KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
+38
Talicni Tom
blagoje
Zoro
ZuLuofVozdovac
Tazz
Zemljoradnik
Psycho
Maja
klavijatura
vlada
lazarminator
Novica-Ubica
Gencha
Alexandar_81
Zolja
mlekadzija
expert
Dule Kecman
Djole
Everton
superhik
wolfvaga
Mihael
Macijauskas
Imperator
KKP
2bad4u
markoo
bigZ
Hyperactive
Junglezburn
TheGodfather
Nolle
Sergej
drexler
Markos
Manu
Bodi Bond
42 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 32 od 40
Strana 32 od 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
Jerrels je ipak klasican plejmejker, valjda, otkud znam, gledam ove snimke. Izgleda kao Boova replika, samo nesto krupniji i sa boljim sutem, valjda. Ali kad vidim da je u NBDL igrao u timu sa nesrecnim Dvejn Džonsom koji je onako spektakularno napustio Zvezdu posle 5 dana, onda... i jos njih dvojica tamo najbolji igraci.
Meni samo smeta sto smo otpustili igraca, i to 3 (Popovic, Laf, Lesic) u vrlo kratkom periodu. To nikada nije bio nas stil, nikada Partizan nije radio takve stvari. Neke sitnice, detalji te cine velikim, a taj odnos prema igracu, koji je uvek za nijansu bio ljudskiji od ostalih klubova, u tom smislu "manje profesionalan", je od naseg kluba napravio nesto cemu bi se npr House uvek vratio, ma bilo koji stranac koji je ovde igrao.
To je reputacija koja se tesko stice, koja mami nekog crnca da za sicu igra godinu dana u BG-u; ali isto tako moze da se srusi u samo jednj sezoni.
Steta
Meni samo smeta sto smo otpustili igraca, i to 3 (Popovic, Laf, Lesic) u vrlo kratkom periodu. To nikada nije bio nas stil, nikada Partizan nije radio takve stvari. Neke sitnice, detalji te cine velikim, a taj odnos prema igracu, koji je uvek za nijansu bio ljudskiji od ostalih klubova, u tom smislu "manje profesionalan", je od naseg kluba napravio nesto cemu bi se npr House uvek vratio, ma bilo koji stranac koji je ovde igrao.
To je reputacija koja se tesko stice, koja mami nekog crnca da za sicu igra godinu dana u BG-u; ali isto tako moze da se srusi u samo jednj sezoni.
Steta
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Ja koliko znam Lafajet nije otpusten vec mu je istekao probni ugovor(neka me ispravi neko ako gresim).
Gost- Gost
Meni svo ovo liči na jedan potpuno nov stil menadžmenta koju Danilović, verovatno i uz pomoć Divca, uvodi u Parrtizan. Globalizacijski procesi su očigledno najdalje odmakli u vojnom klubu projugoslovenske i komunističke orijentacije:)) S obzirom da Evropa ne može da postane nova konferencija NBA, može da preuzme ulogu Druge NBA lige. Tako da ovo o čemu piše Lazarminator želim da objasnim tako da se Partizan sada profiliše još oštrije skidajući sa sebe epitet kluba koji stvara igrače, pogotovu domaće, i pokušava da nametne krajnje oštre i visoke kriterijume za crnce iz razvojne. Možda mi Srbi, u odnosu na nacionalano bogatstvo i broj stanovnika, imamo veliki broj talenata, ali ne smemo da smetnemo sa uma da ih Amerika, pogotovu crna Amerika ima baš previše, pa je povećanje izvoza ''te robe'' postao prioritet. Srpska košarka, deleći valjda sudbinu srpske privrede, postaje UVOZNO ZAVISNA, jer nema vremena i želje da ulaže i čeka razvoj sopstvenih potencijala. Zakon Globalnog Tržišta.
Gost- Gost
sharga ::Meni svo ovo liči na jedan potpuno nov stil menadžmenta koju Danilović, verovatno i uz pomoć Divca, uvodi u Parrtizan. Globalizacijski procesi su očigledno najdalje odmakli u vojnom klubu projugoslovenske i komunističke orijentacije:)) S obzirom da Evropa ne može da postane nova konferencija NBA, može da preuzme ulogu Druge NBA lige. Tako da ovo o čemu piše Lazarminator želim da objasnim tako da se Partizan sada profiliše još oštrije skidajući sa sebe epitet kluba koji stvara igrače, pogotovu domaće, i pokušava da nametne krajnje oštre i visoke kriterijume za crnce iz razvojne. Možda mi Srbi, u odnosu na nacionalano bogatstvo i broj stanovnika, imamo veliki broj talenata, ali ne smemo da smetnemo sa uma da ih Amerika, pogotovu crna Amerika ima baš previše, pa je povećanje izvoza ''te robe'' postao prioritet. Srpska košarka, deleći valjda sudbinu srpske privrede, postaje UVOZNO ZAVISNA, jer nema vremena i želje da ulaže i čeka razvoj sopstvenih potencijala. Zakon Globalnog Tržišta.
Zanimljivo... Jbg,tako i mora. Ipak nam je kriterijum podignut na visi nivo posle F4 prosle godine. Bilo je lepo iskustvo koje zelimo da ponovimo sto pre...
Gost- Gost
http://www.kkpartizan.rs/sr/vest.php?id=703
I zvanično potvrdjeno na sajtu našeg kluba. Lafajet otpušten, Džerels potpisao do kraja sezone!
I zvanično potvrdjeno na sajtu našeg kluba. Lafajet otpušten, Džerels potpisao do kraja sezone!
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Auuuuuu... ne mogu da verujem... pa valjda to i jeste pokazatelj neki...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
odakle si ovo iskopao covece... vrhunska fora.
Ja sve nesto mislim da su ovi uz uprave digli ruke od naredna 2 EL meca. Oba su u gostima, u oba smo autsajderi. Taman mu to dodje da se Dzerels uigra pred Prokom, mec sezone. Mozda im je to bio nekakav rezon, sta znam
Ja sve nesto mislim da su ovi uz uprave digli ruke od naredna 2 EL meca. Oba su u gostima, u oba smo autsajderi. Taman mu to dodje da se Dzerels uigra pred Prokom, mec sezone. Mozda im je to bio nekakav rezon, sta znam
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Ma mozemo dobiti Himki i sa Perom, oni imaju Planinica
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
ovo je i meni palo na pamet, plus pauza za katolicki bozic , sa Prokomom igramo tek za Pravoslavni Bozic , tako da ima nesto vise od metar dana za uklapanje .lazarminator ::odakle si ovo iskopao covece... vrhunska fora.
Everton- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
U kalendaru stoji da igramo sa Prokomom kuci 15.12. otkud sad to oko Bozica.. ?
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
moguce , nisam gledao raspored , znam ranijih sezona da su se poslednje dve utakmice igrale 7 i 14 januara.Dule Kecman ::U kalendaru stoji da igramo sa Prokomom kuci 15.12. otkud sad to oko Bozica.. ?
Everton- prva petorka
Iako nisam bio za menjanje tima u pola sezone, moram da priznam da mislim da ce Dzerels biti bolji od LAfa, a realno nece ni imati tezak posao. Sa jedne strane, Dzerelsu ce trebati bar mesec dana da se uigra sa timom, a sa druge strane nece biti pod tolikim pritiskom jer je Partizan vec napravio solidne rezultate a Dzerels ne mora mnogo da se potrudi da bi bio bolji od Lafa. Takodjer mi se cini da niko nije napomenuo da cemo bez pritiska odigrati mec sa Himkijem koji ce biti pod velikim pritiskom, tako da nam je i tu velika sansa...
Mihael- mvp
Godina : 37
Laffajet igrao letnju ligu za Boston, nije se izborio! Igrao jesenju ligu za Partizan, Nije se izborio. Jbg, ima vremena da se za sledeću sezonu spremi.
Jerrells prvi pik, bio, tako je i potpisao, sada potencijalno jači igrač (samo da dokaže to) od Bo-a igra na kecu.
Jerrells prvi pik, bio, tako je i potpisao, sada potencijalno jači igrač (samo da dokaže to) od Bo-a igra na kecu.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Himki je u raspadu sistema, tako da ne bi bilo iznenadjenje dobiti ih na strani i pored monstruozno dobrog rostera . Meni se samo ne svidja sto ovu promenu nismo odradili posle te utakmice, ipak mislim da bi u nedirnutom sastavu lakse napali Himki u Moskvi...
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Ako je vec doslo do promene, onda je bolje da sto pre dodje do nje...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
ma jebo Himki, vidjećete vi kad Kurta ugazi Makabi
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Uf, levoruki, pucas na veliko . Ja bih bio zadovoljan i sa pobedom protiv Himkija i Prokoma. Mislim da je to realnost ovogodisnje prve faze .
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Videh Kurtu u Merkatoru danas. Devojka mi rece "Vidi neki crnac", ja se okrenuh, a ono Kurta. Hteo sam da pridjem da mu pozelim dobrodoslicu u Partizan, ali rekoh da ga ne prepadam prvi dan.
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
Hyperactive ::Videh Kurtu u Merkatoru danas. Devojka mi rece "Vidi neki crnac", ja se okrenuh, a ono Kurta. Hteo sam da pridjem da mu pozelim dobrodoslicu u Partizan, ali rekoh da ga ne prepadam prvi dan.
Ne boj se nije mu prvi dan. Već je bio ovde, sada se ponovo vratio...
2bad4u- prva petorka
2bad4u ::Hyperactive ::Videh Kurtu u Merkatoru danas. Devojka mi rece "Vidi neki crnac", ja se okrenuh, a ono Kurta. Hteo sam da pridjem da mu pozelim dobrodoslicu u Partizan, ali rekoh da ga ne prepadam prvi dan.
Kad je bio?
fizicar- prva petorka
2bad4u ::
Mislim, prvi dan u novom klubu.
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
Hyperactive ::2bad4u ::
Mislim, prvi dan u novom klubu.
Tako da!
2bad4u- prva petorka
Najveci problem sa ovim otkazom Lafajeta je sto ce se uneti nesigurnost u igrace. Npr. mozda Jawai misli ako ne budem igrao dobro sutnuce i mene? Sto ce mu stvarati dodatno breme. Slicno i sa Klobucarom. Ne znam dal se slazete, al moje misljenje je da bi to mogao biti problem!
fizicar- prva petorka
Strana 32 od 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo