vreme, kao sto su to radili letos i jesenas, obmanjujuci vas.
VEEEELIKA BOMBA (ne na klupi) u PARTIZANU"Markos ::
na ovu danas promenu sto je napisao Krelac.ZuLuofVozdovac ::@ Markos
Стани када је певац рекао да ће се десити ништо ВЕЕЕЕЕЛИКОООО ти си под тиме сад рекао да си подразумевао одлазак Лафајета и долазак овог подједнако анонимног Џералса? Сврано ВЕЕЕЕЛИИИИИКОООО ложење људи.Markos ::@ ZuLoufVozdovac
A sta ako ja znam ko je to pojacanje?
Мени сад стварно ништа није јасно. Дакле прича је почела да ће доћи неки играч из ЦСКА, а да ће отићи неки из Партизана, па си ти рекао да знаш нешто о томе али не смеш да кажеш шта, а после те човек пита да ли си мислио на Одлазак Лафајета и долазак Џералса кад си рекао да ће доћи до неке велике промене, и ти му кажеш да си на то мислио. Ја онда само констатујем да то није никакво чудо нити велика промена, а ти онда одговориш да ти можда знаш који ће играч доћи. Из тога се једино може закључити да ти знаш да ће то бити неко други, а не џералс, јер о томе брује сви сајтови. И на крају ти настављаш причу о Џералсу?!?!? Моје једноставно питање је шта ти знаш а други не знају и да ли имаш информације да ће бити било какве друге промене у тиму осим ове за коју моја баба већ зна?
Prvo ja nisam pokrenuo pricu da dolazi neko iz cska i da odlazi neko iz Partizana u cska.
drugo pitali su me da li znam nesto oko Laffayet-Jerrels u tom trenutku sam rekao da znam a ne mogu da kazem nista vise.
trece nisam ja napisao da je veliko pojacanje nego krelac,slazem se da sad i tvoja baba zna da dolazi Jerrels,ali ja sam pisao kad nije toliko ljudi znalo to.
Jer sad jasnije?
Markos- prva petorka
Imperator ::Markos ::Laffayet je dvojka a ne kec,a kao igrac je bolji od Popovica samo sto nije mogao da dokaze to zbog igranja na poziciji jedan.
A i to mi je diskutabilno. Dvojka sa 25% za 2 i 15% za tri...tako da mi ta prica o njemu kao beku suteru zvuci kao urbana legenda.
pa to je zato sto igra pleja trosi u prenosu lopte i jake odbrane na drugim plejevima,ono sto bi on trebao da radi kao dvojka jeste da non-stop trci,gradi sebi poziciju za sut(a ne kao sada pola je preko ruke),i Tripkovic bi imao ovakav procenat suta da je igrao pleja u Partizanu.
Markos- prva petorka
Da li misliš da uprava Partizana tako namerno radi, ili zato što su primorani tako da rade?hazarder ::Ja sam i ranije rekao da mi se nije dopalo otpustanje Popovica.Ovo sad mi se jos manje svidja.I siguran sam da bi Popovic pruzao bolje partije od Lafa,i da bi vec sada imali neki kontiuitet igara.
Volim ja Partizan ko kevu i caleta skoro,i uvek sam za podrsku ovoj upravi,ali kad nesto lose urade ne mogu da podrzavam to zbog prethodnih zasluga.A ove promene plejmejkera u sred sezone,i to vec drugi put,ne mogu da podrzim i kazem bravo majstori to je planski rad,to je sistem.Da li je?
Bre, pričate kao da je KK Partizan lično zadržao Jerrellsa u SA, pa onda mu sredio ugovor sa Hornetsima, da bi ga na kraju otpustio, a za sve to vreme zajebavao se sa Popovićem i Lafajetom... Situacija je prilično jednostavna. Popović nije zadovoljio. Lafajet uprkos naznakama da može biti dobro pojačanje nje se uklopio za ovaj period od dva meseca. Ukazala se prilika da u Partizan dođe prvobitna opcija, prvi plej na kojeg su skauti bacili oko. Kada u obzir uzmemo činjenicu da se Laf još nije uklopio (ili je jednostavno loš kako neti tvrde, nebitno) dolazimo do zaključka da nećemo biti na velikom gubitku. Da se Laf odmah uklopio i zaigrao kako se od njega očekuje, onda bi možda i imali za čim da žalimo, ali to nije slučaj.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
@Imperator
Sve to sto si nabrojao i jeste zabrinjavajuce.Nije nebitna rasprava da li je Pop bolji od Lafa.Da je ostao Pop mozda sad ne bi morali da menjamo pleja po treci put u toku sezone.To je ono sto mene brine,jer malo mi je neozbiljno da klub kao Partizan u roku od dva meseca menja tri puta organizatora igre.Ko moze da garantuje da je ovaj sto dolazi,bolji od prethodne dvojice?I ako on po nekima bude nedostojan, kako ti kazes za prvog pleja Partizana,hocemo li i njega menjati?Neozbiljno.Problem je sto je vecini Bo mnogo promenio standarde.
Isto pitanje Junge i za tebe,ako se Jerels pokaze kao i Laf,tj ne uklopi se dovoljno brzo i dobro,hocemo li i njega da menjamo?Zasto bre po difoltu branite upravu?Znaci i oni su ljudi,rade i grese,i sad kad pogrese svi treba da kazemo da nisu.Ne razumem.
Sve to sto si nabrojao i jeste zabrinjavajuce.Nije nebitna rasprava da li je Pop bolji od Lafa.Da je ostao Pop mozda sad ne bi morali da menjamo pleja po treci put u toku sezone.To je ono sto mene brine,jer malo mi je neozbiljno da klub kao Partizan u roku od dva meseca menja tri puta organizatora igre.Ko moze da garantuje da je ovaj sto dolazi,bolji od prethodne dvojice?I ako on po nekima bude nedostojan, kako ti kazes za prvog pleja Partizana,hocemo li i njega menjati?Neozbiljno.Problem je sto je vecini Bo mnogo promenio standarde.
Isto pitanje Junge i za tebe,ako se Jerels pokaze kao i Laf,tj ne uklopi se dovoljno brzo i dobro,hocemo li i njega da menjamo?Zasto bre po difoltu branite upravu?Znaci i oni su ljudi,rade i grese,i sad kad pogrese svi treba da kazemo da nisu.Ne razumem.
Poslednji put izmenio hazarder dana Sub 27 Nov 2010 - 11:56, izmenio ukupno 2 puta
Gost- Gost
Smorili ste ciglu!
I ponajgore, ponovo se preispituje rad i stručnost uprave?!? Ovo je sve već viđeno na ks.rs, i svi znamo kako je to završilo. Smirite se, opustite, sutra je nov i lepši dan!
I ponajgore, ponovo se preispituje rad i stručnost uprave?!? Ovo je sve već viđeno na ks.rs, i svi znamo kako je to završilo. Smirite se, opustite, sutra je nov i lepši dan!
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Da je Dule tu on bi citirao Njegosa
"Samo je mijena stalna"
"Samo je mijena stalna"
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Šta bi bilo kad bi bilo ne vredi raspravljati... Ja sam gledao Lafa na par utakmica u Pionioru i ostajem pri ranijem stavu da je on najkompletniji crni plej koga smo do sada dovodili... Nije se snašao ili ja nisam u pravu ili je nešto treće u pitanju nije ni bitno više, promenjen je i to je to... Isto važi i za Popovića... Piskaranje o ta dva igrača više nema smisla, a o radu uprave ćemo suditi na kraju sezone...
Sve u svemu, Kurta dobrodošao!
Sve u svemu, Kurta dobrodošao!
Poslednji izmenio Bodi Bond dana Sub 27 Nov 2010 - 12:05, izmenjeno ukupno 1 puta
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
@Hazarder
Brale over and out posle ovoga.
Nebitn je rasprava na temu POpovic vs. Lafajet jer ni jedan ni drugi nemaju kvalitet za poziciju prvog pleja Partizana koji jurisa na minimum TOP 16 (ponavljam se). Ni Pop, ni Oliver...jasno ko dan! Prvi nije zadovolji na pripremama, drugi sad...ako se Vlada zajebao sto Popa nisu zadrzali Tosa i Danilovic? Nije opravdao ocekivanja i to je to.
...ako mislis suprotno, tj. vidim da smatras da je Popu bilo mesta u Partizanu, onda se nasa misljenja fundamentalno razlikuju i diskusija je bezpredmetna. Ne zelim da te ubedjujem dalje jer imas pravo da se ne slozis sa mnom, a za dalje nadkurivanje slobodno me cimni na private...
Brale over and out posle ovoga.
Nebitn je rasprava na temu POpovic vs. Lafajet jer ni jedan ni drugi nemaju kvalitet za poziciju prvog pleja Partizana koji jurisa na minimum TOP 16 (ponavljam se). Ni Pop, ni Oliver...jasno ko dan! Prvi nije zadovolji na pripremama, drugi sad...ako se Vlada zajebao sto Popa nisu zadrzali Tosa i Danilovic? Nije opravdao ocekivanja i to je to.
...ako mislis suprotno, tj. vidim da smatras da je Popu bilo mesta u Partizanu, onda se nasa misljenja fundamentalno razlikuju i diskusija je bezpredmetna. Ne zelim da te ubedjujem dalje jer imas pravo da se ne slozis sa mnom, a za dalje nadkurivanje slobodno me cimni na private...
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
Ma kavo nadkurivanje,samo se nadam da ce Jerels da zadovolji standarde i trenera i uprave....
Gost- Gost
Nasi su bili dugo na vezi sa Gregom , ako ga je on drzao do poslednjeg dana bukvalno ima nesto u njemu. Ono sto mi je preneto iz proverenog izvora , da je izuzetno prodoran , nezgodan dribling ima , levak. Bice ga teze iskontrolisati slazem se.
Sergej- mvp
Uz dužno poštovanje, ali upravi Partizana i stručnim ljudima koji su tamo zaposleni više verujem... Ja se ne slažem sa upravom po difoltu, možeš Bodija pitati za moje komentare kada sam čuo da nam Popović dolazi, eto tada se nisam složio sa upravom. Pored toga što je moje mišljenje da Pop nije za Partizan, ispostavilo se da tako misli i uprava te ga je zamenila... Dalje, obrati pažnju šta sam pisao u prethodnom postu, moje mišljenje o Lafu je da je on solidan igrač i da može igrati za jedan Partizan, ali taj nivo igre nije dokuči za ovo vreme, iz tog ugla on nije ništa bolji od Popa (iako je imao potencijala da bude, i igra mu se vidno poboljšavala). Kada se sagleda sve ovo, mi nažalost nismo imali čestitog prvog pleja, a sada sa Džerelsom to možemo imati. Da li će on biti bolji od Lafa, niko ne može da garantuje, ali taj dečko je valjda skautiran. Pa i ti bi mogao da preporučiš nekog solidnog igrača a kamoli neko ko to radi čitav život...hazarder ::Da je ostao Pop mozda sad ne bi morali da menjamo pleja po treci put u toku sezone.
Edit:
Na kraju, nismo se okupili ovde da kukamo, niti da čitamo kuknjavu, nabiste mi pritisak više...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
OTISO LAFFAYETT,OSTALA JE TUGA,UVEK CE TE VOLETI GROBARI SA JUGA!!!!
Markos- prva petorka
Ne znam dal je neko upucen gde je Jerrels igrao od otkaza u NBA do danas? Nadam se da je negde igrao? I kako je igrao?
fizicar- prva petorka
fizicar ::Ne znam dal je neko upucen gde je Jerrels igrao od otkaza u NBA do danas? Nadam se da je negde igrao? I kako je igrao?
zanimljivo pitanje
vjerovatno u razvojnoj ligi, mada ne znam ni jedan podatak u vezi toga, nego nagadjam..
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
Da li neko zna kakve su obaveze kluba prema igracu koji dobije otkaz?
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
Kada je riječ o crncima, oni su se dosad otpuštali ko s nokta, ali stvari se čine drugačijim sa ovom odštetom za Tejlora i Zadru za Pleisteda. To se definitvno ranije nije dešavalo.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Zavisi kakve ugovore imaju. Nase mangupe tesko moze neko da prevari. To su uglavnom sve mesecni ugovori i to je to.
Sergej- mvp
Ovu sjajnu informaciju o odlasku Lafajeta i dolasku Džerelsa nisam prihvatio kako se moglo očekivati, još imam gorak ukus posle poraza u Kg. U 9. kola za redom, mi imamo negativan i izjednačen skor. To nije baš normalno za Partizan i više nemaju prava na grešku. Previše je, stvarno. Ne mogu da se radujem Džerelsu, kad znam da nas Radnički dobio jbt!?
Lafe, sve najbolje! Kurto, dobrodošao!
Lafe, sve najbolje! Kurto, dobrodošao!
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Ceo dan sam skitao i imam sta da vidim ovde: spekulacije ko dolazi, ko ide me mnogo nikada nisu zanimale, ali porazi Partizana jesu. Ipak, moram vam reci da se bas i ne brinem mnogo. Razlog: prvoplasirana ekipa nam bezi samo DVE pobede. NLB je vrlo izjednacen na pocetku sezone, ali i dalje ostajem pri svom misljenju (a gledao sam sinoc prvo poluvreme protiv Zalgirisa i ponovo se uverio) da je ova ekipa bolja od proslogodisnje, samo da se "nadje". Mislim da kad se budu uklopile sve kockice nece biti vecih problema da budemo ponovo suvereni vladari Jadrana...
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
fizicar- prva petorka
Kad su Vladu Jovanovica pitali posle utakmice sa Radnickim na konferenciji za stampu da li je Laffayet vec bivsi igrac?On im je odgovorio da je Laffayet deo Partizanovog rostera.Znaci mozda i nije dobio otkaz
Markos- prva petorka
Strana 30 od 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo